• Jouw webwinkel voor smart home in BelgiëJouw webwinkel voor smart home in België
  • Meer dan 1.000.000 tevreden klantenMeer dan 1.000.000 tevreden klanten
  • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getestAlle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Prijs (€)

Min
Max

Merken

Compatibiliteit

Lichtsterkte (lm)

Soort batterij

Data opslag mogelijkheid

Kleur licht

Fitting

Kijkhoek

Functies

Videoresolutie

Aantal lampen

hombli

Een smart home voor iedereen

Met de Hombli producten haal je eenvoudig te gebruiken apparaten in huis voor je smart home, die allemaal te bedienen zijn vanuit de handige Hombli app. Hombli beschikt over verschillende producten, variërend van een beveiligingscamera, schakelaars en slimme lampen. En dat allemaal te installeren in een mum van tijd.

Filter
...

Waarom kiezen voor Hombli?

Binnen enkele handelingen tover je je woning om tot een smart home met de producten van Hombli. De slimme apparaten maken verbinding via wifi en kunnen daardoor op ieder moment worden bediend, zelfs als je niet thuis bent. Verander de kleur van de lampen of schakel ze uit wanneer je je huis verlaat door middel van je stem als je ook beschikt over de spraakassistenten Google Assistant of Amazon Alexa.

Eén app, volledige controle

Alle Hombli producten heb je in een handomdraai geïntegreerd in je smart home. Met behulp van de gratis Hombli app bedien je al je producten zonder dat je een bridge nodig hebt. Lig je bijvoorbeeld al in bed en ben je vergeten om de lampen beneden uit te doen? Dan kun je met een simpele druk op de knop in de app de lampen uitschakelen zonder uit bed te moeten stappen.

Veilige smart home ervaring

Je kunt Hombli producten gebruiken zonder je zorgen te moeten maken over je privacy, want jouw data en persoonsgegevens worden versleuteld en beschermd bewaard. Gebruikersdata wordt niet gedeeld met derden en is alleen door jou in te zien. Je kunt je slimme Hombli apparaten ook eenvoudig koppelen aan slimme camera’s, stekkers en sensoren van Hombli en andere merken die het Tuya Smart platform ondersteunen.

De voordelen van Hombli in één oogopslag:

  • Eenvoudige installatie
  • Gebruiksvriendelijke Hombli app
  • Versleutelde gebruikersdata
  • Hoogwaardige afwerking
  • Compatibel met Google Assistant en Amazon Alexa