Met de slimme sloten van Nuki heb je geen sleutels meer nodig voor thuis

Nuki is een specialist op het gebied van smart locks. De slimme sloten worden beschouwd als een van de veiligste deursloten die er zijn en zorgen voor nog meer comfort thuis. Traditionele sloten zijn simpeler te kraken, en daarnaast is een bijkomend voordeel met de slimme sloten van Nuki dat ze extra stevig bevestigd worden aan je deur en over veel bijkomende functies beschikken. Het openen en sluiten van deuren kan met slechts een druk op de knop in de app. De verbinding verloopt via bluetooth en in combinatie met de Nuki Bridge is het gebruik van een afstandsbediening mogelijk. Wanneer iemand de deur probeert te openen die geen toegang heeft gekregen, ontvang je direct een melding in de app. Zo heb je meer comfort en veiligheid bij je deuren thuis.

Filter

Waarom Nuki?

Iedereen heeft het wel eens meegemaakt: je verlaat je huis maar je bent de sleutels binnen vergeten. Het is vervolgens ontzettend duur om een professional te laten komen om je deur open te laten maken. Tegenwoordig kun je ook je smartphone gebruiken om je huis binnen te komen. Nuki biedt hiervoor de ideale oplossing. Je kunt namelijk gemakkelijk je deur heropenen met een druk op de knop in de app. Als je je smartphone bent vergeten, kun je ook eenvoudig de Nuki-klantenservice bellen om de deur op afstand te laten openen.

Alles in één app

De Nuki-app is gratis voor Android- en iOS-gebruikers om te downloaden. Het beschikt over een overzichtelijke en zeer gemakkelijk te gebruiken interface. Hiermee kun je familieleden rechten geven en je gegevens beheren. Daarnaast kun je precies instellen of je hen permanent, tijdelijk, terugkerend of eenmalige toegang wilt verlenen, zodat je voor iedereen in je familie of vriendengroep de juiste instellingen hebt. Daarnaast kun je genieten van functies zoals "Auto Lock" voor de automatische opening en "Lock'n'Go" voor het automatisch sluiten van je slot na het verlaten van je huis. In de app kun je altijd de statistieken bekijken, wanneer en door wie je Nuki slot is geopend en gesloten. De Nuki Bridge maakt het nog eenvoudiger om met behulp van de app op afstand je sloten te bedienen en te beheren.

Wat maakt Nuki bijzonder?

Nuki combineert alle functies die een smart lock moet hebben voor de meeste comfort:

 • Je deur openen met de app: met een druk op de knop in de app kun je je deur openen of sluiten. Meer is er niet nodig.
 • Autolock: heb je beide handen vol en kun je niet bij je smartphone? Dit is geen probleem met de Autolock-functie. Het slot herkent je smartphone en zal de deur openen zodra je binnen het bereik van de deur bent.
 • Veiligheidsmaatregelen: dankzij end-to-end encryptie, die hetzelfde is als bij online bankieren, is de Nuki Smart Lock beschermd tegen aanvallen van hackers. Voordat de batterij leeg is, ontvang je een melding zodat je op tijd de batterij kan vervangen.
 • Controle van je slot: je kan altijd en overal zien of en wanneer iemand heeft geprobeerd om binnen te komen.
 • Smartwatch mogelijkheid: de Nuki-app is ook beschikbaar voor de Apple Watch en voor de Android Smartwatches. Zo kun je je deur ook gemakkelijk met je horloge openen.
 • Noodgevallen: ben je toch je smartphone en smartwatch vergeten? Geen probleem, je kan altijd nog naar de klantenservice van Nuki bellen en na het beantwoorden van een aantal beveiligingsvragen de deur op afstand laten openen.

Welke producten heeft Nuki te bieden?

Nuki focust vooral op de smart locks. Dit is dan ook waarin Nuki zich onderscheidt.

Nuki Smart Lock - smartes TürschlossNuki Smart Lock
 • smart lock voor het openen en sluiten van deuren
 • eenvoudige installatie en te bedienen
 • autolock-functie
 • individuele toegangsrechten

Het slimme slot van Nuki wordt binnen enkele minuten aan de binnenkant van de deur geïnstalleerd. Boren is alleen nodig bij zeer verouderde sloten. Met moderne sloten ben je dus niet veel tijd kwijt om de slimme sloten te installeren. Het draaislot wordt beschouwd als een centraal element van Nuki en kan met de hand aan de binnenkant van de deur aan alle gangbare Europese profielcilinders worden bevestigd. Deze draait de cilinder waar de sleutel zich zou bevinden bij elke opening en sluiting. De communicatie tussen smartphone en de Nuki Smart Lock verloopt via bluetooth. De uitbreiding met de Nuki Bridge maakt het gebruik van een afstandsbediening via je wifi verbinding mogelijk. Nuki gebruikt End-to-End encryptie, wat momenteel als zeer veilig wordt beschouwd. De Nuki app voor Android en iOS maakt het mogelijk ​​voor je om altijd toegang te hebben tot je slimme sloten. Verhuis je vaak? Dat is geen probleem voor je Nuki sloten, omdat Nuki vrij gemakkelijk en zonder schade verplaatst kan worden.

Met alleen de Nuki Smart Lock kun je dus je deur ontgrendelen en vergrendelen wanneer je gebruik maakt van de actieve bluetooth verbinding met slechts een druk op de knop in de app. Met functies zoals Autolock, Auto-Open en Lock'n'Go van de slimme sloten kun je zelfs tijd besparen en hoef je je smartphone niet meer uit je broekzak te halen. Je kunt andere mensen rechten geven zodat zij je huis kunnen betreden zonder dat je thuis hoeft te zijn.

Nuki Bridge - Basisstation voor je Nuki Smart Lock Nuki Bridge
 • bestuur je smart lock wanneer je niet thuis bent
 • stroom via netstroom
 • verbinding met andere smart home producten mogelijk

In combinatie met de Nuki Bridge kan de Nuki Smart Lock op afstand worden bediend. Sluit de bridge eenvoudig aan op een stopcontact thuis en verbind hem vervolgens met je smart lock via bluetooth. Je slimme Nuki-systeem is klaar voor gebruik en direct uitgebreid. De bridge geeft je permanente controle en inzicht in alle gegevens en maakt het daarnaast ook mogelijk om de deur te openen. Je kunt de Nuki Smart Lock ook koppelen aan andere smart home-services via de Bridge. Via de gratis internetdienst IFTTT (If This Then That) maakt het slot via wifi verbinding met verschillende apps en apparaten, waaronder Philips Hue, Amazon Alexa en meer.

Nuki Fob - Afstandsbediening voor Nuki Smart Lock Nuki Fob
 • slimme bluetooth afstandsbediening voor het openen van je Nuki Smart Lock
 • vervangt je smartphone

De Nuki Fob is de optimale vervanging van je smartphone als het gaat om het openen van je Nuki Smart Lock. Met de slimme bluetooth afstandsbediening kun je je Nuki Smart Lock op elk moment vergrendelen en ontgrendelen. Het is ook mogelijk om verschillende Fobs in het systeem te integreren en deze bijvoorbeeld te koppelen aan andere familieleden of vrienden.

Als je nog meer veiligheid wilt, is het Nuki Keypad de juiste oplossing voor je. Bevestig hem aan je deur die beveiligd is met het Nuki Smart Lock en verleen toegang aan bijvoorbeeld pakketbezorgers of visite zonder smartphone, maar alleen met een zes cijferige toegangscode. Natuurlijk kun je de code eenvoudig veranderen en de toegang op afstand regelen.

De Nuki Opener maakt ook je appartementsgebouw volledig sleutelvrij voor je. Want je sluit de Opener eenvoudig aan op je intercomsysteem. Met één druk op de belknop bij de gemeenschappelijke voordeur open je vervolgens je centrale toegangsdeur via geofencing. Maar maak je geen zorgen, je kunt instellen dat dit maar éénmalig kan en zodra je binnen bent, dat deze functie wordt gedeactiveerd. Zo blijft ook de trappengang veilig. De Opener werkt ook met een kleine vertraging. De Opener wordt niet geactiveerd als je bijvoorbeeld kort langs je voordeur loopt. Kortom, de Opener is een optimale oplossing voor alle bewoners van een flatgebouw die niet alleen hun appartement deur willen uitrusten met een slimme beveiligingsoplossing.

Alle Nuki producten zijn los, maar ook in voordelige bundles op tink te verkrijgen.

Resultaten weergeven