• De webwinkel voor smart home in België
 • Meer dan 1.000.000 tevreden klanten
 • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Meer dan 1.000.000  tevreden smart home klanten

PHILIPS-HUE

Haal slimme verlichting in huis met Philips Hue

Philips Hue biedt je een slim verlichtingssysteem voor thuis. Verlicht met een druk op de knop je woning in meer dan 16 miljoen kleuren. Philips Hue verlichting vervangt eenvoudig je bestaande lampen en is ook bedienen met alle bekende spraakassistenten.

Wat is er speciaal aan Philips Hue?

Met Philips Hue is het beheren van je verlichting meer dan alleen het omdraaien van schakelaars. Hue maakt het mogelijk om een efficiënt en slim verlichtingssysteem voor je hele huis te creëren:

 • Aanpasbaar: Pas de verlichting aan op basis van je humeur of een specifieke gelegenheid met slechts een druk op de knop. Op deze manier kun je verschillende lichttinten programmeren voor de ochtend en de avond. Je hebt verkiest tenslotte af en toe liever een andere kleur of helderheid. Je kan dus heel gemakkelijk het licht aanpassen naar je eigen wensen.
 • Simpele installatie: Er zijn geen kabels of verbouwingen nodig om aan de slag te gaan met je Philips Hue slimme verlichtingssysteem. Vervang simpelweg je normale gloeilampen door deze slimme lampen en geniet van het comfort van slimme verlichting. Bij bluetooth lampen heb je voor de standaard functies geen bridge nodig. Deze kun je simpelweg verbinden met je smartphone en je bent klaar.
 • Alles onder controle: Je Philips Hue lampen bedien je eenvoudig met de Hue-apps, met de speciale Hue-schakelaars of met je stem. Zo heb je je slimme verlichtingssysteem altijd onder controle. Zelfs onderweg dankzij de toegang op afstand.
 • Geofencing: Ben je vergeten het licht uit te doen voordat je het huis verliet? Met de geofencing-functie van de Philips Hue-producten is dat geen probleem meer. Indien gewenst kan de app herkennen of je thuis bent door middel van GPS en de verlichting vervolgens in- of uitschakelen.
 • Uitbreidbaar: Begin met één lamp en breid je systeem uit hoe jij dat wilt. Vooral de bluetooth-lampen zijn geschikt voor het opzetten van je slimme verlichtingssysteem, omdat ze geen bridge nodig hebben. Als je eenmaal de smaak te pakken hebt, kun je ervoor kiezen om een bridge te kopen en sluit je je lampen en alle andere componenten aan op de bridge om van alle functies gebruik te kunnen maken.
 • Compatibiliteit: Philips Hue is een open platform. Dit betekent dat de lampen kunnen worden geïntegreerd in veel slimme home-systemen, zoals Google Assistant, Amazon Alexa en Apple HomeKit.
 • Hoogste kwaliteit: Philips Hue hecht veel waarde aan kwaliteit in al zijn producten. Dit wordt weerspiegeld in de sterke behuizingen en de lange levensduur van de lampen.

Design je ideale verlichtingssysteem met de Philips Hue-apps

Philips Hue beschikt over twee verschillende apps. De ene werkt uitsluitend met de Bluetooth-lampen, de andere stuurt de Zigbee-componenten van je Hue-systeem aan. Beide Philips Hue-apps maken het eenvoudiger dan ooit om je lampen te bedienen.


De Bluetooth-app stuurt tot 10 lampen aan en heeft 30 voorgedefinieerde scenario's. Het is gemakkelijk te controleren met slechts een paar drukken op de knop. De Philips Hue-app voor Zigbee biedt nog meer mogelijkheden. Verander van kleur, groepeer lampen of creëer routines, scenario's en regels.

Het is ook mogelijk om meerdere lampen tegelijk in de app te beheren, waardoor het aansturen van je verlichting nog eenvoudiger is. De lampen worden per kamer op het startscherm weergegeven en je kunt kamers en gebieden individueel instellen. Dit geeft je de mogelijkheid om afzonderlijke kamers of ruimtes te beheren of eenvoudigweg het hele huis te bedienen.

Hoe werkt het Philips Hue verlichtingssysteem?

Het hart van de slimme verlichtingsregeling van Philips Hue is de bridge. Deze communiceert draadloos met de led's via de wifi verbinding. De veilige Zigbee-standaard wordt hiervoor gebruikt. Wat zo bijzonder aan dit systeem is: elke aangesloten lamp vergroot het bereik van het netwerk. Het voordeel: niet al je lampen hoeven rechtstreeks op de Philips Hue Bridge worden aangesloten, maar alleen op een andere lamp om het signaal te ontvangen. Eén bridge bestuurt tot 50 lampen en 12 accessoires. Zo kun je gemakkelijk volledige huizen uitrusten met Philips Hue verlichting.

In 4 makkelijke stappen naar een Philips Hue systeem:

 1. Sluit je Philips Hue Bridge aan op de router en het netstroom.
 2. Download de gratis app op je smartphone.
 3. Monteer je Philips Hue lampen op de plek waar je wilt.
 4. Verbind de app met je lampen via de brigde.

Je Philips Hue systeem is klaar om te gebruiken!

Philips Hue in combinatie met je spraakassistent

Spraakassistenten van Google, Apple en Amazon zijn al in veel huizen te vinden, en steeds meer slimme apparaten zijn nu compatibel met hen. De slimme lampen van Philips Hue zijn geen uitzondering - ze kunnen worden bediend met Siri, Google Assistant en Amazon Alexa. Je kunt de verlichting in- of uitschakelen, dimmen en van kleur veranderen met een eenvoudige spraakopdracht. De bluetooth lampen werken nog niet met Google Assistant maar dit zal binnenkort ook mogelijk zijn.

“Oké Google, doe de lamp aan in de badkamer.”

“Oké Google, dim de lamp in de woonkamer.”

“Oké Google, kleur het licht in de kinderkamer blauw.”

“Hey Siri, schakel “romantische avond” in.”

“Alexa, doe de lamp aan in de slaapkamer.”

“Alexa, schakel tropical sunset licht in in de woonkamer.”

“Alexa, kleur de lamp in de keuken warmer.”

Dankzij Zigbee geen problemen meer met slecht internet signaal

Ben je bezorgd dat je verlichtingssysteem in de verre uithoeken van je huis, zoals het dak, de kelder of de tuin, in de problemen kan komen door een zwakke wifi verbinding? Met de lampen van Philips Hue zal dit probleem zich niet voordoen. De slimme lampen maken gebruik van het energiebesparende draadloze Zigbee-standaard, wat betekent dat een stabiele wifi verbinding alleen nodig is voor de bridge. Er is ook geen reden om je zorgen te maken dat het Zigbee-signaal niet ver genoeg reikt. Philips Hue-lampen werken als repeaters en versterken het signaal. Op deze manier werkt je slimme verlichtingssysteem in elk deel van je huis en zelfs in je tuin.

Philips Hue producten in één oogopslag

Philips Hue Bridge

De bridge vormt het hart van het slimme verlichtingssysteem van Philips Hue. Je gebruikt de bridge om je smartphone of tablet met je slimme lampen te verbinden. Hij kan worden aangesloten op maximaal 50 lampen en kan zo je hele huis verlichten. De Philips Hue-bridge is gebaseerd op de Zigbee technologie, die bijzonder betrouwbaar en energiezuinig is. De Bridge is nodig voor de slimme bediening van je Philips Hue-lichten en lampen, en je kunt deze ook gebruiken om producten van andere bedrijven te bedienen.

Philips Hue lampen

Met de lampen van de Philips Hue White en Color Ambiance-serie verlicht je je huis in verschillende wit tinten en meer dan 16 miljoen kleuren. Verder zijn de lampen verkrijgbaar in verschillende helderheidsniveaus en kleurtemperaturen, zodat je je eigen persoonlijke lichtatmosfeer voor je huis kunt creëren.

Philips Hue White Ambiance-lampen verlichten je huis in verschillende tinten wit, die je kunt aanpassen met de dimfunctie. De selectie van kleuren varieert van wit kaarslicht tot gloeilamp wit, of helemaal tot daglicht wit. Bepaal zelf welke sfeervolle verlichting bij je humeur past.

Philips Hue White zorgt voor hoogwaardig licht in warm wit, zodat je de sfeer thuis kunt verbeteren met een comfortabele dimfunctie.

Naast de slimme lampen met de Zigbee-standaard biedt Philips Hue nu ook bluetooth lampen aan zowel op bluetooth als via Zigbee bediend kunnen worden. Deze lampen kunnen met je smartphone zonder bridge worden bediend en zijn daardoor een perfecte start van je Hue-ecosysteem. Ze zijn beschikbaar met E27 en GU10 fitting in White, White Ambiance en White & Color Ambiance.

Philips Hue White and Color AmbiancePhilips Hue White AmbiancePhilips Hue White
Dimbaar07D58930-5438-4739-A30C-130B45873ED7svg/Created with sketchtool. 07D58930-5438-4739-A30C-130B45873ED7svg/Created with sketchtool. 07D58930-5438-4739-A30C-130B45873ED7svg/Created with sketchtool.
Verschillende tinten wit07D58930-5438-4739-A30C-130B45873ED7svg/Created with sketchtool. 07D58930-5438-4739-A30C-130B45873ED7svg/Created with sketchtool.
Verschillende kleuren07D58930-5438-4739-A30C-130B45873ED7svg/Created with sketchtool.
Vanaf buitenshuis te bedienen07D58930-5438-4739-A30C-130B45873ED7svg/Created with sketchtool. 07D58930-5438-4739-A30C-130B45873ED7svg/Created with sketchtool. 07D58930-5438-4739-A30C-130B45873ED7svg/Created with sketchtool.
Tijdschema's07D58930-5438-4739-A30C-130B45873ED7svg/Created with sketchtool. 07D58930-5438-4739-A30C-130B45873ED7svg/Created with sketchtool. 07D58930-5438-4739-A30C-130B45873ED7svg/Created with sketchtool.
Met muziek en films te synchroniseren07D58930-5438-4739-A30C-130B45873ED7svg/Created with sketchtool.
Geschikt vooriedereen die op zoek is naar multicolor lampeniedereen die op zoek is naar lampen met verschillende tinten wit per humeuriedereen die op zoek is naar een betaalbare optie voor automatische verlichting zonder kleurvariatie
Producten
 • Philips Hue White and Color Ambiance E27
 • Philips Hue White and Color Ambiance GU10
 • Philips Hue White and Color Ambiance E14
 • Philips Hue White and Color Ambiance Lightstrip Plus
 • Philips Hue White Ambiance E27
 • Philips Hue White Ambiance E14
 • Philips Hue White E27

Philips Hue Lightstrips

De Philips Hue Lightstrip beschikt over een flexibele bron van licht voor je hele huis. De Lightstrip kan op vrijwel elk oppervlak worden bevestigd, hij kan worden gebogen, gesneden of uitgebreid en zorgt dus overal voor het beste licht. Naast de hoogwaardige lichtprestaties, bieden de lightstrips verlichting voor elke stemming en sfeer en ze kunnen worden bediend met de app of een spraakassistent.

 Philips Hue Lightstrip
Dimbaar07D58930-5438-4739-A30C-130B45873ED7svg/Created with sketchtool.
Led-lampjes geïntegreerd07D58930-5438-4739-A30C-130B45873ED7svg/Created with sketchtool.
Verschillende kleuren07D58930-5438-4739-A30C-130B45873ED7svg/Created with sketchtool.
Buitenshuis te bedienen07D58930-5438-4739-A30C-130B45873ED7svg/Created with sketchtool.
Tijdschema's07D58930-5438-4739-A30C-130B45873ED7svg/Created with sketchtool.
Met films en muziek te synchroniseren07D58930-5438-4739-A30C-130B45873ED7svg/Created with sketchtool.
Draadloze verbindingZigbee

Philips Hue Play Lightbar

Philips Hue verlicht niet alleen je woonkamer, maar ook andere kamers zoals je speelkamer. De Philips Hue Play Lightbar is speciaal ontworpen voor gamers en kan horizontaal of verticaal worden geïnstalleerd, aan de muur, op een standaard of direct op een tv of monitor. Philips Hue Play synchroniseert met de game die je speelt en past het licht hierop aan. Sluit je Philips Hue Play aan op de Philips Hue Sync-software om je spel en je licht te synchroniseren. Dit maakt het gamen nog spannender. De slimme lichtbalk is verkrijgbaar met een zwart of wit frame en kan tot drie lampen met één voeding van stroom voorzien. Philips Hue Play-functies beschikt over verschillende functies, zoals 16 miljoen kleuren en de app-bediening via de Bridge.

Philips Hue Sync is de Philips Hue software voor je PC en Mac. Philips Hue Sync zorgt ervoor dat alles wat je hoort of speelt wordt vertaald in realtime gesynchroniseerd licht. Het resultaat: je haalt nog meer uit je muziek, games en films. Philips Hue Sync is in te stellen hoe jij het wilt en je kunt de effecten naar eigen voorkeur aanpassen.

Philips Hue verlichting

Naast innovatieve lichtbronnen biedt Philips Hue ook een hele reeks aan sta- en plafondlampen die een hoogwaardig design combineren met Philips Hue-technologie. Of het nu gaat om tafellampen voor je woonkamer, plafondlampen voor je badkamer of hanglampen voor je eetkamer, het Philips Hue assortiment kent geen grenzen. Je kunt ook kiezen tussen White, White Ambiance en White and Color Ambiance.

Philips Hue tuin- en buitenverlichting

Of het nu gaat om een barbecue-avond, een groot tuinfeest of een romantisch diner, creëer de beste verlichting voor je gehele woning met Philips Hue. Verlicht de paden en muren thuis en stel sfeervolle lichtspots in via een app-gestuurde timer, slimme bewegingsdetectoren of spraakbesturing.

Bovendien haal je met Philips Hue buitenverlichting tegelijkertijd extra veiligheid in huis. In combinatie met de Philips Hue Outdoor Sensor of het slimme geofencing systeem zorg je dat je tuin wordt verlicht wanneer je thuis bent of wanneer er een beweging wordt gedetecteerd.

Slimme schakelaars

Philips Hue TapPhilips Hue Dimmer
Plaatsingoveraloveral
Stroomvoorzieningkinetische energiebatterij
Te gebruiken als afstandsbediening07D58930-5438-4739-A30C-130B45873ED7svg/Created with sketchtool. 07D58930-5438-4739-A30C-130B45873ED7svg/Created with sketchtool.
Bridge nodig07D58930-5438-4739-A30C-130B45873ED7svg/Created with sketchtool. 07D58930-5438-4739-A30C-130B45873ED7svg/Created with sketchtool.
Verschillende lichtinstellingen kiezen07D58930-5438-4739-A30C-130B45873ED7svg/Created with sketchtool. 07D58930-5438-4739-A30C-130B45873ED7svg/Created with sketchtool.
Dimfunctie07D58930-5438-4739-A30C-130B45873ED7svg/Created with sketchtool.

Met de twee schakelaars van Philips Hue kun je je slimme verlichtingssysteem eenvoudig bedienen zonder een smartphone. Vanwege het feit dat de schakelaars draadloos zijn kun je beide schakelaars overal plaatsen waar je wilt.

Philips Hue bewegingsmelder

De Philips Hue bewegingsmelder maakt je slimme verlichtingsregeling compleet. Je kunt de sensor overal plaatsen, omdat deze ook wordt gevoed door een batterij. Het detecteert bewegingen en schakelt vervolgens het licht aan. Dus je hoeft nooit meer door het donker naar de lichtschakelaar te lopen.

Philips Hue Outdoor Sensor

De functies van de Outdoor Sensor is vergelijkbaar met die van de bewegingsmelder. Het verschil is dat de buitensensor werkt in alle weersomstandigheden. Bovendien word je op betrouwbare wijze geïnformeerd over de buitentemperatuur.

Welke merken zijn compatibel met Philips Hue?

Philips Hue producten communiceren niet alleen met elkaar, maar zijn ook compatibel met andere smart home producten en taalassistenten. Zo kun je je Philips Hue systeem met je stem bedienen via Google Assistant, Amazon Alexa en Apple HomeKit. Je kunt je Philips Hue apparaten ook aansluiten op je thermostaten of rookmelders van andere compatibele partners.

Spraakassistenten

WWgoogle WWapple WWalexa

Compatibel met

Naar verlichting actiepakketten >

Resultaten weergeven