8.6
Authorized reseller of Meer van Nuki

Nuki Smart Lock 3.0 + Bridge + Keypad

1

€ 169,00

Aanbevolen verkoopprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

- Incl. btw

Nuki Smart Lock 3.0 - Slim Deurslot
Aantal:

1

€ 169,00
Aanpassen
€ 169,00

Nuki Bridge

€ 99,00

1

€ 99,00

Aanbevolen verkoopprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

- Incl. btw

Nuki Bridge
Aantal:

1

€ 99,00
Aanpassen
€ 99,00

1

€ 79,00

Aanbevolen verkoopprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

- Incl. btw

Aanpassen
€ 79,00

Aanbevolen verkoopprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

- € 259,00 Incl. btw

 • Gratis verzending en retour
Belangrijkste functies
Works with Hey Google
Works with Apple HomeKit

Met de Nuki Smart Lock 3.0 open je voortaan de voordeur met je smartphone! Het elektronische deurslot werkt via bluetooth en opent of vergrendelt automatisch de deur als je smartphone in de buurt is. In combinatie met de bridge kun je hem nu ook op afstand openen. De Nuki Keypad is de ideale uitbreiding voor je Nuki Smart Lock. Zo geef je gasten gemakkelijk toegang tot je huis of kantoor door hen een zescijferige toegangscode in te laten toetsen. Of maak zelf gebruik van de Nuki Keypad wanneer je per ongeluk je smartphone binnen hebt laten liggen. Nuki is hét merk voor een slimmer huis.


De voordelen van de Nuki Smart Lock 3.0 + Bridge + Keypad in één oogopslag:

 • Inclusief deursensor
 • Compleet overzicht in de Nuki app
 • Individuele toegangsrechten
 • Een deurslot dat makkelijk te bedienen is
 • Simpele installatie
 • Snelle toegang voor gasten

Expert review
8.6
Getest door tink expert
Annemarie

De Nuki Smart Lock 3.0 + Bridge is veilig en betrouwbaar dankzij de end-to-end encryptie. Zo weet je zeker dat je huis veilig is. Functies zoals Auto Unlock of Lock 'n' Go maken het gemakkelijker om toegang te krijgen tot je huis. En met de app heb je altijd controle over wie er in je huis mag zijn. Een super slim product dat niet weg te denken is in een smart home. Het Nuki Keypad is een handige toevoeging aan je Smart Lock. De Keypad biedt een snelle en veilige toegang tot je huis of bedrijf voor je vrienden, familie, klanten of jezelf.

Meer details
Productinformatie

 • Compleet overzicht in de Nuki app: Wil je graag weten wie er allemaal in huis is geweest en wanneer? De app heeft een logboekfunctie waar je precies ziet wat er gaande is. Zo check je bijvoorbeeld snel of de schoonmaakster al is geweest of dat de kinderen thuis zijn gekomen van school terwijl jij nog op kantoor bent.
 • Individuele toegangsrechten: Je kunt gemakkelijk instellen wie er naar binnen mag in je huis. Geef vrienden of familie permanente toegang, stel in dat de oppas wekelijks naar binnen mag of geef eenmalige toegang voor de gasten in je vakantiehuis.
 • Een deurslot dat makkelijk te bedienen is: Het elektronische deurslot kan eenvoudig worden ontgrendeld met één swipe of stel in dat de deur automatisch opengaat wanneer jij in de buurt bent. Met de nieuwe geïntegreerde deursensor word je bovendien in de app gewaarschuwd wanneer de deur niet op slot is gedaan.
 • Simpele installatie: De Nuki Smart Lock 3.0 vervangt niet de huidige deurvergrendeling, maar wordt er simpelweg overheen gemonteerd. Laat het slot zitten en doe de sleutel erin. Vervolgens monteer je het Nuki-slot eroverheen en stel je het nieuwe slot in met behulp van de Nuki-app. Voor meer informatie welke sloten werken met Nuki bezoek je de website. De Keypad bevestig je eenvoudig aan het kozijn met een plakstrip. Of bevestig het apparaatje met schroeven aan de muur van het huis. Draden en kabels zijn niet nodig; de Keypad werkt op twee knoopcelbatterijen.
 • Snelle toegang voor gasten: De tijd van sleutels overhandigen is voorbij! Met de Nuki Keypad geef je simpelweg de code door aan vrienden en familie zodat zij snel toegang tot je huis hebben. Makkelijk en geen uitleg nodig!

De Nuki Smart Lock 3.0 + Bridge + Keypad in actie

Met de Nuki Smart Lock 3.0 haal je een veilige én veelzijdige elektronische deurvergrendeling in huis. De installatie van het slot is binnen een paar minuten gebeurd en vereist geen vakkennis. Installeer vervolgens de app en koppel de Smart Lock aan je telefoon. Ook dit is binnen een minuut gedaan. Het slot wordt aan de binnenkant van de deur gemonteerd en kenmerkt zich door de aluminium knop waarmee je de deur optioneel handmatig kunt bedienen. De led-ring geeft de status van het slot aan. Het slot is automatisch te openen, met een swipe in de app of via je smartwatch.

Ook je gasten kunnen binnenkomen

Met deze aanvulling op de Nuki Smart Lock kun je ook zonder smartphone de deur uit. Wil je even hardlopen of wandelen zonder steeds gestoord te worden door telefoontjes? Via de Nuki Keypad open je eenvoudig de (voor)deur bij terugkomt. Het toetsenbordje is ook een uitkomst voor oudere mensen die geen smartphone hebben of hulpbehoevend zijn. Met de zescijferige code ben je zo binnen om die persoon te helpen!


Zit je smartphone ergens in je broek- of rugzak? Laat dan de app je deur automatisch openen of vergrendelen. Je kunt dit van tevoren instellen in de app. Het werkt als volgt: je Smart Lock werkt via bluetooth en detecteert wanneer je smartphone binnen het bereik van 15 meter is. Zodra jij aankomt opent het slot automatisch je deur. Andersom kan het slot ook je deur vergrendelen als je weer weggaat. Het zoeken naar je sleutelbos in een overvolle tas is voorbij.

Lees meer
Expert review
8.6
Getest door tink expert
Annemarie
Installatie 9

De installatie spreekt voor zich en is zo gedaan. Download de Nuki-app en het apparaat wordt automatisch ingesteld.

Productkwaliteit 9

De Nuki Smart Lock 2.0 is gemaakt van hoogwaardig kunststof en ziet er robuust uit. De Keypad is netjes afgewerkt en is dankzij de led-lampjes ook in het donker te bedienen.

App/Software 8

De Nuki-app maakt het gemakkelijk om Nuki producten te gebruiken en te controleren en heeft een strak design.

Functionaliteit 8

Automatisch openen en vergrendelen, anderen makkelijk toegang geven, deur ontgrendelen met één druk op de knop, openen op afstand, koppelen aan andere slimme apparaten.

Betrouwbaarheid 9

Betrouwbaar en werkt altijd goed. Precies wat je ervan verwacht.

Ontwerp 9

Het design is indrukwekkend. Het slot is zo ontworpen zodat het alleen aan de binnenkant van de deur wordt bevestigd.

Gegevensbescherming 8

End-to-end encryptie zoals bij online bankieren.

Prijs-kwaliteit 9

Nuki staat voor hoge kwaliteit en doet wat het belooft. Heeft veel functies en doet precies wat je verwacht van een smart home-product. Mooie prijs waar je veel mogelijkheden voor terugkrijgt.

De installatie spreekt voor zich en is zo gedaan. Download de Nuki-app en het apparaat wordt automatisch ingesteld.

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen:19,6 x 16 x 10,2 cm (Smart Lock), 90 x 30 x 15 mm (Keypad)
Productgewicht:921 gram (Smart Lock), 30 gram (Keypad)
Connectiviteit:Wifi, bluetooth, ZigBee
Stroomvoorziening:4x AA-batterij (Smart Lock), 1x CR1632 batterij (Keypad)
Installatie
FAQs
Hoe stel je de Nuki Bridge in?

Steek de Nuki Bridge in het stopcontact (maximaal 5 meter van de Smart Lock) en de Bridge gaat automatisch configureren. Installeer vervolgens de Nuki-app op je smartphone en doorloop de stappen om het apparaat met je wifi te verbinden.

Hoe verbind ik de Smart Lock met de Bridge?

Druk 5 seconden lang op de knop van je Smart Lock en op de knop van je Bridge om deze in de koppelmodus te zetten. De lampjes op de apparaten branden continu in de koppelmodus. De apparaten zijn succesvol gekoppeld wanneer de Bridge onmiddellijk na het koppelen 3 seconden lang snel knippert en de lampjes van de Smart Lock en de Bridge daarna niet meer oplichten.

Is mijn deurslot compatibel met Nuki Smart Lock?

De Nuki Smart Lock kan op de volgende sloten worden gemonteerd: Dubbele cilinder met Euro profiel met nood- en gevarenfunctie, Zwitserse rondprofiel cilinders, schild behuizing of veiligheidsrozet, knop of hendel, meervoudige vergrendeling, verticaal sleutelkanaal, deurknop cilinder en UK ovale cilinder.

Kan ik Nuki Smart Lock ook buitenshuis monteren?

Dit wordt dringend afgeraden. Het systeem werkt alleen bij temperaturen tussen de 10 en 40°C. Bovendien is het niet weersbestendig en kan het gemakkelijk worden gedemonteerd.

Is het systeem veilig?

Nuki maakt gebruik van de meest moderne versleuteling mechanismen die ook worden gebruikt bij online bankieren en voor andere smart home systemen gebruikt worden. De gegevens worden niet op onze servers opgeslagen. Zo verzekert Nuki bescherming tegen ongewenste toegang.

Ik heb Nuki geïnstalleerd, maar ik vergeet mijn smartphone soms. Kan ik de deur toch openen?

Zeker! In dit geval heb je drie mogelijkheden: je kunt je bestaande fysieke sleutel blijven gebruiken. Je gebruikt de meegeleverde bluetooth-sleutelhanger Nuki Fob of je vraagt of iemand anders met toegangsrechten op afstand de deur voor je wilt openen. Die laatste werkt alleen als de Nuki Bridge is geïnstalleerd.

Wat heb ik nodig om de Nuki Smart Lock met mijn stem te besturen?

Om Nuki ook via spraakopdracht te kunnen bedienen, heb je een Nuki Smart Lock nodig samen met de Bridge en een gebruikersaccount bij Nuki. Nu kun je Nuki instellen via de Google Assistant en het systeem met je stem bedienen. Zo kun je bijvoorbeeld de deur vergrendelen of checken of hij dicht is als je niet in de buurt van je voordeur bent.

Hoe werkt de montage van de Nuki Keypad?

De Keypad monteer je aan de buitenkant van het pand. Je kunt het apparaat op het kozijn van de voordeur bevestigen met schroeven of met lijm. Het benodigde bevestigingsmateriaal (kleefstrips, schroeven en pluggen) wordt meegeleverd. De Nuki Keypad werkt op twee knoopcel batterijen. Je hoeft dus geen draden of kabels aan te sluiten.

Heb ik de Nuki Bridge nodig om gebruik te maken van de Nuki Keypad?

Nee, er is geen Nuki Bridge of internettoegang vereist om het toetsenbord te gebruiken. Om het toetsenblok te gebruiken, heb je alleen de Nuki Smart Lock nodig.

Is mijn Nuki Keypad beschermd tegen diefstal?

Omdat de Nuki Keypad aan de buitenkant van de voordeur is gemonteerd, is het zichtbaar voor buitenstaanders. Als je Nuki Keypad daadwerkelijk wordt gestolen, biedt Nuki je een garantie voor het vervangen van een diefstal aan.

Video’s over dit product
Installatie
Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Functioneert garantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de functioneert garantie