JavaScript seems to be disabled in your browser. You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.
Totaalbedrag
0 € / Monat
(Incl. btw)
Deze algemene voorwaarden („AV“) worden onderdeel van alle overeenkomsten tussen tink GmbH (handelsregister: Amtsgericht Berlin (Charlottenburg) HRB 175701 | statutaire zetel: Gipsstraße 15, D-10119 Berlijn,„tink“) en haar contractuele partners die goederen of software aankopen „klanten“) van tink.
De overeenkomst die tussen tink en de klant wordt gesloten ("overeenkomst") is meestal een koopovereenkomst en/of een huurovereenkomst voor roerende zaken.
Deze AV zijn van toepassingen op alle overeenkomsten met ondernemers overeenkomstig § 14 van het BGB (d.w.z. met natuurlijke of rechtspersonen of personenvennootschappen met rechtsbevoegdheid die bij het aangaan van een transactie handelen in de uitoefening van hun commerciële of zelfstandige beroepsactiviteiten). Op overeenkomsten met consumenten overeenkomstig § 13 van het BGB (d.w.z. met natuurlijke personen die een transactie aangaan voor doeleinden die in hoofdzaak geen verband houden met hun commerciële of zelfstandige beroepsactiviteiten) is de meest actuele versie van de algemene voorwaarden van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie ("Thuiswinkel.org") van toepassing. Hierop aanvullend zijn op overeenkomsten met consumenten, waarin de algemene voorwaarden van Thuiswinkel.org niet in een regeling voorzien of die niet onder de scope van de algemene voorwaarden van Thuiswinkel.org vallen, deze AV van toepassing. Indien een bepaling in de algemene voorwaarden van Thuiswinkel.org meer bescherming biedt dan deze AV geldt de bepaling uit de algemene voorwaarden van Thuiswinkel.org ter bescherming van de consument. In het geval van tegenstrijdigheden tussen deze AV en de algemene voorwaarden van Thuiswinkel.org hebben de algemene voorwaarden van Thuiswinkel.org voorrang.
Deze AV zijn ook van toepassing op toekomstige overeenkomsten tussen tink en de klant, zonder dat tink de klant hierover moet informeren in individuele gevallen. Deze voorwaarden worden geacht door de klant te zijn bevestigd uiterlijk op het moment dat de klant de gekochte of gehuurde goederen in ontvangst neemt of de software voor het eerst in gebruik neemt.
Deze AV gelden met uitsluiting van alle andere voorwaarden. Afwijkende, tegenstrijdige of aanvullende algemene voorwaarden van de klant worden pas onderdeel van de overeenkomst als tink daar schriftelijk mee heeft ingestemd.
Indien in deze AV de termen “schriftelijk”, “in schriftelijke vorm” of soortgelijke termen worden gebruikt, wordt verwezen naar de schriftelijke vorm in de zin van § 126 van het BGB. De elektronische uitwisseling van kopieën, handgeschreven ondertekende documenten en documenten met een eenvoudige elektronische handtekening (zoals het gebruik van DocuSign of Adobe Sign) is in dit opzicht voldoende. Tenzij uitdrukkelijk anders bepaald in deze AV, volstaat de uitwisseling van eenvoudige e-mails niet.
Mededelingen en verklaringen die de klant doet ten aanzien van tink, met name opzeggingen en het stellen van termijnen, moeten op zijn minst voldoen aan de schriftelijke vorm in de zin van §126b van het BGB (ter verduidelijking: een eenvoudige e-mail is voldoende), tenzij anders is bepaald in deze AV.
Verwijzingen in deze AV naar de toepasselijkheid van wettelijke bepalingen dienen slechts ter verduidelijking. Bijgevolg zijn de wettelijke bepalingen van toepassing, zelfs indien deze verduidelijking niet wordt gegeven, tenzij de wettelijke bepalingen in deze AV worden aangevuld of uitdrukkelijk worden uitgesloten.
Om praktische redenen wordt in deze AV afgezien van het gelijktijdig gebruik van vrouwelijke, mannelijke en diverse taalvormen en wordt er gebruik gemaakt van de generieke mannelijke vorm. Alle verwijzingen naar personen gelden voor alle geslachten.
De klant kan zich registreren op het online portaal van tink (“online portaal”) en daar een klantenaccount aanmaken (“klantenaccount”) door bepaalde persoonlijke gegevens in te voeren en via een registratieformulier, opgemaakt door tink, een wachtwoord naar keuze in te stellen. Na afloop van het registratieproces ontvangt de klant normaal gezien een e-mail van tink waarmee de klant zijn klantenaccount kan activeren. tink is niet verplicht de registratie van de klant te accepteren of het online portaal beschikbaar te houden.
De klant is verplicht om bij de registratie volledige en juiste informatie te verstrekken en zijn klantgegevens actueel te houden. De klant zorgt ervoor dat de informatie op zijn klantenaccount actueel en correct is.
De klant mag slechts één klantenaccount hebben en moet ervoor zorgen dat zijn gebruikersnaam en wachtwoorden die hij bij de registratie op het online portaal ontvangt, veilig worden opgeslagen, bewaard en gebruikt en dat derden er geen toegang toe hebben. In het geval van een niet toegestaan gebruik van een wachtwoord, klantenaccount of in het geval van een gekende of vermoedelijke inbreuk op de beveiliging, zal de klant tink daarvan onmiddellijk op de hoogte stellen. Voorgaande geldt eveneens voor misbruik van het online portaal. De klant is aansprakelijk voor elk ongeoorloofd gebruik van het klantenaccount.
De klant is als enige verantwoordelijk voor de inhoud van de gegevens (“inhoud”) die door hem via het online portaal worden weergegeven, gepubliceerd, geüpload, opgeslagen, uitgewisseld of verzonden. De klant dient er in het bijzonder op toe te zien dat de inhoud geen inbreuk maakt op rechten van derden. De klant heeft geen aanspraak op de opslag of publicatie van inhoud, zoals productreviews.
De klant mag de werking van het online portaal niet verstoren en mag de daarin toegankelijke gegevens niet buiten het contractueel overeengekomen gebruik gebruiken. In het bijzonder mag de klant het online portaal niet manipuleren met als doel het verkrijgen van ongeoorloofde betalingen of andere voordelen ten nadele van tink, een tink-partner of derden.
tink kan het gebruik van het online portaal door de klant controleren en de klant de toegang tot het online portaal blokkeren indien tink van mening is dat de klant de bepalingen volgens 2.3 tot 2.5 niet respecteert.
Zowel tink als de klant hebben het recht om het account van de klant te allen tijde met onmiddellijke ingang te verwijderen.
Het software- en goederen aanbod op het online portaal is vrijblijvend. Door op de knop “Nu kopen” of “Nu huren” te klikken, plaatst de klant een bindende bestelling van de goederen of software in zijn winkelwagentje en sluit hij daarmee een bindende overeenkomst af.
Indien een overeenkomst wordt afgesloten voor de aankoop van goederen, ontvangt de klant van tink eerst per e-mail een automatisch verzonden bevestiging van de ontvangst van de bestelling (“Bevestiging van ontvangst”). De ontvangstbevestiging houdt geen aanvaarding in van de bestelling van de klant door tink. Pas wanneer tink of de betreffende tink-partner de goederen naar de klant heeft verzonden en tink de verzending van de goederen naar de klant heeft bevestigd via e-mail (“verzendbevestiging”), komt een bindende koopovereenkomst tussen tink en de klant tot stand na ontvangst van de verzendbevestiging door de klant, maar niet later dan bij de aanvaarding van de gekochte of gehuurde goederen door de klant of een door de klant aangewezen ontvanger. Indien de door de klant bestelde goederen niet beschikbaar zijn, wordt de klant hiervan op de hoogte gesteld. In dit geval wordt er geen overeenkomst gesloten.
Bij huurovereenkomsten voor goederen ontvangt de klant eerst een ontvangstbevestiging. tink bepaalt vervolgens of de klant voldoende kredietwaardigheid heeft. Een bindende huurovereenkomst tussen tink en de klant komt pas tot stand na ontvangst van de verzendbevestiging, maar niet later dan bij de aanvaarding van de goederen door de klant of een door de klant aangewezen ontvanger. Indien de kredietwaardigheid van de klant niet voldoende is of de door de klant bestelde goederen niet beschikbaar zijn, wordt de klant hiervan op de hoogte gesteld. In dit geval wordt er geen overeenkomst gesloten.
In het geval van contracten voor de tijdelijke terbeschikkingstelling (huur) van software maakt tink voor de uitvoering van het contract gewoonlijk gebruik van derden die de software oorspronkelijk ter beschikking stellen ("tink-software-partner"). Ook in dit geval krijgt de klant eerst een ontvangstbevestiging. Nadat tink de bestelling van de klant heeft gecontroleerd, stuurt tink regelmatig het e-mailadres van de klant, het bestelnummer en informatie over de abonnementsstatus van de klant naar de tink-software-partner. Opdat de klant de software kan gebruiken in overeenstemming met het contract, is het in het algemeen noodzakelijk dat de klant akkoord gaat met de algemene contractvoorwaarden van de respectieve tink-software-partner in de versie die van toepassing is op het moment van het sluiten van het contract ("software-partner-gebruiksvoorwaarden") tegenover tink en/of tegenover de tink-software-partner. tink zal de gebruiksvoorwaarden van de software-partner in een geschikte vorm aan de klant verstrekken.
Voor zover de klant via het online portaal contracten sluit voor modules uit het tink E-Mobility pakket, bemiddelt tink bij het sluiten van overeenkomstige contracten tussen de klant en derden die de betreffende servicemodule uit het tink E-Mobility pakket aan de klant ter beschikking stellen ("tink-E-Mobility-partner"). tink adviseert en ondersteunt de klant kosteloos bij de keuze en bestelling van modules uit het tink E-Mobilitity pakket. Tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen, worden er geen overeenkomsten gesloten tussen de klant en tink in verband met modules uit het tink E-mobility pakket. Om modules uit het tink E-Mobility pakket te kunnen bestellen, moet de klant in het algemeen akkoord gaan met de toepasselijke algemene voorwaarden van de betreffende tink E-Mobility-partner als onderdeel van het sluiten van de overeenkomst. Een kredietcontrole van de klant overeenkomstig punt 3.3 is hiervoor gewoonlijk ook vereist.
tink zal de tekst van de overeenkomst, met inbegrip van deze AV, niet opslaan na het sluiten van de overeenkomst. De tekst van de overeenkomst is dan niet meer toegankelijk voor de klant.
Indien de klant nog geen achttien (18) jaar oud is, heeft hij de toestemming nodig van zijn wettelijke vertegenwoordiger voor het effectief afsluiten van een overeenkomst met tink.
De levering van de goederen aan de klant gebeurt in het algemeen niet door tink zelf, maar door een derde die wordt aangeduid door tink (de zogenaamde “tink-partner”).
tink neemt ten opzichte van de klant geen enkel inkooprisico op zich voor goederen, ook niet in geval van een koopovereenkomst voor generieke goederen. tink is derhalve slechts verplicht te leveren uit haar voorraad van goederen of uit de voorraad van de betreffende tink-partner. De leveringsplicht van tink is niet van toepassing indien tink, ondanks goede congruente indekkingstransacties, zelf niet of niet tijdig geleverd wordt door derden, of indien tink niet verantwoordelijk is voor het niet beschikbaar zijn van de goederen en tink de klant hiervan onverwijld op de hoogte heeft gesteld. In geval van onbeschikbaarheid van de goederen zal tink de door de klant betaalde voorschotten onmiddellijk terugbetalen.
tink is gerechtigd tot het doen van deelleveringen, voor zover dit redelijk is voor de klant. tink is hier niet toe verplicht.
In geval van terugzending van goederen als gevolg van verkeerde of onvolledige leverings- of adresgegevens van de klant, alsmede in geval de klant niet op een overeengekomen leverdatum komt opdagen, behoudt tink zich het recht voor om eventuele kosten (met name transport- en opslagkosten) alsook administratiekosten aan de klant in rekening te brengen.
Indien tink zich niet houdt aan een bindende leveringstermijn, kan de klant zich pas na het verstrijken van een door tink gestelde redelijke termijn terugtrekken uit de overeenkomst of een schadevergoeding eisen in plaats van de levering. Dit is niet van toepassing indien de vaststelling van een respijttermijn volgens de wettelijke bepalingen overbodig is.
Indien de klant een consument is in de zin van § 13 van het BGB en de overeenkomst betrekking heeft op de aankoop van goederen, gaat het risico van onopzettelijk verlies en beschadiging van de goederen over op de klant bij de levering aan de klant of aan een door de klant aangewezen ontvanger. Dit geldt ongeacht of de goederen al dan niet verzekerd zijn verzonden.
Indien de klant een ondernemer is in de zin van § 14 van het BGB en de overeenkomst betrekking heeft op de aankoop van goederen, gaat het risico van onopzettelijk verlies en beschadiging van de goederen over op de klant bij de overhandiging van de goederen aan de vervoerder of een andere persoon of instelling die is aangewezen om de verzending uit te voeren.
Overmacht, bedrijfsstoringen, arbeidsconflicten en andere belemmeringen voor de levering door de leveranciers van tink of tink zelf, ontslaan tink van haar leveringsplicht voor de duur van de belemmering en de impact hiervan. Indien een dergelijke belemmering meer dan vier (4) weken duurt, heeft de klant het recht om zich uit de overeenkomst terug te trekken. Verdere aanspraken van de klant, in het bijzonder aanspraken op schadevergoeding, bestaan niet.
De geleverde goederen blijven eigendom van tink of van de betreffende tink-partner tot aan de volledige betaling ervan.
Indien de klant een consument is volgens § 13 van het BGB, heeft hij het volgende herroepingsrecht:
Herroepingsbeleid
Herroepingsrecht De klant heeft het recht om deze overeenkomst binnen veertien (14) dagen zonder vermelding van redenen te herroepen. De herroepingstermijn bedraagt (a) in het geval van een overeenkomst voor de aankoop van goederen, veertien (14) dagen vanaf de dag waarop de klant of een door de klant aangewezen derde, die niet de vervoerder is, de laatste goederen in ontvangst heeft genomen en (b) in het geval van een overeenkomst voor de huur van goederen of software, veertien (14) dagen vanaf de dag van de sluiting van de overeenkomst. Om gebruik te maken van het herroepingsrecht, moet de klant tink GmbH hierover informeren (Gipsstraße 15, D-10119 Berlijn, via telefoon: +31 85 0012 660, of via e-mail: service@tink.nl) door middel van een duidelijke verklaring (bijvoorbeeld een brief of e-mail). De klant kan hiervoor het onderstaande herroepingsformulier gebruiken, maar dit is niet verplicht. Om de herroepingstermijn in acht te nemen, volstaat het dat de klant de kennisgeving van de uitoefening van het herroepingsrecht voor het einde van de herroepingstermijn verstuurt.
Gevolgen van de herroeping Indien de klant deze overeenkomst herroept, zal tink alle betalingen die van de klant in ontvangst zijn genomen, onmiddellijk en uiterlijk na veertien (14) dagen aan de klant terugbetalen en dit na de datum waarop tink de kennisgeving van herroeping van deze overeenkomst heeft ontvangen. Voor deze terugbetaling zal tink hetzelfde betaalmiddel gebruiken als de klant bij de oorspronkelijke transactie, tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen met de klant; in geen geval zal tink de klant kosten in rekening brengen voor deze terugbetaling. tink kan de terugbetaling weigeren totdat de goederen zijn geretourneerd of totdat de klant het bewijs heeft geleverd dat hij of zij de goederen heeft geretourneerd, afhankelijk van wat er eerst gebeurt. Voor het geval dat de klant gebruik heeft gemaakt van een cadeaubon, zal tink het overeenkomstige bedrag terug overmaken op diens cadeaubonrekening.
De klant zal de goederen onverwijld en in ieder geval binnen de veertien (14) dagen na datum waarop de klant tink heeft geïnformeerd over de herroeping van deze overeenkomst, aan de betreffende tink-partner retourneren of overhandigen. De termijn wordt geacht in acht te zijn genomen indien de klant de goederen voor het verstrijken van de termijn van veertien (14) dagen opstuurt. tink draagt de kosten voor het retourneren van de goederen indien de klant het door tink verstrekte retourticket gebruikt. Indien de klant het retourticket niet gebruikt voor het retourneren van de goederen, dient de klant zelf de kosten van de retourzending te dragen.
De klant is alleen aansprakelijk voor waardeverlies van de goederen indien dit waardeverlies het gevolg is van een behandeling van de goederen die niet noodzakelijk is voor de controle van de staat, de eigenschappen en de functionaliteit ervan.
Voorbeeld herroepingsformulier Als de klant het contract wil herroepen, kan hij het volgende formulier invullen en opsturen via de post naar tink GmbH, Gipsstraße 15, D-10119 Berlijn of via e-mail naar service@tink.nl:
Hierbij herroep ik […] de door mij gesloten overeenkomst […] voor [de aankoop] of [de huur] van de volgende [goederen] of [software]: […]
Einde van het herroepingsbeleid
In geval van terugzending van goederen is de klant verplicht de goederen volledig, in hun oorspronkelijke staat, intact en zonder schade te retourneren. Hiervoor kan hij een printbare bon aanvragen, afdrukken en gebruiken via het online portaal of per e-mail naar service@tink.nl.
Indien het onderwerp van de overeenkomst de aankoop is van een bundel goederen bestaande uit meerdere individuele goederen tegen een totale prijs en de klant de overeenkomst slechts gedeeltelijk herroept, vervalt de eventuele korting die door tink is toegekend voor de aankoop van de bundel. tink behoudt zich het recht voor om in dit geval een extra betaling van de aankoopprijs te eisen.
De klant stemt er uitdrukkelijk mee in dat tink met de uitvoering van de overeenkomst begint in geval van verhuur van software vóór het verstrijken van de herroepingstermijn vermeld in artikel 5.1. De klant erkent dat hij door deze toestemming het recht op herroeping verliest zodra tink met de uitvoering van het contract is begonnen.
De klant heeft geen herroepingsrecht in geval van overeenkomsten omtrent de levering van goederen die onderling verschillen waarbij de vervaardiging beïnvloedt wordt door een individuele keuze of bepaling van de klant of duidelijk op de persoonlijke behoeften van de klant is afgestemd. Dit is met name het geval voor gepersonaliseerde goederen.
De prijzen die op het online portaal zijn vermeld op het moment van de bestelling van de klant zijn van toepassing. De vermelde prijzen zijn definitieve prijzen, d.w.z. dat ze de wettelijke Belgische btw includeren alsook de andere prijscomponenten.
De klant is verplicht gebruik te maken van een van de betaalmethoden die door tink op het online portaal worden aangeboden voor de betaling. Indien de klant kiest voor het betalingssysteem van een derde partij (zoals Paypal), is hij verplicht de algemene voorwaarden van de derde partij in acht te nemen.
tink accepteert alleen bankoverschrijvingen vanaf rekeningen binnen de Europese Unie.
tink maakt uitsluitend facturen en kredietnota’s op in elektronische vorm.
Vouchers die niet kunnen worden aangekocht, maar die in het kader van reclamecampagnes gratis aan de klant worden verstrekt (“promotionele vouchers”), zijn alleen geldig op het online portaal en alleen voor de periode die op de vouchers is aangegeven. Deze vouchers zijn niet overdraagbaar. Individuele goederen, software of merken kunnen worden uitgesloten van een promotievoucher-campagne. Promotionele vouchers kunnen niet worden gebruikt om cadeaubonnen aan te schaffen.
De klant kan alleen voor het einde van het bestelproces een waardebon inwisselen. Een latere verrekening van promotiebonnen is niet mogelijk.
Verschillende vouchers kunnen over het algemeen niet met elkaar worden gecombineerd. De klant kan een actievoucher slechts één keer inwisselen en dit voor slechts één bestelprocedure.
Indien de waarde van de actievoucher niet voldoende is voor een volledige betaling volgens de betreffende overeenkomst, kan de klant het prijsverschil compenseren met de betalingsopties die door tink worden aangeboden. Als de waarde van de voucher hoger is dan de waarde van de betreffende overeenkomst, vervalt het resterende saldo van de voucher en wordt het niet aan de klant terugbetaald via tink.
Indien de klant een overeenkomst herroept die hij (gedeeltelijk) heeft uitgevoerd met een voucher, heeft hij geen recht om terugbetaling te eisen van het verschuldigde bedrag op de voucher.
Indien de klant een overeenkomst die hij (gedeeltelijk) met een waardebon heeft uitgevoerd, gedeeltelijk herroept en als gevolg daarvan de eventuele minimale bestelwaarde van de waardebon niet meer wordt bereikt, vervalt de volledige korting die aan de klant is toegekend door tink op basis van de waardebon. In dit geval behoudt tink zich het recht voor om de aankoopprijs op te eisen.
Cadeaubonnen zijn vouchers die de klant kan kopen. De cadeaubonnen kunnen enkel worden ingewisseld voor de aankoop van tink-artikelen. De cadeaubonnen kunnen niet worden ingewisseld voor de aankoop van (extra) cadeaubonnen.
Cadeaubonnen kunnen enkel worden verzilverd in het land en onder hetzelfde subdomein als waar ze werden aangekocht.
Als het tegoed van een cadeaubon niet volstaat om er de volledige aankoopprijs van een bestelling mee af te dekken, dan is het mogelijk om het prijsverschil te betalen met een van de aangeboden betaalmiddelen via tink of met aanvullende cadeaubonnen.
De klant kan een cadeaubon alleen inwisselen voordat hij zijn bestelproces heeft afgerond. Het is niet mogelijk cadeaubonnen op een later tijdstip te verrekenen.
Het tegoed van een cadeaubon wordt niet in geld aan de klant uitbetaald en brengt ook geen rente op. De klant kan het bestaande tegoed bekijken onder "Cadeaubonnen" in "Mijn Account" op tink.nl/customer/giftcards/balance/
Voor contracten die met succes door tink tussen de klant en de tink E-Mobility-partner tot stand zijn gebracht in overeenstemming met artikel 3.4 voor modules uit het tink E-Mobility pakket, zal tink, indien afzonderlijk overeengekomen, de klant een eenmalige betaling toekennen ter hoogte van het bedrag dat in dit verband bij de bestelling is vermeld ("cashback").
De toekenning van de cashback is onderworpen aan de voorwaarde dat (a) de klant een klantenaccount heeft aangemaakt, (b) een effectief contract is gesloten tussen de klant en de tink E-Mobility-partner, (c) de relevante goederen of diensten volledig zijn betaald, geleverd en geaccepteerd, (d) alle wettelijke of contractueel overeengekomen annuleringstermijnen zijn verstreken, en (e) de relevante bestelling niet is geannuleerd, teruggedraaid of anderszins afgewezen.
De betaling wordt uitgevoerd door middel van een SEPA-overboeking naar een door de klant opgegeven bankrekening in de Europese Unie. Normaliter zal de betaling worden verricht binnen dertig (30) dagen nadat aan alle in artikel 9.2 genoemde voorwaarden is voldaan.
Bij gebreken aan goederen heeft de klant ten opzichte van tink het recht op de wettelijke garantierechten, in het bijzonder de rechten die voortvloeien uit §§ 434 van het BGB. Tenzij uitdrukkelijk schriftelijk overeengekomen geeft tink geen garanties of andere toezeggingen.
Als de klant ondernemer is in de zin van § 14 van het BGB geldt § 377 HGB (Duits Wetboek van Koophandel). Bovendien bedraagt de garantietermijn in dit geval twaalf (12) maanden, met uitzondering van vorderingen op grond van opzet of grove nalatigheid en schade als gevolg van letsel aan leven, lichaam of gezondheid.
Indien de klant ondernemer is in de zin van § 14 BGB, verjaren zijn garantieaanspraken tegen tink twaalf (12) maanden na levering van de goederen. Indien de klant een consument is in de zin van § 13 van het Duitse Burgerlijk Wetboek (BGB), verjaren zijn garantieclaims tegen tink volgens de wettelijke bepalingen.
Indien de klant een ondernemer is in de zin van § 14 van het BGB kan tink ervoor kiezen om het ontbrekende product achteraf nog te leveren. tink heeft hiervoor recht op drie (3) pogingen tot nakoming achteraf.
Indien de overeenkomst de huur van goederen betreft, worden het begin van de huurperiode, de duur van de huurperiode en een eventuele minimum huurperiode in de overeenkomst vermeld. De looptijd van een eventuele verzekering die in verband met de huur wordt afgesloten (bijvoorbeeld slotenmakersverzekering) komt overeen met de huurperiode.
De klant is verplicht het huurobject bij aflevering te inspecteren op duidelijke gebreken (onder andere transportschade) en deze gebreken onmiddellijk te melden.
De klant zal het gehuurde voor eigen rekening gebruiken en exploiteren. Hij is verplicht het gehuurde met zorg te behandelen en alleen te gebruiken voor het beoogde, normale gebruik volgens de desbetreffende gebruiksaanwijzing. In geval van schade of verlies van het huurmateriaal is de klant verplicht om tink daar onmiddellijk over te informeren.
Zonder toestemming van tink is de klant niet gerechtigd het gebruik van het huurobject aan een derde over te laten, in het bijzonder niet om het huurobject onder te verhuren. De klant is volledig aansprakelijk voor het handelen en nalaten van derden. De klant is niet gerechtigd het gehuurde te verhuren, te verkopen, te bezwaren met een pandrecht of anderszins aan derden ter beschikking te stellen.
De klant is zich ervan bewust dat het gehuurde product software of andere beschermde inhoud kan bevatten en dat voor het contractuele gebruik van het gehuurde product derhalve een afzonderlijke (licentie) overeenkomst met derden of met tink moet worden gesloten. De klant is verplicht de toepasselijke eigendomsrechten te respecteren.
De klant is zich ervan bewust dat het contractuele gebruik van het gehuurde goed een goed functionerende netwerkomgeving of internetverbinding of andere technische apparatuur kan vereisen, wat evenals de kosten hiervan, toebehoort aan de verantwoordelijkheid van de klant. Dit geldt met name voor hardware en software. Voor zover zich storingen voordoen door storingen of onderbrekingen van de stroomvoorziening van de klant, het netwerk van de klant (bekabeld of wifi) of andere technische storingen of defecten, die te wijten zijn aan de klant of zijn energie-, telecommunicatie- of IT-providers, is tink niet verantwoordelijk voor dergelijke storingen of onderbrekingen. De klant staat in voor de instandhouding van de veiligheid van de door hem gebruikte technische uitrusting.
De huurprijs dient aan het begin van elke contractuele maand vooruit te worden betaald. De eerste maand huur wordt aan het begin van de huurperiode geïnd door tink.
Indien tijdens de huurperiode een defect wordt ontdekt aan het huurartikel, is de klant verplicht om het defect onmiddellijk te melden. Indien de klant dit niet doet, is hij verplicht de daaruit voortvloeiende schade te vergoeden.
tink heeft te allen tijde het recht de gehuurde goederen na voorafgaande kennisgeving met een redelijke termijn te inspecteren. tink zal noodzakelijke reparaties aan de gehuurde goederen zelf of via derden uitvoeren. tink kiest ervoor om het gehuurde artikel te vervangen of afzonderlijke onderdelen hiervan te vervangen of te herstellen.
De partijen hebben het recht een overeenkomst voor de huur van goederen te beëindigen met een opzegtermijn van zes (6) weken tot het einde van een overeengekomen minimum huurperiode. Na afloop van de minimum huurperiode wordt de overeenkomst automatisch met één (1) maand verlengd en kan het door de partijen worden opgezegd met een opzegtermijn van twee (2) weken tot het einde van de respectievelijke verlengingsperiode.
Het recht op tussentijdse opzegging van een overeenkomst voor de huur van goederen om een goede reden blijft onaangetast. tink heeft het recht op buitengewone opzegging van de huurovereenkomst wanneer (i) de klant in gebreke blijft met de betaling van twee opeenvolgende huurgelden, (ii) de klant reeds herhaaldelijk is aangemaand tot wanbetaling, (iii) er beslaglegging of andere handhavingsmaatregelen tegen de klant bestaan, of wanneer (iv) de klant het huurobject aan onbevoegde derden heeft nagelaten of de ontvangst van het huurobject door onzorgvuldigheid of oneigenlijk gebruik in gevaar wordt gebracht.
De opzegging van de huurovereenkomst dient in tekstvorm te geschieden.
Na afloop van de huurperiode is de klant verplicht het huurobject in volledige en onbeschadigde staat, inclusief de bijbehorende documenten, aan de betreffende tink-partner terug te geven. Indien de klant het huurobject na het verstrijken van de huurperiode blijft gebruiken, wordt het contract met één (1) maand verlengd indien tink hiertegen geen bezwaar maakt.
Indien tink en de klant een minimum huurperiode zijn overeengekomen, is de klant verplicht de huur voor de minimum huurperiode te betalen, onder voorbehoud van de uitoefening van een eventueel herroepingsrecht. Dit geldt ook als de klant het huurobject voor het einde van de minimum huurperiode retourneert.
Een risicoaansprakelijkheid van tink voor initiële materiaalfouten van het gehuurde artikel (§ 536a BGB) is uitgesloten.
Het gehuurde object blijft te allen tijde volledig eigendom van tink of de betreffende tink-partner.
Indien de overeenkomst betrekking heeft op de huur van software, worden de aanvang van de huurperiode, de duur van de huurperiode en een eventuele minimumtermijn in de overeenkomst vastgelegd.
De software-partner-gebruiksvoorwaarden worden een integraal onderdeel van het contract tussen tink en de klant. In geval van tegenstrijdigheden tussen de software-partner-gebruiksvoorwaarden en deze AV, prevaleren deze AV in de relatie tussen de klant en tink.
Met inachtneming van de software-partner-gebruiksvoorwaarden en de overeenkomst verleent tink de klant een niet-exclusief, niet-overdraagbaar, niet-sublicentieerbaar recht om gebruik te maken van de eigen diensten die worden aangeboden als "Software as a Service" of diensten van tink-software-partners, met inbegrip van de bijbehorende websites, webruimtes en toepassingen (gezamenlijk de "diensten"). De klant is verplicht zich te houden aan de gebruiksbeperkingen die voortvloeien uit de gebruiksvoorwaarden van de tink-software-partner. Het aantal licenties vloeit voort uit het desbetreffende contract. De diensten worden aangeboden zoals op dit moment beschreven op de website van tink of de tink-software-partner, met inbegrip van het onboarding-proces van de klant (indien van toepassing) en de FAQ-sectie (collectief de "documentatie").
Het is de verantwoordelijkheid van de klant om na te gaan of de diensten, zoals beschreven in de documentatie, aan zijn behoeften en wensen voldoen. De klant is op de hoogte van de essentiële functies en kenmerken van de diensten. De omvang, het type en de kwaliteit van de diensten worden bepaald door deze AV, de software-partner-gebruiksvoorwaarden, het contract en de documentatie. Productbeschrijvingen, illustraties, testprogramma's, etc. zijn geen garanties of afspraken over kwaliteit.
tink garandeert ofwel verbindt zich ertoe te garanderen dat de diensten de essentiële kenmerken hebben die worden beschreven in de op dat moment geldende documentatie van de respectieve versie van de diensten. In geval van schending van deze garantie is tink verplicht om commercieel redelijke inspanningen te verrichten om de diensten zodanig aan te passen of te laten aanpassen dat ze in wezen voldoen aan de documentatie. Vorderingen tot schadevergoeding door de klant gebaseerd op een inbreuk op deze garantie zijn onderworpen aan de beperkingen vermeld in artikel 14. De klant heeft in geen geval het recht om de broncode van de diensten te verkrijgen
Tenzij anders bepaald in de software-partner-gebruiksvoorwaarden of de overeenkomst, mag de klant derden toestaan de diensten te gebruiken, uitsluitend in overeenstemming met de software-partner-gebruiksvoorwaarden, op voorwaarde dat (a) de klant een licentie heeft verkregen voor elk van deze derden; (b) de klant ervoor zorgt dat al deze derden zich houden aan de software-partner-gebruiksvoorwaarden en deze AV en de klant verantwoordelijk en aansprakelijk blijft jegens tink voor alle handelingen en nalatigheden van deze derden. De diensten mogen door de klant en zijn bevoegde gebruikers uitsluitend worden gebruikt zoals uiteengezet in de documentatie en uitsluitend in volledige overeenstemming met alle toepasselijke wet- en regelgeving.
In overeenstemming met de software-partner-gebruiksvoorwaarden biedt tink of de tink-software-partner onderhouds- en ondersteuningsdiensten voor de software aan. Indien de omvang en beschikbaarheid van de ondersteuning alsmede het onderhoud niet voortvloeien uit de software-partner-gebruiksvoorwaarden, zal tink de klant hiervan afzonderlijk op de hoogte stellen. tink of de tink-software-partner zal commercieel redelijke inspanningen verrichten om alle gemelde fouten tijdig te corrigeren, respectievelijk verplichten zich ervoor zorg te dragen dat tink-software-partners dit doen, mits (a) de klant aan tink c.q. tink-software-partner een gedetailleerde omschrijving van de fout en de reproduceerbaarheid daarvan verstrekt en (b) dit gebeurt met inachtneming van de prioriteit van de fout zoals door tink c.q. tink-software-partner naar eigen oordeel wordt vastgesteld.
De beschikbaarheid van de diensten wordt beheerst door de software-partner-gebruiksvoorwaarden. tink zal redelijke inspanningen verrichten om vooraf melding te maken van geplande onderbrekingen van de diensten, of zal zich ervoor inspannen om te zorgen dat tink-software-partners dit doen.
tink en/of de tink-software-partner zijn en blijven eigenaar van alle eigendomsrechten, waaronder auteursrechten, databankrechten, patenten, handelsgeheimen, handelsmerken en alle andere intellectuele eigendomsrechten en technische oplossingen in en met betrekking tot de diensten. De klant erkent dat de rechten die na het sluiten van een contract worden verleend de klant geen eigendomsrechten op de diensten verlenen.
Alle rechten op (a) niet-openbare gegevens die door de klant aan tink worden verstrekt om de levering van de diensten mogelijk te maken of die door de klant worden verstrekt tijdens het gebruik van de diensten en op (b) de inhoud van alle gegevens en elk ander materiaal dat wordt weergegeven, gepubliceerd, geüpload, opgeslagen, uitgewisseld of verzonden door de klant of door gebruikers via of met behulp van de diensten, alsmede op (c) gegevens die zijn gebaseerd op of afgeleid van de gegevens of inhoud waarnaar wordt verwezen in (a) of (b) blijven bij de klant. De klant verleent aan tink en de tink-software-partner een niet-exclusief, niet-overdraagbaar, sublicentieerbaar (gebruiks)recht, onbeperkt qua ruimte en inhoud, om de klantgegevens en inhoud uitsluitend te gebruiken in verband met de levering van de diensten. tink is niet aansprakelijk voor de klantgegevens of inhoud.
tink en/of de tink-software-partner behouden zich het recht voor om nieuwe versies en updates van de diensten te maken, in het bijzonder wijzigingen in het ontwerp, de operationele procedure, technische specificaties, systemen en andere functies van de diensten, op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving.
Partijen hebben het recht een overeenkomst voor de huur van software te beëindigen met inachtneming van een opzegtermijn van twee (2) weken voor het einde van elke overeengekomen minimumtermijn. Na het verstrijken van de minimumtermijn wordt het contract automatisch verlengd met één (1) maand en kan het door de partijen worden opgezegd met inachtneming van een opzeggingstermijn van twee (2) weken voor het einde van de respectieve verlengingsperiode.
Het bepaalde in de artikelen 11.5 tot en met 11.7 en 11.11 tot en met 11.15 is van toepassing op overeenkomsten inzake de huur van software.
De klant en tink zullen te allen tijde voldoen aan de vereisten van de toepasselijke wetgeving inzake gegevensbescherming, in het bijzonder de Algemene Verordening Gegevensbescherming van de EU.
In het bijzonder zal tink, voor zover vereist door de toepasselijke wetgeving inzake gegevensbescherming, een overeenkomst sluiten met de klant over de verwerking van persoonsgegevens van de klant.
tink is, ongeacht de rechtsgrond, aansprakelijk voor (i) opzet en grove nalatigheid, (ii) voor bedrog, (iii) voor schade als gevolg van letsel aan leven, lichaam of gezondheid, (iv) voor vorderingen van de klant die voortvloeien uit een kwaliteitsgarantie en (v) voor vorderingen van de klant op grond van de wet op de productaansprakelijkheid.
In geval van eenvoudige nalatigheid is tink alleen aansprakelijk voor schade als gevolg van het niet nakomen van kardinale verplichtingen. Kardinale verplichtingen zijn verplichtingen waarvan de nakoming essentieel is voor de goede uitvoering van de overeenkomsten en waarvan de klant regelmatig op de nakoming vertrouwt en mag vertrouwen. In dit geval is de aansprakelijkheid van tink beperkt tot de vergoeding van de te verwachten, typisch optredende schade.
Behoudens het bepaalde in artikel 14.1 is tink niet aansprakelijk voor schade als gevolg van het niet nakomen van verplichtingen die geen kardinale verplichtingen zijn en die zijn veroorzaakt door lichte nalatigheid van tink.
tink is slechts aansprakelijk voor gegevensverlies tot een bedrag dat de typische herstelkosten dekt die zouden zijn gemaakt indien de klant regelmatige en correcte back-ups had gemaakt.
Indien de opdrachtgever een ondernemer is, is de aansprakelijkheid van tink op grond van artikel 14.2 beperkt tot de dubbele waarde van de betreffende overeenkomst. Opzettelijke handelingen van tink zijn hiervan uitgesloten.
Elke aansprakelijkheid voor schade die verder gaat dan de in dit artikel 11 geregelde gevallen is uitgesloten.
De klant kan vorderingen van tink enkel verrekenen als de vordering door de rechter is vastgesteld of door tink onbetwist of erkend is.
Indien de klant een consument is kan hij alleen een retentierecht uitoefenen als zijn vordering gebaseerd is op dezelfde contractuele relatie.
Indien de klant een ondernemer is in de zin van § 14 van het BGB kan hij slechts een retentierecht doen gelden voor zover zijn vordering gebaseerd is op dezelfde contractuele relatie, rechtsgeldig is vastgesteld of onbetwist of erkend is door tink.
Indien de klant een ondernemer is in de zin van § 14 van het BGB is hij alleen na schriftelijke toestemming van tink gerechtigd zijn schuldvorderingen aan derden te cederen. § 354a van het HGB blijft ongewijzigd.
tink is niet aansprakelijk voor eventuele kosten die de klant moet maken in verband met door de klant ingeschakelde derden (bijv. banken en betalingsdienstaanbieders) tijdens het herroepingsproces.
Indien de klant een ondernemer is overeenkomstig § 14 van het BGB, is op de overeenkomst, inclusief deze algemene voorwaarden, het recht van de Bondsrepubliek Duitsland van toepassing. Indien de klant een consument is in de zin van § 13 van het BGB, is op de overeenkomst, met inbegrip van deze algemene voorwaarden het recht van de Bondsrepubliek Duitsland van toepassing. Niette gaande deze rechtskeuze komt de consument op grond van artikel 6 lid 2 van Verordening (EG) nr. 593/2008 (Rome I) de bescherming toe die het dwingende recht van het land van zijn woonplaats hem biedt (d.w.z. de bepalingen van het recht van deze staat waarvan niet bij overeenkomst kan worden afgeweken). Het Verdrag van de Verenigde Naties inzake internationale koopovereenkomsten betreffende roerende zaken (CISG) is niet van toepassing.
De Europese Commissie heeft een online arbitragecommissie die via deze link bereikbaar is. tink is niet verplicht om deel te nemen aan een geschillenbeslechtingsprocedure via deze arbitragecommissie of een andere consumentenarbitragecommissie en biedt momenteel geen deelname aan.
Indien de klant een ondernemer is in de zin van § 14 van het BGB, is de plaats van jurisdictie voor alle geschillen die voortvloeien uit of verband houden met de overeenkomst en/of deze voorwaarden Berlijn; in dit geval heeft tink ook het recht om de klant te dagvaarden in de plaats van vestiging. Indien de klant een consument is in de zin van § 13 van het BGB, gelden de wettelijke voorschriften en de Verordening (EU) NR. 1215/2012 (Brussel 1 bis).
tink kan deze algemene voorwaarden voor de toekomst wijzigen en/of actualiseren.
tink kan deze AV met werking voor lopende contracten voor de huur van goederen voor de toekomst wijzigen en/of actualiseren indien dit om technische, economische of juridische redenen noodzakelijk is en voor zover dit geen wijziging inhoudt die de basis van de rechtsverhouding tussen de partijen beïnvloedt en gelijkwaardig is aan het sluiten van een nieuw contract. In dat geval zal de Klant ten minste zes (6) weken voor de geplande inwerkingtreding van de wijziging van deze AV in tekstvorm (een eenvoudige e-mail volstaat) op de hoogte worden gebracht. De klant kan al dan niet met de wijziging instemmen tot de dag van de beoogde inwerkingtreding ervan. De wijziging wordt geacht door de klant te zijn aanvaard indien de klant geen bezwaar maakt tegen de wijziging voor de dag van de beoogde inwerkingtreding ervan. tink informeert de klant uitdrukkelijk over de wijziging in de desbetreffende aankondiging.
De overeenkomst, met inbegrip van deze AV, vormt de volledige overeenkomst tussen de klant en tink met betrekking tot het onderwerp en vervangt en sluit alle voorafgaande schriftelijke of mondelinge onderhandelingen, regelingen, afspraken, oefeningen of overeenkomsten tussen de partijen met betrekking tot het onderwerp uit.
Indien enige bepaling van de overeenkomst, inclusief deze AV, geheel of gedeeltelijk ongeldig is of wordt, wordt de geldigheid van de overige bepalingen niet aangetast. In dit geval wordt de onwerkzame of nietige bepaling vervangen door een bepaling die het dichtst komt bij wat de partijen op juridisch toelaatbare wijze zouden zijn overeengekomen in overeenstemming met de betekenis en het doel van de oorspronkelijke bepaling en de volgorde, indien zij de onwerkzame of nietige werking van de oorspronkelijke bepaling zouden hebben erkend. Indien de onverbindendheid of ongeldigheid van een bepaling gebaseerd is op een daarin vastgestelde prestatie- tijdsbepaling (termijn of datum), komt in de plaats hiervan een bepaling met een wettelijk toegestane draagwijdte die de oorspronkelijke draagwijdte het dichtst benadert. Het voorgaande is ook van toepassing op eventuele onopzettelijke ontstane leemtes in de overeenkomst, waaronder deze algemene voorwaarden.
Wijzigingen van of aanvullingen op een overeenkomst moeten schriftelijk worden vastgelegd (gewoon per e-mail is voldoende). Hetzelfde geldt voor overeenkomsten als de vraag er is om af te wijken van deze schriftelijke vormvereiste of om er volledig van af te zien.
tink GmbH Amtsgericht Berlin Charlottenburg, Duitsland, HRB 175701August 2022
Elke vorm van verzameling, gebruik, opslag, wissing of ieder ander gebruik (hierna te noemen de “verwerking”) van gegevens dient uitsluitend voor het leveren van onze diensten. De diensten van tink GmbH zijn ontworpen met het doel om zo weinig mogelijk persoonlijke gegevens te gebruiken. Onder “persoonsgegevens” (hierna ook “gegevens” genoemd) wordt in dit verband alle individuele informatie verstaan over persoonlijke of feitelijke omstandigheden van een specifieke of identificeerbare natuurlijke persoon (de zogenaamde “betrokkene”).
In de volgende toelichting over gegevensbescherming wordt beschreven welke soorten persoonsgegevens worden verwerkt wanneer u onze website opent, wat er met deze persoonsgegevens gebeurt en hoe u eventueel bezwaar kunt maken tegen de verwerking van uw gegevens.
De verwerkingsverantwoordelijke is volgens de Algemene verordening van de EU inzake gegevensbescherming (AVG):
tink GmbH Adres: Gipsstraße 15 10119 Berlijn E-Mail: privacy@tink.be Homepage:www.tink.be
De Data Protection Officer (DPO) is:
Kemal Webersohn van WS Datenschutz GmbH
Bij vragen over gegevensbescherming kunt u contact opnemen met WS Datenschutz GmbH via het volgende e-mailadres: tink@ws-datenschutz.de
Of per post: WS Datenschutz GmbH Dircksenstraße 51 D-10178 Berlijn https://webersohnundscholtz.de
We hebben technische en organisatorische maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de voorschriften van de AVG zowel door ons als door externe dienstverleners die voor ons werken, worden nageleefd.
Als we met andere bedrijven, zoals e-mail- en serverproviders, samenwerken om onze diensten te leveren, gebeurt dit pas na een uitgebreid selectieproces. Bij deze selectieprocedure wordt elke individuele dienstverlener zorgvuldig geselecteerd op zijn geschiktheid in verband met technische en organisatorische vaardigheden op vlak van gegevensbescherming. Deze selectieprocedure is schriftelijk vastgelegd en een overeenkomst wordt krachtens artikel 28, lid 3 van de AVG enkel gesloten met een verwerker als deze voldoet aan de eisen van artikel 28 van de AVG.
Uw gegevens worden opgeslagen op speciaal beveiligde servers. Toegang tot deze servers is slechts mogelijk voor enkele daartoe gemachtigde personen.
Onze website is SSL/TLS gecodeerd, hetgeen u kunt herkennen aan de “https://” aan het begin van de URL.
Wij verwerken persoonlijke gegevens slechts zolang als nodig is. Zodra het doel van de gegevensverwerking is bereikt, worden de gegevens volgens de normen van het systeem geblokkeerd en gewist, tenzij wettelijke voorschriften het wissen verhinderen.
Wanneer u onze website bezoekt, slaan onze webservers elke toegang tijdelijk op in een logbestand. Hiervoor worden volgende persoonsgegevens geregistreerd en opgeslagen totdat ze automatisch worden gewist:
Naast deze persoonsgegevens kunnen ook andere persoonlijke gegevens opgevraagd worden door ons en onze partners. Meer hierover volgt hierna.
De verwerking van deze gegevens is gebaseerd op artikel 6, lid 1, zin 1 punt f) van de AVG. Ons gerechtvaardigd belang is om onze website voor u toegankelijk te maken.
De gegevensverwerking wordt uitgevoerd met als doel het gebruik van de website mogelijk te maken (verbindingsopbouw). De verwerking is noodzakelijk voor de systeemveiligheid, de technische administratie en de netinfrastructuur, alsook voor de optimalisatie van het internetaanbod. Het IP-adres wordt enkel opgevraagd in geval van aanvallen op onze netwerkinfrastructuur of die van onze internetprovider.
De persoonsgegevens worden gewist zodra ze niet langer meer nodig zijn voor de bovengenoemde doeleinden. Dit is het geval wanneer u de website sluit. Onze hostingprovider kan de gegevens gebruiken voor statistische onderzoeken. Deze worden dan wel geanonimiseerd. Onze hostingprovider zal de gegevens na een termijn van drie maanden verwijderen.
Het verzamelen van gegevens, alsook het opslaan ervan in logbestanden, is verplicht voor de werking van onze website. Er is dus geen mogelijkheid tot bezwaar door de gebruiker.
Onze website maakt gebruik van cookies. Deze worden op uw computer opgeslagen wanneer u onze website bezoekt. Cookies zijn kleine tekstbestanden die worden opgeslagen op uw harde schijf en aan uw browser worden toegewezen waarmee wij, of de aanbieder die des cookies instelt, bepaalde informatie ontvangen. Cookies kunnen geen programma’s uitvoeren of virussen overbrengen naar uw computer. Ze worden door ons gebruikt om u in staat te stellen in te loggen en onze website in geanonimiseerde of gepseudonimiseerde vorm te analyseren om u zo interessante aanbiedingen op de website te kunnen presenteren.
Op deze manier kunnen volgende gegevens worden doorgegeven:
Wanneer u op onze website surft, informeert een cookiebanner u over het gebruik van cookies en wordt er verwezen naar het privacybeleid.
Opmerking met betrekking tot gegevensverwerking in de Verenigde Staten:
Door op ‘is goed’ te klikken, stemt u er overeenkomstig artikel 6, lid 1, zin 1, sub a) in samenhang met artikel 49, lid 1, zin 1, sub a) van de AVG mee in dat uw gegevens worden verwerkt in de Verenigde Staten van Amerika. Het Hof van Justitie van de Europese Gemeenschappen oordeelt dat de standaard voor gegevensbescherming in de Verenigde Staten niet streng genoeg is. Er bestaat een aanzienlijk risico dat uw gegevens door de Amerikaanse autoriteiten worden gebruikt voor controle- en monitoringdoeleinden, wellicht zonder de mogelijkheid om beroep aan te tekenen. Als u enkel akkoord gaat met het plaatsen van essentiële cookies, worden uw gegevens niet aan de VS doorgegeven. U kunt een gegeven toestemming te allen tijde weer intrekken.
Meer informatie vindt u in het verdere verloop van deze privacybeleid.
De rechtmatigheid van de gegevensverwerking door middel van cookies, die niet uitsluitend dienen voor het functioneren van onze website, berust op artikel 6, lid 1, zin 1, punt a) van de AVG.
De rechtmatigheid van de gegevensverwerking door middel van cookies, die uitsluitend dienen voor het functioneren van onze website, berust op artikel 6, lid 1, zin 1, punt f) van de AVG.
Ons legitieme belang vloeit voort uit de garantie van een vlotte verbinding en een comfortabel gebruik van onze website, alsook uit de evaluatie van de veiligheid en stabiliteit van het systeem. De gegevensverwerking wordt ook uitgevoerd om een statistische evaluatie van het gebruik van de website mogelijk te maken.
Er bestaan twee soorten cookies. Beide worden op deze website gebruikt:
a) Tijdelijke cookies worden automatisch gewist wanneer u de browser sluit. Hieronder verstaan we voornamelijk de sessiecookies. Deze cookies slaan een zogenaamde sessie-ID op, waarmee verschillende verzoeken van uw browser kunnen worden toegewezen aan de gedeelde sessie. Hierdoor kan uw computer worden herkend wanneer u terugkeert naar onze website. De sessiecookies worden gewist van zodra u uitlogt of de browser sluit.
b) Permanente cookies worden automatisch gewist na een bepaalde periode, in functie van de gebruikte cookie.
U heeft te allen tijde de mogelijkheid om uw toestemming voor gegevensverwerking in te trekken. Bovendien kunt u de cookies ook altijd verwijderen in de beveiligingsinstellingen van uw browser. Wel willen wij u erop wijzen dat u dan mogelijks niet alle functies van deze website kunt gebruiken. Het gebruik van cookies kan ook altijd voorkomen worden door de juiste instellingen in uw internetbrowser.
Via onze website is het mogelijk om contact met ons op te nemen via e-mail of via een contactformulier. Om uw aanvraag te kunnen beantwoorden, hebben wij een aantal gegevens van u nodig die automatisch worden opgeslagen voor de verwerking. De volgende gegevens (gemarkeerd als verplicht veld) worden in elk geval verzameld in het kader van uw contactformulier:
De gegevens worden niet aan derden doorgegeven.
De hier gebruikte rechtmatigheid is artikel 6, lid 1, zin 1, punt b) van de AVG.
Wij verwerken uw gegevens uitsluitend om uw contactaanvraag te verwerken.
Uw gegevens worden door ons gewist zodra wij uw vraag hebben beantwoord. In zeldzame gevallen kan het echter vorkomen dat wij uw gegevens voor een langere periode bewaren. Dit kan voortvloeien uit wettelijke of contractuele verplichtingen.
U kunt te allen tijde contact opnemen met ons en bezwaar maken tegen verdere verwerking van uw gegevens. In dit geval zullen we helaas niet in staat zijn om de communicatie met u voort te zetten. Alle persoonlijke gegevens, die door ons worden verwerkt tijdens ons contact, zullen worden gewist, tenzij de wissing in strijd is met de wettelijke verplichtingen inzake gegevensopslag.
We maken op onze website gebruik van de diensten van Dixa Live-Chat. De gegevensverwerking wordt uitgevoerd door: Dixa ApS, Vimmelskaftet 41A, 1 Sal., 1161 Kopenhagen, Denemarken
Het plaatsen van cookies door Dixa is voor deze service vereist. Deze cookies maken het mogelijk om te achterhalen met welke browser er van de service gebruik wordt gemaakt zodat individuele websitebezoekers van elkaar kunnen worden onderscheiden. De volgende gegevens worden hiervoor opgeslagen:
Bovendien worden tijdens de chat de volgende persoonlijke gegevens opgevraagd:
U kunt bij de toezichthouder voor gegevensbescherming van Dixa terecht via dpo@dixa.com. Het gegevensbeschermingsbeleid alsook extra informatie vindt u op: https://www.dixa.com/legal/.
De verwerking van de gegevens vindt plaats op basis van artikel 6, lid 1, zin 1, sub b) van de AVG met het doel om op uw vragen een antwoord te kunnen bieden in het kader van de (pre)contractuele betrekking.
De gegevensverwerking wordt doorgevoerd om gebruikers van ons internetaanbod een rechtstreekse en snelle mogelijkheid te bieden om met ons in contact te treden. Alle gegevens die kunnen worden ingegeven in het invoerscherm wordt enkel gebruikt om uw vragen te kunnen beantwoorden.
De gegevens worden gewist zodra het doel van de gegevensverwerking niet meer van toepassing is en er geen wettelijke, contractuele of bestuursrechtelijke regelingen een wissing in de weg staan.
U heeft te allen tijde de mogelijkheid om een gegeven toestemming over gegevensverwerking in te trekken. Contacteer hiervoor a.u.b. onze DPO.
Wij gebruiken diensten van Solvemate in de vorm van een live chat op onze website. De gegevensverwerking wordt uitgevoerd door: Solvemate GmbH, Friedrichstraße 114 A, 10117 Berlijn, Duitsland.
Persoonsgegevens worden alleen verwerkt als ze worden ingevoerd via feedbackformulieren of via de API.
U kunt de functionaris voor gegevensbescherming van Solvemate bereiken via: contact@solvemate.com. Het privacybeleid en nadere informatie zijn te vinden op: https://www.solvemate.com/de/legal#privacy
De gegevensverwerking vindt plaats in overeenstemming met artikel 6, lid 1, punt b) van de AVG en dient het doel om met ons te communiceren of contact op te nemen. De invoer van persoonsgegevens gebeurt op vrijwillige basis.
De gegevensverwerking heeft communicatieve doeleinden evenals de mogelijkheid om feedback te geven over de aangeboden diensten.
De gegevens worden gewist zodra deze niet meer nodig zijn voor onze gegevensverwerking en er geen wettelijke, ambtelijke of contractuele voorschriften zijn die het wissen verhinderen. De gegevens van het feedbackformulier worden na 30 dagen gewist.
U hebt de mogelijkheid om op elk moment bezwaar te maken tegen de gegevensverwerking. Hiertoe kunt u contact opnemen met onze functionaris voor gegevensbescherming.
Wij bieden u de mogelijkheid om met uw mobiele telefoon contact met ons op te nemen via WhatsApp Web. Dit kan alleen als je WhatsApp op je mobiele telefoon hebt of aan het installeren bent. Het voordeel voor jou is dat je nu eenvoudig via WhatsApp op je mobiele telefoon contact met ons kunt opnemen. Via de link ontvangen wij automatisch de volgende informatie van WhatsApp:
Afhankelijk van de instelling die u in de WhatsApp-cookiebanner maakt, kunnen aanvullende gegevens worden verzameld. We raden u aan alleen de instelling van noodzakelijke cookies te accepteren. Raadpleeg het Privacybeleid en de Gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over hoe WhatsApp Web werkt en de privacy-instellingen van uw sociale media-account. Samen met ons verantwoordelijk voor de gegevensverwerking: WhatsApp Ireland Limited, 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbor Dublin 2, Ierland.
Opmerking over gegevensverwerking in de VS:
Door contact met ons op te nemen via WhatsApp, stemt u ermee in dat uw gegevens worden verwerkt door WhatsApp in de VS. Volgens het HvJ is de gegevensbescherming norm in de VS ontoereikend en bestaat het risico dat uw gegevens door de Amerikaanse autoriteiten worden verwerkt voor controle- en monitoring doeleinden, mogelijk zonder de mogelijkheid tot rechtsherstel. Een gegevens toestemming kan te allen tijde worden ingetrokken. U heeft ook de mogelijkheid om op andere manieren contact met ons op te nemen. Meer informatie over gegevensverwerking door WhatsApp is te vinden op: https://www.whatsapp.com/legal/#terms-of-service
Registratie via WhatsApp Web en contact is vrijwillig. De verwerking is daarom gebaseerd op uw toestemming Artikel 6 Paragraaf 1 Clausule 1 Letter a) AVG.
Het doel van gegevensverwerking is om voor veel mensen een eenvoudig en alledaags communicatiemiddel via WhatsApp te bieden. Dit maakt het voor u en ons makkelijker om afspraken en dergelijke te regelen.
De gegevens worden verwijderd zodra het doel van de gegevensverwerking is bereikt en er geen wettelijke, officiële of contractuele voorschriften zijn om verwijdering te voorkomen.
Contact via WhatsApp is vrijwillig en kan op elk moment worden beëindigd. U heeft de mogelijkheid om uw toestemming voor gegevensverwerking in te trekken, zie artikel 7 AVG. Een intrekking gaat in vanaf het moment waarop deze is uitgesproken. Het heeft impact op de toekomst. Dit kan ons per telefoon, post, e-mail of op een andere manier overkomen. De mate waarin uw gegevens worden vrijgegeven, hangt af van uw individuele privacy-instellingen in WhatsApp Messenger.
Op onze website heeft u de mogelijkheid om contact met ons op te nemen via Facebook Messenger. Als u Facebook Messenger als contactmiddel gebruikt, slaan we alle inhoud op die u verstrekt, inclusief maar niet beperkt tot accounts, bestanden, afbeeldingen, projectinformatie en alle andere informatie die u verstrekt aan de Services die u gebruikt.
Daarnaast worden de volgende gegevens verwerkt:
Door contact met ons op te nemen via Facebook Messenger, stemt u in met artikel 6, lid 1, zin 1, punt a) in combinatie met artikel 49, lid 1, zin 1, punt a) AVG dat uw gegevens worden verwerkt door Facebook in de VS. Volgens het HvJ is de gegevensbescherming norm in de VS ontoereikend en bestaat het risico dat uw gegevens door de Amerikaanse autoriteiten worden verwerkt voor controle- en monitoring doeleinden, mogelijk zonder de mogelijkheid tot rechtsherstel. Een gegeven toestemming kan te allen tijde worden ingetrokken. U heeft ook de mogelijkheid om op andere manieren contact met ons op te nemen. Afhankelijk van de instelling die u in de Facebook-cookiebanner maakt, kunnen er aanvullende gegevens worden verzameld. We raden u aan alleen de instelling van noodzakelijke cookies te accepteren. Samen met ons verantwoordelijk voor de gegevensverwerking: Facebook Ireland Ltd., 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Ierland.
Meer informatie over gegevensbescherming bij Facebook vindt u hier: https://www.facebook.com/about/privacy
Registratie via Facebook Messenger en contact zijn vrijwillig. De verwerking is daarom gebaseerd op uw toestemming Artikel 6 Paragraaf 1 Clausule 1 Letter a) AVG.
Met het doel van de gegevensverwerking willen we het u gemakkelijker maken om contact met ons op te nemen.
Contact via Facebook Messenger is vrijwillig en kan op elk moment worden beëindigd. U heeft de mogelijkheid om uw toestemming voor gegevensverwerking in te trekken, zie artikel 7 AVG. Een intrekking gaat in vanaf het moment waarop deze is uitgesproken. Het heeft impact op de toekomst. Dit kan ons per telefoon, post, e-mail of op een andere manier overkomen. De mate waarin uw gegevens worden vrijgegeven, hangt af van uw individuele privacy-instellingen in Facebook Messenger.
Voor het boeken van afspraken maken wij gebruik van de diensten van de provider cituro. De gegevensverwerking wordt uitgevoerd door: cituro GmbH, Peter-Dörfler-Straße 30, 86199 Augsburg, Duitsland.
U kunt de afspraak boeken via een link of onze helpknop. Zo kunt u op een eenvoudige en ongecompliceerde manier afspraken met ons maken. De volgende gegevens worden verzameld en verwerkt:
Optioneel kunt u de volgende gegevens invoeren:
Zodra de afspraak is geboekt, wordt een bevestigingsmail gestuurd naar het door u opgegeven e-mailadres. U kunt deze bevestigingsmail gebruiken om de afspraak te wijzigen of te annuleren. De bevestigingsmail bevat de door u ingevoerde afspraakgegevens. Nadat de afspraak is geboekt, gebruiken wij uw gegevens ook om u te informeren over belangrijke informatie, zoals een annulering, en om uw afspraak te noteren in onze online afsprakenkalender.
Meer informatie over gegevensbescherming bij cituro vindt u in de gegevensbeschermingsverklaring: https://www.cituro.com/datenschutz
De rechtsgrondslag voor de gegevensverwerking is art. 6 lid 1 p. 1 lit. b) AVG en dient (pre-) contractuele doeleinden.
De gegevens worden verwerkt om uw contactverzoek te behandelen en een afspraak met u te maken en te beheren.
De gegevens worden gewist zodra het doel van de gegevensverwerking is bereikt en geen wettelijke, contractuele of officiële voorschriften het wissen verhinderen.
U kunt te allen tijde contact met ons opnemen en bezwaar maken tegen verdere verwerking van uw gegevens. Alle persoonsgegevens die door ons worden verwerkt in de loop van het contact met u zullen in dit geval worden gewist, tenzij de verwijdering in strijd is met wettelijke verplichtingen om uw gegevens te bewaren.
We gebruiken de producten "Marketing Hub" en "Sales Hub" van het online marketing platform "HubSpot". Hiervoor gebruiken we het contactformulier van HubSpot. We gebruiken HubSpot ook voor individuele expert consultaties. Ook de organisatie en coördinatie rondom vergaderingen met klanten gebeurt met HubSpot. De gegevensverwerking wordt uitgevoerd door: HubSpot, Inc, 25 First Street Cambridge, MA 02141, USA.
Hiervoor plaatst HubSpot cookies die de herkenning van websitebezoekers mogelijk maken, zodat er onderscheid kan worden gemaakt tussen de verzoeken van individuele gebruikers. De volgende gegevens worden verwerkt:
HubSpot verzamelt de gegevens die in het contactformulier zijn ingevuld, evenals de datum en het tijdstip waarop de e-mail is geopend, dit wordt opgeslagen in onze software. Uw gegevens worden opgeslagen op servers in de VS.
Toelichting bij de verwerking van gegevens in de VS: Als u het contactformulier gebruikt, is het mogelijk dat uw gegevens worden verwerkt door onze dienstverlener HubSpot in de VS. Volgens het Europese Hof van Justitie is de norm omtrent gegevensbescherming in de VS ontoereikend en bestaat het risico dat uw gegevens door de Amerikaanse autoriteiten worden verwerkt voor controle- en toezichtsdoeleinden, mogelijk zonder aanspraak op aanwending van rechtsmiddelen. Als u per e-mail contact met ons opneemt, zal HubSpot geen gegevens verwerken in de VS.
HubSpot gebruikt de betreffende gegevens niet en geeft ze niet door aan derden. Wij vertrouwen op de betrouwbaarheid alsmede de IT- en databeveiliging van HubSpot. Meer informatie over gegevensbescherming binnen Hubspot kunt u vinden op https://legal.hubspot.com/terms-of-service
Cookies worden geplaatst op basis van toestemming overeenkomstig Art. 6 §1 (a) van de AVG. De gegevensverwerking van uw gegevens die in het contactformulier door HubSpot zijn verstrekt, vindt plaats in overeenstemming met Art. 6 §1 1e zin (b) van de AVG. De gegevensverwerking in het kader van de Meeting-functie is ook gebaseerd op uw toestemming overeenkomstig Art. 6, §1 (a) van de AVG.
Wij gebruiken HubSpot als onze dienstverlener om contact met u op te kunnen nemen via een contactformulier. Bovendien dient de gegevensverwerking via HubSpot om onze marketing richting klanten te verbeteren.
Naar eigen zeggen bewaart HubSpot uw persoonsgegevens uitsluitend gedurende de periode dat wij uw persoonsgegevens gebruiken. HubSpot verwijdert uw gegevens wanneer wij u uit onze adressenlijst verwijderen of na een periode van 30 dagen nadat wij ons account bij HubSpot zouden beëindigen.
U hebt te allen tijde de mogelijkheid bezwaar te maken tegen de verwerking van uw gegevens of uw toestemming in te trekken. Hiertoe kunt u contact opnemen met onze functionaris voor gegevensbescherming. U kunt ook de opslag van datum en tijdstip omtrent de opening van de e-mail voorkomen door de afbeeldingen in de e-mail niet te downloaden.
Wij maken gebruik van de service Google Hangouts om telefoonconferenties, onlinevergaderingen en videoconferenties door te voeren. Verantwoordelijk voor de gegevensverwerking in de Europese Economische Ruimte en in Zwitserland is Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ierland.
Opmerking met betrekking tot gegevensverwerking in de Verenigde Staten Als u op een link van sociale media klikt, kan het zijn gegevens over en van u worden verwerkt door Google in de Verenigde Staten van Amerika. Het Hof van Justitie van de Europese Gemeenschappen oordeelt dat de standaard voor gegevensbescherming in de Verenigde Staten niet streng genoeg is. Er bestaat een aanzienlijk risico dat uw gegevens door de Amerikaanse autoriteiten worden gebruikt voor controle- en monitoringdoeleinden, wellicht zonder de mogelijkheid om beroep aan te tekenen.
De volgende gegevens worden daarbij verwerkt:
U kunt bovendien gebruikmaken van de chatfunctie. Als u daarvoor kiest, kunnen er andere gegevens worden verwerkt zoals bijvoorbeeld ingevoerde tekst of geüploade bestanden.
Indien wij de onlinevergadering willen opnemen, dan brengen wij u daar transparant van op de hoogte en zullen om uw toestemming vragen overeenkomstig artikel 6, lid 1, zin 1, sub a) van de AVG. Een gegeven toestemming kan te allen tijde worden ingetrokken.
Voor meer informatie over het gegevensbeschermingsbeleid kunt u terecht op: Google Meet – Sicherheit und Datenschutz für Nutzer - Google Meet-Hilfe, Privacy Resource Center | Google Cloud, Datenschutzerklärung – Datenschutzerklärung & Nutzungsbedingungen – Google
De gegevensverwerking vindt plaats op basis van artikel 6, lid 1, zin 1, sub b) van de AVG.
Wij maken gebruik van deze dienst gebruik om videoconferenties en onlinevergaderingen door te kunnen voeren om u bijvoorbeeld zo goed mogelijk te kunnen adviseren.
De gegevens worden gewist zodra het doel van de gegevensverwerking niet meer van toepassing is en er geen wettelijke, contractuele of bestuursrechtelijke regelingen een wissing in de weg staan. Vooral indien de gegevens nodig zijn voor de verdere uitvoering van het contract, kan het noodzakelijk zijn dat ze langer worden bewaard.
U kunt uw rechten ten opzichte van ons te allen tijde laten gelden. Gelieve hiervoor contact met ons op te nemen. U kunt er bovendien steeds voor kiezen om ons via een ander kanaal dan Google Hangouts te contacteren.
Wij maken gebruik van het bevragingstool Survicate. De gegevensverwerking wordt uitgevoerd door: Survicate Sp. z o. o., Zamiany 8 LU2, Warschau, mazowieckie 02-786, Polen.
Het tool wordt ingezet om tevredenheidsenquêtes af te nemen bij bestaande klanten na aankoop. De bevragingen gebeuren steeds volledig anoniem. Op die manier wordt gewaarborgd dat gegevens uit ingevulde Survicate-enquêtes niet-persoonsgerelateerd aan ons worden doorgegeven voor verdere analyse.
Bovendien kunt u onze klantenservice door middel van een korte Survicate-enquête beoordelen. De mogelijkheid tot beoordeling wordt u rechtstreeks aangeboden tijdens de correspondentie met de klantendienst. U kunt ervoor kiezen om dit te negeren. Als u gebruik maakt van de bevraging met betrekking tot uw tevredenheid over de klantendienst, wordt het emailadres dat daarbij wordt aangegeven vergeleken met het ticket dat wij met dit adres intern hebben opgeslagen om zo uw klanttevredenheidsbeoordeling te kunnen koppelen aan het overeenkomstige serviceticket. Deze feedback wordt uitsluitend voor interne doeleinden gebruikt en dus niet aan derden doorgegeven. Het stelt ons in staat om onze klantenservice voortdurend te verbeteren.
Wij hebben met Survicate een contract gesloten voor de verwerking van gegevens zodat de omgang met uw gegevens voldoet aan de voorschriften inzake gegevensbescherming. De datacentra van Survicate bevinden zich in Ierland en zijn gecertificeerd op grond van ISO 27001 en SOC2.
Meer informatie over het gegevensbeschermingsbeleid van Survicate kunt u hier vinden: Survicate Privacy Policy, GDPR compliance & security program at Survicate, Data processing agreement of Survicate
Wij maken van deze dienst gebruik om enquêtes aan onze klanten te kunnen opstellen en de resultaten daarvan te analyseren. Zodoende kunnen wij onze dienstverlening continu verbeteren en aan uw behoeften aanpassen.
U heeft steeds de mogelijkheid om zelf te bepalen of u al dan niet wenst deel te nemen aan een enquête over onze dienstverlening. Bovendien kunt u te allen tijde uw toestemming voor de verdere verwerking van uw gegevens intrekken. Neem hiervoor a.u.b. contact op met onze DPO. Indien u vragen heeft over het gegevensbeschermingsbeleid van Survicate kunt u een email sturen naar het volgende adres: hello@survicate.com
Wij gebruiken een tool voor klantenenquêtes genaamd "Stella Connect". De gegevensverwerking wordt uitgevoerd door: Medallia, Inc, 575 Market St. Suite 1850, San Francisco, CA 94105, Verenigde Staten.
Deze dienst wordt gebruikt om enquêtes af te nemen over de tevredenheid van bestaande klanten na een aankoop. De enquête is anoniem, hierdoor wordt de in de enquêtes verstrekte input door Survicate verwerkt voor evaluatiedoeleinden en aan ons ter beschikking gesteld, zonder verwijzing naar personen.
Verder heeft u de mogelijkheid om uw ervaring rondom de communicatie met onze klantenservice te beoordelen via Stella Connect. Het beoordelingsverzoek komt rechtstreeks in de ticketdialoog waarbij u deze ook kunt negeren. In het geval van de enquête wat betreft klantenservice, wordt het e-mailadres uit de enquête gekoppeld aan het ticket dat wij in ons bestand hebben om zo uw klanttevredenheid te koppelen aan het corresponderende serviceticket. De feedback zal alleen intern worden gebruikt. Deze informatie wordt gebruikt om de klantensupport te verbeteren en wordt niet doorgegeven aan derden.
De verzamelde informatie vindt u hieronder:
Wij hebben met Medallia een overeenkomst voor de verwerking van bestelgegevens gesloten voor het gebruik van uw gegevens met inachtneming van de voorschriften omtrent gegevensbescherming. De datacenters van Medallia zijn ISO 27001 en SOC2 gecertificeerd.
Meer informatie over gegevensbescherming bij Medallia vindt u hier: https://www.medallia.com/data-protection/ .
De service e-mails worden door ons uitsluitend verzonden na een aankoop of een voorafgaand contact vanuit de kant van de betrokkene. De gegevensverwerking is gebaseerd op ons rechtmatige belang bij de voortdurende optimalisering van de kwaliteitswaarborging van ons aanbod in overeenstemming met artikel 6, lid 1, punt f) van de AVG.
Wij gebruiken deze dienst om klantenenquêtes op te stellen en te evalueren. Deze helpen ons om onze diensten voortdurend te verbeteren en aan uw behoeften aan te passen.
De gegevens worden gewist zodra deze niet meer nodig zijn voor onze gegevensverwerking en er geen wettelijke, ambtelijke of contractuele voorschriften zijn die het wissen verhinderen.
U kunt zelf beslissen of u wilt deelnemen aan een enquête over onze diensten en u hebt de mogelijkheid om op elk moment bezwaar te maken tegen de gegevensverwerking. Hiertoe kunt u contact opnemen met onze functionaris voor gegevensbescherming.
Voor vragen over gegevensbescherming bij Medallia kunt u contact opnemen via het volgende e-mailadres: privacy@medallia.com.
U kunt zich aanmelden op onze website. Hiervoor is het noodzakelijk dat de betrokkene persoonlijke gegevens ingeeft in de registratievelden. Hiervoor worden minimaal de volgende gegevens verzameld:
De gegevens die door de betrokkene in het registratieveld worden ingegeven, worden uitsluitend gebruikt voor de verwerking en worden niet aan derden doorgegeven.
Als u persoonsgegevens verstrekt die deel uitmaken van de verplichte invulvelden, is de gegevensverwerking gebaseerd op artikel 6, lid 1, zin 1, punt b) van de AVG. Als u ook persoonlijke gegevens ingeeft in de optionele invulvelden, is de gegevensverwerking gebaseerd op artikel 6, lid 1, zin 1, punt a) van de AVG.
Wij verwerken uw gegevens uitsluitend met het oog op het voltooien van uw registratie en het aanmaken van uw websiteaccount bij ons.
De gegevens worden gewist zodra ze niet meer nodig zijn voor de doelstelling waarvoor ze zijn verzameld. Dit is het geval als u uw account bij ons wist en er geen wettelijke of administratieve bewaartermijnen zijn die wissing voorkomen.
Zowel tijdens als na de aanmelding is de betrokkene vrij om de verstrekte persoonsgegevens te wijzigen, te corrigeren of te wissen.
Via onze website is het mogelijk om te solliciteren via het sollicitatieportaal Pinpoint. De gegevensverwerking wordt uitgevoerd door: The Infuse Group Ltd (t/a Pinpoint Software, One Waverley Place, Union Street, St Helier, Jersey, JE1 2PP) hierna "Pinpoint". Daartoe worden persoonsgegevens verwerkt en opgeslagen voor verdere verwerking ten behoeve van de desbetreffende sollicitatieprocedure.
Aanvullende informatie over de gegevensverwerking bij Pinpoint vindt u hier: https://www.pinpointhq.com/security-privacy/privacy-policy
De rechtsgrondslag voor de verwerking van uw persoonsgegevens in deze sollicitatieprocedure is art. 88 DSGVO. Op grond hiervan is de verwerking van gegevens die nodig zijn in verband met de beslissing over het aangaan van een arbeidsverhouding toegestaan.
De gegevensverwerking via Pinpoint is gebaseerd op ons gerechtvaardigd belang overeenkomstig art. 6 lid 1 p.1 lit.f) DSGVO. Ons gerechtvaardigd belang is de ordelijke verwerking van de gegevens van de aanvrager.
Wij verwerken uw gegevens uitsluitend voor het uitvoeren van de sollicitatieprocedure.
Indien de sollicitatie leidt tot het aangaan van een arbeidsverhouding, worden de persoonsgegevens dienovereenkomstig opgeslagen met inachtneming van de wettelijke bepalingen. Indien de sollicitatie van de kandidaat niet in aanmerking wordt genomen, wordt deze geschrapt volgens de regels van het eliminatieproces.
Dit geldt niet als wettelijke voorschriften het wissen verhinderen of als u toestemming hebt gegeven voor langere opslag. In dit geval is de verdere opslag van uw persoonsgegevens gebaseerd op art. 6 lid 1 p. 1 lit. c) of lit. a) DSGVO .
U kunt te allen tijde contact met ons opnemen en bezwaar maken tegen verdere verwerking van uw gegevens. U kunt uw persoonsgegevens ook zelf verwijderen via de tool "Beheer uw gegevens". Alle persoonsgegevens die door ons in de loop van de sollicitatieprocedure worden verwerkt, worden in dat geval gewist, tenzij dwingende wettelijke bepalingen het wissen verhinderen .
U kan zich via onze website abonneren op onze algemene tink-nieuwsbrief. Als u zich abonneert op de nieuwsbrief, moet u voor de verwerking ervan persoonlijke gegevens ingeven in de invulvelden voor de nieuwsbrief. Velden met een “*” zijn verplichte velden, met name:
Dit verplichte veld is nodig om u de nieuwsbrief te kunnen sturen. Alle andere velden kunnen vrijwillig worden ingevuld. Houd er rekening mee dat deze velden niet verplicht zijn (voornaam, achternaam).
De nieuwsbrief wordt per e-mail verstuurd nadat u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief. Om aan de eisen van de AVG te voldoen, passen we de zogenaamde DOI-procedure (“double opt-in”) toe. Zodra u zich heeft ingeschreven voor onze nieuwsbrief, ontvang u een bevestigingse-mail op het door u ingevoerde e-mailadres. Deze e-mail bevat een bevestigingslink waarop u moet klikken. Als u hierop klikt, wordt u met succes ingeschreven voor de nieuwsbrief. Hiervoor worden zowel het IP-adres, alsook de datum en het tijdstip van registratie opgeslagen teneinde misbruik te voorkomen. De gegevens worden niet aan derden doorgegeven.
De rechtmatigheid voor gegevensverwerking is uw toestemming, uit hoofde van artikel 6, lid 1, zin 1, punt a) van de AVG. Reeds bestaande klanten kunnen nieuwsbrieven ontvangen hoewel ze niet expliciet hun toestemming hebben gegeven. Dit gebeurt echter alleen binnen de strikte grenzen van de UWG-wet (Duitse wet tegen oneerlijke concurrentie), § 7, lid 3, dat in het licht van artikel 95 van de AVG moet worden opgevat als spiegelbeeld van artikel 6, lid 1, zin 1, punt f) van de AVG. Ons legitieme belang is hier om onze bestaande klanten te informeren over onze producten door middel van reclamemails en zo het contact met de klanten te onderhouden.
De nieuwbrief heeft als doel u regelmatig te informeren over onze aanbiedingen en nieuwigheden.
We verwerken uw gegevens alleen zolang dit nodig is voor doelstelling waarvoor ze zijn verzameld en zolang er geen wettelijke of administratieve opslagverplichting de wissing ervan in de weg staat.
De toestemming voor de verwerking van persoonsgegevens, in het kader van uw inschrijving op de nieuwsbrief, kan te allen tijde worden herroepen. Hiervoor kunt u in elke nieuwsbrief klikken op de geïntegreerde link om u uit te schrijven of kunt u ons op de hoogte stellen van het feit dat u uw toestemming wenst in te trekken.
De nieuwsbrief wordt verstuurd door de aanbieder Klaviyo. De gegevensverwerking wordt uitgevoerd door: Klaviyo, Inc., 60 South Street, Suite 910, Boston, Massachusetts 02111, USA.
De e-mailadressen van de ontvangers van onze nieuwsbrief, evenals de andere gegevens die hiervoor werden opgegeven, worden opgeslagen op de servers van Klaviyo die deze informatie op zijn beurt gebruikt om de nieuwsbrief namens ons te versturen en te evalueren. De nieuwsbrief bevat een zogenaamde “web-beacon”, een pixelgroot bestand dat bij het openen van de nieuwsbrief wordt opgehaald door de server van Klaviyo. Tijdens het opvragen hiervan wordt de volgende informatie verzameld: uw systeeminformatie, uw contactgegevens, demografische gegevens en het tijdstip van opvraging bijvoorbeeld.
Voor de statistische evaluatie van de nieuwsbrief wordt ook bijgehouden of en hoe vaak de nieuwsbrief wordt geopend, alsook welke links worden aangeklikt. Deze informatie kan, om technische redenen, worden toegewezen aan individuele gebruikers. Het is echter noch onze bedoeling, noch die van Klaviyo, om individuele gebruikers in de gaten te houden. We vertrouwen op de betrouwbaarheid en op de IT- en databeveiliging van Klaviyo. Voor aanvullende informatie over gegevensbescherming bij Klaviyo, zie https://www.klaviyo.com/privacy.
De gegevensverwerking door Klaviyo berust op het legitieme belang van onze kant bij een effectieve en veilige verzending van de aan u gerichte nieuwsbrief, volgens artikel 6, lid 1, zin 1, punt f) van de AVG.
We maken gebruik van Klaviyo als onze verzendingsdienstverlener om een effectief adresbeheer te garanderen en met u in contact te blijven via onze nieuwsbrief.
Klaviyo bewaart uw persoonlijke gegevens zolang zij deze nodig hebben voor het versturen van de nieuwsbrief. Klaviyo zal uw gegevens verwijderen als u een verzoek tot wissing indient en wij u uit ons adressenbestand verwijderen.
U kunt bezwaar maken tegen de verwerking van uw gegevens door Klaviyo. Wij zullen uw gestaafd bezwaar onderzoeken en u informeren of en waarom we uw gegevens verder zullen verwerken. Bovendien bent u op elk moment vrij om de “opt-out’-link aan het einde van elke e-mail te openen, waardoor er geen nieuwsbrieven meer naar u worden gestuurd. Uw contactgegevens worden echter nog steeds opgeslagen. Als u wilt dat uw gegevens worden gewist, kunt u te allen tijde contact met ons opnemen en bezwaar maken tegen de gegevensverwerking. Als u vragen hebt over de gegevensbescherming bij Klaviyo of als u uw rechten jegens Klaviyo wit uitoefenen, kunt u met hen contact opnemen via dit adres: privacy@klaviyo.com.
Wij maken gebruik van de diensten van de marketingtool Braze voor onze e-mailmarketing, de verzending van onze nieuwsbrieven en voor het versturen van marketingberichten (pushberichten).
De gegevensverwerking wordt uitgevoerd door Braze, Inc, 318 West 39th Street, 5th Floor New York, NY 10018, USA.
Voor de verschillende diensten verwerkt Braze onder meer de volgende gegevens:
Deze gegevensverwerking stelt ons in staat de verzending van berichten te coördineren en de interacties van gebruikers te analyseren. Momenteel is Braze onze belangrijkste tool voor het verzenden van e-mailmarketing.
Verder hebben wij met Braze een overeenkomst inzake de verwerking van commissies gesloten overeenkomstig artikel 28, lid 3. Dit is een overeenkomst waarbij Braze zich ertoe verplicht de gegevens van onze gebruikers te beschermen, deze namens ons te verwerken in overeenstemming met de toepasselijke regelgeving inzake gegevensbescherming en, in het bijzonder, deze niet door te geven aan derden. Meer informatie over gegevensbescherming bij Braze is te vinden op: https://www.braze.com/company/legal/privacy.
De gegevensverwerking is gebaseerd op uw toestemming overeenkomstig art. 6, lid 1, p. 1 lit. a) AVG.
Het doel van de gegevensverwerking is de optimalisering van ons aanbod en de interactie met onze klanten, alsmede het gebruik als verzenddienstverlener voor een effectief adresbeheer en om met u in contact te blijven via de nieuwsbrief.
Braze bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk is. De gegevens worden gewist of geanonimiseerd zodra het doel van de gegevensverwerking is bereikt en geen wettelijke, contractuele of officiële voorschriften het wissen in de weg staan.
U hebt de mogelijkheid een gegeven toestemming te allen tijde in te trekken. Neem hiervoor contact op met onze functionaris voor gegevensbescherming. Als u vragen heeft over gegevensbeveiliging bij Braze, kunt u contact opnemen met de functionaris voor gegevensbescherming van Braze op het volgende e-mailadres: privacy@braze.com.
U kunt de ontvangst van pushberichten ook uitschakelen via uw browserinstellingen.
Als u bij ons koopt of huurt en een levering is overeengekomen, verwerken wij uw naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres. Bij pakketleveringen geven wij ook uw naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres door aan onze contractueel gebonden orderverwerkers en dienstverleners.
Wij geven persoonlijke gegevens alleen door als dit volgens de Duitse of Europese wetgeving inzake gegevensbescherming is toegestaan. We werken nauw samen met externe dienstverleners, voor onze klantenservice bijvoorbeeld, technische dienstverleners (de exploitatie van computercentra bijvoorbeeld) of logistieke bedrijven (postbedrijven zoals DHL bijvoorbeeld). Deze dienstverleners mogen uw gegevens alleen onder speciale voorwaarden namens ons verwerken. Als we hen als verwerkers inzetten, hebben ze enkel toegang tot uw gegevens voor de duur en de aard die nodig is om de betreffende dienst te leveren. Zodra gebruikers goederen bestellen bij een partner van tink, geven we bepaalde aankoopgegevens van de gebruiker door aan deze partner (naam en leveringsadres en de bestelgegevens van de goederen) zodat de tink-partner de bestelde goederen naar de gebruiker kan opsturen.
De rechtmatigheid van de hiermee verbonden gegevensverwerking is artikel 6, lid 1, zin 1, punt b) van de AVG, wat wil zeggen dat de verwerking van uw gegevens noodzakelijk is voor de uitvoering van de koopcontracten en leveringsmodaliteiten.
Bovendien zijn wij bij de verkoop van digitale producten verplicht u te informeren over productupdates in overeenstemming met 475b, paragraaf 4, nr. 2 van het Duitse Burgerlijk Wetboek. Voor dit doel verwerken we uw e-mailadres om de relevante informatie te verzenden. De wettelijke basis voor deze bijbehorende gegevensverwerking is artikel 6, lid 1, lid 1, punt c) AVG in combinatie met. 475b lid 1 lit. 5 nr. 1 BGB.
Wij verwerken uw gegevens om het koopcontract met u af te sluiten (inclusief de leveringsovereenkomst), te verwerken (inclusief de facturatie per e-mail of per post, alsook de ontvangst en de betaling ervan), een stipte levering te garanderen en om u te informeren over de data en/of wijzigingen van levering.
Wij geven uw gegevens door aan onze dienstverleners zodat zij de levering kunnen verwerken en, indien nodig, met u kunnen communiceren om de levering van uw bestelde goederen aan te kondigen en te coördineren.
Uw gegevens worden slechts zolang bewaard als nodig is voor de doelstelling waarvoor ze zijn verzameld en zolang wij op grond van wettelijke bepalingen verplicht zijn uw gegevens op te slaan.
De gegevensverwerking is absoluut noodzakelijk om uw aankoopcontract te kunnen verwerken. Daarom kan er niet van worden afgezien. Er is dus geen mogelijkheid tot wissing.
Als gebruiker heeft u de mogelijkheid om bezwaar te maken tegen het doorgeven van uw persoonlijke gegevens aan derden. Hiervoor is het voldoende om onze DPO, onze medewerker voor gegevensbescherming, hier informeel over te informeren via mail. Indien u bezwaar maakt tegen de overdracht van uw gegevens aan derden, voordat de goederen aan u worden geleverd, kunnen de goederen niet worden geleverd.
Voor de levering van bestellingen werken we samen met een extern postorderbedrijf (bijvoorbeeld DHL). Dit postorderbedrijf ontvangt de volgende gegevens van ons om de betreffende levering uit te voeren:
De rechtmatigheid voor de verwerking is in dit geval artikel 6, lid 1, punt b) van de AVG. De verwerking van persoonsgegevens dient ter uitvoering van het contract. De overdracht aan derden is noodzakelijk om de levering van de door u bestelde goederen te garanderen.
De gegevens zullen worden gewist zodra het doel van hun verzameling is vervuld, in dit geval zodra de zending met succes bij u is afgeleverd.
Indien u, naast de aankoop/huur, ook beroep wenst te doen op een installatiedienst, wordt deze door onze partner uitgevoerd:
Extra Mile Services B.V, Savannahweg 66, 3542 AW Utrecht, Nederland.
Om gebruik te maken van de installatieservice, kan u bij de bestelling een vinkje plaatsen bij de installatieservice. Een dienstmedewerker van tink neemt dan contact met u op per e-mail en vraagt uw toestemming om de volgende informatie aan Extra Mile te verstrekken:
De gegevens worden alleen met uw actieve toestemming aan Extra Mile Services B.V. doorgegeven, in overeenstemming met artikel 6, lid 1, zin 1, punt a) van de AVG, om u in staat te stellen verdere afspraken te maken met Extra Mile en gebruik te maken van de installatieservice. Verdere afspraken, installatiediensten en vergoedingen zijn gebaseerd op een onafhankelijke contractuele relatie tussen u en de dienstverlener. Tink fungeert slechts als tussenpersoon om uw zoektocht naar een installatiedienst te vergemakkelijken. Een gegeven toestemming voor de overdracht van gegevens kan worden ingetrokken.
Het is mogelijk om uw abonnement bij ons op te zeggen via onze website met behulp van een opzeggingsformulier. Hiervoor zijn verschillende gegevens nodig omtrent de verificatie en bevestiging van de annulering, deze gegevens worden automatisch opgeslagen voor verwerking. De volgende gegevens worden minimaal verzameld als onderdeel van het opzeggingsformulier:
Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt.
De rechtsgrondslag die wordt gebruikt is artikel 6, lid 1, punt b) van de AVG.
Wij verwerken uw gegevens uitsluitend om de opzegging van uw abonnement te verwerken.
Uw gegevens worden door ons gewist zodra aan het doel van de gegevensverwerking is voldaan, overwegend onmiddellijk na de bevestiging van uw opzegging. In zeldzame gevallen is het echter mogelijk dat wij uw opzegging niet onmiddellijk kunnen bevestigen. Dit kan het gevolg zijn van de beoordeling van uw opzegging met betrekking tot een overeengekomen minimumtermijn of de reden voor opzegging in het geval van buitengewone opzegging. Daarnaast kan een langere bewaartermijn voortvloeien uit een wettelijke bewaarplicht.
U kunt te allen tijde contact met ons opnemen en bezwaar maken tegen de verdere verwerking van uw gegevens. In dat geval kunnen wij uw annulering helaas niet bevestigen. Alle persoonsgegevens die door ons in het kader van de annulering zijn verwerkt, zullen in dat geval worden gewist, tenzij het wissen in strijd is met wettelijke verplichtingen om uw gegevens te bewaren.
Om u verschillende betaalmethodes aan te bieden, werken we samen met verschillende aanbieders van betaaldiensten via de Braintree plug-in.
Braintree is een bedrijf van PayPal: PayPal (Europa) S.à.r.l. et Cie, S.C.A.; 22-24 Boulevard Royal; L-2449 Luxemburg.
Om deze betaalmogelijkheden te kunnen aanbieden, ontvangt Braintree de bovengenoemde bestel- en persoonlijke gegevens van u. Braintree’s privacybeleid is te vinden via volgende link: https://www.braintreepayments.com/de/legal/braintree-privacy-policy
Op onze website kunt u kiezen voor een betaling via Apple Pay. De gegevensverwerking wordt uitgevoerd door: Apple Inc. One Apple Park Way, Cupertino, California, USA, 95014.
Teneinde de transacties te beschermen, maakt Apple Pay gebruik van beveiligingsfuncties die zijn ingebouwd in de hardware en software van het apparaat dat u gebruikt om te betalen. Bovendien moet u bij Apple Pay een code instellen waarvan u de veiligheidscomplexiteit kunt bepalen. Apple verklaart dat het de originele krediet-, debet- of prepaidkaartnummers die met Apple Pay worden gebruikt niet opslaat of er geen toegang toe heeft. Bovendien slaat Apple geen transactiegegevens op die naar u kunnen worden herleid. Wanneer Apple Pay wordt gebruikt met kredietkaarden, debetkaarten of prepaidkaarten, zijn de gedane transacties alleen zichtbaar voor u, de handelaar of ontwikkelaar en de bank of kaartuitgever. Wanneer u een krediet-, debet- of prepaidkaart toevoegt aan Apple Pay, wordt de informatie die u invoert in gecodeerde vorm naar de servers van Apple gestuurd. Als de camera wordt gebruikt om de kaartgegevens te lezen, wordt er geen back-up gemaakt van de gegevens op het gebruikte apparaat of in de fotobibliotheek. Apple decodeert de gegevens, bepaalt het betalingsnetwerk van de kaart en versleutelt de gegevens opnieuw met een sleutel die alleen kan worden gedecodeerd door het geselecteerde betalingsnetwerk (of door een aanbieder die door de kaartuitgever is geautoriseerd voor provisioning en tokendiensten). De informatie die u verstrekt over de kaart die u gebruikt, evenals informatie over de activatie van bepaalde toestelinstellingen en het gebruikspatroon van uw toestel, kan naar Apple gestuurd worden om te bepalen of u in aanmerking komt voor Apple Pay. Bovendien kan Apple gegevens sturen naar uw creditcardmaatschappij, uw betalingsnetwerk of een andere provider die door uw creditcardmaatschappij is geautoriseerd om Apple Pay te activeren om te bepalen of de kaart in aanmerking komt voor het gebruik ervan en om fraude te voorkomen. Om de betalingsinformatie bij het betalen op onze website veilig te kunnen versturen, ontvangt Apple Pay de gecodeerde transactie en versleutelt deze opnieuw met een sleutel die eigen is aan de ontwikkelaar voordat de transactiegegevens naar de betalingsverwerker worden verzonden. Deze sleutel zorgt ervoor dat enkel wij, als website waarop u iets koopt, toegang hebben tot de gecodeerde betalingsgegevens. Websites moeten hun domein altijd controleren wanneer ze Apple Pay als betaaloptie aanbieden. Apple verstuurt ons, als website, een individueel toestelgerelateerd accountnummer, samen met de dynamische beveiligingscode van de transactie. Noch Apple, noch het gebruikte toestel, stuurt ons het werkelijke nummer van uw betaalkaart. Apple bewaart geanonimiseerde transactiegegevens, waaronder het geschatte aankoopbedrag, de naam van de website, de geschatte datum en tijd, alsook de informatie of de transactie met succes is afgerond. Het privacybeleid van Apple vindt u terug via deze link: https://www.apple.com/de/legal/privacy/deww/ , of zie volgende link voor de specifieke informatie over Apple Pay: https://support.apple.com/nl-nl/HT203027.
De rechtmatigheid voor de gegevensverwerking is artikel 6, lid 1, zin 1, punt b) van de AVG.
De gegevensverwerking dient de betaling en dus ook de uitvoering van het contract. Apple kan deze informatie eventueel ook gebruiken om Apple Pay, alsook andere producten en diensten, te verbeteren.
We bewaren uw gegevens slechts zolang het nodig is voor de aankooptransactie en de facturatie, tenzij wettelijke of contractuele bewaartermijnen het wissen van uw gegevens verhinderen. Apple bewaart persoonlijke gegevens zo lang als nodig is voor doeleinden die zijn beschreven in de privacy-overzichten inzake dienstverlening.
De gegevensverwerking is absoluut noodzakelijk om uw betaling te verwerken en kan daarom niet worden stopgezet als u voor deze betaalmethode heeft gekozen. De omvang van de gegevensverwerking bij Apple is bovendien ook afhankelijk van de beveiligingsinstellingen die u voor uw account heeft gekozen. U kunt als volgt extra instellingen beheren: als transactiegegevens via het internet worden verzonden, versleutelt iCloud ze en slaat ze, in versleutelde vorm, op op de servers van Apple. U kunt de iCloud-ondersteuning op uw toestel uitschakelen als volgt: ga naar “Instellingen” > “[uw naam]” > "iCloud" en deactiveer “Wallet”. U kunt zo meer details bekijken op uw toestel over Apple Play en hun privacy en voorkeuren instellen. Ga hiervoor op uw iOS-apparaat naar “Instellingen” en vervolgens naar “Wallet & Apple Pay” en klik op “ontdek hoe uw gegevens beheerd worden”. Op uw Mac vindt u deze informatie onder “Systeemvoorkeuren” en vervolgens “Wallet & Apple Pay”. Daar klikt u dan op “Apple Pay & Privacy”.
U heeft bovendien ook de mogelijkheid om de aankoop te doen via Google Payment. De gegevensverwerking voor de Europese Economische Ruimte en voor Zwitserland wordt uitgevoerd door: Google Ireland Limited, Gordon Hous, Barrow Street, Dublin 4, Ierland.
Naast de registratiegegevens en de gegevens die Google Payment via derden verwerkt, kunnen de volgende gegevens bij iedere transactie door Google worden verwerkt:
Wanneer u een aankoop of transactie doet via Google Payment, geeft Google ons bepaalde persoonlijke gegevens over u door. Als u een aankoop doet via onze website, kunnen we ook controleren of u een Google Payment-account heeft dat gebruikt kan worden om ons te betalen. Voor meer informatie over Google Payment en het privacybeleid van Google, kunt u terecht op volgende website: https://payments.google.com/payments/apis-secure/get_legal_document?ldo=0&ldt=privacynotice&ldl=de; https://policies.google.com/privacy
De gegevensverwerking is noodzakelijk voor de betaling en dus voor de uitvoering van het contract. Google verwerkt de gegevens om u te voorzien van diensten van Google Payment en om u te beschermen tegen fraude, phishing of andere inbreuken. Deze informatie kan ook worden gebruikt om derden te helpen bij het leveren van producten en diensten die u hebt aangevraagd bij deze aanbieders. Google gebruikt deze informatie ook om uw Google Payment account te controleren om te bepalen of u voldoet aan de gebruiksvoorwaarden en andere legitieme bedrijfsmatige vereisten in verband met de door u aangevraagde Google Payment-transacties.
Wij bewaren uw gegevens slechts zolang als nodig is voor de aankooptransactie en de facturering, tenzij wettelijke of contractuele bewaartermijnen het wissen van uw gegevens verhinderen. Google verwijdert de gegevens zodra deze niet opgeslagen moeten worden en er geen administratieve, wettelijke of contractuele bepalingen het wissen verhinderen.
De gegevensverwerking is absoluut noodzakelijk om uw betaling te kunnen verwerken en kan daarom niet worden stopgezet als u voor deze betaalmethode heeft gekozen. Via de instellingen van Google Payment kan u verhinderen dat Google LLC, of haar dochterondernemingen, informatie verstrekt aan derden wier sites of applicaties u bezoekt: of u een Google Payment-account heeft bijvoorbeeld dat gebruikt kan worden ter betaling bij deze provider.
Als u uw bestelling op onze webshop wenst te betalen met uw kredietkaart, hebben wij uw gegevens nodig voor de betalingsverwerking. Hiervoor wordt volgende informatie van u gevraagd:
De rechtmatigheid voor de gegevensverwerking berust op artikel 6, lid 1, zin 1, punt b) van de AVG.
De gegevensverwerking is noodzakelijk voor de betaling en dus voor de uitvoering van het contract.
Wij bewaren uw gegevens slechts zolang als nodig is voor de aankooptransactie en de facturering, tenzij wettelijke of contractuele bewaartermijnen het wissen van uw gegevens verhinderen.
De gegevensverwerking is absoluut noodzakelijk om uw betaling te kunnen verwerken en kan daarom niet worden stopgezet als u voor deze betaalmethode heeft gekozen.
Wij bieden PayPal aan als mogelijk betaalmiddel. PayPal is een virtuele betaalmethode. Om gebruik te kunnen maken van de betaalservice via PayPal, moet u zich eerst bij hen registreren. De gegevensverwerking wordt uitgevoerd door: PayPal (Europe) S.à.r.l. & Cie. S.C.A., 22-24 Boulevard Royal, 2449 Luxembourg, Luxemburg.
Als u PayPal als betaalmiddel gebruikt, worden uw persoonlijke gegevens aan PayPal doorgegeven. Het gaat hierbij om volgende persoonsgegevens:
Naast de verdere doorgifte van gegevens aan kredietregistratiebureaus, is het ook mogelijk dat PayPal de persoonsgegevens doorstuurt naar gelieerde bedrijven, waaronder onderaannemers, als dit nodig is om aan contractuele verplichtingen te voldoen. Hetzelfde geldt voor de orderverwerking. Voor meer informatie over gegevensbescherming van PayPal, verwijzen wij u door naar volgende link: https://www.paypal.com/de/webapps/mpp/ua/privacy-full
De verwerking van gegevens is noodzakelijk voor de betaling en dus ook voor de uitvoering van het contract. PayPal kan deze gegevens ook gebruiken om PayPal en andere producten en diensten te verbeteren. Ook informeren wij u over het feit dat Paypal persoonlijke gegevens kan doorgeven aan kredietregistratiebureaus. PayPal behoudt zich namelijk het recht om uw identiteit en kredietwaardigheid te controleren.
Wij bewaren uw gegevens slechts zolang als nodig is voor de aankooptransactie en de facturering, tenzij wettelijke of contractuele bewaartermijnen het wissen van uw gegevens verhinderen. PayPal slaat persoonlijke gegevens op, in een identificeerbaar formaat, zolang dit nodig is volgens de wet of regelgeving of voor zakelijke doeleinden. PayPal bewaart persoonlijke gegevens voor langere periodes dan de wet voorschrijft als dit in uw legitieme zakelijk belang is en niet verboden is door de wet.
iDEAL is een online betaalmethode waarmee consumenten online kunnen betalen via hun eigen Nederlandse bank en waarmee een online SEPA-overschrijving mogelijk is van uw bankrekeningnummer naar het rekeningnummer van een bedrijf, zonder dat u zich eerst bij iDEAL hoeft te registreren. Wanneer u een iDEAL-betalingslink ontvangt, moet u ervoor zorgen dat u de betaling op een veilige manier uitvoert. Het e-mailadres van de afzender moet identiek zijn aan het e-mailadres van het bedrijf dat u de e-maillink stuurt of van een derde partij die de betaling namens het bedrijf verwerkt. In de e-mail vindt u een hyperlink. Wanneer u op deze link klikt, opent uw webbrowser automatisch de website van het bedrijf. iDEAL verwerkt volgende gegevens die noodzakelijk zijn om een transactie mogelijk te maken tussen de aanbieder en het bedrijf (via de koper):
Na uw betaling ontvangen wij in real time een betaalbevestiging.
De gegevensverwerking wordt uitgevoerd door: Currence iDEL B.V,Gustav Mahlerplein 33-35, 1082 MS Amsterdam, Nederland.
Meer informatie over de gegevensverwerking vindt u via volgende link: https://www.ideal.nl/en/disclaimer-privacy-statement/
De rechtmatigheid van de gegevensverwerking is artikel 6, lid 1, zin 1, punt b) van de AVG.
iDEAL maakt een eenvoudige en snelle betaling mogelijk, waardoor de kans op invoerfouten wordt verkleind. De real-time betaalbevestiging stelt ons ook in staat om orders snel te verwerken en te verzenden. De gegevensverwerking is noodzakelijk om de betaling te verwerken.
De gegevens worden gewist zodra het doel van de gegevensverwerking is bereikt of u gebruik maakt van uw recht op het wissen van gegevens en geen wettelijke, contractuele of administratieve bewaartermijnen het wissen verhinderen.
Als u vragen hebt over gegevensbescherming of over het uitoefenen van uw rechten, bijvoorbeeld om gegevens te verwijderen, kunt u contact opnemen met iDEALO op het volgende e-mailadres: info@currence.nl.
Wij maken gebruik van de betalingsdienst "kopen op rekening" van Klarna (hierna "kopen op rekening"). Hiervoor hebben wij op onze website componenten van Klarna geïntegreerd. De gegevensverwerking wordt uitgevoerd door: Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Zweden (hierna Klarna).
Indien u voor de betalingsverwerking gebruik wenst te maken van de betaaloptie "kopen op rekening", worden uw persoonsgegevens doorgegeven aan Klarna. Het gaat om de volgende categorieën persoonsgegevens:
In het geval van een "aankoop op rekening" geeft Klarna de persoonsgegevens ook door aan kredietinstellingen om de identiteit en de kredietwaardigheid van de betrokkene te controleren. Daarnaast is het mogelijk dat Klarna de persoonsgegevens doorgeeft aan verbonden ondernemingen en/of onderaannemers indien dit noodzakelijk wordt voor het nakomen van contractuele verplichtingen. Meer informatie vindt u op https://www.klarna.com/nl/privacy/ en https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/0/nl_nl/invoice .
De rechtsgrondslag voor de gegevensverwerking is Art. 6 para. 1 p. 1 lit. f) DSGVO. Het is in ons belang om het risico dat voortvloeit uit een "aankoop op rekening" over te dragen aan een dienstverlener.
Wij gebruiken Klarna om het betalingsproces voor de "aankoop op rekening" ongecompliceerd en snel te laten verlopen.
Wij bewaren uw gegevens slechts zo lang als nodig is voor de aankooptransactie en de facturering, tenzij wettelijke of contractuele bewaartermijnen ons beletten uw gegevens te wissen. Voor de facturering aan de online aanbieder en om te voldoen aan de wettelijke bewaarplicht slaat Klarna naam, rekeningnummer, bankcode, subject, datum en overboekingsbedrag op binnen de wettelijke bewaartermijnen. Voor SEPA-overschrijvingen en indien, afhankelijk van uw bank, BIC en IBAN vereist zijn om de overschrijving via uw online bankrekening in te stellen, bewaart Klarna BIC en IBAN ook binnen de wettelijke bewaartermijnen. De wettelijke bewaartermijnen variëren van drie tot tien jaar.
De gegevensverwerking is verplicht om uw betaling te kunnen verwerken indien u voor "kopen op rekening" hebt gekozen, en kan daarom niet achterwege blijven.
Wij verwerken een deel van uw gegevens automatisch met als doel bepaalde persoonlijke aspecten te evalueren (profilering). We gebruiken deze profilering bijvoorbeeld in volgende gevallen:
Wij doen beroep op het kredietregistratiebureau “Schufa” om uw kredietwaardigheid te kunnen beoordelen. Hiervoor doen we beroep op
SCHUFA Holding AG, Kormoranweg 5, 65201 Wiesbaden, Duitsland
aan wie wij de volgende beschikbare gegevens over u doorsturen:
Dit gebeurt in het kader van een zogenaamde “Schufa-overeenkomst. We kunnen dit van Schufa eisen als we kunnen aantonen dat er een legitiem belang is om over deze gegevens te beschikken. Het legitiem belang is hier om het contractueel risico te verminderen, om ons te beschermen tegen wanbetalingen en tegen het risico van misbruik van onze diensten door derden. Uw belangen die beschermd dienen te worden, worden overeenkomstig de wettelijke bepalingen in aanmerking genomen. Om de economische risico’s van huurcontracten goed in te kunnen schatten, voeren wij bij de ondertekening van een huurovereenkomst een kredietcontrole uit en controleren wij, indien nodig, ook eventuele wijzigingen van kredietwaardigheid. Om te beslissen over de totstandkoming, uitvoering of beëindiging van de contractuele relatie, gebruiken wij mathematisch-statistische methoden. Om informatie te verkrijgen over uw betalingsgedrag in het verleden, en waarschijnlijkheidswaarden in te schatten voor uw toekomstig gedrag, baseren wij ons op adresgegevens om informatie te verkrijgen.
Om te beslissen over de totstandkoming, uitvoering of beëindiging van de contractuele relatie, doen wij, naast de adrescontrole, ook een controle op informatie over uw vorige betaalgeschiedenis en trachten we de waarschijnlijkheidswaarden over uw toekomstig gedrag in te schatten, waarbij de berekening van de adresgegevens is inbegrepen.
De rechtmatigheid voor de gegevensverwerking is artikel 6, lid 1, zin 1, punt b); artikel 22, lid 2, punt a) van de AVG. Door de kredietwaardigheid te controleren, willen wij mogelijke contractuele risico’s beperken.
Onze dienstverlening bevat koppelingen naar de socialmediaplatformen Facebook, Instagram, LinkedIn en YouTube. Door op deze links te klikken is het mogelijk dat gegevens die u aanbelangen, worden doorgegeven aan de aanbieders van deze platformen. Wanneer u op een link van een van deze platformen klikt, komt u automatisch op de website van de socialemedia-aanbieder in kwestie terecht. Doordat u via onze website bent doorverwezen, komt er een overdracht van gegevens tot stand die naar u verwijzen. Op die manier krijgt de socialemedia-aanbieder in kwestie de informatie dat u ons heeft bezocht.
Opmerking met betrekking tot gegevensverwerking in de Verenigde Staten
Als u op een link van sociale media klikt, kan het zijn gegevens over en van u worden verwerkt door de aanbieder in kwestie in de Verenigde Staten van Amerika. Het Hof van Justitie van de Europese Gemeenschappen oordeelt dat de standaard voor gegevensbescherming in de Verenigde Staten niet streng genoeg is. Er bestaat een aanzienlijk risico dat uw gegevens door de Amerikaanse autoriteiten worden gebruikt voor controle- en monitoringdoeleinden, wellicht zonder de mogelijkheid om beroep aan te tekenen. De gegevensoverdracht vindt alleszins enkel plaats indien u op de socialemedialinks klikt, anders niet.
U kunt voor meer informatie over de gegevensverwerking van socialemedia-aanbieders terecht op:
Facebook: https://nl-nl.facebook.com/about/privacy/
Instagram: https://help.instagram.com/155833707900388
https://www.instagram.com/about/legal/privacy/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy
YouTube: https://policies.google.com/privacy?hl=nl&gl=nl
Wij gebruiken de volgende analysetools om ons websiteaanbod voortdurend te verbeteren. Hieronder geven we u uitleg over welke gegevens in welke situatie worden verwerkt en hoe u contact kunt opnemen met de respectievelijke dienstverleners.
Opmerking met betrekking tot gegevensverwerking in de Verenigde Staten door Google, Klaviyo, Microsoft, Facebook, Pinterest: Door op ‘is goed’ te klikken, stemt u er overeenkomstig artikel 6, lid 1, zin 1, sub a) in samenhang met artikel 49, lid 1, zin 1, sub a) van de AVG mee in dat uw gegevens worden verwerkt in de Verenigde Staten van Amerika. Het Hof van Justitie van de Europese Gemeenschappen oordeelt dat de standaard voor gegevensbescherming in de Verenigde Staten niet streng genoeg is. Er bestaat een aanzienlijk risico dat uw gegevens door de Amerikaanse autoriteiten worden gebruikt voor controle- en monitoringdoeleinden, wellicht zonder de mogelijkheid om beroep aan te tekenen. Als u enkel akkoord gaat met het plaatsen van essentiële cookies, worden uw gegevens niet aan de VS doorgegeven. U kunt een gegeven toestemming te allen tijde weer intrekken.
Onze website gebruikt de bezoekersactiepixel van Facebook (“Facebook pixel”) om de conversie te meten. De gegevensverwerking wordt uitgevoerd door: Facebook, Inc., 1 Hacker Way, Menlo Park, CA 94025, USA.
De Facebookpixel kan worden gebruikt worden om het gedrag van de bezoekers van de site te volgen na hun bezoek aan de website. Dit stelt ons in staat om de effectiviteit van Facebook Ads te evalueren voor statistische marktonderzoekdoeleinden en om toekomstige reclamespots te optimaliseren. Facebook ontvangt de volgende gegevens: de omleidings-URL, browserinformatie, informatie over de Customer Journey in de online shop en bestelgegevens evenals de gebruikers-iD van de persoon indien deze laatste een account heeft en is ingelogd op Facebook. De gegevens worden opgeslagen en verwerkt door Facebook zodat een verbinding mogelijk is met het betreffende gebruikersprofiel en de gegevens voor eigen reclamedoeleinden gebruikt kunnen worden, in overeenstemming met het beleid voor gegevensgebruik door Facebook. Hierdoor kan Facebook advertenties plaatsen op Facebook zelf en daarbuiten. Dit gebruik van gegevens kan niet beïnvloed worden door een website-uitbater.
De gegevens die wij ontvangen gebruiken wij uitsluitend voor de realisatie, controle en optimalisatie van onze advertenties. De gegevens kunnen niet met u als persoon gelinkt worden. Via volgende link vindt u het privacybeleid van facebook: https://www.facebook.com/about/privacy/.
De rechtmatigheid voor het gebruik ervan is artikel 6, lid 1, zin 1, punt a) van de AVG.
We verwerken uw gegevens voor de continue optimalisatie van onze website, rekening houdend met de bestaande behoeftes.
De gegevens worden gewist zodra ze niet meer nodig zijn voor onze registratiedoeleinden en er geen wettelijke, administratieve of contractuele bepalingen het wissen verhinderen.
U heeft te allen tijde de mogelijkheid om een gegeven toestemming in te trekken. Neem hiervoor a.u.b. contact op met onze DPO. U kunt de remarketingfunctie “Custom Audiences” uitschakelen in de instellingen voor advertenties via volgende link, op voorwaarde dat u een Facebookaccount heeft: https://www.facebook.com/ads/preferences/?entry_product=ad_settings_screen. Als u geen account, kunt op de website van de European Interactive Digital Advertising Alliance de op interesse gebaseerde reclame uitschakelen via volgende website: http://www.youronlinechoices.com/de/praferenzmanagement/.
Ons internetaanbod maakt gebruik van Google Analytics, een dienst die verantwoordelijk is voor de analyse van de toegang tot websites van Google LLC. (“Google”) en stelt ons in staat om ons internetaanbod te verbeteren. De gegevensverwerking voor de Europese Economische Ruimte en voor Zwitserland wordt uitgevoerd door: Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ierland.
Dankzij cookies kunnen we uw gebruik van onze website te analyseren. De informatie die door middel van cookies wordt verzameld is de volgende:
Deze informatie wordt verzonden naar een Googleserver in de VS en daar opgeslagen. De evaluatie van uw activiteiten op onze website wordt aan ons doorgegeven in de vorm van rapporten. Google kan de verzamelde informatie aan derden verschaffen indien dit wettelijk vereist is of indien derden deze gegevens in opdracht van Google verwerken. De Google tracking codes van ons internetaanbod maken gebruik van de “_anonymizelp()”-functie. IP-adressen worden alleen in verkorte vorm verwerkt om te vermijden dat deze met u kunnen worden gelinkt.
Via de link https://policies.google.com/?hl=de&gl=de en https://marketingplatform.google.com/about/analytics/terms/de/ vindt u meer gedetailleerde informatie over de gebruiksvoorwaarden en de gegevensbescherming van Google Analytics.
De rechtmatigheid voor de verwerking van persoonsgegevens is artikel 6, lid 1, zin 1, punt a) van de AVG.
De verwerking van uw persoonlijke gegevens stelt ons in staat om uw surfgedrag te analyseren. Door de verkregen gegevens te evalueren, zijn wij in staat om informatie over het gebruik van de afzonderlijke onderdelen van onze website samen te stellen. Dit helpt ons om onze website en de gebruiksvriendelijkheid ervan voortdurend te verbeteren. Door het IP-adres te anonimiseren, wordt voldoende rekening gehouden met het belang van de gebruikers bij de bescherming van hun persoonlijke gegevens.
De gegevens worden 14 maand na uw laatste bezoek op onze website gewist.
U heeft te allen tijde de mogelijkheid om uw toestemming in te trekken en u kunt de installatie van cookies van Google Analytics ook voorkomen door de instellingen van uw browsersoftware hierop aan te passen. In dit geval is het echter mogelijk dat u niet alle functies van onze website ten volle kunt benutten. Google Analytics kan ook worden gedeactiveerd en gecontroleerd door browserextensies zoals http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de.
Onze website maakt gebruik van Google Analytics 4, dit is een dienst omtrent de analyse van clicks via websites van Google LLC. ("Google") en stelt ons in staat ons aanbod op het internet te verbeteren. De gegevensverwerking voor de Europese Economische Ruimte en voor Zwitserland wordt uitgevoerd door: Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ierland.
De volgende informatie wordt verzameld:
Deze gegevens worden doorgestuurd naar een server van Google in de VS en daar opgeslagen. De evaluatie van uw activiteiten op onze website wordt aan ons doorgegeven in de vorm van rapporten. Google kan de verzamelde informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. IP-anonimisering wordt standaard door Google uitgevoerd en kan niet worden gedeactiveerd, hierdoor worden IP-adressen alleen in afgekorte vorm verwerkt om elke mogelijke directe persoonlijke verwijzing naar u uit te sluiten. Meer informatie over de gebruiksvoorwaarden en gegevensbescherming van Google Analytics vindt u op https://www.google.nl/intl/nl/policies/ , Gegevensbescherming - Google Analytics Help en onder Privacyopties in Google Analytics - Google Analytics Help
De grondslag voor de verwerking van persoonsgegevens is artikel 6, lid 1, punt a) van de AVG.
De verwerking van uw persoonsgegevens stelt ons in staat uw surfgedrag te analyseren. Door de verkregen gegevens te evalueren, zijn wij in staat informatie samen te stellen over het gebruik van de afzonderlijke onderdelen van onze website. Dit helpt ons om onze website en de gebruiksvriendelijkheid ervan voortdurend te verbeteren. Door het IP-adres te anonimiseren wordt op passende wijze rekening gehouden met het belang dat de gebruikers hebben bij de bescherming van hun persoonsgegevens.
De gegevens worden 14 maanden na uw laatste bezoek aan onze website gewist.
U hebt de mogelijkheid om uw toestemming voor gegevensverwerking te allen tijde in te trekken. Hiervoor kunt u contact opnemen met onze functionaris voor gegevensbescherming.
Onze website maakt gebruik van Google Enhanced Conversions. De gegevensverwerking voor de Europese Economische Ruimte (EER) en voor Zwitserland wordt uitgevoerd door: Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ierland. Google Enhanced Conversions is een trackingservice die wordt gebruikt om de acties of zogenaamde 'online conversions' van onze klanten beter te kunnen peilen. Daartoe verzamelen wij de e-mailadressen die u met ons deelt, bijvoorbeeld wanneer u een online aankoop doet. Met behulp van Google Enhanced Conversions zetten wij uw gedeelde e-mailadres om in een zogenaamde hashwaarde. Daarbij wordt uw e-mailadres in een unieke hexadecimale reeks van tekens omgezet. Elk e-mailadres en dus elke klant krijgt zijn eigen hashwaarde. Uw persoonlijke e-mailadres wordt zo gepseudonimiseerd. De gepseudonimiseerde hashwaarde van uw e-mailadres delen wij met Google. Alleen gegevens die rechtstreeks door u met ons worden gedeeld en uitsluitend in gehashte vorm worden doorgegeven aan Google. Google vergelijkt vervolgens het gehashte, gepseudonimiseerde e-mailadres met de Google accounts van zijn eigen klanten. Als onze klanten onze website bereiken via advertenties in Google en vervolgens onze producten kopen, deelt Google op zijn beurt deze informatie met ons. Hierdoor kunnen wij de handelingen van onze klanten in kaart brengen.
Als u meer wilt weten over deze methoden, klik dan hier: https://support.google.com/adspolicy/answer/9755941?hl=nl
De gegevensverwerking is gebaseerd op uw toestemming overeenkomstig met artikel 6, lid 1, punt a) van de AVG.
Het doel van de gegevensverwerking is het verbeteren van de reclame- en weergavemeting door meer waarneembare gegevens te verzamelen. Bovendien zorgt deze werkwijze ervoor dat wij de effecten van onze marketingacties beter kunnen kwantificeren.
De gegevens worden gewist zodra ze niet langer nodig zijn voor onze registratiedoeleinden en er geen wettelijke, ambtelijke of contractuele voorschriften zijn die het wissen verhinderen.
U hebt de mogelijkheid om uw toestemming voor gegevensverwerking te allen tijde in te trekken. Hiertoe kunt u contact opnemen met onze functionaris voor gegevensbescherming.
U kunt het meten en opslaan van uw web- en app-activiteiten op elk moment uitschakelen in uw Google account. Bovendien kunt u voorkomen dat webactiviteiten worden opgeslagen door de privémodus van uw internetbrowser te gebruiken voor online zoekopdrachten.
Wij maken gebruik van de webanalysedienst Matomo. De gegevensverwerking wordt uitgevoerd door:
InnoCraft Ltd., 150 Willis St, 6011 Wellington, Nieuw-Zeeland, (“Matomo”).
Matomo plaatst een cookie (voor uitleg over het gebruik van cookies kunt u bij het voordien beschreven gedeelte over cookies terecht). Hierbij worden de volgende gegevens opgeslagen:
De sofware wordt uitsluitend gehost op de servers van onze website. Dit is ook de enige plaats waar uw persoonlijke gegevens worden opgeslagen. Deze gegevens worden niet doorgegeven aan derden.
De software-instellingen voorkomen dat IP-adressen integraal worden opgeslagen en zorgen ervoor dat twee bytes van het IP-adres onherkenbaar worden gemaakt (vb.: 192.168.xxx.xxx). Op deze manier is het niet meer mogelijk om te achterhalen welk verkort IP-adres met welke opvragende computer verbonden is. Via de onderstaande links kun je meer informatie vinden over het gegevensbeschermingsbeleid van Matomo: https://matomo.org/privacy/ en https://matomo.org/privacy-policy/
Van webanalysedienst Matomo maken wij hoofdzakelijk gebruik voor de verbetering van de website alsook voor het opstellen van een kosten-batenanalyse. Daarenboven wordt Matomo gebruikt om individuele websitebezoeken door gebruikers te kunnen analyseren. Wij streven er immers naar om het aanbod op onze website zo overzichtelijk en gebruiksvriendelijk mogelijk voor u in te richten.
Doordat IP-adressen anoniem worden gemaakt, wordt voldoende beantwoord aan het gebruikersbelang ten opzichte van de bescherming van diens persoonlijke gegevens.
Persoonlijke gegevens worden niet langer dan nodig opgeslagen. Zodra het doel van de gegevensverwerking is bereikt, wordt een wissing en afscherming van alle gegevens doorgevoerd overeenkomstig de regels voor de lokale wissing van gegevens. Een uitzondering hierop kan enkel tot stand komen indien wettelijke, ambtelijke of contractuele bepalingen een wissing in de weg staan.
Wir verarbeiten personenbezogene Daten nur so lange, wie es notwendig ist. Sobald der Zweck der Datenverarbeitung erfüllt ist, findet nach den Maßstäben des hiesigen Löschkonzepts eine Sperrung und Löschung statt, es sei denn, dass gesetzliche, behördliche oder vertragliche Vorschriften einer Löschung entgegenstehen.
U hebt te allen tijde de mogelijkheid om uw instemming voor de verwerking van uw persoonlijke gegevens in te trekken. U kunt hiervoor contact opnemen met onze toezichthouder voor de gegevensbescherming. U kunt er bovendien voor zorgen dat het plaatsen van cookies wordt beperkt door de instellingen van uw internetbrowser dusdanig aan te passen. Ook cookies die in het verleden werden geplaatst, kunnen in de toekomst worden verwijderd door uw browserinstellingen navenant aan te passen. We willen er u wel op wijzen dat het blokkeren van cookies ertoe kan leiden dat bepaalde functies slechts beperkt werken. Als u vragen heeft met betrekking tot het gegevensbeschermingsbeleid van Matomo, kunt u per email bij Matomo terecht via privacy@matomo.org
We gebruiken de diensten van Klaviyo als een Business Intelligence Tool. Klaviyo helpt ons bij het analyseren van onze website, het evalueren van het gebruik van onze online shops en andere statistische onderzoeken. De gegevensverwerking wordt uitgevoerd door: Klaviyo, Inc., 60 South Street, Suite 910, Boston, Massachusetts 02111, USA.
In het kader van de analytische en marketinggerelateerde diensten van Klaviyo worden verschillende persoonsgegevens verzameld:
Als een gebruiker zich op onze website registreert, een bestelling plaats of zich inschrijft op de nieuwsbrief worden volgende gegevens, met behulp van cookies, verwerkt door Klaviyo:
Bijkomende informatie over de gegevensverwerking vindt u hier: https://www.klaviyo.com/privacy/policy en https://www.klaviyo.com/privacy/dpa
De rechtmatigheid voor de gegevensverwerking is uw toestemming uit hoofde van artikel 6, lid 1, zin 1, punt a) van de AVG.
De verwerking van uw persoonlijke gegevens stelt ons in staat uw surfgedrag te analyseren. Door de verkregen gegevens te evalueren, zijn wij in staat om informatie over het gebruik van de afzonderlijke onderdelen van onze website samen te stellen. Dit helpt ons om onze website en de gebruiksvriendelijkheid ervan voortdurend te verbeteren. Bovendien stelt Klaviyo ons in staat om onze gebruikers een betere aankoopervaring te bieden en om onze nieuwsbriefabonnees een nieuwsbrief op maat te sturen.
De gegevens worden gewist zodra ze niet meer nodig zijn voor onze registratiedoeleinden of u een aanvraag tot wissing heeft ingediend en er geen wettelijke, administratieve of contractuele bepalingen het wissen verhinderen. Bovendien wist Klaviyo uw gegevens als wij u uit ons adressenbestand verwijderen.
U heeft te allen tijde de mogelijkheid om uw toestemming in te trekken. Als u wilt dat uw gegevens worden gewist, kunt u altijd contact met ons opnemen. Mocht u vragen hebben over gegevensbescherming bij Klaviyo of als u uw rechten jegens Klaviyo wilt uitoefenen, kunt u contact opnemen met Klaviyo op dit adres: privacy@klaviyo.com
Wij maken tevens nog gebruik van de analysedienst Unbounce.
De gegevensverwerking wordt uitgevoerd door: Unbounce Marketing Solutions Inc, Unit 415 -375 Water Street, Vancouver, BC, Canada V5T 4R4.
In het proces worden individuele websites gehost door Unbounce voor onze promoties en reclamecampagnes waarbij een evaluatie van uw activiteiten aan ons wordt doorgegeven. Uw browser communiceert rechtstreeks met Unbounce, waarbij uw IP-adres wordt doorgegeven en cookies kunnen worden ingesteld.
Als u het op de landingspagina geïntegreerde contactformulier gebruikt, worden deze gegevens ook door Unbounce verwerkt in overeenstemming met artikel 6, lid 1, punt b) van de AVG
Meer informatie over Unbounce en gegevensbescherming bij Unbounce, kunt u hier vinden: http://unbounce.com/privacy/
De grondslag voor het gebruik van Unbounce is gebaseerd op artikel 6, lid 1, punt f) van de AVG. Ons rechtmatige belang is de voortdurende optimalisatie van onze website om deze zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor potentiële klanten.
Het plaatsen van cookies evenals het plaatsen van leads door het gebruik van Unbounce is gebaseerd op uw toestemming overeenkomstig artikel 6, lid 1, punt a) van de AVG.
Het doel van de gegevensverwerking is om onze website aantrekkelijk en overtuigend vorm te kunnen geven en zo klanten te kunnen aantrekken.
De gegevens worden gewist zodra het doel van de gegevensverwerking niet langer van toepassing is en er geen wettelijke bewaartermijnen het wissen in de weg staan. Als er een account is aangemaakt bij Unbounce, wordt uw account, inclusief de lead gegevens, binnen twaalf (12) maanden nadat het account is beëindigd, verwijderd uit de databases.
Als u niet wilt dat cookies worden opgeslagen in de browser die u gebruikt, kunt u dit aangeven in de desbetreffende browserinstellingen. U hebt daar onder meer de mogelijkheid om het opslaan van cookies te beperken tot bepaalde soorten cookies of om ze op elk moment te verwijderen. U kunt de diensten van Unbounce deactiveren via de volgende opt-out link:
U kunt de functionaris voor gegevensbescherming van Unbounce bereiken via support@unbounce.com
Tagalys is een tool waarmee we de prestaties van afzonderlijke producten in onze winkel kunnen analyseren. Dit gebeurt alleen met jouw toestemming via onze Conset-banner. Tagalys gebruikt voor haar analyse een cookie, die gedurende 30 dagen in je browser wordt opgeslagen, maar verwerkt geen persoonlijke gegevens. De gegevensverwerking wordt uitgevoerd door: Tagalys LLC, 2093 Philadelphia Pike, Claymont, Delaware 19703, Verenigde Staten.
Je kunt het privacybeleid van Tagalys hier raadplegen: https://www.tagalys.com/legal/privacy-policy/ .
Wij gebruiken de klantendatabase van Zeotap, bijv uw toestemming voor onze consent-banner, om uw klantgegevens gemakkelijker te beheren. Daarnaast monitoren wij de reactie van onze gebruikers op onze consent-banner via Zeotap en analyseren wij welke gebruikers instemmen met het plaatsen van cookies en het versturen van nieuwsbrief e-mails en welke niet. Hiervoor gebruiken wij tracking pixels, die door u worden geladen wanneer u onze website bezoekt of onze e-mail opent om de nieuwsbrief te bevestigen. Hierdoor ontvangen wij de volgende gegevens van u, die aan Zeotap worden doorgegeven:
ZEOTAP is een customer intelligence platform. Daar worden de gegevens geanalyseerd om geanonimiseerde gegevenssegmenten te creëren en deze segmenten samen te voegen tot segmentlijsten op basis van onze voorkeuren. Wij gebruiken deze lijsten om websitebezoekers en nieuwsbriefgebruikers effectief te benaderen.
Een ander gebruik van Zeotap is het creëren van gepseudonimiseerde ID's om gepseudonimiseerde gebruikersprofielen en doelgroepsegmenten te vormen. Hiervoor geven wij uw gehashte, d.w.z. gepseudonimiseerde, e-mailadres door aan Zeotap. Zeotap zet dit om in een ID-code. Op basis van deze ID kunnen verdere gegevens van ons (bezoekersgegevens) in Zeotap worden geïntegreerd. Zeotap koppelt deze gegevens aan gegevens van derden uit haar partnernetwerk en bepaald op basis hiervan de indeling bij een segment (bijvoorbeeld "sportliefhebbers"). Als een ID+ van onze gebruikers overeenkomt met die van een datapool van het partnernetwerk, ontvangen wij informatie over de aansluiting bij het segment van deze gebruiker. Om een ID te creëren, voorzien we Zeotap van de volgende gegevens:
De gegevensverwerking wordt uitgevoerd door: ZEOTAP GmbH, c/o WeWork, Stresemannstraße 123, 10963 Berlijn, Duitsland.
Meer informatie over gegevensverwerking bij Zeotap vindt u hier: https://zeotap.com/product-privacy-policy/
Informatie over het privacybeleid van Zeotap vindt u hier: https://zeotap.com/website-privacy-policy/
De gegevensverwerking van het beheer van uw toestemmingen voor onze Consent Banner of Nieuwsbrief is gebaseerd op onze wettelijke verplichting daartoe op grond van artikel 6, lid 1, punt c) van de AVG.
De gegevensverwerking van het aanmaken van gegevenssegmenten en gepseudonimiseerde ID's is gebaseerd op uw toestemming overeenkomstig artikel 6, lid 1, punt a) van de AVG.
Wij analyseren uw reactie op onze cookiebanner en nieuwsbrief om ons aanbod te optimaliseren. Het aanmaken van de ID dient om onze communicatie- en reclameactiviteiten te optimaliseren en af te stemmen op uw interesses op onze website en op sites van derden.
De gegevens worden gewist zodra ze niet langer nodig zijn voor onze registratiedoeleinden en geen wettelijke, contractuele of officiële voorschriften het wissen verhinderen.
De duur van de gegevensopslag bij Zeotap is drie maanden na het einde van het contract tussen Zeotap en ons of drie maanden in het geval van ongebruikte ID's of tot ontvangst van een verzoek tot verwijdering.
U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken. Neem hiervoor contact op met onze functionaris voor gegevensbescherming. Als gegevenspartner van Zeotap zullen wij onmiddellijk de verwijdering van de gebruikersgegevens van Zeotap in werking laten stellen.
Onze website bevat ook tools die ervoor zorgen dat onze website als relevant zoekresultaat of als advertentie wordt weergegeven wanneer u iets opzoekt op het internet. Hieronder vindt u een opsplitsing van de programma’s die in het kader van onze website worden gebruikt:
We hebben de diensten van Bing Ads op deze website geïntegreerd. Bing Ads is een dienst voor internetreclame. De gegevensverwerking wordt uitgevoerd door: Microsoft Corporation, One Microsoft Way, Redmond, Washington 98052, USA; alsook door Microsoft Ireland Operations Limited, One Microsoft Place, South County Business Park, Leopardstown, Dublin 18, Ierland.
Als u via een Bingadvertentie op onze website terecht bent gekomen, plaatst Microsoft een zogenaamde conversiecookie op uw systeem. Mocht u uitleg willen ontvangen over cookies, zie het gedeelte hierover. De conversiecookie wordt gebruikt om bezoekstatistieken aan te maken en te analyseren en slaat het IP-adres op wanneer u de website bezoekt. Deze gegevens worden opgeslagen in de VS. Het is ook mogelijk dat Microsoft deze informatie aan derden overdraagt. Voor meer informatie over het privacybeleid van Microsoft verwijzen wij u door naar de volgende link: https://privacy.microsoft.com/de-de/privacystatement .
Het doel van de verwerking is om gebruikersspecifieke advertenties mogelijk te maken. Wij gebruiken Bing Ads om gerichte advertenties van ons bedrijf te plaatsen in zoekresultaten van Bing alsook op websites van Microsoft. Via deze advertenties kunnen we meer gebruikers en geïnteresseerden bereiken. Bovendien verhogen we zo onze naambekendheid.
Een jaar na het instellen van de conversiecookie verliest de cookie zijn geldigheid. Dit betekent dat u niet meer geïdentificeerd kan worden. Via deze conversiecookie kunnen wij, alsook Microsoft bijhouden welke subpagina’s zijn bezocht gedurende dat jaar.
U heeft te allen tijde de mogelijkheid om een gegeven toestemming voor gegevensverwerking in te trekken. Neem hiervoor contact op met onze DPO. Het gebruik van cookies kan te allen tijde worden voorkomen door de juiste instellingen te kiezen via uw internetbrowser. De reeds ingestelde cookies kunnen ook worden gewist in de instellingen van de internetbrowser. Houd er rekening mee dat hierdoor niet alle functies onbeperkt beschikbaar zouden kunnen zijn. U kunt altijd bezwaar maken tegen gebruikersgerelateerde reclame door Microsoft. Als u een Microsoftaccount heeft, verwijzen wij u door naar volgende website: https://choice.microsoft.com/de-de/opt-out . U kunt deze vorm van behavioral targeting ook uitschakelen via websites van derden, bijvoorbeeld via https://www.networkadvertising.org/choices/alsook via https://www.aboutads.info/.
We gebruiken de Criteo-service om advertenties op onze website en sites van derden te tonen aan eerdere bezoekers van onze website. De gegevensverwerking wordt uitgevoerd door: Criteo SA, Rue Blanche, 75009, Parijs, Frankrijk.
Cookie-tracking: Criteo plaatst een cookie op jouw computer waaruit informatie voor het aanleveren van advertenties wordt verkregen. De cookie-tekstbestanden bevatten informatie over jouw bezoeken aan onze website, in het bijzonder over de producten die je hebt bekeken, om specifieke productaanbevelingen te kunnen geven bij volgende bezoeken aan onze website of websites van derden. De cookie bevat een willekeurig toegewezen alias. Als je onze website binnen een bepaalde tijd opnieuw bezoekt, herkent Criteo jou aan deze alias. Deze gegevens kunnen echter niet aan jouw als persoon worden gekoppeld. Noch wij, noch Criteo combineren deze informatie met jouw persoonsgegevens en geven geen persoonsgegevens door aan derden.
Cross-Device-Tracking: Naast het bijhouden van cookies gebruiken we Criteo om gebruikersgedrag op meerdere apparaten te analyseren en zo passende advertenties te plaatsen. Voor dit doel geven we Criteo jouw gepseudonimiseerde e-mailadres als identificatie. Criteo registreert dit gepseudonimiseerde e-mailadres en vergelijkt dit met reeds opgeslagen gebruikersgegevens. Als er een match is, kunnen wij interessante producten aanbieden op basis van de bestaande gegevens over jouw specifieke gebruikersgedrag op verschillende apparaten. Om de veiligheid van jouw gegevens te garanderen, worden de gepseudonimiseerde e-mailadressen alleen in versleutelde vorm bij Criteo geregistreerd. Dit versleutelingsproces kan niet worden teruggedraaid.
Zie voor meer informatie het privacybeleid van Criteo:https://www.criteo.com/privacy/.
De wettelijke basis voor gegevensverwerking is jouw toestemming in overeenstemming met artikel 6, lid 1, clausule 1 letter a) AVG.
Het is in ons belang om onze website overzichtelijk en gebruiksvriendelijk voor jou te maken.
De gegevens worden verwijderd zodra ze niet langer nodig zijn voor onze registratiedoeleinden en er geen wettelijke, contractuele of officiële voorschriften zijn om verwijdering te voorkomen.
Je hebt te allen tijde de mogelijkheid om jouw toestemming voor gegevensverwerking in te trekken. Neem hiervoor contact op met onze functionaris voor gegevensbescherming. Je kunt voorkomen dat Criteo gegevens in een cookie opslaat en gebruikt door naar de link http://www.criteo.com/de/privacy-policy te gaan en de schuifknop in het veld "Opt-Out" op "ON" te zetten. Als je deze optie kiest, wordt een nieuwe cookie (opt-out-cookie) in jouw browser geplaatst, die Criteo informeert dat er geen gegevens over browsegedrag mogen worden opgeslagen. Je kunt Criteo-advertenties op elk moment opnieuw inschakelen door de schakelaars op "UIT" te zetten. Houd er rekening mee dat de instelling moet worden gemaakt voor alle browsers die je gebruikt. Als al jouw cookies uit een browser worden verwijderd, heeft dit ook invloed op de Criteo opt-out-cookie.
Onze website maakt gebruik van Google Ad Manager. De gegevensverwerking voor de Europese Economische Ruimte en voor Zwitserland wordt uitgevoerd door: Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ierland.
Google Ad Manager wordt gebruikt om advertenties aan te bieden wanneer u onze website bezoekt. Google Ad Manager gebruikt informatie over uw bezoeken aan deze en andere websites om advertenties te plaatsen over goederen en diensten die u interesseren. Als u meer informatie wilt over deze praktijk en als u wilt weten welke mogelijkheden u heeft om deze informatie niet te laten gebruiken door Google Ad Manager, vindt u via volgende link meer informatie: https://policies.google.com/technologies/ads?gl=nl.
Het belang ligt hier in het aangaan van samenwerkingsverbanden met andere bedrijven om hier economisch aan te kunnen deelnemen.
De gegevens worden gewist zodra ze niet meer nodig zijn voor onze registratiedoeleinden en geen enkele wettelijke, administratieve of contractuele regeling het wissen verhindert.
U heeft te allen tijde de mogelijkheid om een gegeven toestemming over gegevensverwerking in te trekken. Neem hiervoor a.u.b. contact op met onze DPO. Het gebruik van cookies kan altijd worden voorkomen door de juiste instellingen in uw internetbrowser te selecteren. De reeds ingestelde cookies kunnen ook worden gewist in de instellingen van de internetbrowser. Houd er rekening mee dat niet alle functies onbeperkt beschikbaar zijn als u ervoor kiest om de cookies uit te schakelen.
We hebben de diensten van Google Ads (voorheen Google Adwords) op deze website geïntegreerd. Goodle-Ads is een dienst voor internetreclame. De gegevensverwerking voor de Europese Economische Ruimte en voor Zwitserland wordt uitgevoerd door: Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ierland.
Als u via een Google advertentie op onze website terecht bent gekomen, wordt door Google een zogenaamde conversiecookie op uw systeem geplaatst. Mocht u uitleg willen ontvangen over cookies, zie het gedeelte hierover. De conversiecookie wordt gebruikt om bezoekstatistieken aan te maken en te analyseren en om het IP-adres op te slaan wanneer u de website bezoekt. Deze gegevens worden opgeslagen in de VS. Het is ook mogelijk dat Microsoft deze informatie aan derden overdraagt. Voor meer informatie over het privacybeleid van Google verwijzen wij u door naar de volgende link: https://policies.google.com/privacy?hl=nl.
De rechtmatigheid van de gegevensverwerking is artikel 6, lid 1, zin 1, punt a) van de AVG.
We maken gebruik van GoogleAds om gerichte reclame van ons bedrijf te plaatsen in de zoekmachineresultaten van Google.
30 dagen na het instellen van de conversiecookie verliest de cookie zijn geldigheid. Dit betekent dat u niet meer te identificeren bent. Via deze conversiecookie kunnen wij, alsook Google, bijhouden welke subpagina’s zijn bezocht gedurende deze 30 dagen.
U heeft te allen tijde de mogelijkheid om een gegeven toestemming over gegevensverwerking in te trekken. Contacteer hiervoor a.u.b. onze DPO. Het gebruik van cookies kan altijd worden voorkomen door de juiste instellingen in uw internetbrowser te selecteren. De reeds ingestelde cookies kunnen ook worden gewist in de instellingen van de internetbrowser. Houd er rekening mee dat niet alle functies onbeperkt beschikbaar zijn als u ervoor kiest om de cookies uit te schakelen. Via de link http://www.google.com/settings/ads/pluginkan u de verwerking van gegevens in uw browser permanent voorkomen. Hierdoor is het mogelijk dat functies van ons internetaanbod niet meer volledig beschikbaar zijn. Ook is het mogelijk om in de browserinstellingen alleen bezwaar te maken tegen de cookies voor de Conversion-Tracking en dus de gebruikersgerelateerde advertenties van Google. Klik hiervoor a.u.b. op de volgende link: www.google.de/settings/ads . Houd er rekening mee dat, als u de cookies in uw browser verwijdert, er een nieuwe instelling nodig is. Bovendien kunt u, door op de volgende link te klikken, de gebruikersgerelateerde advertenties uitschakelen die deel uitmaken van de About Ads zelfreguleringscampagne. Houd er rekening mee dat een nieuwe instelling nodig is als u de cookies in uw browser verwijdert.
Ons internetaanbod maakt gebruik van Google Remarketing. Google Remarketing stelt ons in staat om u reclame te laten zien als u andere websites bezoekt, mits u zich eerder op onze website heeft geregistreerd. Google Remarketing maakt op deze manier gebruikersgerelateerde reclame mogelijk. De gegevensverwerking voor de Europese Economische Ruimte en voor Zwisterland wordt uitgevoerd door: Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ierland.
Google Remarketing zorgt ervoor dat een cookie wordt geactiveerd waarmee Google u kan herkennen als u een website bezoekt die ook gebruik maakt van Google Marketing. Dit betekent dat Google uw IP-adres en uw surfgedrag kan traceren. Meer informatie over de geldende regels voor gegevensbescherming van Google vindt u via volgende link: https://www.google.de/intl/de/policies/privacy/
De rechtmatigheid voor de gegevensverwerking is artikel 6, lid 1, zin 1, punt a) van de AVG.
Onze interesse gaat uit naar het vergroten van onze naambekendheid door het gebruik van reclame. Het doel van de verwerking is om gebruikersspecifieke advertenties mogelijk te maken. We bereiken door middel van reclame een grotere hoeveelheid gebruikers en geïnteresseerden. Bovendien verhogen we ook onze naambekendheid.
U heeft te allen tijde de mogelijkheid om een gegeven toestemming over gegevensverwerking in te trekken. Contacteer hiervoor a.u.b. onze DPO. Het gebruik van cookies kan altijd worden voorkomen door de juiste instellingen in uw internetbrowser te selecteren. De reeds ingestelde cookies kunnen ook worden gewist in de instellingen van uw internetbrowser. Houd er rekening mee dat niet alle functies onbeperkt beschikbaar zijn als u ervoor kiest om de cookies uit te schakelen. U kunt altijd bezwaar maken tegen Google’s gebruikersgerelateerde reclame. Hiervoor verwijzen we naar: https://adssettings.google.com/authenticated?hl=NL.
We hebben de diensten van Facebook Ads op deze website geïntegreerd. Facebook Ads is een dienst bestemd voor internetreclame. De gegevensverwerking wordt uitgevoerd door: Facebook, Inc., 1 Hacker Way, Menlo Park, CA 94025, USA.
Als u via een Facebookadvertentie op onze website bent terechtgekomen, wordt door Facebook een zogenaamde conversiecookie op uw systeem geplaatst. Mocht u uitleg willen ontvangen over cookies, zie het gedeelte hierover. De conversiecookie wordt gebruikt om bezoekstatistieken aan te maken en te analyseren en om op zijn beurt het IP-adres op te slaan wanneer u de website bezoekt. Deze gegevens worden opgeslagen in de VS. Het is ook mogelijk dat Facebook deze informatie aan derden overdraagt. Voor meer informatie over het privacybeleid van Facebook verwijzen wij u door naar de volgende link: https://www.facebook.com/about/privacy/. Verdere informatie over de Facebook Ads is te vinden via https://nl-nl.facebook.com/business/ads.
De rechtmatigheid is uw toestemming uit hoofde van artikel 6, lid 1, zin 1, punt a) van de AVG.
Het doel van de verwerking is om gebruikersspecifieke advertenties mogelijk te maken. Wij gebruiken Facebook Ads om gerichte advertenties van ons bedrijf te plaatsen in de zoekmachineresultaten van Facebook en op websites van Facebook. Dankzij dergelijke reclame bereiken wij een grotere hoeveelheid gebruikers en geïnteresseerden. Bovendien verhogen we ook onze naambekendheid.
Een jaar na het instellen van de facebookcookie verliest deze zijn geldigheid. Dit betekent dat u niet meer te identificeren bent. Gedurende dat jaar kunnen zowel wij als Facebook de facebookcookie gebruiken om bij te houden welke subpagina’s u heeft bezocht.
U heeft te allen tijde de mogelijkheid om een gegeven toestemming over gegevensverwerking in te trekken. Contacteer hiervoor a.u.b. onze DPO. Het gebruik van cookies kan altijd worden voorkomen door de juiste instellingen in uw internetbrowser te selecteren. De reeds ingestelde cookies kunnen ook worden gewist in de instellingen van de internetbrowser. Houd er rekening mee dat niet alle functies onbeperkt beschikbaar zijn als u ervoor kiest om de cookies uit te schakelen. U kunt de op gedrag gebaseerde targeting ook deactiveren via sites van derden bijvoorbeeld: https://www.networkadvertising.org/choices/ alsook https://www.aboutads.info/.
Wij werken op onze website samen met ‘Taboola’, een dienst van Taboolan Inc, 16 Madison Square West, 7th floor, New York, New York 10010, USA (hierna "Taboola" genoemd). Als u toestemming geeft voor het gebruik van Taboola, is dat een andere voor de verwerking verantwoordelijke. Dit betekent dat Taboola zelf de middelen en doeleinden van de gegevensverwerking vaststelt.
Taboola bewaart en verwerkt informatie over uw gebruikersgedrag op onze website om u verdere online content aan te bevelen. Hiervoor worden pixels gebruikt die door u worden geladen wanneer u onze website oproept. Via hen ontvangen wij en Taboola de volgende gegevens:
Taboola evalueert deze gegevens om geanonimiseerde gegevenssegmenten te creëren en deze segmenten samen te voegen tot segmentlijsten op basis van voorkeuren. Deze lijsten worden gebruikt om websitebezoekers effectief te targeten. Bij het maken van deze segmentlijsten worden ook gegevens van u verwerkt die u al aan een andere Taboola-datapartner hebt verstrekt.
De geanonimiseerde gegevenssegmenten worden ook doorgegeven aan andere gegevenspartners van Taboola nadat ze door Taboola zijn aangemaakt.
Meer informatie over de gegevensverwerking bij Taboola vindt u hier: https://www.taboola.com/policies/privacy-policy.
De gegevensverwerking is gebaseerd op uw toestemming overeenkomstig art. 6 lid 1 p.1 lit. a) AVG.
Het is in ons belang om het gebruikersgedrag van de bezoekers van onze website te analyseren om ons aanbod te optimaliseren en, op basis van het koopgedrag van andere klanten, passende inhoud aan te bevelen die voor u interessant zou kunnen zijn.
Taboola bewaart gegevens die rechtstreeks zijn verzameld voor het tonen van reclame gedurende maximaal 13 maanden na de laatste interactie van de gebruiker met de Taboola-diensten. Na deze periode worden de gegevens geanonimiseerd. Taboola bewaart geanonimiseerde gegevens zo lang als economisch noodzakelijk is.
U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken. Neem hiervoor contact op met onze functionaris voor gegevensbescherming. Als gegevenspartner van Taboola zullen wij onmiddellijk de verwijdering van de gebruikersgegevens van Taboola verzorgen.
Bovendien biedt Taboola zelf een hulpmiddel om uw gegevens te verwijderen. U kunt het hier vinden: https://accessrequest.taboola.com/access. Houd er rekening mee dat u uw gegevens moet verwijderen met het apparaat waarmee u onze website hebt bezocht, anders kan Taboola u door de pseudonimisering niet identificeren. Voor meer informatie over hoe Taboola gegevens verwijdert, zie hun privacybeleid op: https://www.taboola.com/policies/privacy-policy.
We gebruiken Affiliate Marketing om nieuwe klanten te genereren. Voor dit doel maken onze reclamepartners op hun websites gebruik van bepaalde affiliate links die naar ons verwijzen. De partners ontvangen een vergoeding wanneer gebruikers de affiliate link volgen en vervolgens een bepaalde, vooraf gedefinieerde actie op onze website uitvoeren (zoals het plaatsen van een bestelling).
Wij maken gebruik van de diensten van Tradedoubler op onze website. Tradedoubler doet aan Affiliate Marketing. De verwerking wordt doorgevoerd door: Tradedoubler GmbH, Herzog-Wilhelm-Straße 26, 80331 München, Duitsland.
Dankzij deze Affiliate Marketing worden de bezoekers van onze website doorgestuurd naar aanbiedingen en daarmee ook naar websites van andere aanbieders (derden). Als u via een link doorklikt naar een aanbod van een aanbieder van een andere website, wordt door Tradedoubler een cookie op uw systeem geplaatst. Deze cookie stelt Tradedoubler in staat om te herkennen vanaf welke website u de betreffende website heeft bezocht. Uw cookie wijst u voor dit proces een affiliate-ID toe. Tradedoubler helpt ons om voor de reclame van diensten en goederen van derden vergoed te worden. We vertrouwen erop dat Tradedoubler uw gegevens zal verwerken in overeenstemming met de regels voor gegevensbescherming. Tradedoubler heeft volgens eigen verklaringen de “Code of Conduct Affiliate Marketing for Networks” van het Bundesverband der Digitalen Wirtschaft e.V. ondertekend. Tradedoubler zet zich dus in voor hoge kwaliteits- en veiligheidsstandaarden in Affiliate Marketing ( https://www.bvdw.org/zertifizierungen/affiliate-marketing-code-of-conduct/unterzeichner/). Meer informatie over de werking van Tradedoubler alsook over de gegevensbescherming vindt u op: http://www.tradedoubler.com/nl/privacy-policy/ alsook http://www.tradedoubler.com/nl/technologie/daten/
Het is in ons belang om het succes van reclame op onze website meetbaar te maken. Het doel van deze verwerking is dan ook om de verschillende interesses en successen van de op onze website geplaatste advertenties te kunnen volgen en onze naambekendheid te vergroten.
De gegevens worden gewist zodra het doel van de gegevensverwerking niet meer van toepassing is en er geen wettelijke bewaartermijnen meer zijn.
U heeft te allen tijde de mogelijkheid om een gegeven toestemming over gegevensverwerking in te trekken. Contacteer hiervoor a.u.b. onze DPO. Het gebruik van cookies kan altijd worden voorkomen door de juiste instellingen in uw internetbrowser te selecteren. De reeds ingestelde cookies kunnen ook worden gewist in de instellingen van de internetbrowser. Houd er rekening mee dat niet alle functies onbeperkt beschikbaar zijn als u ervoor kiest om de cookies uit te schakelen. Bovendien heeft u ook de mogelijkheid om een Opt-Out Cookie in te stellen via de volgende link: http://www.tradedoubler.com/de/privacy-policy/
Voor de deelname aan wedstrijden verwerken wij volgende gegevens:
Pas als de gebruiker een wedstrijd wint, worden zijn adresgegevens verwerkt om de prijs te kunnen versturen. Antwoorden van gebruikers op enquêtes worden noch doorgegeven aan derden noch gepubliceerd. Wij slaan de antwoorden van onze enquêtes, net als het e-mailadres of de persoonlijke gegevens van de betrokkene, niet op.
Het is niet mogelijk om deel te nemen aan een wedstrijd zonder uw persoonlijke gegevens in te vullen als gebruiker. De rechtmatigheid van de verwerking is uw toestemming uit hoofde van artikel 6, lid 1, zin 1, punt a) van de AVG. Ook zullen statistische gegevens enkel verzameld worden als u daarvoor uw toestemming heeft gegeven.
Het aanbieden van een wedstrijd is voor ons een reclamemiddel en helpt ons om de band met onze klanten te versterken.
De gegevens worden gewist zodra ze niet meer nodig zijn voor het doel waarvoor ze zijn verzameld. De gegevens van de gebruiker worden opgeslagen zolang de wedstrijd lopende is en zolang het nodig is voor de eventuele verzending van de prijs.
U heeft te allen tijde het recht om een gegeven toestemming voor gegevensverwerking in te trekken. Hiervoor is het voldoende om een tekstje te sturen naar de onder punt 1 genoemde contactgegevens (via e-mail of per brief bijvoorbeeld).
Verder maken we gebruik van derde aanbieders die ons helpen met de opmaak en de functionaliteit van onze website. Een overzicht van deze derden vindt u hieronder:
Wij gebruiken zogenaamde webfonts op de website voor een uniforme presentatie van de gebruikte lettertypes. De gegevensverwerking voor de Europese Economische Ruimte en Zwitserland wordt uitgevoerd door: Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ierland.
Wanneer u een pagina oproept, laadt uw browser de vereiste webfonts in zijn browser cache om teksten en lettertypes correct weer te geven. Hiervoor moet de browser die u gebruikt verbinding maken met de servers van Google. Hierdoor weet Google dat onze website via uw IP-adres wordt geopend. Als uw browser geen webfonts ondersteunt, wordt een standaard lettertype gebruikt door uw browser. Meer informatie over Google Web Fonts vindt u op https://developers.google.com/fonts/faq, alsook in het privacybeleid van Google: https://www.google.com/policies/privacy/.
De rechtmatigheid is ons legitiem belang volgens artikel 6, lid 1, zin 1, punt f) van de AVG. Het is in ons legitiem belang om u een visueel interessante en tegelijkertijd gebruiksvriendelijke website te kunnen aanbieden.
Het doel van de gegevensverwerking is de uniforme presentatie van de lettertypes op deze website. Anders zouden we ons online aanbod niet effectief kunnen presenteren.
De gegevens worden gewist zodra ze niet meer nodig zijn voor het doel van de gegevensverwerking, tenzij wettelijke, administratieve of contractuele bepalingen het wissen verhinderen.
U heeft te allen tijde de mogelijkheid om bezwaar te maken tegen de gegevensverwerking. U kunt uw browser ook zo instellen dat de lettertypes niet worden geladen vanaf de Googleservers. Als uw browser geen Googlelettertypes ondersteunt of als u de toegang tot de Googleservers verhindert, wordt de tekst in het standaardlettertype van het systeem weergegeven.
We maken gebruik van de webhostingdienst Amazon Web Services. De gegevensverwerking wordt uitgevoerd door: Amazon Web Services EMEA SARL, 38 Avenue John F. Kennedy, L-1855 Luxemburg.
Dit is een product van: Amazon.com Inc., 410 Terry Avenue North, Seattle WA 98109, USA.
De dienst voorziet de technische infrastructuur om onze diensten aan te bieden, met name webservers en databases. Voor meer details en informatie over het specifieke privacybeleid van Amazon Web Services, verwijzen we u door naar volgende links: https://aws.amazon.com/de/privacy/ en https://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html?nodeId=468496.
De rechtmatigheid voor de gegevensverwerking is artikel 6, lid 1, punt f) van de AVG, alsook artikel 28 van de AVG.
Ons legitieme belang is gebaseerd op het veilig en gebruiksvriendelijk aanbieden van ons internetaanbod.
De gegevens worden gewist zodra het beoogde doel is bereikt en er geen contractuele, administratieve of wettelijke opslagverplichtingen bestaan.
Het verzamelen van gegevens voor het ter beschikking stellen van onze website, alsook de opslag van gegevens in logbestanden is verplicht voor de werking van de website. Er is dus geen mogelijkheid tot bezwaar van de gebruiker.
Wij maken gebruik van de diensten van Funnel.io. Funnel ondersteunt ons bij de omzetting alsook de overbrenging van gegevens van reclameaanbieders zoals Facebook en Awin naar onze databank. Via de website worden er door de dienst zelf geen gegevens verzameld. De gegevensverwerking wordt uitgevoerd door Funnel AB, Reg. no.: 559062-1263, Klarabergsgatan 29, 111 21 Stockholm, Zweden.
De volgende categorieën van gegevens worden hierbij verwerkt:
Wij hebben met Funnel een contract gesloten voor de verwerking van gegevens op grond van artikel 28 van de AVG. Het gegevensbeschermingsbeleid van Funnel voor de verwerking van persoonlijke gegevens is beschikbaar via https://funnel.io/privacy.
De wettelijke basis voor de gegevensverwerking komt overeen met ons rechtmatig belang berustend op artikel 6, lid 1, zin 1, punt f) van de AVG om onze aanbiedingen aantrekkelijker te maken met behulp van gepersonaliseerde marketingstrategieën.
Wij maken gebruik van deze dienst om de gegevens die door marketingservices worden verzameld over te zetten naar ons systeem.
U kunt te allen tijde uw toestemming voor de verdere verwerking van uw gegevens intrekken. Neem hiervoor a.u.b. contact op met onze DPO.
Wij maken gebruik van de diensten van Elev.io om aanvragen te verwerken en te beantwoorden. De gegevensverwerking wordt doorgevoerd door Elev.io Pty Ltd ABN 46 609 441 116, Level 2 / 696 Bourke Street, Melbourne 3000, VIC, Australië.
Met behulp van deze dienst kunnen wij gebruikers- en klantaanvragen beheren en er sneller alsook efficiënter op reageren. De volgende persoonlijke gegevens kunnen daarbij worden opgeslagen.
Zudem hilft uns der Dienst, um Ihnen Antworten auf häufig gestellte Fragen rund um unseren Service kontextbezogen anzuzeigen. Dies jedoch nur, nutzerbezogene Daten nur in dem Fall, wenn Sie diese aktiv über das Feedbackforumular auf den von Elev.io bereitgestellten Hilfeseiten an uns senden.
Bovendien kunnen we met de dienstverlening van Elev.io antwoorden op vaak gestelde vragen over onze service binnen de juiste context weergeven. Dit gebeurt echter alleen indien u ons
De communicatie wordt versleuteld met het HTTPS-protocol en SLL-certificaten. Voor meer informatie over gegevensbescherming bij Elev.io kunt u terecht op het gegevensbeschermingsbeleid van de dienst via https://elev.io/legal/privacy-policy
Gegevens afkomstig van aanvragen van gebruikers worden overeenkomstig artikel 6, lid 1, zin 1, sub b) van de AVG verzameld en opgeslagen.
De wettelijke grondslag voor de gegevensverwerking die nodig is om vaak gestelde vragen anoniem te kunnen weergeven, berust op ons legitiem belang om het u mogelijk te maken om hulpartikelen makkelijk op te vragen en dit volgens artikel 6, lid 1, sub f) van de AVG.
Met behulp van de diensten van Elev.io kunnen wij aanvragen van gebruikers beheren en uw vragen op een snelle en overzichtelijke manier beantwoorden.
U heeft te allen tijde de mogelijkheid om een gegeven toestemming over gegevensverwerking in te trekken. Contacteer hiervoor a.u.b. onze DPO. Indien gegevens worden verwerkt in het kader van ons legitiem belang, kunt u ons steeds op de hoogte brengen dat u niet meer akkoord wenst te gaan met de gegevensverwerking.
Wij maken ook gebruik van de pop-up provider en analytics dienst Getsitecontrol.
De gegevensverwerking wordt uitgevoerd door: Getwebcraft Limited, Klimentos 41-43, Klimentos Tower, Flat/Office 25, 1061, Nicosia, Cyprus.
Getsitecontrol is een programma dat pop-ups en overlayvensters op onze website weergeeft voor informatiedoeleinden en om de gebruikerservaring te verbeteren. Met dit doel communiceert jouw browser met Getsitecontrol, zodat je IP-adres wordt doorgegeven en cookies worden ingesteld.
Meer informatie over Getsitecontrol en gegevensbescherming bij Getsitecontrol vindt je hier: https://getsitecontrol.com/privacy/ .
De rechtsgrondslag voor het gebruik van Getsitecontrol is gebaseerd op jouw toestemming overeenkomstig Art. 6 para. 1 p.1 lit. a) DSGVO.
De gegevens worden gewist zodra het doel van de gegevensverwerking niet langer van toepassing is en geen wettelijke bewaartermijnen aan het wissen in de weg staan.
Je hebt de mogelijkheid om jouw toestemming voor gegevensverwerking te allen tijde in te trekken. Hiertoe kun je contact opnemen met onze functionaris voor gegevensbescherming.
Als je niet wilt dat cookies worden opgeslagen in de browser die jij gebruikt, kun je dit aangeven in de relevante browserinstellingen. Je hebt onder meer de mogelijkheid om het opslaan van cookies te beperken tot bepaalde soorten cookies of om ze op elk moment te verwijderen.
Je kunt de functionaris voor gegevensbescherming van Getsitecontrol bereiken op help@getsitecontrol.com .
Wij gebruiken REVIEWS.io om klantbeoordelingen te verzamelen, te beheren en te verwerken. Met REVIEWS.io kunnen we beoordelingen koppelen aan onze producten en ze op onze website plaatsen. De gegevensverwerking wordt uitgevoerd door: Liquid New Media Limited, 29 St Nicholas Place, Leicester, LE1 4LD UK.
Na uw aankoop bij ons, ontvangt u een e-mail van ons met de vraag om het product dat u hebt gekocht te beoordelen. Deze e-mail bevat een link naar REVIEWS.io, waar u informatie kunt zien over de producten die u bij ons heeft gekocht. Wij geven geen persoonlijke gegevens door aan REVIEWS.io.
Als u besluit een beoordeling in te sturen, worden de volgende gegevens verwerkt door REVIEWS.io als een onafhankelijk verantwoordelijke partij:
E-mailadres
Beoordeling
Naam (deze kunt u anonimiseren)
Socialmediaprofiel (optioneel)
Meer informatie over de gegevensverwerking door REVIEWS.io, kunt u hier vinden: https://www.reviews.io/front/user-privacy-policy
De gegevensverwerking is gebaseerd op uw toestemming in overeenstemming met artikel 6, lid 1, punt a) van de AVG.
Uw klantbeoordelingen zullen zolang worden opgeslagen door REVIEW.IO totdat u ze verwijdert. Als u besluit uw beoordeling te verwijderen, worden uw gegevens onmiddellijk gewist. Neem hiervoor contact op met gdpr@reviews.co.uk .
U kunt uw toestemming aan REVIEWS.io op elk gewenst moment intrekken. Uw persoonlijke gegevens en beoordelingen worden dan door REVIEWS.io verwijderd en zijn niet meer te lezen op onze site. Neem hiervoor contact op met gdpr@reviews.co.uk.
Wij hebben de diensten van Trustpilot op onze website geïntegreerd. De gegevensverwerking wordt uitgevoerd door: Trustpilot A/S, Pilestræde 58, 5e verdieping, DK-1112 Kopenhagen, Denemarken.
Wij gebruiken Trustpilot om onze klanten de kans te geven onze producten te beoordelen. Na elke bestelling ontvangen klanten een link die leidt naar onze Trustpilot rating pagina (https://nl.trustpilot.com/review/tink.nl)om een rating op Trustpilot in te kunnen dienen. De link is uniek en bevat alleen gecodeerde gegevens. Trustpilot zelf ontvangt geen informatie over onze klanten van tink.
Om een beoordeling op Trustpilot te kunnen geven, moet de patiënt akkoord gaan met de algemene voorwaarden van Trustpilot. De beoordeling kan dan worden weergegeven op de pagina van het desbetreffende product.
Trustpilot verzamelt alleen persoonlijke gegevens als onderdeel van de klantenaccount, waarmee gebruikers in de toekomst hun eigen beoordelingen kunnen bewerken. Meer informatie over gegevensverwerking door Trustpilot is te vinden op: https://nl.legal.trustpilot.com/for-reviewers/end-user-privacy-terms
De gegevensverwerking is gebaseerd op ons rechtmatig belang bij gegevensverwerking overeenkomstig artikel 6, lid 1, punt f) van de AVG.
De gegevensverwerking maakt een onafhankelijke evaluatie van de kwaliteit van onze aangeboden producten mogelijk. De feedback dient om onze aanbiedingen voortdurend te kunnen verbeteren. Deze informatie kan door ons in ruwe of geaggregeerde vorm worden gebruikt om de producten publiekelijk te promoten en als leidraad te dienen voor andere klanten.
De persoonlijke gegevens die u verstrekt, inclusief uw beoordelingen, worden bewaard zolang u een Trustpilot account hebt of zolang als nodig is om de diensten te verlenen. Als u besluit om uw account te verwijderen, zal Trustpilot een logboek met de volgende informatie opslaan: Uw naam, e-mailadres en de datum waarop uw account werd verwijderd. Trustpilot bewaart het logboek gedurende drie jaar. In sommige gevallen, waaronder wanneer u uw Trustpilot-account verwijdert, kan Trustpilot bepaalde informatie bewaren die wettelijk verplicht is of waarvoor een dwingend legitiem belang bestaat. Redenen waarom Trustpilot sommige gegevens langer kan bewaren zijn onder meer beveiliging, preventie van fraude en platformmisbruik, naleving van wettelijke of regelgevende vereisten, en legitieme zakelijke belangen.
U hebt het recht bezwaar te maken tegen gegevensverwerking. Bij de uitoefening van een dergelijk bezwaar vragen wij u de redenen uiteen te zetten waarom deze verwerking niet mag worden uitgevoerd zoals beschreven. In geval van uw gerechtvaardigd bezwaar zullen wij de situatie opnieuw bekijken en ofwel de gegevensverwerking stopzetten of aanpassen, ofwel u onze legitieme gronden tonen op basis waarvan wij de verwerking zullen voortzetten. Hiervoor kunt u contact opnemen met onze functionaris voor gegevensbescherming.
Bovendien hebt u de mogelijkheid om uw beoordelingen zelf te verwijderen of te bewerken via uw Trustpilot klantenaccount. U kunt de functionaris voor gegevensbescherming van Trustpilot bereiken op privacy@trustpilot.com.
Om onze diensten te kunnen leveren, maken we gebruik van de steun van dienstverleners uit zowel Europese als derde landen. Om de bescherming van uw persoonlijke gegevens ook in het geval van gegevensoverdracht naar een derde land te waarborgen, sluiten wij met elk van de zorgvuldig geselecteerde dienstverleners speciale verwerkingsovereenkomsten. Alle dienstverleners op wie wij beroep doen, hebben voldoende bewijs dat zij de gegevensbeveiliging garanderen door middel van passende technische en organisatorische maatregelen. Onze dienstverleners uit derde landen zijn gevestigd in landen met een door de Europese Commissie erkend adequaat niveau van gegevensbescherming (artikel 45 van de AVG) of hebben passende garanties geboden (artikel 46 van de AVG). Hieronder geven we een overzicht van de categorieën van dienstverleners, de landen waar hun hoofdzetel gevestigd is alsook bijbehorende garanties:
Passend beschermingsniveau: De aanbieder is afkomstig uit een land waar het passende gegevensbeschermingsniveau wordt erkend door de Europese Commissie. Voor meer informatie kunt u terecht op: https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection/data-transfers-outside-eu/adequacy-protection-personal-data-non-eu-countries_en
Toestemming: een gegevensoverdracht naar een derde land zonder een passend beschermingsniveau vindt alleen plaats als u ons uw toestemming heeft gegeven in overeenstemming met artikel 49, lid 1, punt a) van de AVG.
Modelcontractbepalingen van de EU: onze aanbieder heeft zich onderworpen aan de modelcontractbepalingen van de Europese Unie om een veilige gegevensoverdracht te garanderen. Meer informatie vindt u via volgende link: https://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=OJ:L:2010:039:0005:0018:DE:PDF
Binding Corporate Rules: artikel 47 van de AVG voorziet de mogelijkheid om de gegevensbescherming te waarborgen wanneer gegevens worden doorgegeven aan een derde land door middel van bindende interne regels inzake gegevensbescherming. Deze worden onderzocht en goedgekeurd door de bevoegde toezichthoudende autoriteiten in het kader van de coherentieprocedure van artikel 63 van de AVG. Meer informatie hierover vindt u hier:
U heeft tegenover ons de volgende rechten met betrekking tot de persoonsgegevens die op u betrekking hebben:
Als u toestemming heeft gegeven om uw gegevens te verwerken, kunt u deze te allen tijde intrekken. Een dergelijke herroeping heeft in de toekomst invloed op de toelaatbaarheid van de verwerking van uw persoonsgegevens nadat u deze aan ons kenbaar heeft gemaakt. Dit kan mondeling (telefonisch) of schriftelijk (per post of e-mail) gedaan worden.
Indien het gaat om een inzageaanvraag, moet u uw identiteit kunnen aantonen en het bewijs leveren dat de informatie van u is. Het gaat hierbij om volgende informatie:
U heeft het recht om een rectificatie en/of aanvulling te vragen aan ons als verantwoordelijke partij indien de over u verwerkte persoonsgegevens onjuist of onvolledig zijn. De verantwoordelijke voor de gegevensverwerking moet de rectificatie onverwijld uitvoeren.
U kunt ook vragen om uw persoonsgegevens te verwijderen als een van de volgende redenen op u van toepassing is:
Indien wij de op u betrekking hebbende persoonsgegevens openbaar hebben gemaakt en wij op grond van artikel 17, lid 1 van de AVG verplicht zijn deze te verwijderen, zullen wij alle passende maatregelen nemen om andere verwerkingsverantwoordelijken ervan op de hoogte te stellen dat u de wissing heeft gevraagd van alle links naar deze persoonsgegevens, of van kopieën of replicaties van deze persoonsgegevens.
Het recht op wissing bestaat niet, voor zover de verwerking noodzakelijk is:
Mits de volgende voorwaarden kunt u ons verzoeken de verwerking van uw persoonsgegevens te beperken:
Indien de verwerking van persoonsgegevens die op u betrekking hebben beperkt is, mogen deze gegevens – afgezien van het feit dat ze worden opgeslagen – alleen worden verwerkt met uw toestemming of met het oog op het doen gelden, uitoefenen of verdedigen van rechtsvorderingen of het beschermen van de rechten van een natuurlijke of rechtspersoon of op grond van een zwaarwegend algemeen belang van de Unie of een lidstaat.
Indien de beperking van de verwerking tot de bovenstaande voorwaarden is beperkt, wordt u door ons op de hoogte gesteld voordat de beperking wordt opgeheven.
Indien u uw recht op rectificatie, wissing of beperking van de gegevensverwerking tegenover ons heeft doen gelden, zijn wij verplicht alle ontvangers van uw persoonsgegevens in kennis te stellen van de rectificatie, wissing of beperking van de gegevensverwerking. Dit geldt alleen voor zover deze kennisgeving niet onmogelijk blijkt of onevenredig veel inspanning vergt.
U heeft het recht te weten welke ontvangers uw gegevens hebben ontvangen.
U heeft het recht om uw persoonlijke gegevens van ons te ontvangen in een gangbare en machineleesbare vorm en heeft het recht om deze zo nodig over te dragen aan een andere verwerkingsverantwoordelijke, indien:
Bij de uitoefening van uw recht op gegevensoverdraagbaarheid, heeft u het recht om te bewerkstelligen dat de persoonsgegevens rechtstreeks van ons naar een andere verwerkingsverantwoordelijke worden doorgezonden indien dit technisch mogelijk is.
Het recht op gegevensoverdraagbaarheid geldt niet voor de verwerking van persoonsgegevens die noodzakelijk is voor de vervulling van een taak van algemeen belang of voor de uitoefening van het openbaar gezag dat ons is verleend.
Voor zover wij de verwerking van uw persoonsgegevens baseren op een rechtmatig belang van onze kant (conform artikel 6, lid 1, zin 1, punt f) van de AVG), kunt u bezwaar maken tegen de verwerking. Hetzelfde geldt als we de verwerking van gegevens baseren op artikel 6, lid 1, zin 1, punt e) van de AVG.
Bij een dergelijk bezwaar verzoeken wij u uit te leggen waarom wij uw persoonsgegevens niet op dezelfde wijze mogen verwerken als wij hebben gedaan. Als het daarbij gaat om een gerechtvaardigd bezwaar, zullen wij de feiten van de zaak onderzoeken en de gegevensverwerking hetzij stopzetten hetzij aanpassen of zullen wij onze dwingende redenen tonen waarom we de verwerking voortzetten.
Onverminderd andere mogelijkheden van administratief beroep of een voorziening in rechte, heeft u het recht een klacht in te dienen bij een toezichthoudende autoriteit, met name in de lidstaat waar u verblijft, de plaats waar u uw werkplek heeft of waar de inbreuk is begaan, indien u van mening bent dat de verwerking van uw persoonsgegevens in strijd is met de verordening.
De toezichthoudende autoriteit waarbij de klacht is ingediend, stelt u in kennis van de voortgang en het resultaat van de klacht, alsmede van de mogelijke voorziening in rechte overeenkomstig artikel 78 van de AVG.
Om deze rechten uit te oefenen, kunt u contact opnemen met onze DPO:
tink@ws-datenschutz.de
of per post:
WS Datenschutz GmbH Dircksenstraße 51D-10178 Berlijn
Wij behouden ons het recht voor om deze gegevensbeschermingsverklaring te wijzigen in overeenstemming met de wettelijke bepalingen.
Status Oktober 2022
Checking "Remember Me" will let you access your shopping cart on this computer when you are logged out
Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Bij tink heeft service de hoogste prioriteit. Wij willen er zeker van zijn dat jouw tink producten perfect werken en makkelijk te installeren zijn.
Zo werkt het:
Wanneer je een probleem hebt met de installatie van je producten, helpt ons service team je graag! Via het contactformulier kun je ons benaderen voor al je vragen.
Je kunt de producten altijd binnen 14 dagen na ontvangst gratis retourneren. Voor meer informatie ga naar de retournerenpagina of bekijk hoe je je producten kunt retourneren via het tabblad 'Mijn retourzendingen' in je account.
Voor al je vragen, wij helpen je graag via ons contactformulier