• Jouw webwinkel voor smart home in BelgiëJouw webwinkel voor smart home in België
  • Meer dan 1.000.000 tevreden klantenMeer dan 1.000.000 tevreden klanten
  • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getestAlle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Categorie

Ecosystemen

Prijs (€)

Min
Max

Merken

Compatibiliteit

Soort batterij

Data opslag mogelijkheid

Kijkhoek

Functies

Videoresolutie

Video deurbellen

Controle over je entree met een slimme video deurbel

Zelfs als je niet thuis bent is er een handige manier om in verbinding te blijven met mensen bij je voordeur. Met een slimme video deurbel heb je een helder overzicht van wat er zich voor je voordeur afspeelt en kun je live communiceren via video en microfoon. Je kunt eenvoudig de livestream bekijken of opgenomen beelden op je smartphone raadplegen, waar je ook bent.

Filter

Slimme camera deurbel

Contact

Tweerichtingscommunicatie, ook wel bekend als de mogelijkheid om in realtime te communiceren met bezoekers via je videodeurbel, is tegenwoordig een standaardfunctie in moderne smart home videodeurbellen.

Veiligheid

Wanneer een slimme videodeurbel beweging detecteert, ontvang je onmiddellijk een melding op je smartphone. Op die manier kun je meteen controleren of er een verwachte of onverwachte bezoeker op je terrein is.

Opslag

Het opslaan van videobeelden kan aanzienlijke opslagruimte innemen. Je hebt de optie om te kiezen tussen een abonnement met cloudopslag voor je slimme deurbel met camera of het gebruik van intern geheugen.

google nest hello gasten

Benieuwd naar de beste video deurbel? We hebben een aantal topmodellen voor je getest!

Klik hier

De kenmerken van een slimme deurbel met camera

Real-time videostreaming

Bekijk live videostreams van je voordeur op je smartphone, tablet of computer, waar je ook bent.

Opnamefunctie

Veel videodeurbellen nemen video's op, waardoor je verdachte activiteiten kunt bekijken of archiveren voor later gebruik.

Beveiligingsintegratie

Koppel de videodeurbel naadloos aan andere slimme beveiligingsapparaten in huis, zoals slimme sloten en beveiligingscamera's.

Tweerichtingscommunicatie

Communiceer met bezoekers via de geïntegreerde microfoon en luidspreker van de deurbel, zelfs als je niet in de buurt bent.

Bewegingsdetectie

Krijg onmiddellijke meldingen op je mobiele apparaat zodra er beweging wordt gedetecteerd bij je voordeur.

Aanpasbare instellingen

Pas meldingsinstellingen, gevoeligheid voor bewegingsdetectie en andere configuratieopties aan volgens jouw voorkeuren.

live beelden video deurbel

tink tip

Maak jouw entreebeveiliging compleet met de aanschaf van een slim deurslot. Bekijk onze selectie hier.

eufy draadloze installatie deurbel

Hoe kies ik de juiste video deurbel?

Bedrade of draadloze video deurbel?

Los van de functies en compatibiliteit van een video deurbel is het essentieel om te overwegen of een bedrade of draadloze video deurbel geschikter is voor jouw behoeften. Een draadloze video deurbel is eenvoudig te installeren maar vereist regelmatige batterijvervanging. Aan de andere kant wordt een bedrade video deurbel rechtstreeks op het elektriciteitsnet aangesloten, wat mogelijk een complexere installatie vereist. Als je kiest voor een draadloze slimme deurbel, moet je ook een aparte gong aanschaffen, terwijl een bedrade slimme deurbel kan worden geïntegreerd met je bestaande deurgong.

Video deurbel met of zonder abonnement?

Een andere cruciale overweging is of je een abonnement wilt afsluiten of een deurbel met camera zonder abonnement wilt aanschaffen. Videobeelden nemen aanzienlijke opslagruimte in beslag, en als je ervoor kiest om ze lokaal op de videodeurbel of op een SD-kaart op te slaan, is de beschikbare ruimte beperkt. Dit betekent dat je niet veel historische beelden kunt bewaren. Als je ervoor kiest om je beelden in de cloud op te slaan, heb je meer ruimte en kun je beelden over een langere periode bekijken. Dit komt echter wel met maandelijkse kosten. Op onze blog hebben we abonnementen van toonaangevende aanbieders voor je vergeleken.