• De webwinkel voor smart home in België
 • Meer dan 1.000.000 tevreden klanten
 • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Meer dan 1.000.000  tevreden smart home klanten

8.4
Authorized reseller of Meer van eve

Eve Door & Window Matter 3-pack Draadloze deur- en raamsensoren

3

€ 49,95

Aanbevolen verkoopprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

- Incl. btw

Aanpassen
€ 49,95

Aanbevolen verkoopprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

- € 139,95 Incl. btw

 • Levertermijn: 1-3 werkdagen
 • Gratis verzending en retour
Belangrijkste functies
Works with Matter
Works with Apple Home

De Eve Door & Window sensoren werken effectief, betrouwbaar en geeft aan welke ramen of deuren open en welke gesloten zijn. Zo kun je zelfs je huis onderweg controleren via de app.

De voordelen van de Eve Door & Window 3-pack in één oogopslag:

 • Thread, HomeKit en Matter
 • Comfortabele inrichting
 • Veiligheid van je gegevens
 • Energiebesparing met Thread en Bluetooth
 • Home Hub voor meer controle

Expert review
8.4
Getest door tink expert
Annemarie

De Eve Door & Windows sensor geeft je het gevoel dat je je ramen en deuren overzichtelijk hebt. Zodat je achterover kunt leunen en ontspannen. De app informeert je wanneer er een beweging wordt geregistreerd, je kunt ze combineren met veel andere componenten en is voortdurend uitbreidbaar. Verbind je huis met deze handige apparaatjes die je leven gemakkelijker maken en je tegelijkertijd helpen geld te besparen.

Meer details
Productinformatie

 • Verbinding via Thread: De Eve Door & Window maakt het mogelijk gebruik te maken van Thread-verbinding binnen Apple HomeKit. Hiermee creëer je een mesh-systeem, waardoor je slimme apparaten ook direct met elkaar kunnen communiceren in plaats van via een bridge of hub. Thread is daarnaast het belangrijkste communicatieprotocol van de smart home standaard genaamd Matter, waarmee een brug wordt gelegd tussen verschillende smart home systemen.
 • Automatische herkenning en volledig overzicht: De Eve Door & Window draadloze deur- en raamsensoren detecteert of ramen of deuren open staan en geeft de gegevens in je HomeKit-app weer. Zodat je overzicht houdt over je huis.
 • Gemakkelijk te installeren: Snel en zonder gereedschap monteren, verbinding maken met de app, sensoren en kamers registreren en je kunt aan de slag!
 • Gegevensbeveiliging: De Eve-producten hecht veel waarde aan de veiligheid van je persoonlijke gegevens en gebruikt alleen HomeKit-technologie en end-to-end encryptie.
 • Eenvoudige bediening via Thread en Bluetooth: Energiebesparend en efficiënt met Thread en Bluetooth. Je hebt een draadloze en vooral storingsvrije verbinding met je apparaat.
 • Controlemeldingen: De HomeKit Hub stuurt meldingen rechtstreeks naar je mobiele telefoon en je wordt op de hoogte gehouden van alle activiteiten.

Eve Door & Window draadloze deur- en raamsensoren in gebruik

Met de sensoren houd je op een eenvoudige manier je huis in de gaten. Met de app kun je zien welke ramen of deuren open en welke gesloten zijn. Je ontvangt ook een bericht dat aangeeft of de sensor een beweging heeft geregistreerd.

Intelligent gebruik van statistieken

Om eventueel je verwarm gedrag aan te passen, kun je kijken naar de statistieken in de app, wanneer welk raam en welke deur open stond en hoe lang. Hieruit kun je concluderen of dit nodig was of vaker moet worden geventileerd. Controleer de duur en tijd om slimme beslissingen te nemen.


Als je bijvoorbeeld je deur- en raamsensor combineert met de Eve Thermo, kun je met een app instellen dat de verwarming alleen wordt ingeschakeld als alle ramen gesloten zijn om energieverlies te voorkomen. Zo kun je de temperatuur en het klimaat in je kamers regelen - ook als je onderweg bent.

Lees meer
Expert review
8.4
Getest door tink expert
Annemarie
Installatie 9

Eve producten kunnen binnen een minuut worden geïnstalleerd en hebben een laag stroomverbruik en snelle reactie- en schakeltijden.

Productkwaliteit 8

Het apparaat maakt een zeer robuuste indruk. Uitstekende materialen en goed afgewerkt. Compatibel met veel systemen dankzij extra uitbreidingen.

App/Software 9

Met de HomeKit-app bedien je de Eve Door & Window sensoren en alle andere geregistreerde producten. Je kunt ze perfect combineren in de app.

Functionaliteit 7

Volledig overzicht, comfortabele installatie, HomeKit voor de veiligheid van je gegevens, energiebesparend met Bluetooth en Thread, de HomeKit-app voor de bediening van je huis.

Betrouwbaarheid 9

Dankzij de Bluetooth Low Energy en Thread-technologie biedt Eve een betrouwbare verbinding zonder een combinatie met een bridge.

Ontwerp 8

De sensor is onopvallend, wit, klein van formaat en valt nauwelijks op.

Gegevensbescherming 9

Al je Eve-apparaten communiceren zonder vertraging via de HomeKit. Op geen enkele manier zullen je persoonlijke gegevens die op deze manier worden verzameld en opgeslagen in een cloud, worden gedeeld of verkocht.

Prijs-kwaliteit 8

De prijs-kwaliteitverhouding is goed in balans. De sensor is indrukwekkend en zijn prijs waard.

Eve producten kunnen binnen een minuut worden geïnstalleerd en hebben een laag stroomverbruik en snelle reactie- en schakeltijden.

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

Afmetingen2,54 x 2,3 x 5,33 cm
Gewicht15 gram
ConnectiviteitBluetooth Low Energy, Thread
StroomvoorzieningBatterijstroom
BatterijenAA
Verpakkingsinhoud3x Eve Door & Window
6x AA-batterij
1x Handleiding
Installatie
FAQs
Kan ik ook deuren en ramen sluiten met de Eve Door & Windows sensor?

Nee, helaas is dit niet mogelijk. De Eve Door & Windows sensor geeft aan welk raam en welke deur wanneer en voor hoe lang geopend is. Automatisch sluiten of openen is echter niet mogelijk.

Met welke andere producten kan ik de Eve Door & Windows sensor het beste combineren?

Een zinvolle combinatie van de Eve Door & Window sensor is bijvoorbeeld de Eve Thermo- radiator thermostaat. Het apparaat registreert het sluiten van de ramen en wordt dan pas ingeschakeld. Als er een raam wordt geopend, wordt de verwarming automatisch uitgeschakeld. In combinatie met lampen kan je ook aangeven dat het licht automatisch wordt ingeschakeld wanneer de sensor beweging registreert. Je kunt ook je huis blijven controleren door regels in de app in te stellen. Hiermee kun je instellen dat zonder zelf iets te doen een bepaalde handeling wordt uitgevoerd.

Kan ik met spraakbesturing de Eve Door & Window sensor bedienen?

Helaas kan je de Eve Door & Windows sensor niet direct bedienen. Je kunt Siri wel direct vragen welke deuren en ramen open staan. De overeenkomstige kamers en sensoren worden geregistreerd in je app en Siri geeft je de gegevens door. Zelfs een "Hey Siri, is de voordeur gesloten?" kan helpen om je gerust te stellen.

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Expertadvies
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Kwaliteitsgarantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de kwaliteitsgarantie