• De webwinkel voor smart home in België
 • Meer dan 1.000.000 tevreden klanten
 • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Meer dan 1.000.000  tevreden smart home klanten

9.4
Authorized reseller of Meer van Sonos

Sonos One + Sonos Five

1

€ 229,00 € 219,95

Aanbevolen verkoopprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

- Incl. btw

Sonos One - Slimme speaker met spraakbesturing
Aantal:

1

€ 229,00 € 219,95
Aanpassen
€ 229,00 € 219,95

Sonos Five - Wifi-speaker

€ 649,00 € 579,95

1

€ 649,00 € 579,95

Aanbevolen verkoopprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

- Incl. btw

Sonos Five - Wifi Speaker
Aantal:

1

€ 649,00 € 579,95
Aanpassen
€ 649,00 € 579,95

Aanbevolen verkoopprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

- € 789,95 Incl. btw

 • Levertermijn: 1-3 werkdagen
 • Gratis verzending en retour

Niet beschikbaar

Belangrijkste functies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google

Deze luidsprekerset, bestaande uit Sonos One en Sonos Five, is een intelligent audiosysteem dat zich onderscheidt vanwege het garanderen van een extreem hoge geluidskwaliteit. De Five bestaat uit drie tweeters, midrange- en woofer-luidsprekers en zes Klasse D-versterkers. Sonos One is een verdere ontwikkeling van de indrukwekkende Play:1, die niet alleen geluid van hoge kwaliteit biedt, maar ook beschikt over een innovatieve spraakbesturing. Met deze spraakassistent kun je alle Sonos-luidsprekers volledig bedienen met behulp van een spraakopdracht (in de Multiroom-functie).

Alle voordelen van Sonos One + Sonos Five in één oogopslag:

 • Trueplay
 • Muziek streamen
 • Hoge compatibiliteit
 • Eenvoudige installatie

Expert review
9.4
Getest door tink expert
Moritz

De Five beschikt over helder, intens geluid en is op basis van zijn krachtige drivers vooral bedoeld voor grotere kamers. De Sonos One is door de Multiroom-functie goed geschikt als extra luidspreker of voor kleinere ruimtes. De Sonos One heeft een speciale functie: Google Assistant is geïntegreerd. Zo kun je door middel van spraakbesturing door je gehele muziekbibliotheek bladeren.

Productinformatie
 • Krachtig geluid: De wifi luidspreker beschikt over een rijk en helder geluid door 6 klasse D-versterkers.
 • Intelligent: Geweldige dingen komen in kleine pakketten, en de Sonos One is geen uitzondering. Laat je niet misleiden door de sierlijke behuizing, twee klasse D-versterkers, een mid-end en een high-end driver zorgen ervoor dat deze luidspreker zich onderscheidt op het gebied van luidsprekers.
 • Handige spraakopdrachten: De Sonos One beschikt over de innovatieve spraakassistent Google Assistant. Speel je favoriete muziek af door middel van spraakopdrachten, op de Sonos One, de Sonos Five of op beide tegelijk..
 • Volledige controle: Wil je je luidsprekers overal in het huis verspreiden? Geen probleem dankzij de Sonos Multiroom-functie, waarmee je beide luidsprekers vanaf één apparaat of applicatie kunt bedienen. Speel hetzelfde nummer in verschillende kamers of verschillende muziekstukken door het hele huis.
 • Niet zomaar een luidspreker: De Google Assistant spraakassistent bestuurt niet alleen je muziek, maar ook je andere slimme apparaten voor thuisgebruik. Bovendien kun je de weersvoorspelling van morgen en de nieuwste krantenkoppen raadplegen doormiddel van spraakbesturing en Wikipedia.

Sonos One + Sonos Five in actie

De Sonos One + Sonos Five Set is het pakket voor de ultieme muziekliefhebber. Five is de grootste luidspreker in het Sonos-assortiment en levert een extreem krachtig maar gebalanceerd geluid. Drie geïntegreerde subwoofers zorgen ervoor dat het zelfs bij de laagste frequenties blijft presteren. Je kunt de Five verticaal of horizontaal plaatsen, waarbij de horizontale opstelling de luisteraar een echt stereogeluid laat beleven.

SONOS One

De SONOS One is een upgrade en een nieuwe versie van de bewezen Play:1. Dezelfde geweldige technologie als bij de Play:1 is ook van binnen te vinden, deze keer met een touchscreen op de behuizing in plaats van knoppen. Ook nieuw is de spraakassistent, die wordt ondersteund door Google Assistant. Ondanks de kleine behuizing van de One, maakt hij indruk met zijn krachtige geluidskwaliteit, waarbij de luidspreker vooral als extra luidspreker of in kleine ruimtes (bijvoorbeeld slaapkamers) kan worden gebruikt.


Elke afzonderlijke frequentie is gemakkelijk te herkennen, zelfs de bas is verrassend aanwezig voor een kleinere luidspreker. Beide luidsprekers kunnen snel en eenvoudig worden ingesteld, eenvoudig op het stroomnet worden aangesloten en de software kan via de app worden geactiveerd. Het is enorm eenvoudig om gebruik te maken van een van de geweldige muziek streaming services zoals Spotify, Deezer of SoundCloud. Dankzij de equalizer is het ook mogelijk om het geluid te verfijnen, terwijl iPhone-bezitters een stap verder kunnen gaan met Trueplay. Deze technologie analyseert de kenmerken van een kamer en past de weergave aan aan de indeling van de kamer.

Lees meer
Expert review
9.4
Getest door tink expert
Moritz

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

ProductafmetingenSonos One: 12 x 12 x 16,2 cm
Sonos Five: 36,4 x 15,4 x 20,5 cm
Product gewichtSonos One: 1,08 kg
Sonos Five: 6,36 kg
BesturingSonos One: 1x tweeter, 1x midrange
Sonos Five: 3x tweeters, 3x midrange, 3x subwoofer
VersterkerSonos One: 2 x klasse D-versterker
Sonos Five: 6 x Klasse D-versterker
Connectiviteit802.11 b/g wifi router, 2,4 GHz-frequentie
Installatie
FAQs
Kan ik ook spraakgestuurde opdrachten instellen op de Five?

De stembesturing werkt uitsluitend met de Sonos One, omdat dit het enige apparaat is met een ingebouwde microfoon. Je kunt echter al je andere Sonos-apparaten bedienen met de Sonos One en daarmee de Five besturen.

Beschikt de Sonos One over stereogeluid?

Nee, maar de Sonos One kan worden gekoppeld met een tweede Sonos One of een PLAY:1 voor echt stereogeluid.

Wordt de Sonos One met een muurbevestiging of standaard geleverd?

De Sonos One is ontworpen om de Play:1 na te bootsen, dus de muurbevestiging en standaard die beschikbaar zijn voor de PLAY:1 kunnen ook in combinatie met de One worden gebruikt.

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Expertadvies
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Kwaliteitsgarantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de kwaliteitsgarantie