• Jouw webwinkel voor smart home in BelgiëJouw webwinkel voor smart home in België
  • Meer dan 1.000.000 tevreden klantenMeer dan 1.000.000 tevreden klanten
  • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getestAlle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Moeiteloos slim, overal verbonden

Altijd en overal in verbinding met de slimme wifi producten van Marmitek. Eenvoud en moeiteloosheid staan hoog in het vaandel en Marmitek doet er dan ook alles aan om het jou zo aangenaam mogelijk te maken. Bedien ieder slim apparaat eenvoudig en overzichtelijk via de knop of via de app op je smartphone en geniet van het snelle Plug & Play principe.

Helaas vonden we geen passende resultaten voor je zoekopdracht. Hier zijn enkele aanraders voor je.

Wat maakt Marmitek bijzonder?

Ieder smart home product van Marmitek werkt via je wifi verbinding. Dit betekent dat ieder product zonder bridge of hub kan functioneren, en overal ter wereld bestuurd kan worden. Het installeren van een product is hierdoor heel eenvoudig. Door de Plug & Play functie zorgt dat ieder product nadat het van stroom is voorzien, vrijwel direct klaar is voor gebruik. Daarnaast werken alle producten naadloos samen en kunnen op elkaar reageren.

Wat kun je allemaal met Marmitek?

Na de vlugge en soepele installatie, kun je via de app alle slimme Marmitek apparaten bedienen met je smartphone of via een spraakopdracht. Ieder product is te koppelen aan een ander product en dit maakt het mogelijk om scenario’s in te stellen. Denk aan het automatisch inschakelen van het licht wanneer een bewegingssensor een beweging detecteert. Je kunt ook je lampen laten in- of uitschakelen op een bepaald moment van de dag. Hoe makkelijk is dat?

Veiligheid en gemak gaan hand in hand

Marmitek slaagt erin een compleet portfolio aan te bieden wat betreft beveiliging en verlichting. Zo kan slimme verlichting naast het brengen van eenvoud en sfeer, ook zorgen voor een veilig gevoel. Simuleer je aanwezigheid dankzij tijdschema’s en zet potentiële indringers op het verkeerde been. Daarnaast detecteert een slimme deurbel bewegingen en kun je niet alleen welkome gasten te woord staan, maar ook ongewenste gasten verjagen. Met de In- en Outdoor Camera van Marmitek is je slimme beveiligingsset compleet en kun je altijd met een gerust gevoel van huis. Mocht er wat gebeuren, ben je direct op de hoogte via de Smart me app.

Voordelen van Marmitek in één oogopslag:

  • Tijdschema’s instellen
  • Scenario’s bepalen
  • Verlichting met 16 miljoen kleuren
  • Bewegingsdetectie
  • Werkt op wifi dus geen bridge nodig
  • Compatibel met Amazon Alexa en Google Assistant
  • Meer comfort en veiligheid