• Jouw webwinkel voor smart home in BelgiëJouw webwinkel voor smart home in België
  • Meer dan 1.000.000 tevreden klantenMeer dan 1.000.000 tevreden klanten
  • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getestAlle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Prijs (€)

Min
Max

Compatibiliteit

Lichtsterkte (lm)

Functies

Kleur licht

Fitting

Aantal lampen

Binnen- en buitenverlichting

Productgroep

Haal slimme verlichting in huis met Philips Hue

Philips Hue biedt je een slim verlichtingssysteem voor thuis. Verlicht met een druk op de knop je woning in meer dan 16 miljoen kleuren. Philips Hue verlichting vervangt eenvoudig je bestaande lampen en is ook te bedienen met alle bekende spraakassistenten.

Filter
...

Introductie tot Philips Hue

Philips Hue is een slim verlichtingssysteem dat het makkelijker maakt om thuis de verlichting te regelen. Het bestaat uit slimme lampen die je kunt bedienen met je smartphone of tablet. Deze lampen kunnen verschillende kleuren en tinten aannemen, waardoor je de sfeer in huis naar wens kunt aanpassen.

Wat is slimme verlichting?

Smart verlichting, zoals de naam al doet vermoeden, verwijst naar verlichtingssystemen die verbonden zijn met een draadloos netwerk en op afstand kunnen worden bediend en geautomatiseerd. Deze verlichtingssystemen maken gebruik van geavanceerde technologie, zoals ledlampen en smart home-apparaten, om de verlichting in je huis aan te sturen. Het belangrijkste kenmerk van slimme verlichting is de mogelijkheid om de intensiteit, kleur en planning van de verlichting aan te passen via een smartphone, tablet of spraakopdrachten.

Hoe werkt slimme verlichting?

Slimme verlichting werkt via draadloze communicatieprotocollen zoals wifi, Zigbee of Bluetooth. Je kunt lampen koppelen aan een app op je smartphone of een spraakassistent, waardoor je de kleur, helderheid en planning kunt aanpassen, evenals bediening op afstand, geautomatiseerde scènes en integratie met andere slimme apparaten.

Philips Hue White & Color Ambiance licht in woonkamer

Het Philips Hue assortiment

Slimme binnenverlichting

Dit omvat allerlei slimme lampen die passen in je huis. Of je nu kleurrijke lichtstrips wilt voor sfeer, of praktische plafond- en hanglampen voor dagelijks gebruik, je hebt veel keuzes. Er zijn ook tafel- en staande lampen die je makkelijk kunt verplaatsen voor extra licht waar je het nodig hebt.

Verlichtingsaccessoires

Met accessoires zoals schakelaars en dimmers kun je je lampen makkelijk bedienen zonder je telefoon. Bewegingssensoren zijn handig om het licht automatisch aan te doen. En met de Hue Bridge kun je meerdere lampen en accessoires tegelijk beheren.

Slimme buitenverlichting

Voor buiten heeft Philips Hue sterke lampen die goed zijn tegen weer en wind. Je kunt kiezen uit wandlampen voor aan je huis of sokkellampen voor in je tuin. Ook zijn er spots om bepaalde plekken extra te verlichten en lichtstrips voor een mooie sfeer buiten.

Slimme beveiliging

Philips Hue helpt bij het beveiligen van je huis met slimme lampen, camera's en sensoren. De camera's houden een oogje in het zeil, terwijl bewegings- en contactsensoren licht activeren bij beweging of het openen van deuren en ramen. Deze combinatie zorgt voor extra veiligheid en gemoedsrust, zowel binnen als buiten je huis.

 Philips Hue Festavia Lichtsnoer

De voordelen van Philips Hue

Met Philips Hue is het beheren van je verlichting meer dan alleen het omdraaien van schakelaars. Hue maakt het mogelijk om een efficiënt en slim verlichtingssysteem voor je hele huis te creëren.

Persoonlijke Aanpassing en Integratie

Philips Hue verlichting past zich aan elke sfeer aan met diverse kleuren en is naadloos te integreren met smart home systemen voor eenvoudige spraakbediening.

Gebruiksgemak en Uitbreidbaarheid

Kenmerkend voor zijn eenvoudige installatie en bediening via de app, biedt Philips Hue ook flexibele uitbreidings-mogelijkheden, van individuele lampen tot een compleet systeem met de bridge.

Innovatie en Slimme Functies

Continu innoverend, biedt Philips Hue geavanceerde functies zoals automatisering en lichtsynchronisatie met media, verrijkt met unieke effecten zoals Candle en Fireplace.

Philips Hue White & Color Ambiance woonkamer

10 Philips Hue tips and tricks die jouw leven aangenamer maken

Lees hier

De slimme functies van Philips Hue lampen

Automatisering

Stel routines in, zoals automatisch inschakelen bij zonsondergang of geleidelijk feller worden om je natuurlijk wakker te maken. Dit biedt gemak en kan je slaaproutine verbeteren.

Integratie met smart home assistenten

Philips Hue werkt samen met smart home assistenten zoals Amazon Alexa, Google Assistant en Samsung SmartThings, waardoor je je verlichting met spraakopdrachten kunt bedienen.

Entertainment synchronisatie

Synchroniseer je lampen met je tv, films, games of muziek voor een meeslepende ervaring.

Geofencing

Met geofencing kan je verlichting automatisch reageren als je je huis nadert of verlaat. Zo kunnen je lampen automatisch uitschakelen als je weggaat, of inschakelen als je thuiskomt, wat zorgt voor gemak en energiebesparing.

Bluetooth en Zigbee- technologie

Deze technologie zorgt voor snelle responstijden en een stabiele verbinding, wat je verlichting betrouwbaar en responsief maakt.

Sfeerverlichting in miljoenen kleuren

Creëer elke gewenste sfeer met kleurrijk licht. Perfect voor feesten of om te ontspannen, je kunt de verlichting aanpassen aan je stemming of activiteit.

Veiligheid en beveiliging

Gebruik je verlichting om je huis veiliger te maken. Programmeer je lampen om aan te gaan als je thuiskomt, of om te simuleren dat er iemand thuis is als je weg bent.

Veiligheid en beveiliging

Gebruik je verlichting om je huis veiliger te maken. Programmeer je lampen om aan te gaan als je thuiskomt, of om te simuleren dat er iemand thuis is als je weg bent.

tink tip

Wist je dat je met Philips Hue lampen je aanwezigheid thuis kunt simuleren, zelfs als je er niet bent? Dit is een handige manier om potentiële indringers af te schrikken. Stel tijdschema's in of gebruik de 'Away-from-home' controle via de Hue app om je lampen op willekeurige tijden aan en uit te laten gaan. Meer handige tips en hoe je dit precies instelt, lees je in ons blogartikel.

Philips Hue bridge

Compatibiliteit met smart home systemen

Philips Hue bridge

Wir bieten ein umfangreiches Portfolio an Serviceleistungen. Mit unserem Installations- und Verlegeservice machst Du bei der Installation keinen Finger krumm. Unsere zertifizierten Profis richten alles für Dich ein und weisen Dich in die Bedienung ein.

Smart home systemen en spraakbediening

Philips Hue verlichting is optimaal compatibel met toonaangevende spraakassistenten zoals Amazon Alexa, Google Assistent en Apple HomeKit. Deze compatibiliteit maakt het mogelijk om je verlichting te bedienen met eenvoudige spraakcommando's. Je kunt de lichten aan- of uitzetten, de helderheid aanpassen, kleuren veranderen, of specifieke lichtscènes activeren, allemaal met je stem. Deze functie maakt de interactie met je slimme verlichting intuïtiever en handiger.

Philips Hue app

De Philips Hue app

Centrale bediening, automatisering en personalisatie

Met de Philips Hue app heb je volledige controle over je verlichting. Pas kleuren aan, creëer lichtscènes voor elke gelegenheid, en organiseer je verlichting in specifieke kamers of zones. Dit maakt het mogelijk om alijd een unieke sfeer in je huis te creëren die bij jouw stemming past.

Innovatieve functies

De app biedt geavanceerde functies zoals geofencing, die je lampen automatisch laat reageren als je je huis nadert of verlaat, wat zowel gemak als energiebesparing oplevert. Bovendien wordt de Philips Hue app regelmatig bijgewerkt met nieuwe functies en verbeteringen.

Al je vragen over Philips Hue

Om Philips Hue lampen te resetten, verwijder je ze uit de Philips Hue app en schakel je ze een paar keer aan en uit. Voor een volledige reset kun je ook de Hue Bridge resetten.

Ja, maar het is belangrijk om te weten dat niet alle standaard dimmers compatibel zijn. Het beste is om een Philips Hue dimmer switch te gebruiken.

Ja, er zijn speciale Philips Hue buitenlampen die ontworpen zijn om weersbestendig te zijn.

Philips Hue LED-lampen hebben een gemiddelde levensduur van ongeveer 25.000 uur.

Nee, je kunt ook gebruik maken van schakelaars, sensoren, of spraakbediening.

Ja, Philips Hue LED-lampen zijn energie-efficiënt en verbruiken minder stroom dan traditionele gloeilampen.

Ja, Philips Hue is compatibel met veel populaire smart home systemen.

Zo vergroot je het bereik van Philips Hue

Het uitbreiden van het bereik van je Philips Hue-systeem kan de ervaring en effectiviteit van je slimme verlichting aanzienlijk verbeteren. Een groter bereik betekent dat je meer lampen overal in huis kunt bedienen, wat ideaal is voor grotere ruimtes of meerdere verdiepingen. Dit zorgt voor naadloze integratie en controle van je verlichting, ongeacht waar je bent in huis. Benieuwd welke stapen je moet ondernemen om het bereik van Philips Hue-lampen te optimaliseren?

Lees het hier

De perfecte Philips Hue starter kit voor elke gelegenheid

Voor dynamische kleuren in elke kamer

Philips Hue Bridge + White Ambiance E27 Bulbs 2-pack + White & Color Ambiance E27 Bulbs 2-pack + Senic Indoor Switch

White & Color Ambiance GU10 Bluetooth Starter Kit - 6 Lampen + Bridge

Deze bundel, bestaande uit zes GU10 Bluetooth-lampen en een Hue Bridge, biedt veelzijdige witte en gekleurde verlichtingsopties voor elke kamer, met geavanceerde smart home-integratie.

Naar product

Voor slimme verlichting met spraakbediening

Philips Hue White & Color E27 Bluetooth Starter Kit + Google Nest Hub (Gen. 2) + Nest Mini

White & Color Ambiance Bluetooth Starter Kit + Google Nest Hubs

Een combinatie van Philips Hue's kleurrijke verlichting en de Google Nest Hub voor geïntegreerde (stem)bediening en smart home management.

Naar product

Voor complete verlichtingsflexibiliteit

Philips Hue Bridge + White Ambiance E27 Bulbs 2-pack + White & Color Ambiance E27 Bulbs 2-pack + Senic Indoor Switch

Bridge + bulb 4-pack (2 white, 2 white & color) + Senic Indoor Switch

Deze Philips Hue set omvat een Hue Bridge, twee witte lampen, twee gekleurde lampen en een Senic Indoor Switch, ideaal voor een flexibele en slimme lichtoplossing thuis.

Naar product

Voor elegante buitenaccenten

Philips Hue Led Spot Lily Basis Kit 5-pack + Bridge

Led Spot Lily Starter Kit 5-pack + Bridge

Een uitgebreide buitenset met vijf ledspotjes en een Hue Bridge, ideaal voor het verlichten van tuinpaden of accentueren van buitenelementen.

Naar product

Voor Moderne Binnenverlichting

Philips Hue Perifo - Muur Railverlichting - Starter Set 3 Spots

Perifo - Muur Railverlichting - Starter Kit 3 Spots

Deze set bestaat uit een muurrailsysteem met drie spots, geschikt voor een moderne en aanpasbare binnenverlichting.

Naar product

Voor feestelijke buitenverlichting

Philips Hue Festavia Lichtsnoer 40m 500 LEDs + Bridge

Festavia Lichtsnoer 40m 500 ledlampen + Bridge

Een lange lichtsnoer met 500 ledlampjes, gekoppeld aan een Hue Bridge voor volledige controle en sfeerverlichting, ideaal voor feestelijke decoratie.

Naar product