9.0
Authorized reseller of Meer van Ring

Ring Spotlight Cam Battery (2-pack) - Draadloze Beveiligingscamera

Kleur

Aanbevolen verkoopsprijs € 359,00

Korting € 0,00

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 319,95 Incl. btw

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Amazon Alexa
Belangrijkste functies

De Ring Spotlight Cam Battery is een zeer efficiënte beveiligingscamera. Dankzij het draadloze ontwerp kan de camera eenvoudig overal worden gemonteerd, ook bijvoorbeeld op bomen. De Ring Spotlight Cam Battery stelt je in staat om je woning te bewaken en te communiceren met bezoekers. Met de bijbehorende app voor smartphone, tablet of pc kun je bewakingsbeelden realtime bekijken. Detecteert de bewegingssensor activiteit, dan krijg je daar direct een melding van.


De voordelen van de Ring Spotlight 2-pack in één oogopslag:

 • Real-time opnames
 • Tweerichtingscommunicatie
 • Handige app-meldingen
 • Op afstand bedienbare sirene (110 decibel)
 • Scherpe opnamen in hd-kwaliteit

Expert review
9.0
Getest door tink expert
Annemarie

De Ring Spotlight Cam Battery overtuigt met zijn vele functies, zoals tweeweg audiocommunicatie. Bovendien is de geïntegreerde sirene een waardevolle aanvulling om ongewenste bezoekers met een druk op de knop te verdrijven. Vanuit de app zijn livebeelden eenvoudig te bekijken en kun je te allen tijde je huis in de gaten houden. Met het optionele abonnement (vanaf 3 euro per maand) worden de beelden bovendien in de cloud opgeslagen, zodat je ze later terug kunt kijken.

Meer details
Productinformatie

 • Opnames in real-time: Je kunt altijd zien wat er bij jou thuis gebeurt via de Ring-app.
 • Tweeweg audiocommunicatie: De Ring Spotlight Cam Battery biedt de mogelijkheid om met bezoekers te praten via de ingebouwde microfoon en luidspreker.
 • Automatische meldingen: De instelbare bewegingssensoren van de Ring Spotlight Cam Battery kunnen je onmiddellijk waarschuwen.
 • Op afstand bedienbare sirene: Verjaag indringers met de ingebouwde 110 decibel sirene, te allen tijde te activeren via de app.
 • Scherpe opnamen in hd-kwaliteit: De hd-camera van de Ring Spotlight Cam Battery maakt scherpe video-opnamen met een resolutie van 1080p.
 • 140 graden gezichtsveld: De groothoeklens van de Ring Spotlight Cam Battery laat je elke hoek van je huis in de gaten te houden zonder de camera te hoeven verplaatsen.
 • Vervangbare accu: De accu van de Ring Spotlight Cam hoeft niet verplaatst te worden voor het opladen na installatie. Met twee handgrepen kan je hem gemakkelijk uit de behuizing halen.

De Ring Spotlight Cam Battery Duopack in actie

De Ring Spotlight Cam Battery heeft uitgebreide functies om je huis te beveiligen. De camera heeft een 140 graden groothoeklens en een resolutie van 1080p. Dankzij de verstelbare houder en het draadloze ontwerp kan de Ring Spotlight Cam Battery overal worden aangesloten waar wifi is. Via de app kun je elke hoek van je huis in real-time bekijken. Je ontvangt ook direct een melding wanneer de bewegingsgevoelige sensor activiteit detecteert. Praat met (on)gewenste bezoekers en verjaag ze desgewenst met de ingebouwde luidspreker en microfoon.


Verder heeft de beveiligingscamera ingebouwde schijnwerpers om ook 's nachts bezoekers duidelijk te identificeren en/of af te schrikken. En dan is er nog de nachtzichtfunctie waarmee je je huis in de gaten kunt houden. De Ring Spotlight Cam Battery is van alle gemakken voorzien en past met zijn moderne en eenvoudige ontwerp in elke omgeving. De ingebouwde accu gaat tot zes maanden mee en kan eenvoudig worden verwijderd en afzonderlijk worden opgeladen zodra dit nodig is.


De accu gaat lang mee, maar het is aan te raden om een tweede accu te kopen, omdat de camera twee accu compartimenten heeft. Zodra één van de twee leeg is, informeert de app je hierover en schakelt de camera automatisch over naar de opgeladen accu om een continue werking te garanderen.

Optionele cloud-opslag

Om je videobeelden te bewaren, biedt Ring cloudopslag voor een klein maandelijks bedrag van 3 euro per apparaat, waarmee je tot 60 dagen lang toegang hebt tot de video's. Heb je meer dan één Ring apparaat, neem dan een abonnement van 10 euro per maand voor een onbeperkt aantal apparaten.

Lees meer
Expert review
9.0
Getest door tink expert
Annemarie
Installatie 9

De camera kan eenvoudig overal worden gemonteerd dankzij het draadloze ontwerp en de verstelbare houder. De installatie wordt in detail beschreven in de app en is dus ook eenvoudig uit te voeren.

Productkwaliteit 9

De onderdelen zijn netjes verwerkt en weerbestendig. Het apparaat heeft gladde randen en een aangenaam gevoel.

App/Software 9

De Ring-app is essentieel voor het gebruik van de Ring producten - en hij werkt geweldig. Zowel het uiterlijk als de bediening zijn fantastisch.

Functionaliteit 10

1080p hd-video opname, 140 graden-groothoeklens, nachtzicht led-spotlights, tweeweg audiocommunicatie, sirene en meer.

Betrouwbaarheid 9

De Ring Spotlight Cam Battery werkt betrouwbaar. Voorwaarde is wel een stabiele internet/wifi toegang voor de camera en smartphone, tablet of pc.

Ontwerp 9

Het ontwerp van de Ring Spotlight Cam Battery is modern en eenvoudig.

Gegevensbescherming 8

De gegevensoverdracht vindt plaats via een beveiligde server en via het wifi netwerk thuis.

Prijs-kwaliteit 9

Prima prijs voor een set van twee betrouwbare, veelzijdige beveiligingscamera's

De camera kan eenvoudig overal worden gemonteerd dankzij het draadloze ontwerp en de verstelbare houder. De installatie wordt in detail beschreven in de app en is dus ook eenvoudig uit te voeren.

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen12,6 x 6,91 x 7,59 cm
Verbinding802,11 b/g/n wifi @ 2,4 GHz
Stroomvoorziening6000 mAh oplaadbare Ring accu
ReikwijdteBuiten, Binnen
Resolutie1080p
Gezichtsveld [°]140° groothoeklens 160° horizontale dekkingshoek 160° horizontale hoek
Operationele temperatuur [C°]-28°C tot 45° C Weerbestendig
Inhoud doos2x Ring Spotlight Cam Battery - hd-camera met verlichting en sirene, draadloos
Installatie
FAQs
Hoe wordt de Ring Spotlight Cam Battery gemonteerd?

De montagebeugel van de Ring Spotlight Cam Battery wordt met vier schroeven op een plaats naar keuze bevestigd.

Welke apparaten zijn compatibel met de camera?

De Ring Spotlight Cam Battery kan worden aangesloten op de Ring Doorbell. Bovendien kan de camera worden gekoppeld met het Spotlight Solar Panel om een continue werking te garanderen.

Is cloudopslag nodig om de Ring Spotlight Cam Battery te gebruiken?

De Ring Spotlight Cam Battery kan ook gebruikt worden zonder de cloudopslag. In dit geval zijn alleen real-time video's beschikbaar. Video-opnamen worden niet opgeslagen.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.