• Jouw webwinkel voor smart home in BelgiëJouw webwinkel voor smart home in België
  • Meer dan 1.000.000 tevreden klantenMeer dan 1.000.000 tevreden klanten
  • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getestAlle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Categorie

Ecosystemen

Prijs (€)

Min
Max

Merken

Compatibiliteit

Gezondheid

Voel je fit met slimme apparaten

Gezond en fit blijven (of worden) is een stuk gemakkelijker en leuker met slimme hulpjes. Een investering in apparatuur dat je gezondheid bevordert en bewaakt, is ook een investering in jezelf. Deze slimme producten blijven maar toenemen in populariteit en daar zijn goede redenen voor. Het onderwerp ‘gezondheid’ is belangrijk en gaat iedereen aan, ongeacht je leeftijd of ervaring met smart home producten.

Filter

Gezondheid voor iedereen

Thuis en onderweg

Of je nu thuis bent of onderweg. De slimme gezondheidsapparaten kunnen je in alle situaties begeleiden en op lange termijn helpen gezond houden. De verschillende producten zijn ontworpen voor mobiel gebruik, voor thuis of voor beide. Ook zijn er speciale producten voor binnen- en buitenactiviteiten, aangepast aan de specifieke omstandigheden.

Voor jong en oud

Bovendien zijn er geschikte producten met aangepaste eigenschappen voor zowel oudere als jongere generaties. Het doel van alle producten is om je gezondheid en welzijn te behouden en te optimaliseren. Zowel voor jong, als voor oud.

Bekijk hier onze actiebundels voor extra voordeel!

Klik hier

Dit zijn de voordelen van slimme gezondheidsproducten

Overzichtelijke lay-out

De duidelijke lay-out van de apparatuur en apps maakt het gemakkelijker om ze te gebruiken. Veel van de apparaten hebben een geïntegreerd display dat alle relevante gegevens weergeeft. Je kunt deze gegevens altijd en overal raadplegen via de bijbehorende apps.

Overal controle

Je kunt gegevens op je smartphone opslaan en raadplegen dankzij de centrale apps. Dit geeft je de controle over alle instellingen, waarden en inzicht in je geschiedenis. Dankzij clouddiensten van verschillende aanbieders zijn deze gegevens voor jezelf beschikbaar, ongeacht de locatie. Je kunt bijvoorbeeld thuis of onderweg je calorieën, stappen of fitnesslevels bijhouden.

Fit & Gezond

Het handhaven, verbeteren of zelfs optimaliseren van de gezondheid is het doel van slimme gezondheidsapparatuur. Alle functies zijn erop gericht om je gezond en fit te houden. Denk bijvoorbeeld aan een agenda-applicatie op je wearables, die je notificaties kan sturen wanneer je lichaam beweging nodig heeft.

Metingen

Bekende functies zoals stap- en calorieëntellers, afstands- en hartslagmetingen zijn niet meer de enige waar je gebruik van kunt maken. Lichaamsweegschalen, bloeddrukmeters of slaapsensoren worden gebruikt voor nog nauwkeurigere en preciezere metingen.

Externe hardware

Je smartphone is de belangrijkste hardware die je gegevens opslaat en evalueert. De gezondheidsapps dienen als platform waarmee je de apparaten kunt synchroniseren, automatiseringen kunt aanmaken en je eigen profielen kunt instellen.

Motivatie

De nauwkeurige meetprocessen zorgen voor een nieuwe manier van het monitoren van je gezondheid en conditie. Je beschikt over een extra motivator die je overal en altijd de feiten laat zien. Hierdoor blijf je sneller gemotiveerd, kun je jouw eigen gezondheidsdoelen volgen en wordt het gemakkelijker om je conditie bij te houden. Dat kunnen bijvoorbeeld gewichtsdoelen zijn, die je vanuit huis op je weegschaal opneemt en via de app op je smartwatch volgt.