• Jouw webwinkel voor smart home in BelgiëJouw webwinkel voor smart home in België
  • Meer dan 1.000.000 tevreden klantenMeer dan 1.000.000 tevreden klanten
  • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getestAlle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Categorie

Ecosystemen

Prijs (€)

Min
Max

Merken

Compatibiliteit

Bereik (m)

Verbinding

Functies

Aantal radiatorknoppen

Type verwarming

Startersets

Startersets slimme verwarmingssystemen

Het aanbrengen van een smart home verwarmingssysteem levert vele voordelen op. Een slim verwarmingssysteem bestaat uit verschillende elementen en vaak is dit een controller, meerdere radiatorthermostaten, en een kamerthermostaat. Afhankelijk van de aanbieder en het soort slimme verwarming waar je naar op zoek bent kan deze samenstelling verschillen. Met de aanschaf van een starterset beschik je in ieder geval over de basis en kun je alle voordelen van slim verwarmen ontdekken. Mocht het bevallen en heb je behoefte aan meer producten, dan kun je het systeem altijd achteraf nog uitbreiden.

Filter
...

De start van slimme verwarming

De opbouw van een slimme verwarmingsset kan nog al eens verschillen. Dat hangt volledig af van het type verwarming dat jij in huis hebt. Er bestaan bijvoorbeeld startersets voor het slim maken van je centrale verwarming, vloerverwarming of zelfs de airconditioning. Een starterset helpt je om deze conventionele manier van verwarmen te transformeren in een waar smart home verwarmingssysteem met alle voordelen van dien.

Wanneer je beschikt over meerdere radiatoren in huis zonder centrale verwarming, kun je op iedere radiator een radiatorthermostaat plaatsen. Vervolgens kun je zo op verschillende plekken in huis verschillende temperaturen aanhouden en iedere kamer perfect op jouw behoefte afstemmen. Een centrale verwarming kan alleen centraal worden aangestuurd en zal voor iedere radiator dezelfde temperatuur aanhouden. Wel heb je de beschikking over vele handige functies en automatiseringen waardoor jij eigenlijk handmatig nauwelijks meer iets aan de temperatuurinstellingen hoeft te wijzigen.