9.0
Authorized reseller of image/svg+xml Meer van eufy

eufy RoboVac L70 - Robotstofzuiger

Kleur

Aanbevolen verkoopprijs € 499,99

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00
- () € 499,99 Incl. btw
 • Gratis verzending en retour
Belangrijkste functies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google

De voordelen van eufy RoboVac L70 - Robotstofzuiger in één oogopslag:

 • Lasertechnologie
 • Stofzuigen en dweilen
 • Totale controle
 • Efficiënt schoonmaken
 • Spraakbesturing
 • Nagenoeg geluidloos

Expert review
9.0
Getest door tink Experte
Sonik

We zijn onder de indruk van wat de eufy RoboVac L70 Hybrid te bieden heeft. De lasernavigatie zorgt ervoor dat je vloer weer gaat glimmen en omdat de robot in banen reinigt, is hij ook sneller klaar en neemt hij elk beetje vuil mee. We waren ook aangenaam verrast door de zuigkracht. Afzonderlijke gebieden worden via de app snel tot no-go zones ingesteld en de route van de robot kan hier ook gevolgd worden. Via Alexa of Google Assistant stuur je de robotstofzuiger eenvoudig met een spraakopdracht op pad, controleer je de voortgang van de schoonmaakbeurt of het batterijniveau.

Meer details
Productinformatie

 • Geavanceerde navigatie: Met zijn laser meet de eufy RoboVac L70 Hybrid het schoon te maken gebied nauwkeurig. Het herkent elk obstakel en maakt de ruimte op de meest efficiënte manier schoon. Valsensoren voorkomen dat de robotstofzuiger van de trap valt.
 • Zuig- en dweilcombinatie: Met zijn 2200 Pa zuigt de stofzuigrobot zelfs grotere kruimels op en zorgt zo voor een schone woning. Op tapijten verhoogt RoboVac automatisch de zuigkracht. Het geïntegreerde waterreservoir met automatische waterregeling zorgt voor gelijkmatig dweilen, ook over langere perioden.
 • Volledige controle via de app: Gebruik de app om gemakkelijk zones te bepalen waar de eufy RoboVac L70 Hybrid niets te zoeken heeft. Je kunt ook op afstand toegang krijgen tot de robotstofzuiger en het reinigingsproces starten. De kaart toont je ook waar de robot zich op dit moment bevindt en welke route hij neemt.
 • Efficiënt schoonmaken in stroken: In tegenstelling tot robotstofzuigers met het chaos-principe, loopt de eufy RoboVac L70 Hybrid in banen. Zo is het sneller klaar en mist het geen plekjes. Als de batterijlading bijna op is, rijdt RoboVac naar het laadstation. Na het opladen gaat hij verder met schoonmaken precies waar hij gebleven was.
 • Spraakbesturing met Google Assistant en Alexa: Begin met stofzuigen via je smartphone of nog gemakkelijker met je stem. De RoboVac L70 Hybrid is compatibel met Alexa en Google Assistent. Je kunt ook de voortgang van het reinigingsproces en de laadtoestand controleren met een spraakopdracht.
 • Reinigt zonder te storen: Met slechts 57dB is de RoboVac nauwelijks hoorbaar terwijl hij reinigt. Voor een volkomen onmerkbaar schoonmaakproces stel je eenvoudig schoonmaakschema's in via de app. Zo is de stofzuiger al klaar als je thuiskomt van werk.

Expert review
9.0
Getest door tink Experte
Sonik
Installatie 9

Zodra de robot is ingesteld, verkent hij automatisch je woning met zijn laser. Daarna legt hij de route steeds opnieuw af. Maar de laser merkt wel veranderingen op.

Productkwaliteit 9

De zuigkracht is overtuigend en de afwerking is van hoge kwaliteit.

App/Software 10

De eufy-app kenmerkt zich door een helder design en intuïtief gebruik.

Functionaliteit 9

Dankzij lazernavigatie en reiniging in banen is het reinigingsproces bijzonder efficiënt. Bovendien is er een wisfunctie en een mapping-functie die kunnen worden gebruikt om gebieden uit te sluiten.

Betrouwbaarheid 9

Omdat het filter en het doekje afwasbaar zijn, blijven de zuig- en veegprestaties behouden. Navigatie is gemakkelijk en als de batterij leeg is, onthoudt de robot waar hij gebleven was.

Ontwerp 8

Compact en stijlvol ontwerp, makkelijk in gebruik.

Gegevensbescherming 9

Je gegevens kunnen lokaal worden opgeslagen. Bovendien biedt eufy end-to-end encryptie voor meer veiligheid.

Prijs-kwaliteit 9

Voor de prijs krijg je een verrassend groot aantal functies die normaal vaak extra kosten.

Zodra de robot is ingesteld, verkent hij automatisch je woning met zijn laser. Daarna legt hij de route steeds opnieuw af. Maar de laser merkt wel veranderingen op.

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen35,5 x 35,5 x 10,2 cm
Productgewicht 390 g
VerbindingsmogelijkhedenWifi
Stroomvoorziening Lithium-ion batterij (5200 mAh), laadstation (stopcontact)
NavigatieLaser
Drempel20 mm
Geluidsniveau 57 dB
Stofopvang0.45 liter
Zuigkracht 2200 Pa
Max. looptijd 150 min
Oplaadtijd 4 - 5 uur
Inhoud doosRoboVac L70 Hybrid, Laadstation,Voedingseenheid,Waterdicht kussen, Afveegmodule met afwasbare poetsdoek, Gebruiksaanwijzing
Installatie
FAQs
Kan er reinigingsmiddel aan het waterreservoir van de eufy RoboVac L70 Hybrid worden toegevoegd?

Nee, er mag geen reinigingsmiddel worden toegevoegd of in de watertank worden gegoten. Het doekje is echter wasbaar en kan worden vervangen.

Kan de eufy RoboVac L70 Hybrid tegelijkertijd stofzuigen en dweilen?

Ja, de robot zuigt ook met de mop container. De 2-in-1 zuig- en dweilstand werkt met drievoudige filter.

Detecteert de eufy RoboVac L70 Hybrid automatisch tapijten?

Nee, als de dweilfunctie geactiveerd is, moeten tapijten via de app als zones worden aangegeven of helemaal worden opgeruimd. De robot verhoogt echter automatisch de zuigkracht als hij meer weerstand ondervindt. Bijvoorbeeld van tapijten met langere vezels.

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Functioneert garantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de functioneert garantie