• Jouw webwinkel voor smart home in BelgiëJouw webwinkel voor smart home in België
  • Meer dan 1.000.000 tevreden klantenMeer dan 1.000.000 tevreden klanten
  • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getestAlle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Je eigen slimme moestuin met Prêt à Pousser

Heerlijke verse kruiden, groente, salade of mooie bloemen bij je thuis met de slimme indoor gardens van Prêt à Pousser. Vergeet nooit meer om water te geven of wees niet bang dat ze te weinig licht krijgen, de Lilo en de Modulo nemen dit allemaal van je over. Via de app ben je altijd op de hoogte en weet je precies wanneer je kunt oogsten.

Helaas vonden we geen passende resultaten voor je zoekopdracht. Hier zijn enkele aanraders voor je.

Wat maakt Prêt à Pousser bijzonder?

Prêt à Pousser maakt gebruik van hydrocultuur technologie en deze is uniek. Deze technologie maakt het onderhouden van je verse kruiden of groente heel eenvoudig. De capsules waaruit de planten groeien drijven als het ware in water en zijn voorzien van alle voeding en zaden die de plant nodig heeft. Dankzij deze technologie wordt de groei en watervoorziening geoptimaliseerd. De planten halen alle voedingsstoffen die ze nodig hebben uit het water en de hydrocultuur technologie garandeert perfecte opname van zuurstof. De capsules zijn daarnaast volledig biologisch afbreekbaar.

Hoe werkt Prêt à Pousser?

Kies uit de Prêt à Pousser Lilo of uit de Prêt à Pousser Modulo en je kunt beginnen met het opzetten van jouw slimme zelfvoorzienende groentetuintje. De Prêt à Pousser kits bestaan uit plantenpotten, planten, en slimme ledlampen. Voorzie de kit van stroom en geef water eens in de drie tot vier weken. De slimme verlichting genereert kunstmatig zonlicht en in combinatie met de hydrocultuur technologie zorgt dit voor optimale groei van jouw kruiden- of groentetuintje, zonder dat jij er druk mee bent. Na een maand kun je in de meeste gevallen al genieten van de eerste oogst.

Handige Prêt à Pousser app

De app van Prêt à Pousser biedt je meerdere mogelijkheden wat betreft de verlichting van je planten en denkt met je mee. Na het invoeren van het soort planten dat jij in de Prêt à Pousser kit wilt gaan groeien kan de app automatisch een lichtschema genereren geoptimaliseerd voor het soort plant dat jij groeit. Ook kun je kiezen voor gepersonaliseerde instellingen en hoewel de app jou advies geeft voor optimale instellingen, kun je dit zelf instellen naar jouw voorkeur. Het gebruik van de app is aanbevolen voor optimale groei van je planten, maar is echter niet noodzakelijk. Op de lamp zelf kun je vereenvoudigde verlichting inschakelen en ook dan zullen je planten gaan groeien.

De voordelen van Prêt à Pousser in één oogopslag:

  • Autonome plantengroei
  • Energiezuinig
  • Groei gegarandeerd
  • Twee tot drie maanden aan oogst
  • Optimale licht- en watervoorziening
  • Automatische verlichtingscyclus