• De webwinkel voor smart home in België
 • Meer dan 1.000.000 tevreden klanten
 • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Meer dan 1.000.000  tevreden smart home klanten

8.5

Netatmo Presence 2-Pack - Outdoor Beveiligingscamera

2

€ 279,99 € 269,00

Aanbevolen verkoopprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

- Incl. btw

Netatmo Presence - Beveiligingscamera
Aantal:

2

€ 279,99 € 269,00
Aanpassen
€ 279,99 € 269,00

Aanbevolen verkoopprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

- € 399,95 Incl. btw

 • Levertermijn: 1-3 werkdagen
 • Gratis verzending en retour
Belangrijkste functies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Works with Apple Home

De Netatmo Presence, een buitenlicht en camera met bewegingsdetectie in één. De weerbestendige Netatmo Presence heeft een bereik van maximaal 20 meter bij daglicht, 15 meter in het donker en heeft een zichtveld van 100° in Full HD met een resolutie van 1080p. De twee beveiligingscamera's beschikken over infrarood en kunnen dus ook in het donker opnemen. Daarnaast zijn de camera's instaat om mensen, dieren en voertuigen van elkaar te onderscheiden, waardoor vals alarm tot een minimum kan worden beperkt.

Alle voordelen van de Netatmo Presence 2-pack in één oogopslag:

 • 20 meter detectie
 • Schijnwerper
 • Time-Lapse en Alert-Zones
 • Compatibel met spraakassistenten

Expert review
8.5
Getest door tink expert
Moritz

De Netatmo Presence is een kwalitatief goed product en heeft een bewegingsdetectie bereik van 20 meter bij daglicht. De 1080p full-hd opnames zijn vooral overdag, maar ook 's nachts dankzij de geïntegreerde infraroodsensoren van hoge kwaliteit. Eigenschappen zoals handmatige bediening van de schijnwerper, automatische bewegingsdetectie, Time-Lapse en Alert-Zones ronden het profiel van de camera af.

Meer details
Productinformatie

 • 20 meter detectie: Of het nu gaat om mensen, voertuigen of dieren: de Presence is instaat om ze van elkaar onderscheiden over een afstand van 20 meter. Het videomateriaal wordt opgenomen in 1080p Full HD. Zodra iets wordt opgenomen, ontvang je een pushbericht en kun je vervolgens via een livestream en zoom, precies zien wat er gebeurt.
 • Schijnwerper: Alleen een camera niet genoeg? Wat dacht je van een extra geïntegreerde schijnwerper. De Presence heeft dezelfde aansluitingen, die zich meestal op een lamp bevinden. De schijnwerper kan handmatig worden bediend of reageert automatisch wanneer er beweging gedetecteerd wordt. Hierdoor kan voorkomen worden dat men door het donker naar de voordeur moet lopen of om ongewenste gasten af te schrikken.
 • Opnemen als er iets gebeurt: In plaats van urenlange opnames waar niets gebeurt, neemt de Presence alleen op als er daadwerkelijk iets gebeurt. Het opgenomen videomateriaal wordt vervolgens opgeslagen op een micro SD kaart, in de cloud of op een eigen FTP-server. Uiteraard is de livestream van de camera altijd toegankelijk.
 • Time-Lapse en Alert-Zones: Dankzij de Time-Lapse functie kun je de laatste 24 uur in snel tempo kijken. De praktische Alert-Zones kunnen individueel worden ingesteld, waardoor je op een bepaald gebied kunt focussen.
 • Apple HomeKit: De Netatmo Presence is ook compatibel met Apple HomeKit en kan dus ook in het ecosysteem van Apple worden geïntegreerd.

De Netatmo Presence in actie

De Netatmo Presence is niet alleen technisch goed uitgerust, maar het design is zowel elegant als duurzaam. Door de twee beveiligingscamera's kan je nu nog een groter gebied rondom je huis beveiligen. De Presence heeft een 4-MP sensor die tot 1080p opneemt. Dankzij de hoge resolutie kun je inzoomen op opgenomen beelden, om details beter te zien. De geïntegreerde infraroodsensoren maken het mogelijk om ook 's nachts goede opnames te maken. Naast deze basisfuncties beschikt the Presence over een Time-Lapse en Alert-zones functie. Zo kun je de laatste 24 uur in snel tempo bekijken en Alert-Zones instellen, waarmee je een bepaald gebied kan bepalen waarop je wil focussen.


Wil je bijvoorbeeld vooral de tuinpoort in de gaten houden? Stel dan een specifieke Alert-Zone in voor de tuinpoort. Zodra een beweging wordt gedetecteerd, stuurt de camera je een pushbericht. De camera maakt onderscheid tussen voertuigen, personen en dieren. De maximale detectie is 20 meter bij daglicht, 15 meter in het donker en de opnamehoek is 100°. Een opname begint bij een gedetecteerde beweging. Het videomateriaal kan nu worden opgeslagen op een micro SD kaart van maximaal 32 GB. De Presence wordt geleverd met twee 8 GB memory cards. Naast een micro SD kaart kunnen video's ook worden opgeslagen in de Dropbox Cloud of op een eigen FTP-server. De camera's zijn via wifi aan je eigen thuisnetwerk verbonden. Zorg dat bij de installatie de twee Presence camera's een goede signaalsterkte hebben, op de betreffende locatie.


Lees meer
Expert review
8.5
Getest door tink expert
Moritz
Installatie 8

De installatie is relatief eenvoudig en spreekt voor zich.

Productkwaliteit 9

De behuizing is gemaakt van hoogwaardig aluminium en is zeer resistent door het kunststof glas met UV-bescherming. Het licht van het lampje brandt in helder wit.

App/Software 8

De app biedt een overzichtelijk design en systeemupdates worden regelmatig uitgevoerd.

Functionaliteit 9

1080p opnames, Alert-Zones, Time-Lapse, Pinch-to-Zoom, livestream via smartphone of computer, opslag via micro SD, de cloud en/of FTP server mogelijk.

Betrouwbaarheid 8

Over het algemeen zeer betrouwbaar en door de innovatieve bewegingsdetectie erg nauwkeurig.

Ontwerp 9

De Netatmo Presence past perfect aan de muur en biedt een elegante uitstraling.

Gegevensbescherming 8

De gegevensversleuteling van de opnames is gebaseerd op de normen die ook gebruikt worden bij banken. Zeer positief is de lokale opslag via micro SD.

Prijs-kwaliteit 9

Product in iets hogere prijssegment, maar is daarentegen wel van hoge kwaliteit.

De installatie is relatief eenvoudig en spreekt voor zich.

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

Productafmeting5 x 11 x 20 cm
MateriaalUit één stuk gemaakt van robuust aluminium met zeer resistent kunststof glas met UV-bescherming.
Camera4MP-videosensor, 100° zichtveld, tot een resolutie van 1080p
led-schijnwerper en nachtzicht12 W dimbaar, detectie van IR-nachtzicht tot max. 15 m
StroomvoorzieningKabel 100 - 240 V
CompatibiliteitiOS vanaf versie 9, Android vanaf versie 4.3, Web app voor de twee laatste versies van Chrome, Firefox, Safari en Internet Explorer.
Leveringsomvang2 x Presence camera, 2 x montagekit, 2 x micro SD kaart (8 GB klasse 10)
Installatie
FAQs
Waarop moet ik bij de installatie letten?

De Netatmo Presence kan een bestaande buitenlamp vervangen, mits de bedrading al aanwezig is. Controleer of het wifi signaal sterk genoeg is waar je de Netatmo Presence monteert. Voordat je aan de installatie begint, zorg ervoor dat de stroom uitgeschakeld is voor dat gebied.

Wat kan ik doen als ik nog geen buitenverlichting heb?

In dit geval moet je in de wand boren en nieuwe kabels leggen. Een elektricien kan inschatten in hoeverre dit voor jou mogelijk is.

Is de Netatmo Presence weerbestendig?

Ja, de Netatmo Presence is absoluut weerbestendig.

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Expertadvies
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Kwaliteitsgarantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de kwaliteitsgarantie