• De webwinkel voor smart home in België
  • Meer dan 1.000.000 tevreden klanten
  • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Meer dan 1.000.000  tevreden smart home klanten

Beveiliging

Slimme beveiliging voor thuis

Het doel van smart homes is om de levenskwaliteit te verbeteren en tegelijkertijd efficiëntie te bevorderen. Thuisveiligheid speelt een cruciale rol in dit streven. Hoewel woningen steeds veiliger worden, draagt een beveiligingssysteem bij aan een geruster en veiliger gevoel thuis. Slimme beveiligingsapparaten gaan verder dan alleen inbraakpreventie en omvatten ook producten voor brand- en waterschadepreventie om een volledige beveiligingsoplossing te bieden.

Voel je veilig met smart home beveiliging

Een uitgebreid huisbeveiligingssysteem biedt gemoedsrust, zelfs wanneer je niet thuis bent. Een effectief veiligheidssysteem beschermt tegen verschillende gevaren en is eenvoudig te installeren. Het omvat niet alleen inbraakbeveiliging, maar ook bescherming tegen brand en waterschade, waardoor je huis optimaal beschermd is.

Videobewaking

Een effectief beveiligingssysteem voor je huis begint met videobewaking. Met bewakingscamera's kun je te allen tijde toezicht houden op zowel de binnen- als buitenkant van je woning. Hiermee kun je gebeurtenissen in en rond je huis volgen en ontvang je direct meldingen als er iets ongebruikelijks wordt gedetecteerd.

Alarmsystemen

Je kunt slimme beveiliging aanschaffen in de vorm van een allesomvattend alarmsysteem. Deze sets bevatten doorgaans apparaten zoals deur- en raamsensoren, bewegingsmelders, sirenes, rookmelders, watermelders, en mogelijk een centrale hub en camera. Hiermee kun je je volledige huis in één keer op een intelligente manier beveiligen, vaak met de nadruk op interne beveiliging.

Toegangscontrole

Een veilig huis begint bij je deur en sloten. Door gebruik te maken van slimme videodeurbellen en slimme sloten kun je je entree op hoog niveau beveiligen. Bovendien bieden deze systemen het gemak van moeiteloos in- en uitgaan, directe communicatie met bezoekers via de app en natuurlijk het effectief buiten de deur houden van ongewenste gasten.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste slimme beveiliging?

Klik hier!
eufy smart home systeem

Hoe creëer ik een compleet smart home beveiligingssysteem?

Veilig op elke plek in en om het huis

Een uitgebreid huisbeveiligingssysteem biedt gemoedsrust, zelfs wanneer je niet thuis bent. Dit efficiënte beveiligingssysteem beschermt je woning tegen inbraak, brand en waterschade. Het installeren en bedienen ervan is eenvoudig. Het omvat de volgende apparatuur:

Beveiligingscamera's bij de ingangen (zowel binnen als buiten)

Bewegingsdetectoren in de toegangsgebieden (binnen en buiten)

Raam- en deursensoren op gemakkelijk bereikbare punten

Rookmelders in de slaapkamer en woonkamer

Draadloze verbinding en real-time reactie van de sensoren.

Watermelders in de kelder

Daarnaast wordt het gebruik van een slim slot aanbevolen voor situaties waarin je vergeet de deuren te vergrendelen bij het verlaten van huis. Deze slimme sloten bieden de functie "Lock and Go", waarmee de deur automatisch op slot gaat zodra je het huis verlaat.

Resultaten weergeven