• Jouw webwinkel voor smart home in BelgiëJouw webwinkel voor smart home in België
  • Meer dan 1.000.000 tevreden klantenMeer dan 1.000.000 tevreden klanten
  • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getestAlle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Categorie

Ecosystemen

Prijs (€)

Min
Max

Merken

Compatibiliteit

Bereik (m)

Verbinding

Functies

Aantal radiatorknoppen

Type verwarming

Slimme verwarming actiebundels

Overal en altijd controle over de temperatuur thuis

Hier vind je alle actiepakketten om je huis uit te rusten met slimme verwarmingsapparaten die je met je smartphone en/of spraakopdrachten kunt besturen. Zo zorg je ervoor dat je altijd de juiste temperatuur in huis hebt en bespaar je ook nog eens op je energiekosten.

Filter
...

Met slimme verwarmingbundels haal je het meeste comfort in huis

Tegenwoordig combineren slimme verwarmingbundels alle belangrijke functies die nodig zijn om altijd de perfecte temperatuur thuis te hebben, terwijl ze tegelijkertijd energie en geld besparen en ook niet onnodig belastend zijn voor het milieu. Dankzij geweldige functies zoals geofencing weet je moderne verwarmingssysteem altijd precies wanneer de verwarming aangezet moet worden zodat je kan besparen op energiekosten.

Zo zorg je ervoor dat jij en je familie altijd kunnen genieten van de juiste temperatuur.

Als je overweegt een verwarmingspakket te kopen dat alle functies combineert die nodig zijn om duurzaam en effectief te verwarmen, moet je ervoor zorgen dat dit pakket aan een aantal verschillende functies voldoet. Ten eerste moet het beschikken over geofencing. Hiermee weet je slimme verwarmingspakket wanneer je onderweg bent naar huis en dus de temperatuur aangepast moet worden. Bovendien moet elk modern en hoogwaardig verwarmingspakket kunnen werken via een app, locatie detectie en slimme, vooraf ingestelde scenario's. Maar tegelijkertijd moet het ook rechtstreeks handmatig op de thermostaat kunnen worden ingesteld.

Het kopen van slimme verwarmingbundels betekent een gedeeltelijke automatisering van je woning. Fabrikanten zoals tado°, die gespecialiseerd zijn in de ontwikkeling van slimme thermostaten, helpen je als het gaat om het verwarmen van je woning. De app kan worden geïnstalleerd op meerdere smartphones. Deze geeft altijd aan wanneer en wie er op weg naar huis is zodat de temperatuur hierop wordt aangepast. Maak je verwarming slim en geniet van de voordelen van een compleet verwarmingssysteem.