• Jouw webwinkel voor smart home in BelgiëJouw webwinkel voor smart home in België
  • Meer dan 1.000.000 tevreden klantenMeer dan 1.000.000 tevreden klanten
  • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getestAlle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Categorie

Ecosystemen

Prijs (€)

Min
Max

Merken

Compatibiliteit

SENIC

Slimme lichtregeling voor bij jou in huis

Geniet van intuïtieve bediening, slimme besturing en de hoogste kwaliteits- en ontwerpnormen. Of het nu gaat om een gezellig etentje of een verjaardagsfeestje, dankzij de dimfunctie, verschillende lichtscènes en meer, kun je met de slimme lichtschakelaars van Senic altijd toepasselijke verlichting creëren. De slimme lichtschakelaars van Senic stellen je in staat alle verlichting in huis gemakkelijk te bedienen.

Filter

Waarom kiezen voor slimme lichtregeling?

De vraag ligt voor de hand: wat kunnen deze slimme lichtschakelaars doen dat normale lichtschakelaars niet kunnen? Nou, nogál wat dingen. De slimme schakelaars zijn multifunctioneel en brengen een hele reeks functies met zich mee. Zo kun je niet alleen het licht in- en uitschakelen, maar ook het licht dimmen en kiezen uit verschillende lichtscènes. Of het nu gaat om een ontspannen diner of een sfeervol verjaardagsfeestje, met slimme lichtschakelaars is de juiste verlichting in iedere situatie te creëren. Met slechts één schakelaar heb jij controle over het licht in meerdere kamers. Ondanks de vele functies blijft de lichtbediening van Senic intuïtief en gezinsvriendelijk. Het is gemakkelijk te bedienen voor jong, oud, groot en klein.

Waarom Senic?

De Senic lichtschakelaars zijn in het bijzonder voor Philips Hue-fans een goede keuze. De slimme schakelaars zijn namelijk te koppelen aan alle Hue-lampen. Wie een Philips Hue Bridge bezit, kan met de schakelaars bovendien ook slimme lampen van andere fabrikanten bedienen. Naast de grote verscheidenheid aan te integreren apparaten, overtuigen de schakelaars ook op het vlak van design en energieverbruik. Alle producten van Senic worden geleverd in een minimalistisch, mat en/of glanzend design. Wat ook bijzonder praktisch is: voor de lichtschakelaars zijn geen kabels of batterijen nodig. De energie wordt opgewekt door zogenaamde energie-oogst. Dit betekent dat telkens wanneer de schakelaar wordt bediend, kinetische energie stroomt. Dit wordt opgeslagen en gebruikt voor de functionaliteit.

Eenvoudige en snelle installatie

De installatie is zeer eenvoudig dankzij het draadloze ontwerp. Met behulp van de zelfklevende strips zijn de Senic schakelaars eenvoudig te bevestigen op elk glad oppervlak binnenshuis, waar je ze maar nodig hebt. Ook is er de mogelijkheid de slimme schakelaars te integreren in bestaande System 55 frames.

De voordelen van Senic in één oogopslag

  • Eenvoudig in- en uitschakelen
  • Dimfunctie en verschillende lichtscènes
  • Controle over meerdere kamers
  • Nooit opladen
  • Hoge kwaliteitseisen
  • Past in bestaande System 55 frames