• Jouw webwinkel voor smart home in BelgiëJouw webwinkel voor smart home in België
  • Meer dan 1.000.000 tevreden klantenMeer dan 1.000.000 tevreden klanten
  • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getestAlle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Categorie

Ecosystemen

Prijs (€)

Min
Max

Merken

Compatibiliteit

MotionBlinds - Geautomatiseerde gordijnbesturing

Wat is er lekkerder dan wakker worden van natuurlijk licht? Het is bewezen dat je uitgeruster en fitter aan je dag begint. Met de hulp van MotionBlinds gordijnmotoren kun je dat elke ochtend werkelijkheid maken, zonder dat je daar zelf voor in actie hoeft te komen. Hetzelfde geldt natuurlijk voor het sluiten van je gordijnen in de avond. Stel eenvoudig je bedtijd in via de app en heb nooit meer omkijken naar je gordijnen.

Filter

Maak je gordijnen slim met MotionBlinds

Automatiseer je rol- of railsgordijnen

In de app maak je eenvoudig tijdschema's aan, zodat je slimme gordijnen op het ingestelde tijdstip vanzelf open en dicht gaan. Ook kun je ze onderdeel laten uitmaken van je smart home systeem.

Maximale flexibiliteit

Dankzij de werking op oplaadbare batterijen is er geen vervelende kabelinstallatie nodig. Gebruik de slimme rolgordijnmotor flexibel waar je dat wilt. Sluit hem af en toe aan op de oplader en je hebt geen omkijken meer naar je gordijnen.

Bespaar geld en energie

Laat je gordijnen automatisch open gaan zodat de zon als een natuurlijke warmtebron kan dienen en creëer een beter binnenklimaat. Zo kun je energieverbruik verminderen, je milieu-impact verminderen en bovendien kosten besparen.

Installatie binnen een handomdraai

Dankzij plug-and-play zijn de slimme gordijnmotoren eenvoudig te installeren. Installeer je eigen smart home in een handomdraai en geniet van slimme bediening.

Geautomatiseerde gordijnen in je smart home systeem

MotionBlinds gordijnmotor met USB-C oplader

Verbinding via Bluetooth

Bedien je gordijnen met behulp van de MotionBlinds producten gemakkelijk via Bluetooth. Een voordeel van je MotionBlinds producten via Bluetooth bedienen is het waarborgen van je privacy, je hebt geen bridge nodig voor de basis functies.

MotionBlinds Wifi Bridge

Het is ook mogelijk om de MotionBlinds producten te verbinden met Amazon Alexa en Google Assistant, maar hiervoor heb je een MotionBlinds Wifi Bridge nodig. Deze bridge verbindt je rolgordijnmotoren direct met je wifinetwerk waardoor het aantal slimme functies en de compatibiliteit wordt uitgebreid.

Kies voor de MotionBlinds Wifi Bridge voor extra compatibiliteit

Koop nu
MotionBlinds afstandsbediening

Bedien op meerdere manieren

Eenvoudig via een afstandsbediening

MotionBlinds biedt fysieke afstandsbedieningen aan voor een ongecompliceerde bediening van je gordijnen. Bedien alles tegelijkertijd, of individueel per gordijnmotor. Afhankelijk van je voorkeur worden er meerdere afstandsbedieningen aangeboden.

Spraakopdrachten en bediening via app

De app biedt je overzicht en uitgebreide bedieningsopties. Na smart home integratie kun je de gordijnen ook bedienen met je stem. Als je een slimme speaker toevoegt, kan dit zelfs volledig handsfree.