• De webwinkel voor smart home in België
  • Meer dan 1.000.000 tevreden klanten
  • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Meer dan 1.000.000  tevreden smart home klanten

9.0
Authorized reseller of Meer van Philips Hue

Philips Hue Dimmer Switch V2

Kleur

Aanbevolen verkoopprijs € 21,99

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00
- € 21,99 Incl. btw
  • Levertermijn: 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending en retour
Belangrijkste functies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Works with Apple Home

Met de Philips Hue Dimmer Switch kun je draadloos dimmen, je Hue-lampen aan- en uitzetten en schakelen tussen vier vooraf ingestelde lichtstemmingen zonder dat er een bridge nodig is. 10 lampen kunnen tot op 12 meter afstand tegelijkertijd worden aangestuurd, maar de schakelaar kan ook in het Hue systeem worden geïntegreerd om nog meer functies te bieden. De houder wordt met schroeven of plakband bevestigd, de dimschakelaar zelf wordt in deze houder gestoken en kan worden verwijderd en als afstandsbediening gebruikt worden.


De voordelen van de Philips Hue Dimmer Switch V2 in één oogopslag:

  • Handige controle
  • Met en zonder bridge
  • Eenvoudige installatie

Expert review
9.0
Getest door tink expert
Richard

Een geweldig product voor diegenen die een Hue netwerk willen opbouwen, maar geen bridge willen gebruiken. Als je al een Hue Bridge in huis hebt, blijft de dimschakelaar een goed aanvullend product tegen een betaalbare prijs.

Productinformatie

  • Handige controle: Met de Hue dimschakelaar kun je je lichtbronnen volledig draadloos dimmen. De schakelaar kan aan de muur worden bevestigd, maar je blijft flexibel omdat hij afneembaar is en als afstandsbediening kan worden gebruikt.
  • Met en zonder bridge: De dimschakelaar kan zonder Hue Bridge gebruikt worden om tot 10 Hue-lampen tegelijkertijd aan te sturen en toegang te krijgen tot vier vooraf ingestelde lichtstemmingen. Of het kan via een bridge worden geïntegreerd, waardoor extra functies, zoals het instellen van extra scènes, mogelijk zijn.
  • Eenvoudige installatie: Er is geen elektricien nodig, de dimschakelaar kan zonder gaten te boren aan de muur worden gemonteerd.

Philips Hue Dimmer Switch V2 in actie

Met de Philips Hue dimschakelaar krijg je een fraaie en vooral comfortabele mogelijkheid om traploos te dimmen. Het enige wat je hoeft te doen is je Philips Hue-lampen aan te zetten en je bent klaar om te starten. Dankzij het functionele en intuïtieve ontwerp is het gebruik ervan vanzelfsprekend. Elk van de vier knoppen heeft een eigen symbool om een lamp aan of uit te zetten en te dimmen.

Montage mogelijkheden

De schakelaar is voorzien van een beugel die aan de muur kan worden gemonteerd. De uitneembare afstandsbediening wordt magnetisch op deze basis geplaatst. Zo kan je de dimschakelaar als afstandsbediening gebruiken en ook vanuit andere kamers, vanaf de bank, de keuken of het bed je lampen comfortabel en flexibel bedienen. Het bereik van de afstandsbediening is 12 meter.


Je kunt ook toegang krijgen tot een van de vier vooraf ingestelde verlichtingsscenario's die je helpen te ontspannen of te concentreren, zonder dat er een bridge nodig is. Als je de Hue Bridge gebruikt om de dimschakelaar aan te sluiten, krijg je toegang tot nog meer lampen en kun je je eigen scènes creëren met de app, die je vervolgens kunt selecteren met de dimschakelaar.

Lees meer
Expert review
9.0
Getest door tink expert
Richard

Klantenrecensies
App Download

Volle Übersicht in aller Kürze – tink hat für Dich ein Video erstellt, das die ganze Funktionsvielfalt der Philips Hue App zeigt. Intuitive Bedienung und eine schön gestaltete Bedienoberfläche sind das A und O für smarte Bedienbarkeit. Überzeug Dich selbst.


Technische details

Technische details

ProductafmetingenDimschakelaar: 11 x 92 x 35 mm, wandplaat: 14 x 115 x 70 mm
GewichtDimschakelaar: 37 g, wandplaat: 30 g
Stroomvoorziening1 x Batterijtype: CR2450
Batterijduurmin. 3 jaar
Max. aantal lampen per dimschakelaar10 (indien niet aangesloten op de Hue Bridge)
Levensduur50.000 klikken
Installatie
FAQs
Hoeveel Philips Hue Dimmer Switch apparaten kan ik integreren in mijn Hue-systeem?

Het Hue-systeem kan door maximaal 10 apparaten worden bestuurd. Het enige wat je hoeft te doen is de Hue-app op elk apparaat te installeren.

Hoeveel lampen kunnen via de app worden aangestuurd?

Je kunt tot 50 lampen tegelijkertijd op een bridge aansluiten. Je kunt ook Friends of Hue producten toevoegen.

Hoeveel lichtscenario's kan ik maken?

Er kunnen maximaal 90 verschillende scenario's worden gecreëerd. Het maken van scenario's is echter alleen mogelijk via de wifi verbinding van je thuisnetwerk, de functie is niet van buitenaf beschikbaar.

Wat kan ik doen als het bereik van mijn ZigBee-signaal niet voldoende is om alle lampen te bedienen?

Om het ZigBee-signaal te versterken, kun je een extra lamp tussen de bridge en de lamp plaatsen die niet kan worden bediend. Deze werkt dan als een versterker en versterkt het ZigBee-signaal.

Hoe verwijder ik een lamp uit mijn Hue systeem?

Om een lamp uit het Hue-systeem te verwijderen, moet de bridge gereset worden. Download vervolgens de app en gebruik de Link knop om de gewenste lampen te selecteren en te verwijderen.

Welke opties heb ik als ik IFTTT wil gebruiken?

IFTTT kan worden gebruikt om scenario's te creëren als je je Hue-lampen aansluit op andere slimme producten. De kleur van het licht zal bijvoorbeeld veranderen afhankelijk van het weer, of de lampen knipperen wanneer je favoriete serie begint. Je ideeën kennen geen grenzen.

Video’s over dit product
Productinformatie
Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Expertadvies
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Kwaliteitsgarantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de kwaliteitsgarantie