• De webwinkel voor smart home in België
 • Meer dan 1.000.000 tevreden klanten
 • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Meer dan 1.000.000  tevreden smart home klanten

8.9

Bold Smart Lock SX33 2-pack - Slimme Deur Slot

2

€ 199,00

Aanbevolen verkoopprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

- Incl. btw

Bold Smart Lock SX33 - Slimme Deur Slot
Aantal:

2

€ 199,00
Aanpassen
€ 199,00

Aanbevolen verkoopprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

- € 349,95 incl. btw en verzendkosten

 • Levertermijn: 1-3 werkdagen
 • Gratis retourneren
Belangrijkste functies

Open nu je deur met de Bold Smart Lock. Je hebt nooit meer je sleutels nodig en je kunt je deur openen met een druk op de knop in de app. Niet alleen handig, maar ook super veilig. Geef anderen toegang of bekijk wie en wanneer je huis is binnengekomen. Nu in de vorm van een 2-pack voor bijvoorbeeld je voor- en achterdeur.

De voordelen van de Bold Smart Lock 2-pack in één oogopslag:

 • Makkelijke installatie
 • Meer veiligheid
 • Ook zonder telefoon openen
 • Gebruiksgemak

Expert review
8.9
Getest door tink expert
Annemarie

Deze smart lock van Bold voldoet aan onze verwachtingen! De deur wordt zonder vertraging geopend en is zeer veilig. De deur kan niet op afstand worden geopend, maar in combinatie met de Bold Connect (apart verkrijgbaar) kan dit wel. Ook zonder smartphone is de smart lock te bedienen, via een pincode. Met de 2-pack heb je nog meer mogelijkheden. Beveilig bijvoorbeeld je voor- en achterdeur. Of huis en vakantie woning.

Productinformatie

 • Makkelijke installatie: Iedereen kan deze smart lock eenvoudig installeren, zonder dat je aan de bedrading hoeft te zitten. Binnen drie minuten zou je het slot moeten kunnen gebruiken.
 • Meer veiligheid: De Duracode constructie zorgt voor optimale veiligheid. Je hoeft je geen zorgen te maken dat er makkelijk ingebroken wordt. Het slot beschikt over het hoogste beveiligingskeurmerk SKG.
 • Ook zonder telefoon openen: Gebruik een pincode door aan het slot te draaien om de smart lock te openen wanneer je smartphone leeg is of wanneer je deze thuis wil laten.
 • Gebruiksgemak: Je deur openen met een smart lock is nog nooit zo eenvoudig geweest. Met één druk op de knop ben je binnen!

De Bold Smart Lock 2-pack in actie

De installatie van deze smart lock gaat heel eenvoudig, ondanks dat je de hele cylinder vervangt ben je binnen drie minuten en drie eenvoudige stappen klaar. Iedereen kan deze smart lock installeren en gebruiken. De smart lock kan thuis worden gebruikt, op kantoor of in je vakantiewoning. Via de Bold app kun je mensen (tijdelijk) toegang geven tot je woning, waardoor je geen gedoe meer hebt met sleutels.

Inbrekers zijn verleden tijd

Deze smart lock van Bold is uiterst veilig en betrouwbaar. Het heeft het SKG keurmerk met drie sterren, waardoor hij als uiterst veilig wordt geclassificeerd. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken over de inbraakgevoeligheid van je woning, kantoor of vakantiehuis.

Wanneer je je telefoon bent vergeten, hij leeg is of bewust thuis hebt gelaten kun je gelukkig nog steeds je deur openmaken. Tenminste, als je de gegenereerde pincode hebt onthouden! Via de app kun je pincodes laten genereren die je kunt gebruiken om de deur open te maken, ook zonder telefoon.

Lees meer
Expert review
8.9
Getest door tink expert
Annemarie

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

Product afmetingen30-35mm, verlengstukjes: 30, 35, 40, 45mm
Gewicht375 gr
BatterijCR123A, 1550mAh
Batterij levensduur2 jaar en/of 20.000 activeringen
GebruikstemperatuurBinnenknop: +10°C tot +40°C, buitenknop: -20°C to +80°C
Inhoud doos2x Smart Cylinder SX, 2x Batterij CR123A, 6x Lengteadapters ,2x Installatie gereedschap, 2x Cilinderborgbout, 2x Engine-bevestigingsschroef en 2x Installatieboekje
Installatie
FAQs
Kan een Bold Smart Cylinder iedere gewone cilinder vervangen?

Ja, de Bold Smart Cylinder is zo gemaakt dat hij iedere gewone cilinder kan vervangen. Je haalt eenvoudig de oude cilinder uit je deur en installeert de Bold Smart Cylinder ervoor in de plaats.

Welke afmetingen moet mijn deur hebben?

De Bold Smart Cylinder past op alle deuren met een binnenmaat van 30 tot 35 mm. De buitenmaat is door bijgevoegde verlengstukjes te vergroten tot 45 mm.

Hoe lang gaat de batterij mee?

De batterij gaat minimaal 2 jaar of 20.000 activaties mee. De batterijstatus en het gebruik worden door Bold bijgehouden en in de app weergegeven.

Video’s over dit product
Productinformatie
Installatie
Gratis expertadvies

Onze smart home experts adviseren je graag over individuele smart home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzendig en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Kwaliteitsgarantie

Bij KPN en tink staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de
kwaliteitsgarantie