• Jouw webwinkel voor smart home in BelgiëJouw webwinkel voor smart home in België
  • Meer dan 1.000.000 tevreden klantenMeer dan 1.000.000 tevreden klanten
  • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getestAlle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Categorie

Ecosystemen

Prijs (€)

Min
Max

Merken

Compatibiliteit

Actiebundels

Geniet thuis van slim entertainment

Altijd al je huis willen inrichten met een slimme geluidsinstallatie of je verlichting willen aansluiten op je tv? Dan ben je bij tink aan het juiste adres. Hier vind je een hele reeks aan entertainment actiebundels die je allemaal met je smartphone of via een spraakopdracht kunt besturen.

Filter

Vergroot je smart home belevenis

Met de slimme entertainment actiebundels ervaar je films en muziek op de best mogelijke manier. In combinatie met een slimme speaker kun je ook simpelweg al je slimme apparaten bedienen met je stem. Dankzij een uitgebreide keuze aan actiepakketten vind je altijd een pakket dat het beste bij je past.

Wat kun je doen met de slimme entertainment actiebundels?

Met de ruime keuze aan entertainment actiebundels maak je van je huiskamer een plek waar je optimaal kunt genieten van slimme speakers, smart displays en veel meer. Of je nu een multi-room geluidsinstallatie wil of je combineert een smart lock met Google Home, het kan allemaal!

Integreer in je smart home

Hier vind je een hele reeks aan entertainment actiebundels die je met je smartphone of via een spraakopdracht kunt besturen. Ze zijn eenvoudig te installeren zodat je binnen een mum van tijd kunt genieten van je smart home producten.