• Jouw webwinkel voor smart home in BelgiëJouw webwinkel voor smart home in België
  • Meer dan 1.000.000 tevreden klantenMeer dan 1.000.000 tevreden klanten
  • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getestAlle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Categorie

Alfen

Solide en hightech elektrische laadstations

Met Alfen beschik je over een geschikte oplossing voor elektrisch laden bij je thuis. Ieder model heeft zijn eigen specifieke kenmerken en zo speelt Alfen in op de uiteenlopende wensen van iedereen. Van laadstations voor zakelijk of privé gebruik, tot complete laadoplossingen in het stadscentrum of een parkeergarage.

Filter

Waarom kiezen voor Alfen?

De laadstations en accessoires van Alfen worden voorzien van de nieuwste beschikbare technologie. Alfen laadstation zijn in de meest letterlijke zin van het woord voor iedereen. De laadstations zijn uitgebreid getest en zijn geschikt voor het opladen van daadwerkelijk iedere soort elektrische auto. Daarnaast beschikt Alfen niet alleen over de laadstations zelf maar ook over accessoires en de nieuwste software updates als het gaat om elektrisch laden.

Wat maakt Alfen bijzonder?

Alle laadstations van Alfen zijn volledig SIMlockvrij. Op het moment dat je een laadstation van Alfen aanschaft heb je dus een volledige vrije keuze voor een aanbieder van een back-office systeem. Zo’n systeem maakt het beheren van een groter aantal laadstations overzichtelijk, eenvoudig en zorgt bijvoorbeeld voor het verrekenen en uitvoeren van transacties. Ook is het mogelijk de laders te integreren met zelf opgewekte energie, zoals zonne-energie en slimme energiemeters. Zo laad je duurzaam en efficiënt, zonder dat je de maximale capaciteit overschrijdt.

Het totale pakket van Alfen

Naast het aanbieden van een verscheidenheid aan laadstations, biedt Alfen de nodige accessoires aan. Een laadstation kan netjes aan de muur worden gemonteerd voor een ‘cleane’ look. Daarnaast wordt er een wandbeugel aangeboden waar de lader kan worden ingeplugd wanneer hij niet in gebruik is voor extra veiligheid en een nette uitstraling.


Heb je liever geen laadstation aan de muur, of hier de mogelijkheid niet voor? Geen probleem! Alfen biedt voor ieder station een passende paal aan waarop het station te bevestigen is. Voor extra stevige montage van de paal, wanneer de ondergrond bijvoorbeeld niet toereikend is, kan een metalen sokkel worden aangeschaft.

Voordelen van Alfen in één oogopslag:

  • SIMlockvrij
  • Zakelijk en privé laden
  • Dynamic load balancing
  • RFID-Kaartlezer
  • Compatibel met EMS & slimme energiemeters
  • Maximaal laadvermogen tot 22kW