• Jouw webwinkel voor smart home in BelgiëJouw webwinkel voor smart home in België
  • Meer dan 1.000.000 tevreden klantenMeer dan 1.000.000 tevreden klanten
  • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getestAlle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Categorie

Ecosystemen

Prijs (€)

Min
Max

Merken

Compatibiliteit

IMOU

Creëer een veilige en aangename leefomgeving

Imou brengt de nieuwste technologie samen met innovatief design en helpt je jouw huis en de omgeving veilig te houden. Ga met een gerust gevoel op pad en zorg tegelijkertijd voor een veilig gevoel thuis. Imou is met name gericht op veiligheid. Slimme camera’s, alarmsystemen en videodeurbellen behoren dan ook tot het productportfolio. Ook past Imou de smart home- en techkennis toe bij het ontwikkelen van robotstofzuigers, die je helpen de vloer regelmatig en moeiteloos grondig te reinigen.

Filter

Deel je ervaringen via de app

Het vastleggen van herinneringen met beveiligingsproducten is misschien niet het eerste wat in je opkomt, maar op momenten dat je het meeste plezier hebt denk je er vaak niet aan om een camera erbij te pakken. Via de Imou Life app kun je al het opgenomen beeld gemakkelijk terugvinden en delen via de app op social media. In tegenstelling tot vele andere aanbieders kun je op deze manier gemakkelijk herinneringen delen met vrienden of familie die zelf geen Imou Life app op hun toestel hebben gedownload.

Smart home integratie

Alle producten van Imou kunnen centraal worden bestuurd en kunnen naadloos samenwerken. Maar ook in combinatie met producten van andere aanbieders kan Imou onderdeel uitmaken van je slimme huishouden. Het open cloud platform maakt integraties met andere systemen mogelijk, wat Imou perfect maakt voor het toepassen van automatiseringen en instellingen van scenario’s in je smart home. Bekende ecosystemen waar Imou gemakkelijk mee samen kan werken zijn Google Assistant en Amazon Alexa.

Slimme ingebouwde sensoren

Technologie is duidelijk een van de drijfveren van Imou en dat is dan ook terug te zien in de ontwikkelingen van de producten. Eigenlijk zijn alle smart home producten wel voorzien van slimme sensoren in enige vorm. Denk aan bewegingssensoren en AI-gestuurde persoonsidentificatie van beveiligingsproducten, maar ook bijvoorbeeld de robotstofzuiger is voorzien van slimme sensoren. Voor het ontwijken van objecten en het in kaart vrengen van de unieke omgeving zijn slimme sensoren voor de robotstofzuiger essentieel.

Verzekerd van privacy

De privacy van de gebruikers van Imou heeft de hoogste prioriteit. Omdat gebruikers de keuze hebben om gegevens op te slaan in de Imou-cloud, zorgt het bedrijf ervoor dat alles altijd veilig en dubbel gecodeerd is opgeslagen. De opslag is bewezen veilig en Imou heeft verschillende certificeringen ontvangen. De ISO27702, CSA-STAR en naleving van de AVG maakt dat de communicatie tussen producten van Imou en de cloud voor niemand anders toegankelijk is.

De voordelen van Imou

De slimme producten van Imou zijn eenvoudig te installeren en aan te sluiten. Ze zijn compatibel met onder andere Google Assistant en Amazon Alexa. Het Imou-systeem biedt 24 uur per dag veiligheid, betrouwbaarheid en functies van professioneel niveau. Communiceer real time via camera’s of deurbellen met je dierbaren en geniet anderzijds van een hulp in het huishouden. Imou brengt gemoedsrust voor jou en je hele gezin dankzij de perfecte balans tussen gemak, veiligheid en sociaal contact.

  • De nieuwste technologie
  • Interne en externe opslagmogelijkheden
  • 30 dagen gratis cloudservice
  • Gecertificeerde privacy
  • Overzichtelijke app
  • Compatibel met Google Assistant en Amazon Alexa