Entertainment

Altijd en overal muziek luisteren met smart entertainment

Muziek maakt het leven mooi. Of je nu 's ochtends je tanden poetst, onderweg naar werk bent of 's avonds neerploft op de bank - je favoriete plaatjes helpen je wakker te worden, gemotiveerd te raken of te ontspannen.

Slimme entertainment dankzij draadloze speakers

Met slimme luidsprekers kun je genieten van muziek zonder kabels en je kan ze bedienen met slechts één tik op je smartphone. Op deze manier hoef je niet meer na te denken over de plek waar je de luidspreker gaat gebruiken. Je kunt ze gebruiken via wifi of bluetooth. Dus je hebt ook de mogelijkheid om je slimme luidspreker mee naar buiten te nemen. De opties en functies zijn eindeloos.

Meer informatie over slimme luidsprekers

Geniet van je favoriete muziek met slimme koptelefoons

Zet simpelweg je favoriete muziek aan en sluit je af van de buitenwereld. Dit kan razendsnel met de slimme koptelefoons. Met draadloze bluetooth koptelefoons kun je op ieder moment van muziek genieten zonder anderen te storen of verstrikt te raken in kabels. De keuze is enorm. Maar er is dus voor iedereen de juiste koptelefoon.

Meer informatie over slimme koptelefoons

In je hele huis muziek met slimme geluidssystemen

Je wilt niet naar verschillende muziek luisteren in een kamer, maar naar dezelfde muziek in het hele huis, heb je dan geen kabels nodig? Dan is een slim geluidssysteem precies wat je zoekt. Met luidsprekers en een subwoofer maak je van je huis de ideale plek voor muziek en films die je gemakkelijk kunt bedienen met je smartphone.

Meer informatie over entertainment actiepakketten

Haal meer uit je slimme entertainmentsysteem met de juiste accessoires

Soms heeft zelfs het meest geweldige entertainment product een ander onderdeel nodig om optimaal te werken. Bijvoorbeeld de handige muursteunen voor een luidspreker of een network player om je traditionele geluidssysteem slim te maken. Bij ons vind je de juiste accessoires om je entertainment thuis perfect te maken.

Meer informatie over entertainment accessoires

tink maakt entertainment smart

Met meer dan 80 streamingdiensten wereldwijd is nagenoeg elke artiest of band binnen handbereik. Met slimme entertainment producten zoals wifi- en bluetooth speakers, draadloze koptelefoons en slimme audiosystemen kun je bovendien overal en altijd naar je favoriete muziek luisteren. De bediening gaat heel gemakkelijk via een app op je telefoon of tablet. Maar wat zijn nu de beste smart entertainment merken en producten? Die vind je hierboven, compleet met onze expert beoordeling en tips voor gebruik. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt!

Bij tink vind je alles wat je nodig hebt voor je slimme geluidssysteem thuis. Of het nu binnen- of buitenspeakers zijn, een hoogwaardige koptelefoon of een netwerkspeler om naar je geliefde oude platencollectie te luisteren, het aanbod aan slimme entertainment producten is enorm.

Resultaten weergeven