Meer dan 1.000.000  tevreden smart home klanten

Yale

Optimale bescherming voor je woning en eigendommen

Yale heeft alles op het gebied van beveiliging in en rondom het huis. Van een smart lock op je voordeur tot een innovatief camerasysteem, de producten van Yale bieden jou en je eigendommen de optimale bescherming. De verschillende producten zorgen ervoor dat je voor ieder probleem een passende oplossing kunt kiezen zodat jij je extra veilig voelt in je smart home.

Waarom kiezen voor Yale?

Met Yale beveilig, bewaak en controleer je de beveiliging in je smart home op ieder moment van de dag met een reeks slimme beveiligingsapparaten. Of het nu gaat om een Smart Door Lock, een Smart Alarm of een Digital Door Viewer, het assortiment van Yale Smart Living zorgt voor de optimale controle over je smart home beveiliging.

Alles in de gaten houden met de Yale app

Slimme toegangscontrole tot je huis, handige notificaties en veilige technologie die zorgen voor meer comfort thuis. Je hoeft je niet meer zorgen te maken over de beveiliging in je woning, of je de juiste alarminstallatie hebt en wat je moet doen als je je sleutels kwijt bent. Je kunt de voordeur openen met de Yale app terwijl je direct het alarm uitschakelt om iemand in je huis te laten.

Yale slimme deursloten

Wat de slimme deursloten van Yale zo bijzonder maakt is dat je ze kunt openen met de app, pincode of afstandbediening. Zo kun je nooit buitengesloten worden en open je de deur net hoe het je uitkomt. Zodra iemand de deur opent ontvang je een melding. Daarnaast draait het systeem ENTR, jouw deur ook nog eens automatisch op slot. Met de Yale Linus serie gaat het slimme deurslot nog even wat verder. Ken virtuele gast sleutels toe en controleer snel of de deur open of gesloten is.

Smart home alarmsystemen van Yale

Met het SR slimme alarmsysteem van Yale heb je altijd de controle over je beveiliging. Stel zones in via de Yale app met de zone bediening. Daarnaast kun je ook gedeeltelijk de beveiliging inschakelen, zelfs wanneer je thuis bent. Met de Geofencing functie herinnert het alarm je eraan om het alarm in te schakelen om je huis nooit onbeveiligd achter te laten.

De voordelen van Yale in één oogopslag:

  • Virtuele gast sleutels
  • Alle smart beveiliging oplossingen in één app
  • Eenvoudige installatie
  • Partner van de Nationale inbraakpreventie
  • Compatibel met Google Assistant, Philips Hue en Amazon Alexa
Resultaten weergeven