HerQs - Volledige controle over temperatuur en garing

Met de slimme thermometers van HerQs ben je de koning van de barbecue. De temperatuur van het vlees of de groente wordt continu in de gaten gehouden en via meldingen op je smartphone word je op de hoogte gehouden van het garingsproces. Zo maak je keer op keer een perfecte maaltijd klaar, zonder dat je continu bij de barbecue hoeft te blijven en je gerecht moet controleren. Geniet van perfect gegaard vlees en maak indruk op je gezelschap met een slimme thermometer.

Moeiteloos de perfecte bereiding

Het organiseren van een barbecue of etentje bij je thuis kan gepaard gaan met een redelijke dosis stress. Uiteindelijk is het natuurlijk leuk om indruk te maken op je gasten. Om de gerechten die jij bereidt gegarandeerd te laten slagen zijn de producten van HerQs een handige toevoeging aan je avond. Je stelt zelf de gewenste garing en/of temperatuur van je gerecht in en wordt op de hoogte gebracht op het moment dat het gerecht dit punt heeft bereikt. In de tussentijd kun je gerust achterover leunen en gezellig de tijd doorbrengen met de gasten.

Overzicht in de EasyBBQ app

Via de app van HerQs, genaamd EasyBBQ, heb je een compleet overzicht van de voortgang van je gerechten. Met behulp van grafieken kun je het gehele garingsproces nauwkeurig analyseren en via de homepage houd je alle temperaturen of timers tegelijkertijd in de gaten. Bovendien hoef je niet per se dicht in de buurt te blijven van je oven of barbecue. Via Bluetooth heb je binnenshuis een bereik van 30 meter en buitenshuis tot wel 60 meter. De handige app is zowel voor gebruikers van Google als Apple te downloaden.

De voordelen van HerQs

Met de thermometers, of ook wel temperatuur sondes genoemd, van HerQs ben je verzekerd van een nauwkeurig resultaat. Meet temperaturen tot maar liefst 350 °C met een maximale afwijking van 2%, maar gemiddeld gezien ligt dit uiteraard lager. Het aantal thermometers dat je in gebruik hebt, kun je eenvoudig uitbreiden - met één HerQs BBQ display is het mogelijk tot zes verschillende thermometers aan te sluiten. Met de meegeleverde klem kun je zelfs de thermometer gebruiken om de temperatuur van je barbecue zelf te meten. Zo weet je altijd wanneer het juiste moment is om te beginnen met het bereiden van je favoriete gerecht.

  • Precieze temperatuurmeting tot 350 °C
  • Bereik tot 60m via Bluetooth
  • Robuuste thermometers
  • Hoogwaardige afwerking
  • Meer tijd voor je gasten
  • Veilig voor gebruik met etenswaren
  • Keuze uit voorgeprogrammeerde garing
Resultaten weergeven