• Jouw webwinkel voor smart home in BelgiëJouw webwinkel voor smart home in België
  • Meer dan 1.000.000 tevreden klantenMeer dan 1.000.000 tevreden klanten
  • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getestAlle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Categorie

Ecosystemen

Prijs (€)

Min
Max

Merken

Compatibiliteit

Lichtsterkte (lm)

Vermogen (W)

Energielabel

Functies

Kleur licht

Aantal lampen

E14 Lampen

Slimme E14 lampen

Bij een sfeervol en warm thuis hoort passende verlichting. Geniet van eenvoud en comfort en stem deze slimme E14 ledlampen eenvoudig af op iedere situatie. Kies uit tot wel 16 miljoen verschillende kleurtinten of geniet van helder of warm wit licht. Tijdschema’s stellen je in staat verschillende verlichting te programmeren gedurende de gehele dag. De slimme E14 ledlampen maken het je gemakkelijk en zijn volledig af te stemmen op jouw wensen.

Filter

Waarom kiezen voor slimme E14 ledlampen?

Slimme verlichting maakt het voor jou mogelijk om heel eenvoudig de verlichting aan te passen aan iedere sfeer en situatie thuis. Iedere slimme E14 ledlamp heeft een dimfunctie en vaak kun je ze via de app traploos dimmmen. Traploos dimmen houdt in dat er vloeiend van 100% naar 0% gedimd kan worden. Verander kleur en/of dim licht via een spraakopdracht na integratie in een smart home systeem, of via de app. Lampen die geschikt zijn voor een E14 fitting zijn heel eenvoudig aan te sluiten en te integreren in jouw smart home. Koppel met Philips Hue bijvoorbeeld tot 10 lampen aan elkaar via bluetooth, of tot wel 50 met het gebruik van een bridge. Verdeel je lampen in verschillende groepen en stel tijdschema’s en scenario's in op een manier dat voor jou prettig is.

Hoe werken slimme E14 lampen?

Vervang simpelweg je oude lampen uit de E14 fitting en schroef de slimme ledlamp in de fitting. Volg vervolgens de installatie instructies in de app van de aanbieder en je bent klaar voor gebruik. De slimme E14 ledlampen staan in verbinding via bluetooth, wifi, ZigBee of Z-Wave. Voor wifi- of bluetooth verbindingen is het gebruik van een bridge of hub vaak niet nodig, bij een verbinding via Zigbee of Z-Wave wel. ZigBee of Z-Wave werkt buiten je wifi om en belast jouw netwerk niet. Als er veel lampen zijn aangesloten op de wifi, kan dat de snelheid verlagen en kan het gebruik van een bridge worden aanbevolen, om zo het wifi netwerk te omzeilen en de snelheid niet te beïnvloeden.

Wat zijn de voordelen van slimme E14 ledlampen?

  • Universele fitting
  • Duurzaam
  • Integreerbaar in smart home systemen
  • App- en spraakbediening
  • Traploos dimbaar
  • 16 miljoen verschillende kleuren
  • Instellen/ontwerpen van scenario's en schema's
  • Tot 470 lumen aan lichtsterkte
 Hombli Smart Bulb E14 Colour

Hombli Smart Bulb Colour

Philips Hue White & Color Ambiance E14 Bluetooth Led Lamp

Philips Hue Color Led Lamp

Innr Bulb RB 250 - Led Candle

Innr Bulb Led Color Candle

ConnectiviteitWifiBluetooth, ZigBeeZigBee
Appbediening
Kleur/witBeideBeideBeide
Licht scenario's
Tijdschema's
SpraakbesturingAmazon Alexa, Google AssistantAmazon Alexa, Google Assistant, Apple HomeKit, Bosch Smart Home SystemAmazon Alexa, Google Assistant
Dim functie
Hub/bridge nodigNeeNeeJa
IFTTT
Levensduur25.000 branduren25.000 branduren25.000 branduren
Lichtstroom380 lumen470 lumen470 lumen

In welke systemen kan ik slimme E14 lampen integreren?

De slimme ledlampen voorzien van een E14 fitting zijn allen eenvoudig te besturen via de app van de desbetreffende fabrikant. Afhankelijk van de slimme E14 ledlamp, kun je deze integreren in je smart home van aanbieders als Google Assistant, Amazon Alexa of Apple HomeKit. Slimme E14 Philips Hue ledlampen zijn te integreren in al deze drie smart home systemen en daarnaast nog in het smart home systeem van Bosch, Logitech en Magenta. Innr en Hombli zijn enkel te integreren in Amazon Alexa of Google Assistant. Ook is er nog de mogelijkheid om de slimme lampen te integreren in IFTTT. Hierin kun je scenario’s ontwerpen en slimme apparaten met elkaar laten samenwerken. Het voordeel hiervan is dat slimme apparaten die niet in hetzelfde smart home systeem zijn te integreren, op deze manier tóch kunnen samenwerken.

Waar installeer ik de E14 smart lights?

Wij snappen volledig dat je behoefte hebt aan sfeer binnenshuis. Echter kan permanent sfeerlicht onhandig zijn voor als je bijvoorbeeld wilt schoonmaken, of aan het werk bent. Deze slimme E14 ledlampen zijn dimbaar en daardoor geschikt voor iedere ruimte en ieder moment van de dag. Bedien eenvoudig via de app en pas de verlichting aan op jouw stemming of bezigheden. Wij bieden zowel gekleurde als witte slimme ledlampen aan geschikt voor een E14 fitting. De gekleurde variant helpt je bijvoorbeeld romantische sfeer te creëren in de woon- of slaapkamer, waar wit licht misschien meer geschikt is voor een werk- of studeerkamer. Natuurlijk is de keuze volledig aan jou en kun je ieder licht plaatsen op een plek wat voor jou passend is.