• De webwinkel voor smart home in België
 • Meer dan 1.000.000 tevreden klanten
 • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Meer dan 1.000.000  tevreden smart home klanten

8.5

Aqara Smart Plug 4-pack

Kleur

Aanbevolen verkoopprijs € 119,96

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00
- € 119,96
 • Levertermijn: 1-3 werkdagen
 • Gratis retourneren
Belangrijkste functies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Works with Apple Home

De voordelen van de Aqara Water Smart Plug 4-pack in één oogopslag:

 • Automatiseer je apparaten
 • Aqara Hub benodigd voor functionaliteit
 • Gebruik je telefoon als besturingssysteem
 • Timer mode voor een zorgeloos leven
 • Slimme verbinding is stabiel en handig
 • Spraakbesturing

Expert review
8.5
Getest door tink expert
Richard

De Aqara Smart Plug is ideaal voor het automatiseren van apparaten. Je kunt er namelijk de stroomtoevoer voor huishoudelijke apparaten mee in- of uitschakelen. Al met al biedt het samen met andere slimme accessoires een interessante en comfortabele smart home ervaring. Een kleine kanttekening: je hebt een Aqara Hub nodig om het te laten functioneren.

Meer details
Productinformatie

 • Automatiseer je apparaten: De Aqara Smart Plug is een handige toevoeging aan je smarthome. Met deze slimme stekker kun je eenvoudig je apparaten automatiseren en bedienen via afstandsbediening, timermodus of spraakbesturing. De stekker werkt samen met andere Aqara slimme apparaten en ondersteunt energiemonitoring, evenals bescherming tegen oververhitting en overbelasting.
 • Let op! Hub benodigd: De Aqara Smart Plug moet worden aangesloten op een Hub van Aqara. Afhankelijk van de compatibiliteit van de Hub, kunnen de sensoren naast Apple Home ook met de smart home standaard Matter werken. Matter is een allesoverkoepelend communicatieprotocol dat een brug legt tussen de verschillende smart home systemen. Zo wordt het dus ook mogelijk om de sensoren te bedienen via Google Assistant en Amazon Alexa, terwijl de sensoren daar niet rechtstreeks compatibel mee zijn.
 • Timer mode voor gemak: Met de timermodus van de Aqara Slimme Stekker kun je een zorgeloos leven leiden. Stel eenvoudig timers in voor je apparaten, zoals het automatisch inschakelen van je koffiezetapparaat om 07:00 uur, zodat je dag begint met een heerlijke kop koffie. Ook kun je bijvoorbeeld je luchtbevochtiger instellen om 19:00 uur, zodat deze al aan staat voordat je thuiskomt en je een comfortabele omgeving biedt
 • Veelzijdige compatibiliteit en spraakbesturing: De Aqara Slimme Stekker is compatibel met populaire smarthome-platforms, waaronder Aqara Home, Apple HomeKit, Amazon Alexa en Google Assistant. Hierdoor kun je je apparaten eenvoudig integreren met andere slimme apparaten en genieten van spraakbesturing via je favoriete stemassistent. Met iOS 12.0 of hoger en een geschikte hub kun je zelfs je HomeKit-accessoires op afstand bedienen voor ultiem gebruiksgemak.
 • Betrouwbaarheid en energiebewaking: Met de Aqara Slimme Stekker ben je verzekerd van betrouwbaarheid en energiebewaking. Het Zigbee 3.0-protocol zorgt voor stabiele verbindingen tussen de stekker en andere sensoren, zelfs als het netwerk wegvalt. Bovendien registreert de stekker het stroomverbruik van je apparaten op dagelijkse of maandelijkse basis, waardoor je bewust kunt zijn van je energieverbruik en mogelijk geld kunt besparen op je maandelijkse energierekening.

Expert review
8.5
Getest door tink expert
Richard
Installatie 9

De installatie van de Aqara Smart Plug is eenvoudig en probleemloos. Je hoeft alleen maar de plug in een stopcontact te steken, verbinding te maken met de Aqara Hub en de app te downloaden.

Productkwaliteit 9

De productkwaliteit is uitstekend door de duurzame materialen en betrouwbare prestaties van de plug.

App/Software 9

De bijbehorende Aqara Home app is erg gebruiksvriendelijk. Met een eenvoudige interface kun je moeiteloos de plug in- en uitschakelen, timers instellen en de stroomverbruiksgegevens controleren.

Functionaliteit 9

Wat betreft functies overtreft de Aqara Smart Plug de verwachtingen. Met de mogelijkheid om het stroomverbruik van je apparaten te registreren, kun je bewust worden van jouw energieverbruik en kosten besparen op je maandelijkse energierekeningen.

Betrouwbaarheid 8

De betrouwbaarheid van de slimme verbinding zorgt ervoor dat je opdrachten direct worden uitgevoerd, zelfs bij een onderbroken netwerkverbinding.

Ontwerp 8

Het intuïtieve ontwerp van de plug zorgt ervoor dat deze discreet in je huis past.

Gegevensbescherming 8

Op het gebied van gegevensbescherming zorgt Aqara voor een goede beveiliging van je persoonlijke informatie. Je kunt erop vertrouwen dat je gegevens veilig zijn wanneer je de app gebruikt en je apparaten verbindt met de Smart Plug.

Prijs-kwaliteit 8

Wat betreft prijs-kwaliteitverhouding is de Aqara Smart Plug top. Met zijn uitgebreide functionaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid rechtvaardigt het product zeker de investering.

De installatie van de Aqara Smart Plug is eenvoudig en probleemloos. Je hoeft alleen maar de plug in een stopcontact te steken, verbinding te maken met de Aqara Hub en de app te downloaden.

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

AfmetingenΦ 62 × 77.5 mm
ModelSP - EUC01
StroomvoorzieningCR2032 Accu
Omgevingstemperatuur0 °C ~ 35 °C
ConnectiviteitZigbee 3.0
Elektrische Classificatie250V AC, 50/60 Hz, 10A, MAX. 2300W
Werkende Vochtigheid0 - 95% RH, niet-condenserend
Verpakkingsinhoud4x Smart Plugs
1x Handleiding
Installatie
FAQs
Hoe kan ik de Aqara Smart Plug installeren?

De installatie is eenvoudig. Steek de plug in een stopcontact, verbind deze met de Aqara Hub en download de Aqara Home app voor een snelle installatie en configuratie.

Ondersteunt de Aqara Smart Plug spraakassistenten zoals Alexa en Google Assistant?

Ja, de Smart Plug is compatibel met populaire spraakassistenten zoals Alexa en Google Assistant. Je kunt jouw apparaten moeiteloos bedienen met eenvoudige spraakopdrachten.

Kan ik meerdere Aqara Smart Plugs tegelijkertijd gebruiken in mijn smart home?

Absoluut! Je kunt meerdere Aqara Smart Plugs in je smart home gebruiken en ze allemaal beheren via de Aqara Home app. Creëer aangepaste scènes en automatiseringen voor een geïntegreerde en naadloze smart home ervaring.

Gratis expertadvies

Onze smart home experts adviseren je graag over individuele smart home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzendig en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Kwaliteitsgarantie

Bij KPN en tink staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de
kwaliteitsgarantie