• De webwinkel voor smart home in België
 • Meer dan 1.000.000 tevreden klanten
 • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Meer dan 1.000.000  tevreden smart home klanten

8.4

Netatmo Slimme Binnensirene

Kleur

Aanbevolen verkoopprijs € 79,99

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00
- € 79,99
 • Levertermijn: 1-3 werkdagen
 • Gratis retourneren
Belangrijkste functies
Works with Hey Google

Verbeter je beveiligingssysteem met Netatmo's slimme binnensirene en maak je connected home veiliger. In combinatie met de slimme binnencamera van Netatmo krijg je veel praktische functies. Gezichtsdetectie bijvoorbeeld activeert en deactiveert automatisch de alarmsirene wanneer bekende mensen vertrekken en terugkeren. Je krijgt ook real-time meldingen over mensen die je huis binnenkomen.


De voordelen van de Netatmo Slimme Binnensirene in één oogopslag:

 • Samen meer veiligheid
 • Gezichtsherkenning voorkomt vals alarm
 • Real-time meldingen
 • Automatisch ingeschakeld
 • Simuleer je aanwezigheid

Expert review
8.4
Getest door tink expert
Annemarie

We zijn onder de indruk van Netatmo's slimme binnensirene. Samen met Netatmo's slimme binnencamera zorgt het voor aanzienlijk meer veiligheid. Dankzij de oorverdovende alarmsirene ben je altijd op de hoogte van de aanwezigheid van ongewenste gasten. We vonden vooral de automatische activering en deactivering bij het verlaten of betreden van het huis erg prettig. Dus zelfs als je er even niet aan denkt hoef je je geen zorgen te maken over het beveiligen van je huis.

Meer details
Productinformatie

 • Samen meer veiligheid: De slimme binnensirene van Netatmo is de perfecte aanvulling op je Netatmo binnencamera. Combineer de functies van beide apparaten en maak je huis veiliger dan ooit.
 • Real-time meldingen: Zodra de slimme binnencamera een onbekend gezicht detecteert, krijg je een realtime melding op je aangesloten apparaten. Als je niet reageert, zal de sirene oorverdovend alarm slaan. Je ontvangt ook de video-opname van de inbraak, die werd opgenomen door de slimme binnencamera wanneer je deze ook hebt.
 • Automatisch ingeschakeld: De slimme binnensirene van Netatmo wordt automatisch ingeschakeld als je je huis verlaat en schakelt automatisch uit als je terugkomt wanneer je een binnencamera hebt die je gezicht kan herkennen.
 • Simuleer je aanwezigheid: Voorkom inbraakpogingen door je aanwezigheid te simuleren met voorgeprogrammeerde geluiden. Speel bijvoorbeeld hondengeblaf of muziek af om het te laten klinken alsof er iemand thuis is. Dit verlaagt het risico op inbraak aanzienlijk.

Netatmo Slimme Binnensirene in actie

De installatie van de slimme binnensirene van Netatmo is eenvoudig. Download eerst de Netatmo Security App en volg de stappen van de instructies om de sirene zelf te installeren in een paar minuten. Je kunt hem gewoon op een meubelstuk plaatsen of naast de binnencamera aan de muur monteren. Het is aan jou of je de alarmsirene op batterijen of op het netstroom aansluit.

Bescherm je huis en schrik inbrekers af

De slimme alarmsirene werkt perfect samen met de andere apparaten van Netatmo en werkt perfect samen met de slimme binnencamera. De gezichtsherkenning functie is ongelooflijk handig: de slimme binnencamera kan onderscheid maken tussen bekende en onbekende gezichten, maar ook tussen dieren en andere bewegingen en de sirene speelt hier op in. De slimme alarmsirene wordt automatisch ingeschakeld zodra je het huis verlaat en wordt ook automatisch uitgeschakeld wanneer je thuiskomt.


Integreer Netatmo's slimme binnensirene in je Netatmo-beveiligingssysteem en maak je huis nog veiliger: realtime meldingen op je aangesloten apparaten, bijbehorende video-opnamen en 110 dB luide alarmgeluiden informeren je ten allen tijde over de aanwezigheid van ongewenste gasten. Een echt aanbeveling van ons, voor alle Netatmo liefhebbers.

Lees meer
Expert review
8.4
Getest door tink expert
Annemarie
Installatie 8

De installatie is snel gedaan en vereist geen specialist.

Productkwaliteit 8

De beveiligingsapparatuur van Netatmo is altijd van hoge kwaliteit. Ook de kwaliteit van de intelligente alarmsirene is overtuigend.

App/Software 8

De app heeft een helder ontwerp. De systeemupdates worden voortdurend uitgevoerd en ontwikkelen de Netatmo app constant verder.

Functionaliteit 8

In combinatie met de slimme indoor camera beschik je over tal van handige beveiligingsfuncties.

Betrouwbaarheid 10

De samenwerking met de andere Netatmo-producten werkt feilloos, zodat ze je altijd optimale bescherming bieden.

Ontwerp 8

Het eenvoudige ontwerp is onopvallend en past op elke muur en bij elk meubelstuk.

Gegevensbescherming 8

De apparaten communiceren versleuteld en zijn beveiligd volgens gangbare normen.

Prijs-kwaliteit 9

Voor een eerlijke prijs, kun je je woning gemakkelijk nog veiliger maken.

De installatie is snel gedaan en vereist geen specialist.

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

Product afmetingen13 x 13 x 3,5 cm (h x b x d)
ConnectiviteitBluetooth Low Energy (BLE)
StroomvoorzieningBatterijen of netstroom via Micro USB kabel (niet inbegrepen).
Inhoud doos1x Slimme binnen sirene, 4x AA-batterijen, 1x montage Set.
Installatie
FAQs
Kan ik de Netatmo Slimme Binnensirene ook handmatig activeren?

Ja, je kunt het alarm overal vandaan laten afgaan via je smartphone. Dus als je in de tuin bent en het gevoel hebt dat er een inbreker in je huiskamer is, verjaag hem dan gewoon met het oorverdovende geluid van het alarm.

Kunnen inbrekers de alarmsirene uitschakelen?

Bijna onmogelijk. Als iemand de alarmsirene probeert uit te schakelen, ontvang je een melding op je smartphone. En als je ervoor kiest om het op batterijvoeding te laten werken, blijft hij functioneren, zelfs als inbrekers de stroom uitschakelen.

Werkt de alarmsirene alleen met de binnencamera?

Ja, de slimme binnensirene werkt alleen met Netatmo smart camera's. Voor nog meer veiligheid kun je ze echter ook aansluiten op de deur- en raamsensoren.

Gratis expertadvies

Onze smart home experts adviseren je graag over individuele smart home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzendig en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Kwaliteitsgarantie

Bij KPN en tink staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de
kwaliteitsgarantie