8.9

Netatmo Healthy Home Coach - Klimaat monitor

Kleur

Aanbevolen verkoopprijs € 119,99

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00
- € 119,99 Incl. btw
 • Levertermijn: 1-3 werkdagen
 • Gratis verzending en retour
Belangrijkste functies
Works with Apple Home

Jouw gezondheid en die van je gezin staan centraal in de Healthy Home Coach, het intelligente bewakingssysteem voor je binnenklimaat van Netatmo. Met metingen van luchtkwaliteit, temperatuur, geluidsniveau en luchtvochtigheid en bijbehorende suggesties voor optimalisatie verbeter je heel eenvoudig het binnenklimaat en je gezondheid. Het apparaat is met behulp van Apple HomeKit ook te koppelen aan andere slimme devices. Of je nu een kind met astma of een baby hebt, of je graag veel kookt of onrustig slaapt - er wordt rekening gehouden met individuele behoeften. Klimaatverstoringen in een gezond leven worden gedetecteerd en geëlimineerd.


De voordelen van de Netatmo Healthy Home Coach in één oogopslag:

 • Compatibel met Apple HomeKit
 • Gezonder klimaat thuis
 • Uitbreiding van Netatmo weerstation
 • Vraag het Alexa

Expert review
8.9
Getest door tink expert
Richard

Je gezondheid is van onschatbare waarde! Hier zie je dat Smart Home Gadgets niet alleen leuk zijn, maar ook echt een verschil maken. De Healthy Home Coach heeft vier sensoren; eentje die de luchtvochtigheid in huis meet, een die de luchtkwaliteit (binnenluchtvervuiling) meet, een sensor die het geluidsniveau (dB) vaststelt en een sensor die de temperatuur meet. Vanuit de app kun je alle metingen checken en maatregelen treffen als bijvoorbeeld de luchtkwaliteit binnenshuis slecht is. Er zijn volop mogelijkheden en de prijs is fair.

Meer details
Productinformatie

 • Compatibel met Apple HomeKit: Alle HomeKit-compatibele producten kunnen eenvoudig worden gecombineerd en beheerd via deze app - eilandoplossingen behoren tot het verleden.
 • Gezonder leven: De Netatmo Health Home Coach meet de luchtvochtigheid, luchtkwaliteit, geluidsniveau en temperatuur in je huis en legt uit welke waarden je gezondheid optimaliseren. Netatmo maakt een verschil tussen de drie profielen: een baby, persoon met astma of gezin.
 • Vochtigheid: Vermijd een hoge luchtvochtigheid in je huis. Met een kleine afwijking van ± 3% meet de Home Coach tussen 0% en 100%.
 • Luchtkwaliteit: De binnenluchtkwaliteit monitor heeft een CO2-sensor en geeft een seintje als de luchtkwaliteit slecht is, zodat je een raam kan openzetten.
 • Geluiden: Zelfs tijdens slaap belemmert een verhoogd geluidsniveau je nachtrust. Diepe slaapfasen kunnen worden onderbroken en verkort, waardoor je je 's ochtends moe voelt. De Healthy Home Coach kan dergelijke storende factoren herkennen en elimineren voor een gezonde nachtrust. De sonometer meet tussen 35 en 120 dB.
 • Temperatuur: De Home Coach van Netatmo meet in kamers tussen 0°C en 50°C met een kleine afwijking van ± 0,3°C. Vind de verschillende temperaturen waarbij je het best slaapt, zodat je overdag beter kunt concentreren of 's avonds het meer op je gemak bent.

Netatmo Healthy Home Coach in actie

Gezondheid voor jou en je gezin is een topprioriteit. De Healthy Home Coach helpt je een handje. Hij meet, herkent problemen en stelt optimalisaties voor. Hoe gezond leef je eigenlijk, hoe rustgevend is jouw slaap? Het is niet ongebruikelijk dat slaapstoornissen hun oorsprong vinden in een ongezond binnenklimaat. De Netatmo Healthy Home Coach laat zien hoe eenvoudig temperatuur, luchtvochtigheid, luchtkwaliteit en geluidsniveaus kunnen worden gevisualiseerd en gecontroleerd in duidelijke dagelijkse grafieken. Op je smartphone krijg je realtime berichten op basis van meetwaarden. Je krijgt ook tips om de waarden aan te passen aan je welzijn. De app maakt een verschil tussen de individuele behoeften van baby's, mensen met astma en gezinnen.


In appartementen en kamers wordt snel een verhoogd CO2-gehalte bereikt en de waarden stijgen in korte tijd naar 3000 ppm zonder dat we het merken. Daar hebben onze concentratie, denkvermogen en aandacht last van. De Healthy Home Coach van Netatmo helpt om je welzijn en gezondheid te optimaliseren.

Lees meer
Expert review
8.9
Getest door tink expert
Richard
Installatie 9

Download de app en volg de instructies. De installatie vereist internet, maar is eenvoudig met een paar klikken te regelen.

Productkwaliteit 9

Bijzonder betrouwbare sensoren met een hoge meetnauwkeurigheid. Daarnaast is er een verlicht display voor directe leesbaarheid.

App/Software 8

Overzichtelijk design en eenvoudige bediening.

Functionaliteit 9

De sensoren meten de luchtvochtigheid en -kwaliteit, het geluidsniveau en de temperatuur. De app geeft aanbevelingen op basis van gemeten waarden en optimaliseert de gezondheid.

Betrouwbaarheid 10

Nauwkeurige meetwaarden, snelle reactietijd tussen app en apparaat. Ook erg overtuigend in samenwerking met andere functies en producten.

Ontwerp 10

Het slanke en elegante design komt vaak terug in de Netatmo producten. Hier dus ook!

Gegevensbescherming 8

Encryptietypes: Open/WEP/WPA/WPA-personal (TKIP en AES).

Prijs-kwaliteit 8

Vier krachtige sensoren gecombineerd in één apparaat tegen een aantrekkelijke prijs.

Download de app en volg de instructies. De installatie vereist internet, maar is eenvoudig met een paar klikken te regelen.

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen4,5 x 4,5 x 15,5 cm
Productgewicht172 g
KleurRosé
Batterijen nodigNee
Installatie
FAQs
Hoe maakt Netatmo Healthy Home Coach me bewust van te hoge waarden?

Je ontvangt realtime berichten rechtstreeks op je smartphone zodra kritische waarden worden gemeten.

Tot welke waarde wordt het CO2-gehalte gemeten?

De CO2-sensor in de Healthy Home Coach meet tussen 0 en 5.000 ppm.

Hoe hoog moet de CO2-waarde in mijn huis zijn?

De optimale waarde kan niet zomaar worden gedefinieerd. Feit is echter dat het vermogen om na te denken en aandacht te besteden afneemt bij een waarde van 1.000 ppm. Hoe hoger de waarde, hoe zwaarder het werk. Ook het herstellend effect van de slaap kan mogelijk worden verminderd.

Welke invloed heeft vochtigheid op mijn gezondheid?

De optimale luchtvochtigheid in kamers mag niet hoger zijn dan 60%. Het verwarmingsgedrag speelt hierbij een belangrijke rol. Hoe warmer de gesloten ruimte wordt verwarmd, hoe hoger de luchtvochtigheid. Warmere lucht kan meer vocht opnemen. Zodra de lucht zijn maximale hoeveelheid waterdamp heeft opgenomen, begint de waterdamp te condenseren. Waterdruppels worden gevormd en vallen op ramen en deuren. Dit verhoogt het risico van schimmelvorming vanaf een waarde van 60%. Mijten voelen zich ook bijzonder thuis bij een verhoogde luchtvochtigheid - allergiepatiënten moeten meer aandacht besteden aan een correcte ventilatie.

Heb ik een Netatmo Healthy Home Coach nodig als ik al een Netatmo weerstation heb?

In de app voor de Healthy Home Coach kunnen drie verschillende profielen worden aangemaakt om rekening te houden met de individuele behoeften van baby's, astmapatiënten en gezinnen. Het weerstation meet dezelfde waarden, maar suggereert geen optimalisatie. Voor het weerstation ligt de focus op het verzamelen van statistische gegevens. De Healthy Home Coach verbetert de gezondheid.

Voor welke apparaten werkt de app?

De app is gratis en beschikbaar zonder abonnementskosten in de App Store en op Google Play. Minimumeisen voor jouw smartphone zijn voor iOS 9 of hoger en Android 4.2 of hoger.

Meet de Healthy Home Coach alleen de waarden van een enkele kamer?

Alleen de waarden van de kamer waarin de Healthy Home Coach zich bevindt, worden geregistreerd en geanalyseerd. Maar je kunt eenvoudig meerdere Healthy Home Coaches met elkaar verbinden en verdelen over verschillende kamers.

Hoe werkt de Home Coach?

Je hebt alleen een router en internettoegang nodig om de Home Coach te gebruiken.

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Kwaliteitsgarantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de kwaliteitsgarantie