• Jouw webwinkel voor smart home in BelgiëJouw webwinkel voor smart home in België
  • Meer dan 1.000.000 tevreden klantenMeer dan 1.000.000 tevreden klanten
  • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getestAlle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Categorie

Ecosystemen

Prijs (€)

Min
Max

Merken

Compatibiliteit

Lichtsterkte (lm)

Materiaal behuizing

Functies

Kleur licht

Fitting

Schijnwerpers

Meer veiligheid en licht rondom je huis

Met slimme schijnwerpers kun je gebieden zoals je tuin, terras of oprit in het donker helder en op een slimme manier verlichten. De felle en krachtige ledverlichting schrikt ongewenste gasten af en zorgt ervoor dat je oprit of je voordeur van voldoende licht is voorzien. Dit zorgt voor een veiliger gevoel thuis en stelt je in staat om ook de verlichting buitenshuis precies aan te passen aan je wensen en behoeften.

Filter

Altijd perfect verlicht

Philips Hue Welcome verlicht je oprit

Waarom kiezen voor slimme schijnwerpers?

Slimme schijnwerpers hebben veel voordelen ten opzichte van conventionele schijnwerpers. Ze onderscheiden zich niet alleen door hun talrijke aanpassingsmogelijkheden, maar ook door hun efficiëntie en verhoogde veiligheid. Je kunt je schijnwerper eenvoudig integreren in je bestaande smart home en genieten van een breed scala aan functies, zoals het maken van tijdschema's, het aanpassen van helderheidsniveaus en kleuren en het koppelen aan bewegingssensoren. Je kunt ze ook bedienen met de app als je niet thuis bent, en met een spraakassistent kun je zelfs alle functies bedienen met een spraakopdracht.

Hoe werken slimme schijnwerpers?

De slimme schijnwerpers worden vaak via een bridge geïntegreerd in je bestaande smart home systeem. Op die manier kun je je schijnwerper bedienen via je smartphone, tablet of spraakassistent en heb je overal toegang tot je verlichting. Als je je schijnwerper ook koppelt aan een bewegingssensor, bespaar je nog meer energie en kosten. Als iemand je terrein betreedt, wordt een signaal naar de schijnwerper gestuurd en wordt hij vervolgens ingeschakeld. Je zult geen last meer hebben van de weg niet kunnen vinden in het donker.

De voordelen van slimme schijnwerpers

Hoge lichtsterkte voor meer veiligheid

Door je tuin en buitenomgeving optimaal te verlichten hou je ongewenste bezoekers op afstand en zorg je voor meer veiligheid.

Ook buitenshuis bedienen

Ook al ben je op vakantie, op je werk of ergens anders, je kan de slimme verlichting op elke locatie bedienen.

Energie besparen

Door het instellen van slimme tijdschema’s, zullen je lampen niet onnodig aan gaan, waardoor je energie bespaart.

Tijdschema's mogelijk

Door het instellen van tijdschema’s bepaal je zelf waneer de lampen aan en uit moeten gaan.

tink tip

Stel een schema in de app in dat automatisch je schijnwerpers op een gewenst tijdstip inschakelt. Zo creëer je het gevoel dat je huis nog steeds bewoond is, ook als je op vakantie bent, en maak je je huis veiliger.

Benieuwd naar buitencamera’s inclusief schijnwerper?

Bekijk hier

Veelgestelde vragen over schijnwerpers

Je kunt je slimme schijnwerper zonder problemen overal in huis installeren. De meegeleverde muur- en hoekbeugel maken het mogelijk dat je ze eenvoudig aan de muur kunt bevestigen. Bevestig eerst de steunplaat van de schijnwerper aan de muur en verbind dan de kabels met elkaar. We raden je aan om dit met z'n tweeën te doen, maar met een beetje handigheid kun je het ook in je eentje doen. Schakel dan de lichtschakelaar in en verbind de slimme lamp met behulp van de bijbehorende smart home app.

Voor de slimme bediening van je lampen heb je vaak een bijbehorende bridge nodig om je ledlampen te integreren in je smart home systeem. Als je bijvoorbeeld een Philips Hue schijnwerper wilt gebruiken, moet je er rekening mee houden dat je ook een Philips Hue Bridge nodig hebt om je verlichting te bedienen via smartphone, tablet of stem.

De keuze van je schijnwerper hangt volledig af van je persoonlijke wensen. Ben je meer geïnteresseerd in veiligheid en het verlichten van een groot oppervlak? Dan kun je het beste kiezen voor een heldere schijnwerper met wit licht. Vind je gezelligheid en het creëren van sfeer belangrijk? Dan kun je het beste een schijnwerper kiezen die over verschillende wittinten en kleuren beschikt. Op die manier creëer je de perfecte sfeer voor iedere gelegenheid en maak je je volgende barbecuefeestje nog gezelliger.

Om de slimme functies van je wandlampen voor buitengebruik volledig te kunnen benutten, moet je ze eerst integreren in je verlichtingssysteem via de app. Op die manier kun je je schijnwerpers koppelen aan extra functies, zoals slimme bewegingssensoren. De verlichting gaat automatisch aan wanneer je 's avonds door je tuin loopt of naar de afvalcontainer gaat. De bewegingssensor detecteert ook of het buiten licht of donker is. Hierdoor gaat het licht overdag niet onnodig aan en bespaar je elektriciteit.