• Jouw webwinkel voor smart home in BelgiëJouw webwinkel voor smart home in België
  • Meer dan 1.000.000 tevreden klantenMeer dan 1.000.000 tevreden klanten
  • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getestAlle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Categorie

Ecosystemen

Prijs (€)

Min
Max

Merken

Compatibiliteit

Gordijnopeners

Maak gordijnen onderdeel van je smart home

Opstaan in de ochtend is niet voor iedereen even makkelijk. Slimme gordijnopeners kunnen dat een stuk eenvoudiger en aangenamer maken. Open je gordijnen vanuit je bed of stel vooraf tijdschema’s in en word wakker met natuurlijk licht in de kamer. Licht dat van buiten uit de natuur afkomstig is helpt je uitgeruster wakker te worden, zodat je zo fris mogelijk aan je dag kunt beginnen.

Filter

Gordijnen openen op slimme wijze

Conventionele gordijnen als onderdeel van je smart home

Tijdschema’s, routines en automatiseringen

Bediening via app of spraakgestuurd

eenvoudig te installeren gordijnmotor

Complete gordijnsystemen

Ben je op zoek naar een compleet gordijnsysteem inclusief rails, roede of rolgordijnbuis? Bekijk dan via deze button hier ons aanbod van slimme gordijnssystemen.

Bekijk hier

Het gemak van gordijnopeners

Tijdschema’s

Wakker worden in een verlichte kamer en naar bed gaan met reeds gesloten gordijnen; dat is het gemak van tijdschema’s. Op welk tijdstip je gordijnen openen of sluiten stel je zelf binnen een handomdraai in via de app.

Spraakbediening

Niet alleen via de app kun je de gordijnen bedienen, maar ook bediening met je eigen stem is mogelijk. Als je een slimme speaker met de juiste spraakassistent toevoegt, kan dit zelfs volledig handsfree. Handig als je een keer van je routine afwijkt en eerder opstaat of eerder naar bed gaat.

Routines en automatiseringen

Gordijnopeners kun je na integratie in een smart home systeem verbinden aan andere apparaten. Maak het openen van je gordijnen bijvoorbeeld onderdeel van je geautomatiseerde ochtendroutine. Als je het slim aanpakt rol je ‘s ochtends uit bed, krijg je de dagelijkste temperatuur te horen en staat er een kop verse koffie op je te wachten.

Eenvoudige installatie

Een gordijnopener, ookwel gordijnmotor genoemd, kun je over het algemeen eenvoudig installeren. De opener bevestig je op een bestaande rails of roede en na een paar simpele stappen beschik je over slimme gordijnen die kunnen samenwerken met de rest van je smart home.