• De webwinkel voor smart home in België
 • Meer dan 1.000.000 tevreden klanten
 • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Meer dan 1.000.000  tevreden smart home klanten

8.8

Philips Hue Bewegingssensor

Kleur

Aanbevolen verkoopprijs € 44,99

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00
- € 44,99
 • Levertermijn: 1-3 werkdagen
 • Gratis retourneren
Belangrijkste functies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Works with Apple Home

De Philips Hue bewegingsdetector is een aanvulling op het Hue verlichtingssysteem en wordt geïntegreerd in je smart home via de Philips Hue Bridge. Op basis van bewegingen, reageren de geïnstalleerde lampen en schakelen ze automatisch in volgens vooraf gedefinieerde opdrachten. De sensor heeft ook handige functies zoals een ingebouwde daglicht sensor om echt alleen op beweging te reageren wanneer extra licht nodig is. De Philips Hue bewegingsdetector werkt op batterijen dus het kan eenvoudig overal in huis worden geïnstalleerd.

De voordelen van de Philips Hue Bewegingsmelder in één oogopslag:

 • Geïntegreerde daglicht sensor
 • Eenvoudige montage
 • Handige accessoire
 • Snelle reactie
 • Dag en nacht instelling

Expert review
8.8
Getest door tink expert
Richard

Naast de dimschakelaar en bediening via app en smartphone biedt Philips Hue met de Bewegingssensor een extra handige besturingsoptie voor je slimme lampen. De zoektocht naar de lichtschakelaar is dus overbodig dankzij verschillende instellingen, de uitgevoerde opdrachten kunnen worden aangepast aan je eigen behoeften.

Productinformatie

 • Geïntegreerde daglicht sensor: De sensor detecteert bewegingen en de behoefte aan licht als er weinig daglicht beschikbaar is. Volgens je vooraf ingestelde opdrachten worden je lichten automatisch in- en uitgeschakeld als er geen beweging wordt gedetecteerd.
 • Eenvoudige montage: Klein, handig en compact, de sensor kan overal onopvallend worden geïnstalleerd. Bevestig de magneet met een schroef aan de muur en laat de sensor er aan hangen.
 • Handige accessoire: De bewegingssensor is een aanvulling op de functies van je Hue verlichtingssysteem en nu kun je door middel van alleen een beweging je lichtbronnen besturen.
 • Snelle reactie: Met een reactiesnelheid van minder dan 0,5 seconden is de sensor bijzonder snel. Hij heeft een bereik van 5 meter en een detectie hoek van 100° (horizontaal en verticaal).
 • Dag en nacht instelling: Je kan verschillende instellingen doorvoeren via de Philips Hue-app. De sensor kan bijvoorbeeld gedurende de dag zorgen dat zeer helder wit licht wordt ingeschakeld. 's Nachts wordt alleen gedimd licht ingeschakeld.

Philips Hue Bewegingssensor in actie

De bewegingssensor uit de Philips Hue reeks is een aanvullend product voor je Hue verlichtingssysteem in je huis. De basis van het Hue verlichtingssysteem is een Bridge die via een ethernet kabel op de router is aangesloten en functioneert als besturingscentrum tussen de Hue componenten. De communicatie tussen de individuele Hue componenten vindt plaats via de draadloze ZigBee verbinding.

Slimme bediening

Tot 50 lichtbronnen kunnen tegelijkertijd worden bestuurd en bediend. Dit netwerk kan worden uitgebreid met maximaal 10 bewegingssensoren. Als de Hue Bewegingssensor is geïntegreerd in het Hue-verlichtingssysteem, neemt deze de functie aan van een lichtschakelaar, zonder dat je een schakelaar hoeft te gebruiken. Stel in de Hue-app de juiste opdrachten in voor hoe en waar je lampen moeten reageren wanneer er een beweging wordt gedetecteerd.


De sensor op batterij heeft een reactietijd van minder dan 0,5 seconden, een bereik van 5 meter en detecteert bewegingen in een hoek van 100 ° horizontaal en verticaal. De automatische lichtregeling wordt geactiveerd of gedeactiveerd wanneer een beweging wordt gedetecteerd of niet langer wordt gedetecteerd. De sensor wordt alleen geactiveerd als er onvoldoende daglicht is. Dit zorgt ervoor dat de Hue Bewegingssensor bijzonder energiezuinig is. Ga 's nachts of in volledige duisternis niet uitgebreid op zoek naar een lichtschakelaar, maar laat je verlichtingssysteem automatisch je helpen volgens je vooraf ingestelde opdrachten en gebruik zo enkel licht met de helderheid die echt nodig is.

Lees meer
Expert review
8.8
Getest door tink expert
Richard

Klantenrecensies
App Download

Volle Übersicht in aller Kürze – tink hat für Dich ein Video erstellt, das die ganze Funktionsvielfalt der Philips Hue App zeigt. Intuitive Bedienung und eine schön gestaltete Bedienoberfläche sind das A und O für smarte Bedienbarkeit. Überzeug Dich selbst.


Technische details

Technische details

Productafmetingen2 x 5,5 x 5,5 cm
Productgewicht82 g
StroomvoorzieningBatterijen (inbegrepen)
IP beschermingIP 42: bescherming tegen regen en voorwerpen groter dan 1 mm
Installatie
FAQs
Met welke apparaten kan ik de Philips Hue-producten gebruiken?

Philips Hue is compatibel met Apple apparaten en Android apparaten.

Met hoeveel apparaten kan ik het Hue systeem bedienen?

Het Hue-systeem kan worden bestuurd door maximaal 10 apparaten. Het enige wat je hoeft te doen is de Hue-app op elk apparaat te installeren.

Hoeveel lichten kunnen via de app worden bediend?

Je kunt maximaal 50 lampen tegelijkertijd verbinden met een Bridge. Je kunt ook "Friends of Hue" -producten toevoegen.

Video’s over dit product
Productinformatie
Gratis expertadvies

Onze smart home experts adviseren je graag over individuele smart home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzendig en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Kwaliteitsgarantie

Bij KPN en tink staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de
kwaliteitsgarantie