• De webwinkel voor smart home in België
 • Meer dan 1.000.000 tevreden klanten
 • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Meer dan 1.000.000  tevreden smart home klanten

9.1

tado° Slimme Bedrade Thermostaat Starter Kit V3+ + 2x Radiatorknoppen + Installatieservice

1

€ 349,99 € 249,00

Aanbevolen verkoopprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

- Incl. btw

Aanpassen
€ 349,99 € 249,00

Aanbevolen verkoopprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

- € 469,95 incl. btw en verzendkosten

 • Levertermijn: 1-3 werkdagen
 • Gratis retourneren

Niet beschikbaar

Belangrijkste functies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Works with Apple Home

Met de tado° Thermostaat Starter Kit V3+ met 2 radiatorthermostaten heb je zelf eenvoudig de thermostaat in huis onder controle. Het slimme systeem zorgt ervoor dat je woning altijd een aangename temperatuur heeft voor jou en je gezin door simpelweg de app op je smartphone te gebruiken of via een aangesloten spraakassistent. Maak je geen zorgen meer over het correct installeren van je slimme thermostaat en slimme radiatorknoppen. Bij aankoop van onze betrouwbare installatieservice regelen onze experts alles voor je van begin tot einde.


De voordelen van de tado° Thermostaat Starter Kit + Installatieservice in één oogopslag:

 • Inclusief standaard installatie
 • Uitgebreide compatibiliteit
 • Makkelijk te bedienen
 • Bespaart energiekosten

Expert review
9.1
Getest door tink expert
Sonik

Met de persoonlijke tijdschema's, geofencing (locatieafhankelijke besturing) en een flexibele besturing (handmatig, spraakbesturing, app) ervaar je een innovatieve en moderne manier van verwarmen die aan al je behoeften voldoet. Zo kom je altijd in een warm huis binnen en kun je heerlijk ontspannen. Daarnaast bespaar je ook een hoop energie en hoge rekeningen. De bijgevoegde installatieservice neemt het installeren van de slimme apparaten van je over, eenvoudiger kan niet.

Productinformatie

 • Innovatief comfort: Met de tado° Thermostaat Starter Kit V3+ heb je een slim systeem tot je beschikking dat automatisch zorgt voor de verwarming in huis. Geniet altijd van de perfecte kamertemperatuur zonder dat je er zelf voor hoeft te zorgen.
 • Inclusief standaard installatie: Met de Extra Mile installatieservice worden je slimme verwarmingsapparaten bij je thuis aangesloten voor je. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je je slimme thermostaat en radiatorknoppen niet aangesloten krijgt thuis.
 • Uitgebreide compatibiliteit: De tado° Thermostaat Starter Kit V3+ werkt met alle gangbare spraakassistenten en apparaten die IFTTT ondersteunen. Het is ook mogelijk om andere slimme producten van tado° te koppelen om je huis slimmer te maken.
 • Makkelijk te bedienen: Zelf de temperatuur regelen is heel simpel. Zo kun je je tado°-systeem bedienen met je stem via Apple HomeKit, Google Assistant of Amazon Alexa. Handmatige bediening op de radiatorthermostaat met horizontaal display of via de app kan natuurlijk ook. Als laatste is het tado-systeem compatibel met IFTTT.
 • Bespaart energiekosten: Dankzij de efficiënte temperatuurregeling blijft je huis niet alleen lekker warm; je bespaart ook nog veel energiekosten. Een echte win-winsituatie.
 • Werkt via geofencing: Het systeem werkt op basis van je locatie. Zo wordt de verwarming automatisch uitgeschakeld wanneer je je huis verlaat en gaat de thermostaat aan wanneer je weer thuiskomt.

tado° Thermostaat Starter Kit V3 + Installatieservice in actie

Minimale inspanning voor maximale opbrengst - bedien de temperatuur gemakkelijk via je smartphone, handmatig op de drie radiatorthermostaten of met je stem via Google Assistant, Apple HomeKit en Amazon Alexa. Het tado-systeem houdt tijdens het verwarmen rekening met de weersvoorspellingen en de staat van het huis. Het zorgt op deze manier voor een persoonlijke en efficiënte manier van verwarmen.


Het is mogelijk om meerdere zones in huis apart te verwarmen zodat je overal de perfecte temperatuur hebt. Je kunt ook voor elke radiatorthermostaat een eigen tijdschema instellen zodat je bijvoorbeeld 's ochtends tijdens het opstaan of in de winter altijd de gewenste temperatuur hebt. Beschreven prijsverschillen en/of besparingen zijn gebaseerd op de door de fabrikanten aanbevolen prijzen.

Installatie zonder zorgen

Maak je geen zorgen meer over het correct installeren van je thermostaat en radiatorknoppen met de inbegrepen standaard installatieservice bij deze set. We weten uit ervaring dat een installatie heel wat problemen met zich mee kan brengen en dat er een stevig prijskaartje aan vast kan hangen om het te laten doen door een expert. Om dit op te lossen schakelen wij experts in om installaties voor jou te voltooien voor een exclusieve tink prijs. Let op: afhankelijk van je verwarmingssysteem is het mogelijk dat er Meerwerk nodig is om de installatie te voltooien. Op de installatieservice pagina vind je meer informatie.

Lees meer
Expert review
9.1
Getest door tink expert
Sonik

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

ProductafmetingenRadiatorthermostaat: 78 x 52 mm
Bridge: 81 x 27 x 22 mm
Kamerthermostaat: 10,4 x 1,9 x 10,4 cm
GewichtRadiatorthermostaat: 132 g Bridge: 61 g kamerthermostaat: 132 g
ConnectiviteitWifi
Type stroomvoorzieningAAA-batterijen
SensorenTemperatuur, luchtvochtigheid, omgevingslicht
Inhoud verpakking1x tado° Bridge, 2x tado° Slimme thermostaat voor radiator- en vloerverwarming, 1x kamerthermostaat
Installatie
FAQs
Heb ik wifi nodig om het tado° systeem te gebruiken?

Ja, om de bridge met je cv-ketel te verbinden is een stabiele wifi verbinding noodzakelijk.

Kan ik mijn verwarming met het tado°-systeem ook via spraakherkenning besturen?

Ja, dat is mogelijk als je ook een Google Assistant, Apple HomeKit of Amazon Alexa in huis hebt.

Met welke besturingssystemen werkt de tado°-app?

De app is gratis te downloaden op iOS- en Android-apparaten.

Hoe ontvang ik de gratis Tile Mate+

De gratis Tile Mate+ is uitsluitend via de volgende link verkrijgbaar; https://www.tink.nl/tado-thermostaat-starter-kit-v3-plus-radiator-thermostaat-2pack-tile-mate

Video’s over dit product
Productinformatie
Installatie
Gratis expertadvies

Onze smart home experts adviseren je graag over individuele smart home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzendig en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Kwaliteitsgarantie

Bij KPN en tink staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de
kwaliteitsgarantie