• De webwinkel voor smart home in België
 • Meer dan 1.000.000 tevreden klanten
 • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Meer dan 1.000.000  tevreden smart home klanten

8.8
Authorized reseller of Meer van eve

Alles van eve

Eve Thermo (2020) 2-pack

Kleur

Aanbevolen verkoopprijs € 159,90

Korting € 0,00

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

- € 149,95

 • Levertermijn: 1-3 werkdagen
 • Gratis retourneren
Belangrijkste functies
Works with Apple Home

Bedien je kamertemperatuur vanaf de bank, via de app of spraakopdrachten met Apple HomeKit. Je hebt nog nooit eerder zo intuïtief en comfortabel je huis verwarmd. Bovendien bespaar je veel tijd, moeite en vooral geld. Dit is allemaal mogelijk met de Eve Thermo Radiator Thermostaat double pack.


De voordelen van de Eve Thermo 2-pack in één oogopslag:

 • Thread, HomeKit en Matter
 • Efficiënte verwarming in je huis
 • Innovatieve geofencing
 • Individuele schema's
 • Helder led display
 • Spraakbesturing

Expert review
8.8
Getest door tink expert
Sonik

De Eve Thermo maakt het kinderspel om de verwarming in je huis te regelen. De slimme radiatorknop is eenvoudig te installeren en configureren via de Eve-app. Stel tijdschema's in voor automatische verwarming of gebruik je scherm om in een handomdraai de temperatuur te veranderen. Dankzij de geofencingfunctie wordt energieverspilling voorkomen, zodat deze investering zich na verloop van tijd ook nog eens terugbetaalt.

Meer details
Productinformatie

 • Verbinding via Thread: De Eve Thermo radiatorknoppen maken het mogelijk gebruik te maken van Thread-verbinding binnen Apple HomeKit. Hiermee creëer je een mesh-systeem, waardoor je slimme apparaten ook direct met elkaar kunnen communiceren in plaats van via een bridge of hub. Thread is daarnaast het belangrijkste communicatieprotocol van de smart home standaard genaamd Matter, waarmee een brug wordt gelegd tussen verschillende smart home systemen.
 • Efficiënte verwarming bij je thuis: Er zijn oneindig veel mogelijkheden om je pand efficiënt te verwarmen. Gebruik de innovatieve geofencing afstandsbediening via de app of gebruik schema's om energieverspilling tegen te gaan en kosten te besparen.
 • Innovatieve geofencing: Dankzij geofencing weet je Eve Thermo altijd waar je bent. Zo kan het de temperatuur verhogen wanneer je thuiskomt en verlagen wanneer je je huis verlaat.
 • Individuele schema's: Stel de tijden in waarop de Eve Thermo automatisch begint te verwarmen. Dit zorgt ervoor dat je woning verwarmd wordt wanneer jij dit wilt.
 • Helder led-display: Eve Thermo heeft een led-display zodat je ook de gewenste temperatuur direct op de verwarming kunt aflezen en regelen. Het led-display kan naar wens verticaal of horizontaal worden uitgelijnd.
 • Spraakbesturing: "Hey Siri, zet de temperatuur in de woonkamer op 22 graden." Met de Apple HomeKit kun je je Eve Thermo ook via spraakbesturing bedienen.
 • Meer controle: Je kunt scenario's op elk moment activeren via Siri of het controlecentrum of je Apple Watch. Bedien je huis ook intuïtief met de Home-app op je iPhone, iPad of iPod touch. Gebruik de Eve-app om te allen tijde alle relevante meetwaarden, protocollen en instellingen van je connected home bij te houden en te controleren.

Eve Thermo - Radiatorthermostaat 2-pack in actie

Met de Eve Thermo - Radiator Thermostaat 2-pack krijg je twee Eve Thermo's en kan je de slimme regeling van je kamertemperatuur uitbreiden naar twee kamers. Als je een raam opent, pauzeert Eve Thermo de verwarming en hervat deze automatisch als alle ramen gesloten zijn. Creëer je eigen persoonlijke sfeer, die nog beter tot zijn recht komt door de keuze van je gewenste temperatuur.

Uitgebreide functies

De Eve Thermo biedt diverse mogelijkheden om je temperatuur volledig aan je wensen aan te passen. Via de app kun je handige schema's instellen of Geofencing activeren, zodat de Eve Thermo de temperatuur automatisch verhoogt zodra je thuiskomt en verlaagt zodra de laatste persoon het huis verlaat. De bediening is uiterst flexibel van de Eve Thermo.


Of je de Eve-app nu gebruikt op je iPhone, iPad of iPod touch, handmatig op het apparaat of via spraakbesturing - de keuze is aan jou. Vooral op winterse dagen is een intelligente en efficiënte temperatuurregeling van groot belang. Creëer simpelweg de ideale atmosfeer in je eigen huis met de Eve Thermo - Radiator Thermostaat 2-pack en bespaar moeite, tijd en geld.

Lees meer
Expert review
8.8
Getest door tink expert
Sonik
Installatie 9

De installatie is eenvoudig door iedereen te doorlopen. In de app helpt een setup begeleiding je met de installatie.

Productkwaliteit 10

De sterke materialen garanderen een lange levensduur. Dankzij de slimme extra functies bespaar je op lange termijn op verwarmingskosten zonder aan comfort in te leveren.

App/Software 8

Het minimalistische drop-down menu is eenvoudig te navigeren en nieuwe apparaten kunnen snel worden toegevoegd met de plus-knop.

Functionaliteit 10

Bespaar geld, innovatieve geofencing, individuele schema's, heldere led display, spraakbesturing.

Betrouwbaarheid 9

Als het op betrouwbaarheid aankomt, weet Eve Thermo het verschil te maken. Alle doorgevoerde instellingen worden onmiddellijk uitgevoerd.

Ontwerp 7

De behuizing is heel minimalistisch. Dit zorgt ervoor dat je het apparaat na verloop van tijd nauwelijks meer opvalt.

Gegevensbescherming 9

Bluetooth en Thread worden beschouwd als een veilige verbinding.

Prijs-kwaliteit 8

De prijs komt goed overeen met de kwaliteit van dit product. De uitgebreide functies en vooral de kostenbesparingen rechtvaardigen de prijs.

De installatie is eenvoudig door iedereen te doorlopen. In de app helpt een setup begeleiding je met de installatie.

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details


Eve Thermo - Slimme Radiatorknop 2-pack

Afmetingen5,4 x 6,7 x 8,5 cm
Gewicht318 g
VerbindingBluetooth Low Energy, Thread
StroomvoorzieningTwee vervangbare AA-batterijen
Open deur- en raamdetectie?Ja
SensorenTemperatuur
Schroefdraad verbindingAdapter inbegrepen in de doos: Danfoss RA RAV RAVL
Verpakkingsinhoud2x Eve Thermo
2x Schroefdraad adapter
4x AA-batterijen
1x Handleiding
Installatie
FAQs
Heeft Eve Thermo een bridge nodig?

Dankzij de Bluetooth Low Energy en Thread-technologie beschikt Eve over een betrouwbare verbinding zonder dat er een bridge nodig is.

Heb ik een Apple-apparaat nodig om Eve Thermo te bedienen?

Eve vereist een iPhone, iPad of iPod touch met iOS 11.4 (of nieuwer).

Welke verbinding gebruikt Eve Thermo om te communiceren?

Bluetooth Low Energy en Thread.

Gratis expertadvies

Onze smart home experts adviseren je graag over individuele smart home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzendig en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Kwaliteitsgarantie

Bij KPN en tink staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de
kwaliteitsgarantie