• Jouw webwinkel voor smart home in BelgiëJouw webwinkel voor smart home in België
  • Meer dan 1.000.000 tevreden klantenMeer dan 1.000.000 tevreden klanten
  • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getestAlle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Categorie

Ecosystemen

Prijs (€)

Min
Max

Merken

Compatibiliteit

Lichtsterkte (lm)

Vermogen (W)

Energielabel

Functies

Kleur licht

Fitting

Aantal lampen

E27 Lampen

Slimme E27 lampen

Breng sfeervolle, slimme en eenvoudig te bedienen verlichting aan in jouw huis. Vervang oude gloeilampen in een handomdraai en geniet van alle mogelijkheden van een slimme E27 ledlamp. Integreer in jouw smart home en bedien het licht spraakgestuurd of via een app. Je hebt de keuze uit een uitgebreid kleurenpallet en vele warmte tinten. Daarnaast verbruiken deze ledlampen relatief weinig energie.

Filter

Waarom kiezen voor slimme E27 ledlampen?

Slimme E27 verlichting is speciaal ontwikkeld voor een E27 fitting en is te installeren in een standaard E27 behuizing. Eenmaal geïnstalleerd, kun je genieten van de vele slimme functies die deze ledverlichting biedt. Koppel meerdere slimme lampen aan elkaar en creëer lichtgroepen die je tegelijkertijd in of uit kan schakelen. Ook kun je dit automatisch laten gebeuren met behulp van tijdschema’s. Zo kun je iedere groep (of losse lamp) onafhankelijk van elkaar op een bepaald moment in- of uit laten schakelen. Slimme ledlampen die geschikt zijn voor een E27 fitting zijn traploos dimbaar. Dit betekent dat er in een vloeiende overgang van 100% naar 0% gedimd kan worden. Je hebt hiernaast nog de mogelijkheid scenario’s te ontwerpen of te selecteren. Koppel je lamp bijvoorbeeld aan een bewegingssensor en laat het licht automatisch inschakelen wanneer je opstaat.

Hoe werken slimme E27 lampen?

De installatie van een slimme E27 ledlamp is eenvoudig. Draai de nieuwe slimme lamp in de fitting en volg instructies in de bijbehorende app. Dit verschilt per merk, maar is geen ingewikkeld proces. Eenmaal geïnstalleerd kun je de lamp via de app bedienen, of indien je deze integreert in je smart home, kun je deze ook met je stem bedienen. Kies je voor een slimme E27 ledlamp met kleur? Dan kun je kiezen uit wel 16 miljoen verschillende kleuren, waaronder uiteraard ook normaal wit licht. Voor slimme E27 lampen die alleen in verschillende wit tinten kunnen schijnen kun je de warmte van de tint afstemmen en dimmen naar jouw voorkeur.

Wat zijn de voordelen van slimme E27 ledlampen?

  • Veel gebruikte fitting
  • Duurzaam
  • Integreerbaar in smart home systemen
  • App- en spraakbediening
  • Traploos dimbaar
  • 16 miljoen verschillende kleuren
  • Instellen/ontwerpen van scenario's en schema's
  • Tot 800 lumen aan lichtsterkte
 Hombli Smart Bulb E27 Color

Hombli Smart Bulb Color

Philips Hue Filament Globe Lamp E27 White G125

Philips Hue Filament Globe Lamp

LIFX Mini E27 Wifi Led Lamp - Multicolor

LIFX Mini Wifi Led Color Lamp

TP-Link KL50 Filament Smart Lamp Warmwit

TP-Link Filament Smart Lamp

Innr Bulb RB 285 C Led Lamp E27 Color

Innr Bulb Led Lamp E27 Color

ConnectiviteitWifiBluetooth, ZigBeeWifiWifiZigBee
Appbediening
Kleur/witBeideWitBeideWitBeide
Licht scenario's
Tijdschema's
SpraakbesturingAmazon Alexa, Google AssistantAmazon Alexa, Google Assistant, Apple HomeKit, Bosch Smart Home SystemAmazon Alexa, Google Assistant, Apple HomeKitAmazon Alexa, Google AssistantAmazon Alexa, Google Assistant
Dim functie
Hub/bridge nodigNeeNeeNeeNeeJa
IFTTT Niet compatibel
Levensduur25.000 branduren25.000 branduren22,8 jaar15.000 branduren25.000 branduren
Lichtstroom800 lumen550 lumen800 lumen800 lumen608 lumen

In welke systemen kan ik slimme E27 lampen integreren?

Iedere slimme ledlamp geschikt voor een E27 fitting is te bedienen via de app van de aanbieder. Om te kunnen genieten van extra mogelijkheden als spraakbesturing en scenario’s kun je deze E27 ledlampen van verschillenden tinten en kleuren integreren in jouw smart home. Hombli, TP-Link en Innr zijn drie merken die samenwerken met Google Assistant en Amazon Alexa en zijn hierin te integreren. De slimme E27 Philips Hue ledlampen zijn net als de lampen van LIFX te integreren in zowel Amazon Alexa en Google Assistant, als in een Apple HomeKit systeem. Hiernaast is er nog de mogelijkheid om de lampen te integreren in je IFTTT-systeem. Hierin kun je scenario’s ontwerpen en lampen die niet in hetzelfde smart home systeem zijn te integreren, tóch met elkaar laten samenwerken.

Waar installeer ik de E27 smart lights?

De universele en meest gebruikte E27 fitting maakt deze slimme ledlampen geschikt voor de meest standaard aansluitingen. De verlichting is vanwege de in te stellen kleuren en tinten, geschikt voor iedere ruimte. Indien je geen behoefte hebt aan de mogelijkheid tot kleurtinten in je kantoor of werkkamer, is hier een witte slimme E27 ledlamp misschien meer op zijn plaats. In je woon- of slaapkamer kun je met kleurtinten een warme of feestelijke sfeer creëren en is kleur zeker een toevoeging. Natuurlijk is dit allemaal afhankelijk van jouw smaak en laten we de keuze aan jou!