• De webwinkel voor smart home in België
 • Meer dan 1.000.000 tevreden klanten
 • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Meer dan 1.000.000  tevreden smart home klanten

9.0

Netatmo Radiatorthermostaat Starter Set met 2 Radiatorknoppen + 1x Radiatorknop

1

€ 199,99 € 189,95

Aanbevolen verkoopprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

- Incl. btw

Netatmo Radiator-Thermostaat Starter Set met 2 Thermostaten
Aantal:

1

€ 199,99 € 189,95
Aanpassen
€ 199,99 € 189,95

1

€ 89,99 € 89,95

Aanbevolen verkoopprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

- Incl. btw

Netatmo NAV-EN Radiatorthermostaat
Aantal:

1

€ 89,99 € 89,95
Aanpassen
€ 89,99 € 89,95

Aanbevolen verkoopprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

- € 269,95 incl. btw en verzendkosten

 • Levertermijn: 1-3 werkdagen
 • Gratis retourneren
Belangrijkste functies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Works with Apple Home

Slimme controle over je kamertemperatuur, inclusief Apple HomeKit compatibiliteit. Met de Netatmo radiatorthermostaat Starter Set beschik je over een slimme controle over je kamertemperatuur. In de starter set zijn drie thermostaten inbegrepen en deze zijn allemaal compatibel met Apple Homekit. Profiteer van slimme radiatorthermostaten en bespaar tot wel 37% op je verwarmingskosten. Via de gratis verkrijgbare app voor iOS, Android, PC en Mac kun je intelligente verwarmingsschema's instellen, die ook op elk moment gewijzigd kunnen worden door de gewenste temperatuur handmatig in te stellen.


De voordelen van de Netatmo Radiatorthermostaat starter set in één oogopslag:

 • Compatibel met verschillende platformen
 • Spraakbesturing
 • Slimme verwarmingsschema's
 • Strak design

Expert review
9.0
Getest door tink expert
Richard

Met de Netatmo radiatorthermostaten bespaar je tot wel 37% op je energiekosten middels een intelligente manier. De thermostaten analyseren in real time het aantal personen in de kamer en de intensiteit van de zonnestraling. Deze gegevens worden automatisch opgenomen in het verwarmingsgedrag om te verwarmen tot de ideale temperatuur. De Netatmo radiatorthermostaten zijn compatibel met alle gangbare radiatoren dankzij de zes meegeleverde adapters. Stel verwarmingsschema's op en bedien je verwarming eenvoudig via de app, handmatig of via spraakopdrachten aan Siri. Netatmo heeft een hoogwaardig product ontwikkeld dat zeker een aanrader is.

Meer details
Productinformatie

 • Apple HomeKit: De Netatmo radiatorthermostaat Starter Set met drie thermostaten is compatibel met verschillende platformen. Naast de bediening via iOS, Android en de Web-app voor PC en Mac, kun je de radiatorthermostaten ook met spraakbesturing via Apple HomeKit bedienen.
 • Innovatieve functies: Profiteer van de uitgebreide functies van de Netatmo radiatorthermostaten. Eén klik en de nachtmodus schakelt alle radiatoren in je huis uit. De eco-modus schakelt alle radiatoren uit als er niemand thuis is. Stel de datum dat je terugkomt van vakantie in en kom ontspannen thuis in een goed verwarmde woonkamer.
 • Slimme verwarmingsschema's: Pas je radiatoren aan je dagelijkse ritme aan. Dankzij de slimme verwarmingsschema's die in elke kamer in te stellen zijn, kan je tot wel 37% op energiekosten besparen. De Netatmo radiatorthermostaten analyseren real time het aantal personen, de UV-straling van de zon en passen indien nodig het verwarmingsgedrag aan.
 • De radiatorthermostaat: Het kan zijn dat je dag anders loopt dan de instellingen in het verwarmingsschema. In deze gevallen kan de temperatuur op elk moment via de app of handmatig direct op de radiator worden aangepast. Wat doe je als je eerder thuiskomt en bent vergeten om de verwarming onderweg in te schakelen? Dan helpt de boost-functie, die bijzonder snel, binnen drie uur, je huis verwarmt.

De Netatmo radiatorthermostaat Starter Set met drie thermostaten in actie

Verlaag je verwarmingskosten tot wel 37% en geniet van Netatmo's smart home verwarmingstechnologie. Je kan voor elke kamer een individueel schema opstellen en je verwarming makkelijk aanpassen aan je persoonlijke verwarmingsvoorkeuren. Kijk je 's avonds bij thuiskomst uit naar een goed verwarmde woonkamer of kom je later thuis dan verwacht? Dan kun je de verwarming snel en eenvoudig onderweg instellen via de app, zodat er geen energie wordt verspild. Een zeer handige functie is de compatibiliteit met de spraakassistenten. Zo kun je de Netatmo radiatorthermostaten bedienen met behulp van zowel Google Assistant, Apple HomeKit en Amazon Alexa.


Naast de verwarmingsschema's die je zelf opstelt, kun je ook kiezen uit verschillende modules die je helpen om de verwarming in je huis met één druk op de knop te regelen. De nachtmodus, bijvoorbeeld, verlaagt de verwarming in elke kamer behalve de slaapkamer naar de gewenste temperatuur. De eco-modus, is ideaal voor vakanties en weekendjes weg, omdat het de temperatuur van al je radiatoren verlaagt. De Netatmo radiatorthermostaten zijn compatibel met alle gebruikelijke radiatoren, of je nu in een appartement of in een huis woont met een individuele verwarmingsketel, met centrale verwarming of met stadsverwarming. Je hoeft ook niet bang te zijn voor de installatie, omdat de radiatorthermostaten heel eenvoudig te installeren zijn dankzij de zes adapters die bij de levering zijn inbegrepen.

Lees meer
Expert review
9.0
Getest door tink expert
Richard
Installatie 9

De installatie is heel makkelijk. Kies de juiste adapterring voor de radiator, vervang de oude thermostaat en sluit deze aan op de bridge die via de app op de router is aangesloten.

Productkwaliteit 9

Twee AA-batterijen met een levensduur van maximaal twee jaar. Sensoren voor het detecteren van open ramen, aantal personen in de kamer en intensiteit van de zonnestraling.

App/Software 9

Compact en overzichtelijk. De thermostaten kunnen aan kamers worden toegewezen. De tijdschema's en modules kunnen via de app worden ingesteld.

Functionaliteit 10

Handmatige bediening, eco-modus, comfort-modus, comfort-modus plus, nachtmodus, ideale regeling door middel van real time analyse, verwarmingsschema's.

Betrouwbaarheid 9

Zowel de instellingen, wijzigingen en opdrachten zijn onderweg, zelfs wanneer je niet in het wifi bereik bent, uit te voeren.

Ontwerp 10

Het design is fraai. De plexiglas cilinder met display is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren en combineert een klassieke look met een futuristische uitstraling.

Gegevensbescherming 8

De gegevens worden opgeslagen in overeenstemming met de huidige EU-richtlijnen. De gegevens worden versleuteld met behulp van standaard encryptie technologieën.

Prijs-kwaliteit 8

De prijs voor de starter set is door het kenmerkende design en handige functies meer dan terecht.

De installatie is heel makkelijk. Kies de juiste adapterring voor de radiator, vervang de oude thermostaat en sluit deze aan op de bridge die via de app op de router is aangesloten.

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

ProductafmetingRadiatorthermostaat : 80 x 58 mm, aansluitmodule: 83 x 83 x 24 mm
Materiaal en designRadiatorthermostaat : Designed by Philippe Starck, UV-bestendig, lichtdoorlatend plexiglas cilinder.
StroomvoorzieningRadiatorthermostaat: 2 x AA-batterijen
Verbindingsmodule: netstroom
MetingenTemperatuur (meting): Meetbereik van 0°C tot 50°C (max. afwijking ±0.5°C), Temperatuur (instelpunt): bereik van 0°C tot 30°C in stappen van 0.5°C
CompatibiliteitiOS versie 9 of hoger, Android versie 4.2 of hoger
Inhoud doos3 x Netatmo radiatorthermostaten, Netatmo verbindingsmodule, 3 x 6 radiatoradapters (M30x1.5, M30x1.0, M28x1.5, Danfoss RAVL, Danfoss RA, Giacomini), 3 x 4 kleurenstickers, 3 x 2 AA-batterijen voor de radiatorthermostaten, stekker voor de verbindingsmodule
Installatie
FAQs
Kan ik een slimme radiatorknop monteren op elke soort radiator?

Nee, slimme radiatorknoppen kun je alleen plaatsen op een verwarming waar eerder een thermostatische radiatorknop op zat. Je kunt deze knop herkennen aan de cijfers 1 tot en met 5 die hierop staan. Een standaard radiatorkraan zonder cijfers erop is niet geschikt voor het installeren van een slimme radiatorknop. Je kunt deze door een vakman laten vervangen en een thermisch ventiel plaatsen. Dan kun je er wel een slimme radiatorknop op installeren.

Kan ik de Netatmo radiatorthermostaten ook zonder wifi gebruiken?

Nee, dit is niet mogelijk. Een wifi verbinding is nodig, zodat de centrale eenheid met je mobiele apparaat of computer kan communiceren. Directe communicatie tussen radiatorthermostaat en mobiele apparaat of computer is niet mogelijk, omdat de gebruikte draadloze-standaard niet in je mobiele apparaat of computer is geïmplementeerd.

Hoeveel kamers kan ik verwarmen met de radiatorthermostaten?

In principe zo veel als je wilt, zolang de radiator in de kamer is voorzien van een Netatmo radiatorthermostaat. Na de installatie kun je een kamer toewijzen aan de nieuwe thermostaat en tegelijk opdrachten sturen naar meerdere radiatorthermostaten in één kamer.

Blijven mijn radiatorthermostaten bij een wifi storing gewoon werken?

In principe zijn er twee dingen om rekening mee te houden wanneer het wifi netwerk uitvalt: Ten eerste kunnen de radiatorthermostaten op elk moment handmatig direct op de radiator worden bediend. Ten tweede zijn de thermostaten en het bedieningspaneel niet via wifi maar via een near-frequency radio standaard met elkaar in verbinding. De wifi verbinding is nodig zodat tussen er communicatie mogelijk is tussen het bedieningspaneel en de app om je opdrachten voor de thermostaten te "vertalen". De thermostaten voeren de verwarmingsschema's van de laatste wijziging gewoon uit. Het enige wat niet mogelijk is, is om nieuwe handmatige wijzigingen of schema's aan te brengen. Zodra het wifi weer werkt is dit natuurlijk mogelijk.

Wat is de levensduur van de batterijen?

De batterijen van de radiatorthermostaten 2 x AA hebben een maximale levensduur van twee jaar.

Hoe weet ik of de batterijen van de thermostaat snel leeg zijn?

De batterijstatus kan op elk moment via de app worden opgevraagd. Je krijgt ook een melding wanneer de batterij bijna leeg is.

Een tijdschema is ingesteld, maar ik wil dat het wat warmer wordt. Wat moet ik doen?

Je kunt de temperatuur handmatig aanpassen via de app of op de radiator. Het schema wordt automatisch onderbroken, maar gaat op de achtergrond verder. Als het schema bijvoorbeeld is: niet verwarmen van 15.00 tot 17.00 uur, maar je hebt de verwarming handmatig ingesteld, dan stopt het verwarmingsschema automatisch om 17.00 uur en wordt de verwarming pas de volgende dag om 15.00 uur ingeschakeld.

Heb ik een verwarmingsinstallateur nodig voor de installatie?

In principe is dit niet nodig. In de handleiding wordt stap voor stap uitgelegd wat er moet gebeuren. Bij de radiatorthermostaten is er ook geen bekabeling naar de ketel nodig. Het enige wat je hoeft te doen is de adapterring die op je radiatoren past aan te brengen en de nieuwe thermostaat vast te schroeven. Het is niet nodig om water af te tappen of de radiator te ventileren tijdens de installatie.

Voor welke verwarmingen zijn de radiatorthermostaten geschikt?

De Netatmo radiatorthermostaten zijn in principe geschikt voor alle warmwater radiatoren. Dit wordt gewaarborgd door de zes meegeleverde adapterringen voor de montage.

Gratis expertadvies

Onze smart home experts adviseren je graag over individuele smart home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzendig en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Kwaliteitsgarantie

Bij KPN en tink staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de
kwaliteitsgarantie