9.1
Authorized reseller of Meer van Tile

Tile Pro (2022) - Bluetooth Tracker

Kleur

Aanbevolen verkoopsprijs € 34,99

Korting € 0,00

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 34,95 Incl. btw

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Belangrijkste functies

Voordelen van Tile Pro (2022) - Bluetooth tracker in één oogopslag:

 • Bereik tot 120 m
 • Maak het overal aan vast
 • Waterbestendig
 • Spraakbesturing via Google Assistant, Siri en Alexa
 • Vind je spullen terug via app

Expert review
9.1
Getest door tink Experte
Richard

De Tile Pro heeft een krachtig bluetooth bereik van tot 120 m. Zelfs als je voorwerpen buiten bereik zijn, kun je nog steeds de laatst geregistreerde locatie op de app controleren. Met een luid volume kun je je tracker laten rinkelen en je spullen gemakkelijk terugvinden. Of ga gewoon naar de app om op een kaart te zien waar je spullen zijn. Deze tracker kan aan vrijwel alles bevestigd worden, ook aan handtassen, rugzakken, sleutels, smartphones en meer. Verlies dus nooit meer iets belangrijks!

Meer details
Productinformatie

 • Grootste bluetooth bereik van Tile: De Tile Pro (2022) Bluetooth Tracker heeft een bereik van wel 120 meter. Hij is de krachtigste van alle Tile bluetooth trackers. Je kunt al je voorwerpen met gemak terugvinden door deze tracker eenvoudig te bevestigen aan alles wat je echt niet kwijt wilt, zoals je sleutels of je lievelingstasje. De Tile Pro tracker heeft ook het luidste volume van alle trackers.
 • Overal eenvoudig aan te bevestigen: Bevestig de Pro tracker aan sleutels, rugzakken of handtassen. Hij is ontworpen om klein en compact te zijn, als een bagagelabel of een autosleutel, met een sleutelgat waardoor hij overal aan kan hangen.
 • Weerbestendig ontwerp: Met IP 67 bescherming is je tracker beschermd tegen stofdeeltjes en is hij bestand tegen water. Of hij nu een regenbui moet doorstaan, of op een vuile vloer valt, je tracker zal nog steeds foutloos werken.
 • Bedienen met je stem: De Tile Pro (2022) - Bluetooth Tracker kan gemakkelijk met je stem bediend worden. Hij is compatibel met Alexa, Google Assistant en Siri, dus je kunt het vinden van je voorwerpen activeren met eenvoudige spraakopdrachten.
 • Volledige controle via app: Met de Tile app kun je je Tile tracker vanaf de Tile app laten bellen als hij binnen bluetooth bereik is. Je kunt ook de laatst bekende locatie van je Tile bekijken met behulp van de kaart op de Tile app. Schakel bovendien 'Notify When Found' in om de hulp van het Tile Netwerk in te roepen om je Tile te lokaliseren.

Expert review
9.1
Getest door tink Experte
Richard
Installatie 10

Er is geen installatie vereist, behalve het downloaden van de tile-app en het bevestigen van de tracker op een object.

Productkwaliteit 9

De trackers zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal, met IP 67 bescherming.

App/Software 9

Een handige app waar je precies kunt zien waar je sleutelhanger zich bevindt met een duidelijk en strak design.

Functionaliteit 9

Dit is de krachtigste tracker van de Tile trackers, waarmee je een groter oppervlak kunt bestrijken bij het zoeken naar je bezittingen.

Betrouwbaarheid 8

Ondanks de batterijlevensduur van één jaar, is deze tracker zeer krachtig met een bereik van 120 m en een luid volume, zodat je je spullen altijd kunt terugvinden.

Ontwerp 10

De tracker is klein en rechthoekig van vorm, en kan gemakkelijk overal worden bevestigd terwijl hij er modern en fraai uitziet.

Gegevensbescherming 9

De bluetooth verbinding wordt als veilig beschouwd.

Prijs-kwaliteit 9

Een goede prijs voor een uitstekend product.

Er is geen installatie vereist, behalve het downloaden van de tile-app en het bevestigen van de tracker op een object.

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Productafmeting58 x 32 x 7.5 mm
ConnectiviteitBluetooth
BeschermingsklasseIP 67
Batterij1 jaar niet-vervangbare lithiummetaalbatterij
Bereiktot 120 m
Installatie
FAQs
Hoe is de Tile Slim (2022) - Bluetooth Tracker te vergelijken met een GPS apparaat?

Bluetooth en GPS trackers verschillen op veel punten. In het algemeen houden GPS trackers een constante verbinding via satelliet en bieden real-time tracking. Bluetooth trackers werken binnen een korter bereik en zijn afhankelijk van een verbinding met een bluetooth ingeschakeld toestel. Bluetooth trackers kosten meestal minder, zijn lichter en verbruiken minder stroom.

Moet ik betalen om de vindfuncties van Tile te gebruiken?

Nee, de app is gratis te gebruiken voor de belangrijkste vindfuncties, zoals bel mijn Tile, vind mijn smartphone, bekijk de locatie op een kaart, deel met een vriend, en vind een community. Premium zorgt voor het gebruik van meer functies zoals Smart Alerts, 30 dagen locatiegeschiedenis, onbeperkt delen en gratis batterijvervanging.

Welke smartphones en tablets zijn compatibel met Tile?

Tile werkt met de meeste iOS en Android toestellen.

Hoe wordt mijn privacy gewaarborgd?

Alle locatie- en gebruikersgegevens zijn beveiligd en worden uitsluitend gebruikt voor het vinden van de juiste locatie. Tile verkoopt geen gebruikersgegevens aan derden.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.