8.9

Netatmo Weerstation

Kleur

Aanbevolen verkoopprijs € 189,99

Korting € 0,00

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

- € 179,95 Incl. btw

 • Levertermijn: 1-3 werkdagen
 • Gratis verzending en retour
Belangrijkste functies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Works with Apple Home

Ontdek je (buiten)omgeving en kom alles over het weer te weten met het slimme weerstation van Netatmo. Dit detecteert veranderingen in temperatuur, luchtdruk/kwaliteit en vochtigheid en meet het geluidsniveau. Dat kan de gadget niet alleen buiten, maar ook binnen doen. Met behulp van een CO2-sensor meet het weerstation de luchtkwaliteit. Is die niet goed, dan ontvang je een melding en het advies om je huis te ventileren. Het Netatmo Weerstation is uit te breiden met extra modules en dankzij ingebouwde Amazon Alexa-ondersteuning kun je het apparaat ook met je stem bedienen.


De voordelen van het Netatmo Weerstation in één oogopslag:

 • Slimme metingen
 • Realtime berichtgeving
 • Spraakbediening
 • Uitbreidbaar

Expert review
8.9
Getest door tink expert
Richard

Het veelzijdige Netatmo Weerstation biedt een gebruiksvriendelijke manier om informatie over het weer te krijgen, realtime via de smartphone-app. Het apparaat is degelijk, gemakkelijk in te stellen en ook in staat om gegevens over het binnenklimaat te verzamelen. Hierdoor kun je ook de luchtkwaliteit binnenshuis monitoren. Interessante gadget voor wie alles over het weer wilt weten.

Meer details
Productinformatie

 • Meten is weten: Het Netatmo Weerstation is een persoonlijk weerstation dat werkt met zowel iOS- als Android-apparaten. Kom via de app alles te weten over de temperatuur, luchtkwaliteit en eventueel geluidsoverlast.
 • Wind- en regenmeters: Het weerstation meet de temperatuur, luchtvochtigheid, luchtdruk, CO2-gehalte en geluidsniveau. Apart verkrijgbaar zijn wind- en regenmeters die de functionaliteit verder uitbreiden.
 • Realtime berichtgeving: De gegevensgrafieken worden elke 5 minuten bijgewerkt. Blijf op de hoogte met realtime berichten op je smartphone.
 • Netwerk: Tot drie extra modules, die afzonderlijk verkrijgbaar zijn, kunnen met het weerstation in een netwerk worden verbonden.
 • Spraakbediening: Dankzij de integratie van Amazons stemassistent kun je veel informatie krijgen door spraakcommando's te geven.

Het Netatmo Weerstation in actie

We brengen het grootste deel van de dag binnen door. Veel mensen zijn zich er niet van bewust dat de luchtkwaliteit daar vaak veel slechter is dan buiten. Het weerstation Netatmo geeft precies aan wanneer het weer tijd is om te ventileren. Je krijgt geen algemene voorspelling voor grote gebieden of gemiddelde waarden: het Netatmo weerstation is je persoonlijke weersverwachting voor precies waar je woont. Daarnaast helpt het weerstation bij het analyseren van de lucht- en omgevingscondities binnen je huis of woning om optimale omstandigheden te garanderen.


Wat kun je er allemaal mee?

De gemeten waarden omvatten temperatuur, luchtvochtigheid, luchtkwaliteit en geluidsniveau. Het pakket bestaat uit twee modules, één voor weermetingen buiten en de andere voor het meten van de klimaatomstandigheden binnen. Beide modules communiceren met elkaar en informeren je via de app over veranderingen in temperatuur, vochtigheid, luchtdruk, CO₂-gehalte in de lucht en het geluidsniveau. Je krijgt datagrafieken en real-time berichten direct op je smartphone. Als er bijvoorbeeld teveel luchtvervuiling wordt gemeten, wordt je via een app-melding op de hoogte gebracht om deze situatie tegen te gaan.


Het weerstation kan eenvoudig worden uitgebreid met extra modules. Bijvoorbeeld voor grote woningen/huizen kunnen extra binnenmodules of een afzonderlijk verkrijgbare regen- en windmeter module eenvoudig in het systeem worden geïntegreerd om extra informatie te verkrijgen. Netatmo's persoonlijke weerstation kan ook worden gecombineerd met verschillende apps zoals Smart Things, Instaweather Pro, Weatherpro of IFTTT.

Lees meer
Expert review
8.9
Getest door tink expert
Richard
Installatie 9

De installatie vergt slechts een paar eenvoudige stappen. Elke extra module staat duidelijk vermeld in dezelfde app naast de reeds geïnstalleerde modules.

Productkwaliteit 8

Degelijk vakmanschap in een stevige en compacte vorm.

App/Software 8

De app heeft een helder ontwerp. De systeemupdates worden voortdurend uitgevoerd en ontwikkelen de Netatmo app constant verder.

Functionaliteit 9

Het weerstation registreert alle binnen- en buitenklimaatgegevens. Het scala aan functies kan worden verrijkt door de uitbreidingsmogelijkheden van apps of andere modules.

Betrouwbaarheid 10

De sensoren werken foutloos en registreren nauwkeurig. Let op de instructies waar het weerstation moet worden geïnstalleerd voor een correcte datameting en -bepaling.

Ontwerp 10

Een minimalistisch design in combinatie met de slanke vormgeving en hoogwaardige materialen.

Gegevensbescherming 8

De apparaten communiceren versleuteld en zijn beveiligd volgens gangbare normen.

Prijs-kwaliteit 9

De prijs is redelijk, ook vanwege de talrijke mogelijkheden. Een weersvoorspellingsgadget voor veeleisende gebruikers.

De installatie vergt slechts een paar eenvoudige stappen. Elke extra module staat duidelijk vermeld in dezelfde app naast de reeds geïnstalleerde modules.

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen4,5 x 15,5 x 4,5 cm
Productgewicht incl. verpakking762 g
Sensoren en metingenBinnentemperatuur: 0°C tot 50°C (meettolerantie ± 0 3°C), Buitentemperatuur: -40°C tot 65°C (meettolerantie ± 0 3°C), Vochtigheid: 0 tot 100% (meettolerantie ± 3%), Luchtdruk: 260 tot 1160 mbar (meettolerantie ± 1 mbar), CO2-gehalte: 0 tot 5000 ppm (meettolerantie ± 50 ppm of +-5%), Volume: 35 dB tot 120 dB.
Batterijen2 AAA-batterijen vereist (meegeleverd)
CompatibiliteitiOS, Android, Windows Phone
Inhoud doosNetatmo binnen module, waterdichte Netatmo buiten module, USB-kabel en USB-voedingsset voor wandmontage van de externe module en 2 benodigde AAA-batterijen.
Installatie
FAQs
Wat zijn de minimale eisen voor smartphone/tablet gebruik bij het Netatmo Weerstation?

Vanaf iPad 2, iPod Touch (5e generatie), iPhone 4, Android 4.0, Windows Phone 8.0.

Hoe ver kunnen de Netatmo modules van elkaar verwijderd zijn?

Het bereik bedraagt maximaal 100 meter.

Aan welke andere eisen moet worden voldaan?

Niet veel. Je hebt alleen een wifi-router en internettoegang nodig. Let wel: publieke hotspots worden niet ondersteund.

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Kwaliteitsgarantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de kwaliteitsgarantie