Categorie

Prijs (€)

State-of-the-art, duurzame laadoplossingen met Wallbox

Wallbox heeft een duidelijke missie. De wereld bevrijden van de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen. De eerste en grootste stap in dit proces is het overstappen op elektrisch rijden. En dat is nou net waar de kracht ligt van Wallbox. Als koploper op het gebied van technologische ontwikkeling en innovatie binnen e-mobility probeert Wallbox elektrisch rijden en laden simpel, snel en toegankelijk voor iedereen te maken.

Filter

Waarom kiezen voor Wallbox?

De focus van Wallbox ligt voornamelijk op eenvoud en gemak. Je wilt het opladen van een elektrische auto zó soepel en gemakkelijk laten verlopen, zoals het opladen van een smartphone. Om dit te bereiken worden er continu nieuwe soft- en hardware oplossingen geïmplementeerd. De laadstatus is eenvoudig te zien op het station zelf dankzij een geïntegreerde ledlamp, maar deze informatie, en meer, kan ook in de app worden afgelezen.

Wat maakt Wallbox bijzonder?

Naast de opvallende gebruiksvriendelijkheid van de laadstations, is er veel aandacht besteed aan het ontwerp ervan. De Wallbox modellen zijn indrukwekkend compact en hebben een strak design. Het compacte en minimalistische ontwerp past in iedere garage en kan onopvallend aan de muur worden geïnstalleerd. Technologie wordt dus niet enkel ingezet om laden zo eenvoudig en snel mogelijk te maken, maar ook om het design van de laadstations te perfectioneren en te laten passen in iedere omgeving.

Het myWallbox platform

De laadstations van Wallbox komen, in tegenstelling tot de meeste andere aanbieders, met een gratis back-office systeem. Hierdoor kun je gebruik maken van functies als powersharing en kun je via de gratis app laadschema’s instellen, realtime gegevens inzien en het slimme laadstation bedienen. Ook kun je het laadstation vanaf afstand blokkeren, zodat niemand ongewenst gebruik maakt van jouw laadstation. Voor zakelijk gebruik is het interessant om een zakelijk abonnement af te sluiten tegen meerprijs. Zo wordt het beheren van een groot aantal laders eenvoudig en krijg je toegang tot meerdere slimme functies, zoals een geïntegreerd betaalsysteem en Dynamic Load Balancing.

Voordelen van Wallbox in één oogopslag:

  • Gratis basic back-office abonnement
  • Laad statistieken inzien in app
  • Laadschema’s
  • 3-fase laden
  • Plug & Play
  • Zakelijk en privé laden
  • Laadoplossing op maat