• De webwinkel voor smart home in België
  • Meer dan 1.000.000 tevreden klanten
  • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Meer dan 1.000.000  tevreden smart home klanten

Beveiligingscamera’s

Je woning in beeld met IP camera beveiliging

Houd met slimme videobewaking controle over zowel de binnen- als buitenkant van je woning. Ongeacht je locatie, of je nu thuis bent of onderweg, ben je in staat om alle bewegingen zorgvuldig te observeren en direct te handelen indien vereist. Ervaar de keuze uit een uitgebreid assortiment, inclusief binnencamera's, buitencamera's en handige beveiligingscamera sets, om de ideale bewakingsoplossing voor jouw specifieke situatie te ontdekken.

Slimme IP camera’s

Een slimme IP-camera is een camera die direct verbonden is met het netwerk via het internetprotocol (IP). Hierdoor kun je bijvoorbeeld live beelden naar je smartphone, tablet of andere apparaten streamen. Bij tink bieden we uitsluitend IP-camera's aan, omdat ze via een netwerkverbinding naadloos geïntegreerd kunnen worden in je slimme woning. Zo kun je altijd en overal toezicht houden op je omgeving.

Wat kun je met beveiligingscamera’s in je smart home doen?

Wil je weten wie er voor je deur staat? Wil je gemoedsrust, zelfs tijdens je vakantie of werkuren? Dankzij slimme videobewaking behoud je voortdurend toezicht. Bovendien resulteert het plaatsen van een zichtbare bewakingscamera in een verminderd risico op inbraak. Potentiële indringers deinzen namelijk terug wanneer ze merken dat je huis goed beveiligd is en bewoners hebt die waakzaam zijn over hun veiligheid. Met slimme videobewaking houd jij controle en waarborgt de veiligheid van je bezittingen.

Met smart home camera’s krijg je onmiddellijk live beelden en opnames op je smartphone, zowel voor binnen- als buitencamera's. Hierdoor blijf je altijd op de hoogte van elke beweging in je woning, en je kunt zelfs meldingen ontvangen via e-mails of pushberichten. In geval van een inbraakactie activeren de intelligente beveiligingscamera's een alarm, hetzij door integratie met een beveiligingssysteem, hetzij door gebruik van een ingebouwde sirene. Zo zorg je voor een extra beschermingslaag voor je huis en geef je jezelf een stukje gemoedsrust.

eufycam 3 set met indoor 2k cam

Meer mogelijkheden met een abonnement

Naast de basisfuncties van een slimme beveiligingscamera, zoals het direct streamen van video's naar je telefoon, voorzien de meeste fabrikanten ook extra mogelijkheden wanneer je kiest voor een betaald abonnement. Op onze blog hebben we diverse abonnementen van verschillende aanbieders vergeleken. Hierdoor kun je een weloverwogen beslissing maken en ontdekken welke extra voordelen en opties deze abonnementen met zich meebrengen, om zo je slimme beveiligingssysteem nog effectiever te maken.

Bekijk hier

Opslagmogelijkheden

Lokaal

Met lokale opslag worden de beelden direct op de camera opgeslagen, meestal op een SD-kaart. Dit biedt het voordeel dat er geen risico op digitale inbraak en is er geen maandelijkse kosten aan verbonden zijn. Het enige nadeel is dat de opslagruimte beperkt is en er een mogelijkheid bestaat dat je beelden verliest als de kaart beschadigd raakt. Gelukkig kun je vaak de opslagruimte uitbreiden door een SD-kaart met een grotere capaciteit aan te schaffen.

Cloud

Bij cloudopslag wordt doorgaans een abonnement met maandelijkse betaling vereist. In ruil daarvoor krijg je echter aanzienlijke opslagruimte en heb je altijd online toegang tot je beelden. Cloudopslag is over het algemeen veilig en biedt end-to-end encryptie, waardoor je opnames niet zomaar door anderen kunnen worden bekeken. Het is wel belangrijk om te realiseren dat je data in handen is van een externe partij.

Hybride

Een alternatieve optie is om te kiezen voor een hybride model, waarmee je gebruik kunt maken van zowel lokale als cloudopslag. Op deze manier hoef je je geen zorgen te maken dat je beelden niet kunnen worden opgeslagen. Wanneer je SD-kaart vol raakt, kan er automatisch worden overgeschakeld naar cloudopslag. Het is belangrijk op te merken dat cloudopslag vandaag de dag veiliger is dan veel mensen denken, maar ook lokale opslag heeft zijn eigen voordelen.

SD-kaart in Ezviz camera

Alle voordelen van camera beveiliging in je smart home

Integreer in je smart home systeem

Integreer je slimme bewakingscamera in je smart home en geniet van spraakbediening en automatisering.

Veilige opslag

Zowel lokaal als in de cloud zijn je beelden veilig. De Cloud is end-to-end encrypted en maakt gebruik van verificaties op meerdere niveaus.

Instelbaar detectiegebied

Het detectiegebied waarin de camera bewegingen detecteert en registreert kun je vaak zelf afstellen. Zo kun je valse alarmen voorkomen en alleen het gebied bewaken dat jij wilt.

Live in contact via beeld en geluid

De meeste camera’s hebben een ingebouwde microfoon en luidspreker waarmee je live in contact staat via de app.

Ingebouwde AI-technologie

Een handige mogelijkheid waar veel camera’s gebruik van maken is AI-technologie waarmee onderscheid gemaakt kan worden tussen verschillende objecten, personen en dieren.

Helder beeld en nachtzicht

Omdat de technologie zich altijd doorontwikkelt wordt opgenomen beeld van steeds betere kwaliteit. Daarnaast is het ook mogelijk om ‘s nachts op te nemen met behulp van infrarood.

Resultaten weergeven