• Jouw webwinkel voor smart home in BelgiëJouw webwinkel voor smart home in België
  • Meer dan 1.000.000 tevreden klantenMeer dan 1.000.000 tevreden klanten
  • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getestAlle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Categorie

Ecosystemen

Prijs (€)

Min
Max

Merken

Compatibiliteit

AIRTHINGS

Airthings - Slimme controle over de luchtkwaliteit in je woning

Airthings producten geven je uitgebreid inzicht in de kwaliteit van je binnenklimaat en zijn een slimme investering voor je gezondheid. De slimme luchtkwaliteitsmeters geven je 24 uur per dag toegang tot verschillende meetwaarden, zoals temperatuur, luchtdruk, luchtvochtigheid, radonconcentratie en de TVOC-waarde. Dit geeft je een beeld van de luchtkwaliteit in je huis en verhoogt niet alleen je comfort, maar ook je gezondheid en die van je gezin.

Filter

Waarom is goede lucht zo belangrijk?

Heb je je ooit afgevraagd hoe gezond de lucht in je huis is? Ondanks dat het een belangrijke vraag is, wordt hij maar zelden gesteld. Een goede kwaliteit van de lucht in je huis helpt niet alleen je welzijn te verbeteren, maar kan ook kwaaltjes of zelfs ziekte voorkomen. Je weet waarschijnlijk al dat een hoge luchtvochtigheid allergieën, huisstofmijt, schimmel en rotting veroorzaakt. Maar wist je ook dat radon, een radioactief gas dat uit de grond komt, een van de meest voorkomende oorzaken van longziekten is? Met Airthings kun je zeker zijn van de kwaliteit van je lucht en mogelijke schade en ziektes voorkomen. Met de Airthings Wave Mini kun je zelfs het risico op schimmelvorming in de gaten houden.

Waarom Airthings?

Met de slimme producten van Airthings heb je de volledige controle over de kwaliteit van je binnenlucht. De slimme monitors detecteren met hun sensoren direct of waarden zoals de radonconcentratie, VOC's (vluchtige organische stoffen), vochtigheid of temperatuur in een kritisch bereik liggen en waarschuwen je wanneer nodig. Deze waarschuwingsberichten kun je trouwens personaliseren. Je kunt je slimme luchtkwaliteitsmonitors ook aansluiten op andere slimme apparaten zoals thermostaten, luchtzuiveraars of luchtbevochtigers en automatiseringen instellen via IFTTT. Spraakbesturing via Amazon Alexa of Google Assistant is ook mogelijk. Zo creëer je thuis een smart home systeem dat altijd een oogje in het zeil houdt op je binnenklimaat.

Volledige controle met de Airthings app

De gratis Airthings app geeft je toegang tot al je belangrijke gegevens. Dankzij het intuïtieve dashboard kun je al je metingen in één oogopslag zien en worden zelfs technische termen op een duidelijke manier uitgelegd. Je kunt ook grafieken bekijken van de laatste twee dagen, week, maand en zelfs van het hele afgelopen jaar. Zo kun je altijd zien hoe de waarden in je woning zich ontwikkelen. Vooral voor de radonmetingen zijn lange termijnmetingen erg belangrijk, omdat deze waarde enorm kan schommelen.


Trouwens: Als je snel de huidige luchtkwaliteit wilt zien, hoef je de app niet eens te openen. Ga gewoon voor één van je Airthings apparaten staan en zwaai er met je hand voorlangs. Een groen, geel of rood licht gaat dan branden om een indicatie van de luchtkwaliteit te geven. Het is ook goed om te weten dat met name de Wave Mini door middel van intelligente algoritmes kan inschatten of er in je woning een risico op schimmelvorming bestaat. Je wordt daarvoor dan gewaarschuwd in de Airthings app. Deze innovatieve functie is sinds september 2020 op alle Wave Mini's aanwezig.

De voordelen van Airthings in één oogopslag:

  • Metingen van belangrijke luchtkwaliteitsfactoren zoals TVOC, Radonbelasting en CO2-concentratie
  • Innovatieve erkenning van het risico op schimmelvorming (Airthings Wave Mini)
  • Verbeter je gezondheid en comfort
  • Compatibel met Amazon Alexa, Google Assistant en IFTTT
  • Bediening via de app, via spraakbediening of via een handbeweging
  • Handig overzicht van alle data en grafieken op het Airthings Dashboard
  • Persoonlijk instelbare waarschuwingen