• Jouw webwinkel voor smart home in BelgiëJouw webwinkel voor smart home in België
  • Meer dan 1.000.000 tevreden klantenMeer dan 1.000.000 tevreden klanten
  • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getestAlle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Prijs (€)

Min
Max

Merken

Compatibiliteit

Soort batterij

Data opslag mogelijkheid

Kijkhoek

Functies

Videoresolutie

EZVIZ

Optimale beveiliging in je smart home

EZVIZ staat voor moderne beveiligingstechnologie met een innovatief design. De stijlvolle bewakingscamera's zijn eenvoudig te installeren en werken betrouwbaar via wifi zonder dat er extra hardware nodig is. Je houdt dus altijd je huis in de gaten en wordt gewaarschuwd voor verdachte bewegingen, zelfs als je niet thuis bent.

Filter

Waarom kiezen voor EZVIZ?

Zorg ervoor dat er nooit meer iets onopgemerkt blijft met de slimme beveiligingscamera's van EZVIZ. Zo kun je met een gerust hart op vakantie gaan want je hebt altijd een extra paar ogen in of rondom je smart home. De smart security camera's kun je ook bedienen met behulp van de EZVIZ app of via een spraakopdracht in combinatie met een slimme spraakassistent zoals Google Assistant of Amazon Alexa. Meer comfort en veiligheid in je slimme woning dus!

Wat maakt EZVIZ bijzonder?

De slimme camera’s van EZVIZ functioneren volledig draadloos en sturen vervolgens de opgenomen beelden en geluiden via je netwerk naar je smartphone of tablet. Dit voorkomt dat je huis overhoop gehaald moet worden met kabels. Installeer de camera's eenvoudig binnen een paar minuten en je huis is voorzien van meer beveiliging. Je hebt geen bridge nodig om verbinding te maken met je EZVIZ apparaten. Zo kun je dus alle slimme camera's bedienen wanneer je niet thuis bent. Ook kun je zo op ieder moment bekijken wat er zich afspeelt in of rondom je huis.

Wat kun je met EZVIZ?

Rust je smart home uit met meer beveiliging zodat je met een gerust hart naar je werk of op vakantie kunt gaan. Ontvang een melding wanneer iemand voor de deur staat via de bewegingsdetectie functie in de slimme camera's. Je kunt dan direct handelen indien nodig. Met de Two-Way audio, kun je contact zoeken met degene die voor de deur staat. Naast dat je gewaarschuwd wordt zorgen de EZVIZ beveiligingscamera's er ook voor dat er alarm wordt geslagen wanneer er onverwachte bewegingen plaatsvinden.

De voordelen van EZVIZ in één oogopslag:

  • Alarm met geluid en licht
  • Te integreren met Google Assistant en Amazon Alexa
  • Bedraad en draadloos
  • Binnen enkele minuten geïnstalleerd
  • Op iedere locatie ter wereld beelden terugkijken
  • Mogelijkheid om lokaal beelden op te slaan
  • Notificaties via app