Gezondheid

Slimme gezondheid producten

Smart home producten kunnen zowel thuis als buitenshuis je leven comfortabeler maken. Sommige slimme producten helpen bijvoorbeeld om je gezondheid en conditie te verbeteren. Hieronder vind je de beste slimme fitness & gezondheid producten.

Filter

Slimme fitness-trackers en slimme weegschalen helpen je fit te blijven en houden de resultaten overzichtelijk bij op je smartphone. Intelligente meetinstrumenten kunnen daarnaast ervoor zorgen dat je ook je gezondheidsstatus bij kunt houden.

Fitness tracker

Fitness trackers zijn de perfecte apparaten om je dagelijkse activiteiten bij te houden. De meeste trackers houden naast bewegingen - bijv. stappen - ook je hartslag, rustperiodes en calorieverbruik bij. Je kunt dus eenvoudig je conditieniveau bekijken tijdens het sporten of andere fysieke activiteiten en hierover handige informatie krijgen met behulp van je smartphone.

Wifi weegschalen

Wil je je gewicht op peil houden? Dan is een wifi weegschaal precies wat je zoekt. Met je smartphone kun je je gewicht altijd van de laatste keer dat je op de weegschaal hebt gestaan opvragen, en daarnaast kun je ook oudere wegingen bekijken. Door middel van verschillende gebruikersprofielen en andere extra instellingen kan een en dezelfde schaal door meerdere personen tegelijkertijd worden gebruikt.

Slimme bloeddrukmeters

Ook het meten van de bloeddruk kan op een slimme manier. Met de slimme meetinstrumenten kun je op de gebruikelijke manier je bloeddruk meten, maar in plaats van de waarden omslachtig op te schrijven, stuurt de bloeddrukmeter ze naar je smartphone, waar ze worden geëvalueerd en opgeslagen. Je kunt ze dus op elk moment inzien en indien nodig zelfs doorsturen naar je arts.

Andere slimme meetinstrumenten

Bloedsuiker, koorts of je eigen slaapritme op een slimme manier meten? Dit is geen probleem met de slimme meetinstrumenten. Hiermee kun je gemakkelijk je waarden vastleggen en bekijken op je smartphone. Dus je hebt ze altijd overzichtelijk en zo kun je meteen handelen als je opmerkt dat er iets afwijkt.

Slimme accessoires

Niet alleen meetinstrumenten en weegschalen kunnen je op een slimme manier ondersteunen in je dagelijks leven. Wifi versterkers, stopcontacten, weerstations of een slimme mok die je helpt herinnert om genoeg te drinken, helpen je nog meer in je dagelijks leven om je gezondheid op een positieve manier te stimuleren.

Resultaten weergeven