Centrale verwarmingsthermostaten

Slimme centrale verwarmingsthermostaten

Centrale verwarming en smart home bediening kunnen hand in hand gaan. Met slimme cv-thermostaten kun je de verwarming thuis met een enkele klik in de app op het juiste warmteniveau instellen en tegelijkertijd energie besparen.

Centraal verwarmd

Het klinkt misschien logisch, maar wie over een centrale verwarming bezit, zal overal in huis worden voorzien van dezelfde verwarmingsgraad. Het aanschaffen van een slimme centrale verwarmingsthermostaat zal dit niet ineens kunnen veranderen. Het is dus niet mogelijk om iedere kamer van een specifieke temperatuur te voorzien, maar alles zal nog steeds centraal worden verwarmd.

Wat heeft het dan precies voor zin om een slimme centrale verwarmingsthermostaat aan te schaffen? Allereerst kun je heel gemakkelijk energie besparen en flexibel je verwarming vanaf overal bedienen. Je kunt tijdschema's instellen, de temperatuur aanpassen met je eigen stemgeluid en met behulp van geofencing kan er zelfs automatisch worden verwarmd op het moment dat je bijna thuiskomt. Omgekeerd kan de verwarming ook automatisch uitschakelen op het moment dat je het huis verlaat. Sommige slimme thermostaten gaan nog een stapje verder en zijn zelflerend. Deze kunnen zich aan jouw gedrag aanpassen en zelf verwarmingsprogramma's ontwikkelen.

Resultaten weergeven