• Jouw webwinkel voor smart home in BelgiëJouw webwinkel voor smart home in België
  • Meer dan 1.000.000 tevreden klantenMeer dan 1.000.000 tevreden klanten
  • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getestAlle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Categorie

Ecosystemen

Prijs (€)

Min
Max

Merken

Compatibiliteit

Aqara

Aqara - Slimme hulp geoptimaliseerd voor Apple Home

Met Aqara kun je jouw huis uitrusten met een tal van slimme componenten. Of het nu gaat om slimme bewegingsmelders, gordijnopeners, radiatorknoppen of (beveiligings)camera's, met Aqara kan het allemaal. Via de Aqara-app stel je makkelijk tijdschema's in en heb jij altijd en overal controle over je slimme huis. Aqara onderscheidt zichzelf door de populaire Apple Home-integratie, maar werkt ook met Amazon Alexa en Google Assistant.

Overzicht

Filter
Slimme rolgordijn openers van Aqara

Aqara voor iedere situatie

Assortiment voor iedere situatie

Van sensoren en controllers tot slimme verlichting en alarmsystemen, met de producten van Aqara maak je je huis tot in de puntjes slim. De slimme sensoren reageren op openstaande deuren en ramen, lekkend water of mogelijke bewegingen. Met de handige slimme schakelaars en stekkers kun je voortaan je lampen of huishoudelijke apparaten op afstand bedienen.

Compatibiliteit

De producten van Aqara zijn goed te integreren in je smart home. Aqara ondersteunt Google Assistant, Amazon Alexa en Apple Home. Met name onder Apple Home gebruikers zijn de producten van Aqara populair. Met Aqara kun je namelijk andere slimme producten aan je Apple Home ecosysteem toevoegen en zo makkelijk automatiseringen instellen. Zo werkt je slimme huis naadloos samen en kun je alles bedienen vanuit één app. Daarnaast is Aqara sinds februari 2023 begonnen met enkele producten compatibel te maken met Matter. De compatibiliteit kan echter per product verschillen, we raden het daarom aan om nog eens goed op de productpagina te checken of het product werkt met het door jou gekozen ecosysteem.

De voordelen van Aqara

Makkelijke installatie en bediening

De producten van Aqara zijn makkelijk te integreren in je smart home. De installatie vergt niet te veel vaardigheden en je kan makkelijk al je geïnstalleerde apparaten bedienen via de app.

Gebruik van automatiseringen

Gebruik presets en automatiseringen om je huis nog veiliger te bewaken, efficiënt stroomverbruik te realiseren, of om meer inzicht te krijgen in je verbruik.

Goede prijs-kwaliteitverhouding

De meeste producten van Aqara zijn aan te schaffen voor een relatief lage prijs. Zo kun jij op een laagdrempelige manier je smart home beginnen of verder uitbreiden.

Geoptimaliseerd voor Apple Home

Aqara is goed te integreren in je Apple Home netwerk. Let er wel op dat niet alle producten automatisch geschikt zijn voor Apple Home-gebruikers. Kijk daarom altijd naar het ‘works with Apple Home’ logo op de productpagina’s.

Aqara Smart Plug in gebruik

Bespaar makkelijk energie

Energy & Comfort Starter Kit

Met de producten van Aqara kun je makkelijk energie besparen, goed voor het milieu en je portemonnee. Zo kun je met de Aqara Energy & Comfort Starter Kit gelijk aan de slag met het verduurzamen van je huis. Door de slimme stekkers in deze bundel, kun je makkelijk automatiseringen aan je slimme huis toevoegen. Zo verspil je nooit meer onnodig energie.

Radiator Thermostat Starter Kit

Met de Aqara Radiator Thermostat Starter Kit kies je voor een duurzame oplossing om je huis slim te verwarmen. Je stelt makkelijk tijdschema’s in, waardoor je niet onnodig verwarmt als je bijvoorbeeld de verwarming vergeet uit te zetten als je naar bed gaat.

Slimme apparaten tot in het kleinste detail

Hubs

Aqara heeft verschillende hubs. Een Aqara hub dient er voor om je Aqara Zigbee product te laten werken. Zo blijven je met Zigbee werkende apparaten altijd met elkaar communiceren, zelfs als je internet instabiel is of zelfs helemaal wegvalt. Bij de Starter Kits is een hub ingebrepen.

Gordijnopeners

Ooit al eens nagedacht over de gemakken van automatische (rol)gordijnopeners? Word ‘s ochtends uitgerust wakker door natuurlijk daglicht. Of simuleer dat er iemand thuis is als je op vakantie bent. Het kan allemaal met de automatische (rol)gordijnopeners van Aqara.

Sensoren

Aqara staat bekend om zijn handige slimme sensoren met een zacht prijsje. De slimme sensoren hebben verschillende doeleinden: het detecteren van een open deur of raam, het melden lekkend water, of het detecteren van beweging. Bij de Security Starter Kit zitten de bewegingssensoren inbegrepen.

Camera’s

Aqara heeft verschillende slimme beveiligingscamera’s en een video deurbel op de markt gebracht. Met de Security Starter Kit beschik je direct een compleet alarmsysteem. De video deurbel beschikt over AI gezichtsherkenning, waardoor je altijd en overal op de hoogte bent.

Aqara beveiligingscamera