8.8
Authorized reseller of Meer van Google Nest

Google Nest Protect Batterij 3-pack - Rook- en Koolmonoxidemelders

3

€ 129,00 € 119,00

Aanbevolen verkoopprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

- Incl. btw

Aanpassen
€ 129,00 € 119,00

Aanbevolen verkoopprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

- € 339,95 Incl. btw

 • Levertermijn: 1-3 werkdagen
 • Gratis verzending en retour
Belangrijkste functies

Met de Google Nest Protect 3-pack krijg je drie rook- en koolmonoxidemelders. De tweede generatie brengt enkele innovaties en prestatie-updates, meer daarover hieronder. Met deze set van draadloze rook- en koolmonoxidemelders bescherm je elke kamer van je huis en kun je erop vertrouwen dat je gewaarschuwd wordt in geval van nood.


De voordelen van de Google Nest Protect 3-pack in één oogopslag:

 • Draadloos op batterij
 • Ingebouwde sirene
 • Nachtlamp
 • Breed branddetectiespectrum
 • Koolmonoxidesensor
 • Automatische zelftests

Expert review
8.8
Getest door tink expert
Annemarie

Google Nest Protect Batterij 3-pack helpt je om altijd en overal op de hoogte te zijn van mogelijke rookontwikkeling of koolmonoxide lekken in je huis. Het is eenvoudig te installeren en gemakkelijk te gebruiken. Je bedient je rookmelder met de Nest-app op je smartphone, tablet of smartwatch. Bovendien detecteert de Google Nest Protect Batterij 3-pack op intelligente wijze de exacte locatie van rook in je huis, en werkt om valse alarmen te voorkomen en je automatisch en onmiddellijk op de hoogte te houden op ieder moment.

Meer details
Productinformatie

 • Bedrade of draadloze variant: De Google Nest Protect is beschikbaar in de bedrade en draadloze variant. Deze variant werkt op de meegeleverde batterijen. De levensduur is redelijk lang en je zult deze na ongeveer drie jaar moeten vervangen.
 • Zelfs 's nachts een duidelijk beeld: Google Nest Protect detecteert beweging en weet tegelijkertijd wanneer het donker is. De led ring verlicht vervolgens het pad, zodat je zelfs in het donker een goed beeld hebt.
 • Automatische zelftests: Nest Protect controleert automatisch meer dan 400 keer per dag de batterijen en sensoren. De geïntegreerde lichtsensor detecteert wanneer het licht 's avonds wordt uitgeschakeld en brandt vervolgens groen wanneer de tests succesvol zijn verlopen.
 • Alles is met elkaar verbonden: Vooral in combinatie presteert de Nest Protect bijzonder goed. Zodra de rookmelder in de keuken een waarschuwing geeft, worden het vooralarm en de sirene ook geactiveerd op alle andere nestapparaten. Zo kun je snel reageren in geval van nood.
 • Onderscheidt rook: Met behulp van algoritmes kan de rookmelder onderscheid maken tussen de verschillende soorten rook. Of het nu gaat om waterdamp of rook, valse alarmen worden drastisch geminimaliseerd.
 • Ook in real-time: De Nest Protect is ontworpen voor een levensduur van 10 jaar. Als er een alarm afgaat, de batterijen leeg zijn of een van de sensoren de functietest niet doorstaat, dan word je automatisch en onmiddellijk via de app op de hoogte gebracht.
 • CO-sensor: Koolmonoxide is onzichtbaar en levensbedreigend. De Nest Protect detecteert het geurloze gas en waarschuwt je onmiddellijk via de sirene en de app.

Google Nest Protect 3-pack - rook- en koolmonoxidemelder in actie

Het ontwerp van de tweede generatie is iets aangepast. Het resultaat is een draadloze rookmelder met een mooi, futuristisch ontwerp en een uitgebreide bescherming. Met de intelligente brandspectrum sensor detecteert de Google Nest Protect zowel snel brandende, open vuur als langzaam smeulende branden. De Nest Protect overtreft vele andere rookmelders met zijn veelzijdige functies. In het donker leidt hij dankzij zijn geïntegreerde lichtring de weg en vertelt hij je wanneer er gevaar dreigt in een ruimte. Dit maakt het een echt actief apparaat!

Voortdurende tests voor jouw veiligheid!

Om er altijd zeker van te zijn dat je daadwerkelijk beschermd bent, test de Nest Protect zichzelf tot 400 keer per dag en één keer per maand de luidspreker en sirene. Het groene lampje geeft aan dat de rookmelder in orde is en dat het apparaat volledig functioneel is.


Met zo'n slimme rookmelder word je natuurlijk ook door je smartphone gewaarschuwd als er daadwerkelijk een alarm is, maar ook als bijvoorbeeld de batterijen leeg zijn. Ook wanneer je niet thuis bent, ontvang je de meldingen. Met de Google Nest Protect 4-pack krijg je een beschermingspakket waarmee je huis het beste uitgerust is. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over de veiligheid van je huis.

Lees meer
Expert review
8.8
Getest door tink expert
Annemarie
Installatie 9

De Google Nest Protect is snel te configureren en monteren. Volg gewoon de stappen in de gebruiksaanwijzing.

Productkwaliteit 9

De producten zijn van zeer hoge kwaliteit. Ze maken een waardevolle indruk en een lange levensduur is gegarandeerd.

App/Software 9

De app biedt een brede keuze aan functies. Het geeft je een volledig overzicht van wat er in elke situatie aan de hand is. De gebruikersinterface is eenvoudig en intuïtief.

Functionaliteit 8

Nachtwaker, nachtlamp, meldingen op de smartphone, dampdetectie.

Betrouwbaarheid 10

In termen van betrouwbaarheid bevindt het product zich in een eenzame top. Het is bijna onmogelijk om de betrouwbaarheid te verbeteren.

Ontwerp 8

Google Nest staat bekend om zijn eenvoudige maar eigentijdse ontwerp. Zo is ook de Nest Protect eenvoudig gehouden.

Gegevensbescherming 9

Hoge beveiligingsstandaard en verificatie op meerdere niveaus.

Prijs-kwaliteit 8

De Nest Protect rookmelder heeft een lange levensduur. Het product is op de lange termijn de moeite waard en biedt nuttige functies.

De Google Nest Protect is snel te configureren en monteren. Volg gewoon de stappen in de gebruiksaanwijzing.

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen13,5 x 13,5 x 3,85 cm
Productgewicht379 g
VerbindingWifi, Bluetooth Low Energy
Stroomvoorziening6 batterijen van het type AA
Sensoren Brandspectrum sensor 450 nm en 880 nm golflengte, aanwezigheidssensor: 120° detectiehoek op 6 m, omgevingslichtsensor: 1-100.000 Lux
Luidspreker2 Watt luidspreker, sirene: 85 dB op 3 m afstand, lichtring met RGB-kleuren en 6 led’s
Sirene volume85 dB
Levensduur van de batterij10 jaar
Inhoud doos3x Google Nest Protect, 6 x duurzame batterijen per Nest Protect, 1x ophanging per Nest Protect, 4x schroeven per Nest Protect, 1x gebruiksaanwijzing en inleiding per Nest Protect
Installatie
FAQs
Hoe vervang ik de batterijen van de 2de generatie Google Nest Protect?

Om de batterijen te vervangen, verwijder je eenvoudigweg de 2de generatie Nest Protect van het plafond en open je de klep aan de achterkant.

Wat is de Nachtwakersfunctie van de Google Nest Protect?

Nest Protect detecteert wanneer je het licht 's avonds uitdoet en gaat vervolgens over op de Nachtwaker modus. Een groene led-ring geeft kort aan dat alle functies gedurende de dag met succes zijn gecontroleerd. Als er beweging wordt gedetecteerd, zal de rookmelder ook het pad voor je verlichten.

Welke certificeringen heeft de Google Nest Protect?

De Nest Protect is getest door Underwriters Laboratories (UL) op naleving van de Europese, Amerikaanse en Canadese veiligheidsnormen. Het voldoet aan de volgende normen voor rook- en koolmonoxidemelders: EN-14604, EN-50291, EN-50271:2010, EN-50292.

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Functioneert garantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de functioneert garantie