• Jouw webwinkel voor smart home in BelgiëJouw webwinkel voor smart home in België
  • Meer dan 1.000.000 tevreden klantenMeer dan 1.000.000 tevreden klanten
  • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getestAlle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Prijs (€)

Min
Max

Compatibiliteit

Lichtsterkte (lm)

Verbinding

Functies

Kleur licht

Fitting

Aantal lampen

Slimme verlichting voor thuis met Innr

Innr verhoogt het comfort in je smart home met hun slimme verlichting. Bedien je verlichting eenvoudig via een knop in de app op je smartphone of tablet of gebruik je stem met een spraakassistent zoals Google Assistant. Innr helpt je niet alleen energiekosten te besparen, maar stelt je ook in staat om, in combinatie met andere slimme apparaten, routines te creëren die aansluiten op je stemming en tijdstip van de dag zodat meerdere acties gelijktijdig worden uitgevoerd.

Filter

Het Innr assortiment

Slimme verlichting

Het merk Innr biedt een veelzijdigheid aan slimme lampen en spots. Deze producten bieden de mogelijkheid om de lichtintensiteit en kleur aan te passen via de Innr app of spraakassistenten. Ze zijn ideaal voor het creëren van zowel functionele als sfeerverlichting in elke kamer van je huis.

Lichtstrips

Innr's flexibele led-lichtstrips zijn perfect voor decoratieve verlichting en kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt. Ze bieden de mogelijkheid om unieke verlichtingsscenario's te creëren door ze te plaatsen onder kasten, langs plinten, of zelfs rond tuinpaden, allemaal bestuurbaar via de app.

Slimme stekkers en controllers

De slimme stekkers en controllers van Innr maken het mogelijk om niet-slimme apparaten te integreren in je smart home systeem. Hiermee kun je bestaande lampen en andere apparaten bedienen via de Innr app, waardoor ze een essentiële rol spelen in het automatiseren van huishoudelijke apparaten en het besparen van energie.

Filamentlampen

Innr biedt een reeks slimme filamentlampen die klassieke esthetiek combineren met moderne technologie. Deze lampen zijn ideaal voor het toevoegen van een warme, vintage sfeer aan elke ruimte, terwijl ze toch de voordelen bieden van dimbaarheid en kleurverandering via een slimme interface.

1- Lampen en spots

De slimme lampen en spots zoals de GU10 van Innr zijn ontworpen om zowel functionaliteit als stijl te bieden in je smart home. Deze producten kunnen naadloos worden geïntegreerd in je bestaande smart home systeem en bieden de flexibiliteit om elke ruimte te transformeren met zowel wit als gekleurd licht. Met de Innr-app kun je de intensiteit en kleur van het licht eenvoudig aanpassen om de perfecte ambiance te creëren voor elke activiteit, of het nu gaat om een ontspannen avond thuis of het verlichten van werkruimtes. De lampen en spots zijn ideaal voor gerichte verlichting en algemene sfeerverlichting, waardoor ze een veelzijdige keuze zijn voor elke kamer.

2- Lichtstrips

De lichtstrips van Innr bieden een veelzijdige en dynamische verlichtingsoplossing voor je huis. Deze flexibele led-strips zijn eenvoudig te installeren en perfect voor het accentueren van architecturale kenmerken zoals plinten, kasten of trappen. Met de Innr-app kun je de kleur en helderheid aanpassen om de juiste sfeer te creëren voor elke gelegenheid. Of het nu gaat om een zacht licht voor een gezellige avond thuis of levendige kleuren voor een feest, de Innr lichtstrips maken elke ruimte in je huis aanpasbaar en sfeervol.

3- Filamentlampen

De filamentlampen van Innr combineren klassieke charme met moderne technologie. Deze stijlvolle lampen bootsen het warme gloeien van ouderwetse gloeilampen na, maar zijn uitgerust met energiezuinige led-technologie. Via de Innr-app kunnen deze slimme lampen eenvoudig worden gedimd en aangepast, waardoor je de perfecte sfeer voor elke gelegenheid kunt creëren. Ze zijn ideaal voor gebruik in zichtbare lichtarmaturen waar het lampontwerp bijdraagt aan de esthetiek van de ruimte. Met hun vintage uitstraling en moderne functionaliteit bieden Innr's filamentlampen een unieke mix van stijl en efficiëntie, waardoor ze een smaakvolle toevoeging zijn aan elk smart home.

4- Stekkers en controllers

Met de slimme stekkers zoals de Innr Smart Plug en controllers van Innr kun je je traditionele verlichting eenvoudig integreren in je slimme verlichtingssysteem. Steek de slimme stekker in het stopcontact, configureer hem via de Innr-app, en bedien al je lampen moeiteloos vanaf je smartphone of met stemcommando's. De toevoeging van Innr controllers biedt nog meer controle en flexibiliteit, waardoor je verschillende verlichtingsinstellingen kunt aanpassen en automatiseren voor een optimaal gebruiksgemak en energie-efficiëntie. Dit systeem verandert conventionele verlichting in een volledig functioneel onderdeel van je geavanceerde smart home.

Kenmerken van Zigbee met Innr

Mesh-netwerk

Energiebesparing

Smart home
compatibiliteit

De Innr app

Volledige controle over je slimme verlichting

De Innr-app biedt een intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface waarmee gebruikers hun slimme verlichting eenvoudig kunnen bedienen en aanpassen. Van het schakelen tussen verschillende verlichtingsmodi tot het aanpassen van de helderheid en kleur, de app maakt het mogelijk om je huisverlichting volledig naar je hand te zetten.De app ondersteunt ook automatische schema's voor meer comfort en energie-efficiëntie.

Verlichting verfijnen met vele functies

Daarnaast biedt de Innr-app functies zoals het groeperen van lampen en het creëren van gepersonaliseerde lichtscènes, waardoor gebruikers hun verlichting kunnen afstemmen op verschillende activiteiten of stemmingen. De app werkt ook naadloos samen met grote smart home platforms via het Zigbee-protocol, wat de integratie in bestaande systemen vereenvoudigt.