Categorie

Prijs (€)

Meer beveiliging voor thuis met Google

Beveilig je huis met de nieuwe beveiligingsproducten van Google. Met de Nest Cam (met batterij) en Nest Doorbell (met batterij) kun jij je huis voortdurend in de gaten houden en als je wilt, kunnen ze de klok rond opnemen. Als iemand aanbelt of je eigendom zonder toestemming betreedt, ontvang je onmiddellijk een melding in de app. Dankzij de intercomfunctie kun je de persoon voor de camera in real time te woord staan.

Google Nest Doorbell (batterij) + Google Nest Mini

Combineer veiligheid bij je voordeur met een slimme speaker voor in je smart home. Sta direct in verbinding met de mensen voor je deur via de app op je smartphone en vertel de pakketbezorger waar hij of zij het pakketje mag neerleggen als je niet thuis bent. Zelfs 's nachts heb je de beschikking over haarscherp beeld, dus je bent echt dag en nacht beschermd.

De slimme Nest Mini met Google Assistant is ook te gebruiken als een gong in je smart home wanneer er aangebeld wordt. Zo word je direct op de hoogte gebracht en zul je nooit meer je bezoek of pizzabezorger missen.

Naar het aanbod

Dit kan de Google Nest Cam (met batterij)

Houd je huis in de gaten

Toegang tot de live feed van de camera op elk moment in HD en met nachtzicht. Zo kun je ook als je op pad bent controleren of thuis alles in orde is.

Automatische meldingen

Je krijgt onmiddellijk een melding bij bewegingen of geluiden. In de app kun je in real time zien wat er aan de hand is en zo nodig direct contact opnemen met de bezoeker.

Intelligente bewegingsdetectie

De camera onderscheidt mensen van dieren en voertuigen. Beperk de bewegingsdetectie tot relevante zones in het gezichtsveld.

Google Nest Doorbell (batterij) + Google Nest Cam (batterij)

Niet alleen binnen maar ook buiten kun je de slimme Nest Cam beveiligingscamera plaatsen zodat je een nog veiliger gevoel hebt thuis of op kantoor. Via de handige objectidentificatie ontvang je alleen een notificatie via de app op je smartphone wanneer er een beweging wordt geconstateerd. Zo minimaliseer je valse meldingen bijvoorbeeld wanneer blaadjes voor de camera dwarrelen.

De Nest Doorbell voorziet je van haarscherpe HD beelden van je voordeur wanneer er iemand bij je aanbelt. Sta live in verbinding met degene voor je deur, zelfs als je niet thuis bent, via je smartphone. Vanwege de eenvoudige, draadloze installatie ben je ook flexibel om de slimme deurbel te plaatsen waar jij denkt dat je de meeste zicht hebt op je ingang.

Naar het aanbod

Dit kan de Google Nest Doorbell (met batterij)

Zie direct wie er aanbelt

Als er op de deurbel wordt gedrukt, ontvang je een bericht op je smartphone en kun je onderweg de camera bekijken, zelfs bij slecht zicht dankzij HDR.

Herkent mensen, voertuigen en pakketjes

De video deurbel detecteert zelf of er een persoon voor de deur staat of dat er een pakketje wordt bezorgd. Stel zelf in waar de slimme bewegingsdetectie actief is.

Automatische antwoordfunctie

Als je geen tijd of zin hebt om met de bezoeker aan de deur te praten, kies je gewoon uit verschillende eerder opgenomen antwoorden.

Ontdek onze Google beveiligingsbundels

Filter

Integreer nu met Google

Integreer de Nest Cam (met batterij) en Nest Deurbel (met batterij) in je smart home van Google. Koppel ze aan speakers en displays via de Google Home app en dankzij Google Assistant kun je ze zelfs met je stem bedienen.

Google Assistant als deurbel

Koppel de Google Nest Doorbell (met batterij) aan slimme Nest speakers via de Google Home app. Als iemand aanbelt, hoor je door de speakers de bel gaan en waarschuwt Google Assistant je dat er iemand voor de deur staat.

Google Home en camera's

Krijg rechtstreeks toegang tot de live feed van de Nest Cam (met batterij) of Nest Doorbell (met batterij) via de Google Nest Hub. Dat is zelfs via moeiteloze spraakbediening mogelijk, met dank aan Google Assistant. Uiteraard kun je dit ook handmatig instellen via de app.

Volledige controle over je gegevens

Je bepaalt zelf welke gegevens je met Google Assistant wilt delen, ook als je de spraakassistent via andere diensten oproept. Je kunt op elk moment eenvoudig eerdere gesprekken met Google Assistant beheren of wissen. Zo beheer je gemakkelijk je eigen privacy.